Από που έμαθες για το paokmania.gr ??

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Δεν θυμάμε!!! :) :) :)
savic

Δημοσίευση από savic »

Αν και μένω Αθήνα, όποτε πάω Θεσσαλονίκη αγοράζω εφημερίδες βορείου Ελλάδος. Έτυχε και σε αυτές να αναφέρει ότι μπορούμε να κατεβάζουμε αγώνες του ΠΑΟΚ από το site. Οπότε γράφτηκα αμέσως. Μετά από λίγες ''επισκέψεις'' στην σελίδα του Paokmania.gr δεν γίνεται να μην ''κολλήσεις''... Απαραίτητη καθημερινή συνήθεια...
:x :? :evil: :!: :?:
Άβαταρ μέλους
Biv

Δημοσίευση από Biv »

Εγω επειδη ημουνα φανταρος περισυ τετοιο καιρο δεν ειχα και πολυ επαφη με τα του ιντερνετ.. οταν απολυθηκα τον Νοεμβριο και γυρισα Βολο εμαθα απο τον Zagoraki και την Ελενα για το σαιτ και αμεσως γραφτηκα!
Άβαταρ μέλους
doxatianos

Δημοσίευση από doxatianos »

ΕΣΥ ΡΕ ΞΑΔΕΡΦΕ thanasi!ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ.... :? :? :?
teacher

Παοκμάνια

Δημοσίευση από teacher »

Από σύμπτωση το βρήκα, έψαχνα κάτι για ΠΑΟΚ και έπεσα πάνω στο Paokmania.gr. Απο τότε είναι καρφωμένο μόνιμα στο PC μου και δεν πρόκειται να φύγει, ο κόσμος να χαλάσει. Είμαι δε ιδαίτερα τυχερός μιας και γνώρισα από κοντά όλα τα παιδιά που καταθέτουν καθημερινά τον ελεύθερο και μη χρόνο τους για την εύρυθμη λειτουργία της σελίδας. Είναι όλοι ένας και ένας.
Άβαταρ μέλους
trelogiatros

Δημοσίευση από trelogiatros »

Εγώ το έμαθα από τον Yiankos που ήταν παλιό μέλος. Το ψιλο-τσέκαρα το site αλλά άσχημα να συμμετέχω ενεργά από τότε που έγινε το φόρουμ το οποίο και δίνει την δυνατότητα της άμεσης και ελεύθερης ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των απανταχού ΠΑΟΚτσήδων. Από τότε μπαίνω σταθερά
deko
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από deko »

EMENA ME KALESANE KATHOTI DIASHMOS GIA NA ANEBASO TO EPIPEDO KAI TO PRESTIZ TOY EN LOGO SITE

PAOK PANTOU
Άβαταρ μέλους
KRITIKAROS

Δημοσίευση από KRITIKAROS »

Φυσικά απο την Jojefina καί τον Alekakius...
Είναι κορυφή..
evi

Δημοσίευση από evi »

EMENA ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΕΝΑ ΠΑΟΚΙ ΑΠΟ
ΤΟ ΖΟΟ Κ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΑ ΜΕΛΟΣ..

:? :P
Άβαταρ μέλους
Jordanios

Παοκμανια

Δημοσίευση από Jordanios »

Πάντα έψαχνα ένα site με εναλλακτική ενημέρωση, φρέσκες απόψεις, και καθαρό τοπίο. Το βρήκα αναζητώντας όλες τις Παοκτζήδηκες σελίδες που κυκλοφορούσαν στο internet και το έβαλα Νο 1 στη λίστα μου.
Ελπίζω να συνεχίσει έστι για πάντα. Άλλωστε με τις διάφορες συναντησεις που κανονίζουμε περάσαμε σε ένα άλλο επίπεδο επικοινωνίας. Δεν είμαστε απλά μέλη μιας σελίδας αλλά μια παρέα ανθρώπων με κοινή αγάπη και τρέλα για την ομάδα μας.
Άβαταρ μέλους
hxc4life

Δημοσίευση από hxc4life »

το πιο κουλο απο ολα το χω εγω το εμαθα οταν επεσε στα χερια μου μια μερα το πρωτο θεμα η εφημεριδα και ειχε σε ενα μονοστηλο στο τελος τον ζαμπουνη που παροτι δεν το διαβασα ευχαριστουσε στο τελος το paokmania.gr .και απο τοτε μπηκα και κολλησα.[/i]
nikoegin

ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ-ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΟΥ...

Δημοσίευση από nikoegin »

Ψαχνοντας τα διαφορα site του ΠΑΟΚ μας επεσα πανω στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ. Για πολυ καιρο σαν απλος επισκεπτης για να διαβαζω τα αρθρα. Ως που μια μερα βρεθηκ τυχαια σε καποιο σπιτι με τον ΜΗΧΑΝΙΚΟ.....μου εκανε αυτος την εγγραφη. Κι απο τοτε αρρωστησα...και στην συνεχεια ακομα παραπανω. Τωρα πλεον μετα απο ολα αυτα δεν ξεκολλαω με τιποτα λεμε.....ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΗΤΕ-ΑΗΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ.....
trela

Δημοσίευση από trela »

AΠΤON AKATA.... :P :evil:
Άβαταρ μέλους
4444

Δημοσίευση από 4444 »

το ακουσα μια μερα ακουγοντας τον βραζζιλιανο στον εχτρασπορτ εποχη ΣΑΙΤΙΟΤΗΣ αποτοτε σχεδον η καθυμερινη μου ενημεροση για τον παοκ απολαυση φοβαμαι μονο αν μετα απο 10 χρονια σταματησετε τη θα κανω μραβο
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Συνήθως διαβάζω καθημερινά όλες τις online εφημερίδες τις Ελλάδας, με ιδιαίτερη έμφαση στις αθλητικές. Μπαίνοντας μια μέρα στο site της PAOKWORLD διαβάζω ένα άρθρο με την παράθεση PAOKMANIA... PAOKMANIA??? Τι είναι πάλι αυτό? Δεν το "πολυπροσεξα"... Λίγες στιγμές αργότερα στο γερμανικό site της WIKIPEDIA, στο άρθρο για τον ΠΑΟΚ μου δίνει link πάλι για PAOKMANIA. Τρελάθηκα. Μπαίνω λοιπόν μέσα και διαβάζω σχεδόν όλα τα άρθρα, τα σχόλια και τα post. Μου πήρε βεβαια η όλη δουλειά κάποιες μέρες, αλλα είχα κολλήσει ήδη τον ιο και ήταν πλέον θέμα χρόνου η εγγραφη μου... Από τότε λοιπόν...

ΥΓ: Προβλέπω, ότι αν ο Θεός μας έχει όλους καλά, σε μερικά χρονια θα έχουμε φτάσει σε AΛΛΟ επίπεδο. Φαντάζομαι ότι τα παιδιά που έχουν την ευθύνη ήδη δρομολογούν κάτι άλλες πολύ "high" καταστάσεις και δεν κάνω λάθος σίγουρα... :wink: :wink:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”