Ποια ήταν η πιο συγκινητική στιγμή που βιώσατε στην Τούμπα;
Ποια ήταν η πιο συγκινητική στιγμή που βιώσατε στην Τούμπα;
Ανοίγω το topic για να μοιραστούμε μαζί την πιο συγκινητική στιγμή που έζησε ο καθένας μας στο ΝΑΟ. Ξεκινώντας από μένα δεν θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές που ακολούθησαν όταν η ομάδα αποκλείστηκε στα πέναλτι από τη Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην Τούμπα. Με το που έχασε ο νεαρός τότε Δημόπουλος το τελευταίο πέναλτι σηκώθηκε όλο το γήπεδο στο πόδι και φώναξε δυνατά ΠΑΟΚ. Ανατριχιάσαμε και δάκρυα κύλησαν στα μάτια πολλών , μεταξύ αυτών και στα δικά μου. Ο ΠΑΟΚ εκείνη τη μέρα ήταν μαγικός και από καθαρή ατυχία δεν προκρίθηκε. Ο κόσμος αναγνώρισε την υπερπροσπάθεια των παικτών και τους αποθέωσε. Το ημερολόγιο έδειχνε 30/09/81 ......
Ελπίζω να μην υπάρχει αντίστοιχο topic , αν δεν το είδα sorry!!
Re: Ποια ήταν η πιο συγκινητική στιγμή που βιώσατε στην Τούμ
Παρόμοιο τόπικ υπάρχει εδώ:teacher. έγραψε: Ελπίζω να μην υπάρχει αντίστοιχο topic , αν δεν το είδα sorry!!
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic ... 5&start=15
το οποίο όμως είναι για το καλύτερο ματς που έχουμε παρακολουθήσει στο νάο.
Πιστεύω ότι το τόπικ που άνοιξες είναι τελείως διαφορετικό, απλά μπορεί να "γυρίσει" η συζήτηση στο καλύτερο ματς, όποτε όποιος θέλει να αναφερθεί σε ματς ας ποστάρει στο τόπικ που έδωσα πιο πάνω!
-
- Επικοινωνία:
Ανοίγω το topic για να μοιραστούμε μαζί την πιο συγκινητική στιγμή που έζησε ο καθένας μας στο ΝΑΟ. Ξεκινώντας από μένα δεν θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές που ακολούθησαν όταν η ομάδα αποκλείστηκε στα πέναλτι από τη Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην Τούμπα. Με το που έχασε ο νεαρός τότε Δημόπουλος το τελευταίο πέναλτι σηκώθηκε όλο το γήπεδο στο πόδι και φώναξε δυνατά ΠΑΟΚ. Ανατριχιάσαμε και δάκρυα κύλησαν στα μάτια πολλών , μεταξύ αυτών και στα δικά μου. Ο ΠΑΟΚ εκείνη τη μέρα ήταν μαγικός και από καθαρή ατυχία δεν προκρίθηκε. Ο κόσμος αναγνώρισε την υπερπροσπάθεια των παικτών και τους αποθέωσε. Το ημερολόγιο έδειχνε 30/09/81 ......
Εκλαψα πολυ εκεινη τη βραδια αδερφια.
ΠΑΟΚ
Εκλαψα πολυ εκεινη τη βραδια αδερφια.
ΠΑΟΚ
- midenistis
- Επικοινωνία:
Xαχα πιο κράξιμο; Είσαι αντμίν τώρα και κράζεις και εσύ άμα λάχει!teacher. έγραψε:Υanko αυτό το είδα φίλε μου. Το καινούριο που άνοιξα αναφέρεται σε κάτι διαφορετικό. Χαίρομαι που γλίτωσα το κράξιμο χαχαχααχαχαχα
Απλά επεσήμανα ότι υπάρχει τόπικ για το καλύτερο ματς, ώστε να μην ξεφύγει το συγκεκριμένο που άνοιξες!