Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Μπα δεν νομίζω ότι κάποιοι από εμάς ζηλέυουν του σκώληκες.. έπαιξαν καλά, νίκησαν (και το κοράκι που δεν τους έδωσε καθαρό πέναλτι), αλλά δεν έχουν την ποιότητα, το χαρακτήρα και τα guts να πάνε πάνω από πέμπτοι με έκτοι στο τέλος. Μπορεί σε κάποιο μικρό ματς να ξαναχάσουν χαλαρά στην έδρα τους από κάποιον Αστέρα Τρίπολης πάλι....
αν τους ζηλευουμε ας τους ζηλευουμε σαν συνολο και με τι πιπες τους με μας με αστερα κλπ. και εχουν και δυσκολο
προγραμμα μετα....μην ξεχνατε και περσυ κερδισαν τον γαυρο αλλα εμειναν εκτος ευρωπης και 20 βαθμους πισω μας....
προγραμμα μετα....μην ξεχνατε και περσυ κερδισαν τον γαυρο αλλα εμειναν εκτος ευρωπης και 20 βαθμους πισω μας....
Το κακό τώρα που κέρδισαν είναι που δεν θα τους ακούμε να σκούζουν για την παγκόσμια πρωτοτυπία που δεν έδωσε πέναλντι για χέρι στο τείχος 

- paok4kyriakos
Ρε παιδια είμαι ο μόνος που χάρικε για την ήττα των γαύρων απο μία ομάδα της Θεσσαλονίκης;
- Pegasus1589
Το λέω αυτό γιατί κάποιοι θεοποιούν ένα παιχνίδι, αυτό με τον Ολυμπιακό. Μακάρι να μην υπάρχει ούτε ένας τέτοιος.
- PABLO GARCIA1
Και εγώ λέω ότι μάλλον είναι δύσκολο να καταλάβετε ότι άλλο ζηλεύω μιά εμφάνιση και μιά νοοτροπία σε ντέρμπυ και άλλο ζηλεύω συνολικά μιά ομάδα...είναι πολύ δύσκολο μάλλον.
Σήμερα έπαιξαν πολύ ωραία και κυρίως όχι με νοοτροπία της γάτας με το ποντίκι...τους έπαιξαν στα ίσα και όχι με κλεφτοπόλεμο και τους κέρδισαν πανάξια....και δεν είναι η πρώτη φορά...άμα σας αρέσει να κρύβεστε πίσω απ' το δάχτυλο σας no problem.
Πρόβλημα να τους αναγνωρίσω κάτι που σε μένα λείπει δεν έχω...και ας μιλάμε και για τα ερπετά...άλλωστε αν πιστεύεις ότι όλα ΜΟΝΟ ΕΣΥ τα κάνεις καλά, μπροστά δεν πας.
Σήμερα έπαιξαν πολύ ωραία και κυρίως όχι με νοοτροπία της γάτας με το ποντίκι...τους έπαιξαν στα ίσα και όχι με κλεφτοπόλεμο και τους κέρδισαν πανάξια....και δεν είναι η πρώτη φορά...άμα σας αρέσει να κρύβεστε πίσω απ' το δάχτυλο σας no problem.
Πρόβλημα να τους αναγνωρίσω κάτι που σε μένα λείπει δεν έχω...και ας μιλάμε και για τα ερπετά...άλλωστε αν πιστεύεις ότι όλα ΜΟΝΟ ΕΣΥ τα κάνεις καλά, μπροστά δεν πας.
εγω ζηλευω τους 22 βαθμους
αμα τους ειχα τωρα κι αυτους θα ειχα 50
σοβαρευτειτε δεν υπαρχει ομαδα αρης στο ποδοσφαιρο
αμα τους ειχα τωρα κι αυτους θα ειχα 50

σοβαρευτειτε δεν υπαρχει ομαδα αρης στο ποδοσφαιρο
- sourmenetes
- Moderator
Με την ιδια λογικη και οι γαυροβαζελοι πρεπει να ζηλευουν τις εμφανισεις μας με τελη και καβαλα..Θυμισου οτι τελης και καβαλα πατησανε το γαυρο και ο βαζελος πηρε ισοπαλια με την καβαλα με το δευτερο γκολ πετσινο...Περα απο αυτα ο ρουλης εχει μια σχετικα καλη αναπτυξη αλλα εχει παρα πολυ σοβαρο προβλημα στο γκολ και στην αμυνα..Επισης ειναι μια ομαδα που παιζει παρα πολυ βρωμικα..Orwell έγραψε:Πάντως-για σήμερα-ζηλεύω τη μπάλα που παίζουν στο α' τουλάχιστον...έχουν χάσει 4-5 άχαστα και ως συνήθως η κ..φαρδία του γάβρου είναι απίστευτη....στο μισό γήπεδο τους έχουν.
- PABLO GARCIA1
Τι μου λες ρε φίλε?? αυτοί δεν έχουν 3 χρόνια να πάρουν ματς με Τέλη ή Καβάλα....
Σκεφτείτε λίγο πριν γράψετε.....
Σκεφτείτε λίγο πριν γράψετε.....
- trel@menos
χαλαρωστε ρε σεις λιγο. με μια νικη δεν εγινε υπερομαδα ο ρουλης.
- sourmenetes
- Moderator
Λεω οτι ο βαζελος και ο γαυρος στα συγκεκριμενα παιχνιδια ηταν ανυπαρκτοι..Ητανε για να χασουν και μεις με τη δικη μας ποδοσφαιρικη φιλοσοφια τα αντιμετωπισαμε πολυ ευκολα.Αυτο που λεω ειναι οτι η καθε ομαδα εχει ρεντα και ξερει πως να παιρνει συγκεκριμενα παιχνιδια..Εμεις στα ντερμπι δυσκολευομαστε,αλλα σε ζορικα εκτος εδρας ματς οπως αυτα που προανεφερα εχουμε τον τροπο μας..Αυτο ειπα..
Έτσι όπως είναι σήμερα η βαθμολογία κάθε ήττα του ΠΟΚ μας συμφέρει. Την ήττα του ΟΣΦΠ θα την πληρώσει αύριο μεθαύριο ο ΠΑΟ κάνοντας και αυτός μια "γκέλα". Δεν μας συμφέρει να πηγαίνουν και οι δύο τρένο και να τελειώσουν με 75 και 80 βαθμούς το πρωτάθλημα.
- paok nafplio
Ρε ο ρουλης επαιζε τη χρονια σημερα αν εχανε πηγιανε για να σωθει μετα...τωρα κερδιζε κ ελπιζει να μπει πλει οφ.ηταν τελικος γι'αυτους.απο το Σεπτεμβρη ειχαν να κερδισουν στη φωλια..απο του χρονου παλι φαπα θα αρχησει στον ατρομητο..κ ο γκαυ δεν εκανε τιποτα..σιγα μην εγιναν ομαδα ετσι ξαφνικα απλα τους εκατσε ενα ματς..εμεις 4 τους βαλαμε με ευκεριες για περισσοτερα...
- Maximus
+35Orwell έγραψε:Και εγώ λέω ότι μάλλον είναι δύσκολο να καταλάβετε ότι άλλο ζηλεύω μιά εμφάνιση και μιά νοοτροπία σε ντέρμπυ και άλλο ζηλεύω συνολικά μιά ομάδα...είναι πολύ δύσκολο μάλλον.