Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
PaokPtolemaidaG4

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

georgebest έγραψε:Η μεγάλη πλάκα θα είναι σε περίπτωση που ο Σαλπιγγίδης κάνει ανανέωση συμβολαίου με τον βάζελο. Τότε να δώ αυτούς που θέλουν τον Σαλπιγγίδη πίσω στον ΠΑΟΚ. ΠΡΟΔΟΜΕΝΕ λαέ του ΠΑΟΚ, τους έκανες μάγκες, σε εγκατέλειψαν στα δύσκολα και αφού τους πέταξαν σαν στημένες λεμονόκουπες τώρα βλέπουν προς τον ΠΑΟΚ. Όσο για τον Βορονίν είπαμε να λέμε και καμιά μ.....α αλλά να μήν το παρακάνουμε. Ο ΣΑ'Ι'ΤΙΩΤΗΣ είναι η ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΗ λύση για την επίθεση της ομάδας μας. ΓΡΗΓΟΡΟΣ-ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ-ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ και πάνω απ' όλα ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΑΟΚΤΣΗΣ. Να μήν ξεχνάμε ότι έπαιξε την καριέρα του κορώνα-γράμματα όταν πέρσι δήλωσε ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΠΑΟΚΤΣΗΣ και ότι θα ήθελε όσο τίποτε άλλο να φορέσει την ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΣΤΟΛΗ. :nairepaok:

Φιλε και ποιος σου ειπε εσενα οτι ειναι δεδομενο το τι θα κανει ο παικτης? Τα παιδια εδω μεσα λενε αν ερθει, τις πιθανοτητες και πως σκεφτεται ο καθενας. Εννοειται πως υπαρχει πιθανοτητα να ανανεωσει. Τρεις φορες αρνηθηκε ομως για διαφορους λογους. Σκεψου και μονος σου. Τωρα αν υπαρξουν αλλοι παραγοντες που τον εμποδισουν να ανηφορισει οπως το καλοκαιρι τοτε σιγουρα θα ανανεωσει. Ετσι απλα.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

όπως σε κάθε μεταγραφική περίοδο
μπαίνουν περίεργοι τύποι και γραφουν
απλά για να γράψουν καμια μαλακια! :redcard:

μακάρι να υπάρχουν τα χρήματα για να κάνουμε ακόμα μια μεταγραφή ουσιαστική.
την έχουμε ανάγκη :nairepaok:
Effrem1

Δημοσίευση από Effrem1 »

obanebane έγραψε:Ρε σεις τι ειναι αυτα που διαβαζω οταν βλεπετε κανα παιχτακι να βαζει κανα γκολ αμεσως να ερθει στον ΠΑΟΚ ακουω πρωτα ονουατσι ενα ποδοσφαιριστη που εκανε ενα δυο παιχνιδια και τον βαφτισαμε παιχταρα μετα πηγαμε στο σαιτιωτη τα παστελωνει και ειναι παοκι κοιταχτε ομως την ηλικια του θα δωσουμε εμεις συνταξη σε εναν παιχτη που περασε την καριερα του στα γιαννενα? ας του τη δωσουν αυτοι.
Και τωρα πηγαμε στον μπαρκογλου επαγγελματια γυρολογο με αποστολη να σωζει ομαδες απο τον υποβιβασμο μια φορα πηγε σε ομαδα με καποιους στοχους (πανθηρωνιο) και πνιγηκε ημαρτον σκεφτειτε πρωτα τι γραφετε και οσοι δεν το κανετε τουλαχιστον αναλογιστητε τι ομαδα υποστηριζετε ΠΑΟΚ ειμαστε.

Υ.Γ και ο νεμπεγλερας με τον σκουφαλη καλοι ειναι οριστε παιταξα και εγω 2 ονοματα στο τραπεζι και αλαζουμε και επιπεδο με αυτους τους 2

ΜΠΡΑΒΟ ρε φιλε μου δεν σε ξερω αλλα απο χθες συμφωνουμε!!τι ειναι αυτα που γραφονται??και για να μην πει κανεις καμια μαλακια το μπραβο παει στο οτι συμφωνουμε στο μεγεθος του ΠΑΟΚ και οσοσν αφορα τουσ παικτες που πρεπει να παρουμε...δεν ειναι φασιστικο ολοι εχετε τις αποψεις σασ αλλα οταν βλεπω κατι τετοια ονοματα...η αναφορα τους ειναι ντροπη για τον ΠΑΟΚ!!
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

obanebane έγραψε:Ρε σεις τι ειναι αυτα που διαβαζω οταν βλεπετε κανα παιχτακι να βαζει κανα γκολ αμεσως να ερθει στον ΠΑΟΚ ακουω πρωτα ονουατσι ενα ποδοσφαιριστη που εκανε ενα δυο παιχνιδια και τον βαφτισαμε παιχταρα μετα πηγαμε στο σαιτιωτη τα παστελωνει και ειναι παοκι κοιταχτε ομως την ηλικια του θα δωσουμε εμεις συνταξη σε εναν παιχτη που περασε την καριερα του στα γιαννενα? ας του τη δωσουν αυτοι.
Και τωρα πηγαμε στον μπαρκογλου επαγγελματια γυρολογο με αποστολη να σωζει ομαδες απο τον υποβιβασμο μια φορα πηγε σε ομαδα με καποιους στοχους (πανθηρωνιο) και πνιγηκε ημαρτον σκεφτειτε πρωτα τι γραφετε και οσοι δεν το κανετε τουλαχιστον αναλογιστητε τι ομαδα υποστηριζετε ΠΑΟΚ ειμαστε.

Υ.Γ και ο νεμπεγλερας με τον σκουφαλη καλοι ειναι οριστε παιταξα και εγω 2 ονοματα στο τραπεζι και αλαζουμε και επιπεδο με αυτους τους 2

+10000

Συμφωνώ απόλυτα αδερφέ.Θέλουμε να αλλάξουμε επίπεδο και γράφουμε και Μπάρκογλου,Ονουάτσι και λοιπούς γυρολόγους???Αν είναι δυνατόν δηλαδή...Μέχρι και για Ταραλίδη ακόυστηκε κάτι επειδή έκανε καλή εμφάνιση με το τυρί το Σάββατο..Ας μην τα ξεφτυλίζουμε όλα...
Άβαταρ μέλους
paokathens

Δημοσίευση από paokathens »

Καλημέρα μάγκες μου!!! Σήμερα η νιάου γράφει κάτι που δεν μπορώ να ΜΗΝ πιστέψω, για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο. Κάτι μου λέει ότι είναι αλήθινο το σενάριο..

Υ.Γ: Από το καλοκαίρι ήθελα να σας πω ότι η -κατα τ' άλλα αστεία- εφημερίδα αυτή ήταν η πρώτη, 1 μήνα πριν τη sportday, που είχε αποκαλύψει τις πρώτες μεταγραφές μας.. Βέβαια ξέρω ότι κάποιοι θα με κράξουν γτ πουλάει πολύ παπά, αλλά εγώ την πίστεψα σήμερα :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Φαινεται πολυ σιγουρη παντως για το θεμα...
Δυο ειναι τα ενδεχομενα...

Α) Ειναι αληθινο...
Β) Ειναι παπας...

Πιστευω επεσα μεσα... :opaokara:
kikonec

Δημοσίευση από kikonec »

και εγω αυτο διαβασα πρωι πρωι στην νιαου την εφημεριδα λες?

εδω περα δεν εχω βρει κανενα θεματακι για αυτον τον κυριο να δω που κυμαινονται οι αποψεις μας!
τον θελουμε δεν τον θελουμε? και αν ξερουμε τι εγινε ακριβως και οχι εγω ξερω οτι.....
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

ΠΑΟΚ: Αναζητώντας κάποιον… Βορονίν

Η ενίσχυση της ομάδας στη θέση του επιθετικού είναι που… «καίει» τον ΠΑΟΚ εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Ο Κονσεϊσάο αναζητά την ιδανική λύση για την ομάδα, προσπαθώντας να συνδυάσει το «τερπνόν μετά του ωφελίμου». Δηλαδή, φορ που θα κάνει τη διαφορά και δεν θα κοστίζει ακριβά η απόκτηση του. Έναν, σαν τον Βορονίν που γράφτηκε. Μπιζέρα, Βερόν και Αμπουμπακάρι στη πόρτα της εξόδου.

Ο Φερνάντο Σάντος δήλωσε ότι: «Όλοι γνωρίζουν ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση στη θέση του επιθετικού». Πάντως, η ΠΑΕ δεν έχει τη δυνατότητα για μεγάλο οικονομικό άνοιγμα και έτσι ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο σε συνεργασία με τον Βρύζα και τον Σάντος προσπαθούν να βρουν έναν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά.
Ένας από αυτούς είναι σίγουρα ο Αντρέι Βορονίν. Βέβαια αυτό το σενάριο μοιάζει μακρινό και δύσκολο για τον ΠΑΟΚ, αλλά έτσι γράφτηκε σε δημοσίευμα ουκρανικού Τύπου (Segodnya). Συγκεκριμένα, οι Ουκρανοί υποστήριξαν ότι ένας από τους συλλόγους που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τον συμπατριώτη τους είναι και ο «δικέφαλος του Βορρά». Ωστόσο, ο επιθετικός της Λίβερπουλ κοστολογείται με ένα ποσό κοντά στα 1,2 εκατ. ευρώ. Το γεγονός αυτό, συν το ότι -λογικά- θα ενδιαφερθούν και άλλες ομάδες από την Ευρώπη, δυσκολεύει την περίπτωση του, αν όντως ενδιαφέρονται οι Θεσσαλονικείς.

http://www.sport-fm.gr/article/210160
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Προτάθηκε πάλι ένας φόρ (την προηγούμενη φορά μας είχε απασχολήσει σοβαρά, τώρα θα δείξει...) απο τη -γνωστή βιζιτο-χώρα στην οποία ταξίδεψα πριν λίγες μέρες... Το χοντρό παιχνίδι εκεί γίνεται έξω απο το ξενοδοχείο Hilton της πρωτεύουσάς τους... Νυφοπάζαρο σκέτο...!! Ξέρω-ξέρω, ήμουν διαφωτιστικότατος... :D

Υ.Γ. Για το θερμοσίφωνα μη σφάζεστε, είναι περίπου δεδομένη η κατάληξη... ;)
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ωραια βομβα εριξες αρισκ...Αλλα υπεκφευγεις και δε μας διαφωτιζεις...
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Έλα είναι πανεύκολο, είναι γνωστό και το που ήμουν και απο αυτό μπορείς πανεύκολα να βρείς και τον παίκτη... :D
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

μαλλον για το πρώτο σκέλος μιλάει για τον νικουλάε...
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Αλήθεια τι να κάνει αυτή η ψυχή?? κάπου στη Σκωτία τον είχαμε αφήσει αν θυμάμαι καλά....
Τσέζαρεκ τώρα και κοντός το καλοκαιράκι και είμαστε super...που να τρέχεις τώρα σε άγνωστες πολιτείες.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ναι για το πρωτο σκελος το εντοπισα και γω.Με το δευτερο τι θα γινει???
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

arisk έγραψε:Προτάθηκε πάλι ένας φόρ (την προηγούμενη φορά μας είχε απασχολήσει σοβαρά, τώρα θα δείξει...) απο τη -γνωστή βιζιτο-χώρα στην οποία ταξίδεψα πριν λίγες μέρες... Το χοντρό παιχνίδι εκεί γίνεται έξω απο το ξενοδοχείο Hilton της πρωτεύουσάς τους... Νυφοπάζαρο σκέτο...!! Ξέρω-ξέρω, ήμουν διαφωτιστικότατος... :D

Υ.Γ. Για το θερμοσίφωνα μη σφάζεστε, είναι περίπου δεδομένη η κατάληξη... ;)
Σόφια ή Βουκουρέστι;;;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”