5. Pablo Gabriel García Pérez
Re: Pablo Garcia
Οκ,οκ δε θα διαφωνήσουμε ξέρω πως τον αγαπάμε πολύ γιατί φέτος κάνει παπάδες.Απλά προσπαθώ να βλέπω αντικειμενικά τα πράγματα και σήμερα θεωρώ πως υστέρησε σε σχέση με προηγούμενα μάτς.

- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Ακριβώς, το έπιασες πολύ καλά το θέμα.
Ο Παυλάρας μας έχει αφήσει όλους κάγκελο.
Για σήμερα πάντως έχουμε διαφορετική άποψη. ΟΚ.

Ο Παυλάρας μας έχει αφήσει όλους κάγκελο.
Για σήμερα πάντως έχουμε διαφορετική άποψη. ΟΚ.

- sourmenetes
- Moderator
Αυτος ο παιχτης δειχνει την ποιοτητα που διαθετει ο ΠΑΟΚ μας...Αμα βρισκοτανε σε κανενα ποκ θα μας ζαλιζανε τα κ@κ@λα...Αλλα μ'αρεσει γιατι τους ποναει που φετος δεν εχουν να πουν τιποτα για την παιχτουρα μας...Τους βουλωσε!!!Και για να θυμομαστε στην αρχη του πρωταθληματος καποιοι τον ειχαν ξεγραμμενο..
Καλή εμφάνιση για τα δεδομένα του παιχνιδιού, αλλά σχετικά μέτρια για τα στάνταρ του Πάμπλο. Ουσιαστικός και σωστός στα αμυντικά του καθήκοντα, χωρίς ιδιαίτερη επιθετική προσφορά όμως, ενώ στο τέλος σα να φάνηκε να κουράζεται... Για ακόμα ένα ματς φάνηκε ότι η τριπλέτα Πάμπλο-Βιτόλο-Ίβιτς έχει δέσει αρκετά καλά!
Στην ηλικία που είναι πρέπει να παίζει όσο πρέπει..
Δες πόσα 90λεπτα έχει βγάλει στη σειρά φέτος!
Ο κακός Γκαρσία η ο μέτριος Γκαρσία, είναι ο μέτριος η ο καλός σε άλλες ομάδες στην θέση του!!!
Τι παίκτης Θεέ μου!!!
Τι παίκτης Θεέ μου!!!
Το ίδιο λεμε ρεεεεεfree4 έγραψε:Στην ηλικία που είναι πρέπει να παίζει όσο πρέπει..

- ΑποστόληςΑ
Μου αρεσει οτι φετος ειναι σοβαρος και μετρημενος στις αντιδρασεις του. Και μονο το γεγονος οτι σε ολοκληρο πρωτο γυρο δεν εφαγε απευθειας κοκκινη η' δεν αποβληθηκε, συνιστα βελτιωση. 

- ΑποστόληςΑ
Εντυπωση μου προκαλουν τα σχολια περι (σχετικης εστω) μετριοτητας του Παμπλο. Ειχε λανθασμενες μεν μεταβιβασεις στο πρωτο τεταρτο του αγωνα, αλλα στην συνεχεια του πρωτου ημιχρονου ανεβηκε και στο δευτερο ηταν εκπληκτικος.
Μας εκανε και παλι σχεδον ολο το παιχνιδι απο το κεντρο. Η δε ικανοτητα του με την μπαλα στα ποδια ειναι σχεδον απιστευτη. Οποιος και να ορμηξει πανω του δεν υπαρχει περιπτωση να του την κλεψει. Πλακα κανει με τους αντιπαλους χαφ ο Παμπλο στον τομεα αυτο.
Εχει "βιδωσει" τρομερα με τον Βιτολο. Του δινεται πλεον η δυνατοτητα να ανεβαινει και ψηλοτερα, ετσι ωστε η ομαδα να μπορει να αξιοποιησει ακομα περισσοτερο την εκπληκτικη πασα του, πασα ΔΕΚΑΡΙΟΥ ΚΛΑΣΗΣ (μεταξυ αλλων, κοιταξτε απο που ξεκιναει το πρωτο γκολ). Ακομη, εστω και αν δεν διαθετει πλεον το τρελο πνευμονι (αν και λογω προετοιμασιας ειναι σαφως βελτιωμενος στον τομεα της φυσικης καταστασης, τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ αγωνιστικα τομεα, στον οποιο εχει βελτιωθει απο περυσι, μια και δεν χρειαζοταν να βελτιωσει τιποτε αλλο), η παρουσια του μοτέρ Βιτολο, του επιτρεπει να ειναι ακομα πιο στοχευμενα εκεινα τα εγκεφαλικα τρεξιματα που κανει για να κλεψει την μπαλα στο τρίτο του γηπεδου που βρισκεται προς την περιοχη του αντιπαλου.
ΑΝΑΝΕΩΣΗ.
Μας εκανε και παλι σχεδον ολο το παιχνιδι απο το κεντρο. Η δε ικανοτητα του με την μπαλα στα ποδια ειναι σχεδον απιστευτη. Οποιος και να ορμηξει πανω του δεν υπαρχει περιπτωση να του την κλεψει. Πλακα κανει με τους αντιπαλους χαφ ο Παμπλο στον τομεα αυτο.
Εχει "βιδωσει" τρομερα με τον Βιτολο. Του δινεται πλεον η δυνατοτητα να ανεβαινει και ψηλοτερα, ετσι ωστε η ομαδα να μπορει να αξιοποιησει ακομα περισσοτερο την εκπληκτικη πασα του, πασα ΔΕΚΑΡΙΟΥ ΚΛΑΣΗΣ (μεταξυ αλλων, κοιταξτε απο που ξεκιναει το πρωτο γκολ). Ακομη, εστω και αν δεν διαθετει πλεον το τρελο πνευμονι (αν και λογω προετοιμασιας ειναι σαφως βελτιωμενος στον τομεα της φυσικης καταστασης, τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ αγωνιστικα τομεα, στον οποιο εχει βελτιωθει απο περυσι, μια και δεν χρειαζοταν να βελτιωσει τιποτε αλλο), η παρουσια του μοτέρ Βιτολο, του επιτρεπει να ειναι ακομα πιο στοχευμενα εκεινα τα εγκεφαλικα τρεξιματα που κανει για να κλεψει την μπαλα στο τρίτο του γηπεδου που βρισκεται προς την περιοχη του αντιπαλου.
ΑΝΑΝΕΩΣΗ.
- sourmenetes
- Moderator
Σωστοτατος...Ιδιαιτερα αυτο με την μπαλα και το "αδειασμα" του αντιπαλου ειναι για σεμιναριο...
Η κίνηση που κάνει με Τέλη στο πρώτο ημίχρονο, όπου διαδοχικά τρίπλαρε δυο τρεις αντιπάλους, είναι βγαλμένη απο άλλο παραμύθι.. Τεράστιος. Μύγα μες το γάλα για την απίστευτη ηγετική στάση του σώματος του. Ακόμα κ όταν τον πιέζουν δυο αντίπαλοι,νομίζω οτι κρυφά χαμογελάει και τους προκαλεί να τον πιέσουν για να χαβαλεδιάσει. Θεωρώ πως με την έλευση του βραζιλιάνου θα αναδειχτούν ακόμη περισσότερο τα χαρακτηριστικά second playmaker (αν μου επιτρέπεται ο όρος) που διαθέτει. Τα γλυκά ψηλοκρεμαστά φάλτσα που δίνει στις μπαλιές του νομίζω δεν τα έχει κανείς στην Ελλάδα.
Όντως...rainmaker έγραψε:Η κίνηση που κάνει με Τέλη στο πρώτο ημίχρονο, όπου διαδοχικά τρίπλαρε δυο τρεις αντιπάλους, είναι βγαλμένη απο άλλο παραμύθι.. Τεράστιος. Μύγα μες το γάλα για την απίστευτη ηγετική στάση του σώματος του. Ακόμα κ όταν τον πιέζουν δυο αντίπαλοι,νομίζω οτι κρυφά χαμογελάει και τους προκαλεί να τον πιέσουν για να χαβαλεδιάσει. ...
http://www.youtube.com/watch?v=QQ_3MoqN0Ns#t=02m03s
Eιναι ο καλυτερος παικτης του ΠΑΟΚ μαζι με το βιερινια στο 1ο γυρο....με διαφορά απο τους υπολοιπους