Γι αυτό όταν ήμουν κατά τις 12 το βραδάκι προς Καμάρα μεριά έβλεπα την πασαρέλα του Μιλάνου να έχει μετακομίσει προς το κέντρο?? Το 31 να είναι καλά!!!gika έγραψε:Αρα όσο πιο νέος τόσο καλύτερα??? Σας έσκισα...Paokintepo έγραψε: οι νεοτεροι ειναι
1)πιο φρεσκοι
2)πιο ελκυστικοι
3)καμια φορα και πιο ωριμοι
4)ειναι γεματοι ενεργεια γιατι τι να τις κανεις τις εμπειριες που λενε πως εχουν οι μεγαλυτεροι αν ο αλλος τα ποδια του δεν μπορει να παρει?
5)η πλειονοτητα των νεων δεν εμφανιζει παραπανησια κιλα(λεμε τωρα)
6)δεν χρειαζεται να προσεχουν τι τρωνε φοβουμενοι μην του ανεβουν τα τριγλικεριδια το ζαχαρο και η χολιστερινη
7)δεν φοβασαι μην τον τσατισεις και του ανεβει στα υψη η πιεση
8)υπαρχουν πιο πολλοι ελευθεροι 20αρηδες γιατι οι 40φευγα εχουν κατα μεσο ορο σοβαρους δεσμους(γαμος παιδια αρραβωνες)
9)εχουν πιο πολλα μαλλια
και 10).....χμ....δεν με ερχεται κατι αλλο οποιος θελει ας συμπληρωσει![]()
![]()
![]()
![]()
Περα απο την πλάκα (
) κι η δικιά μου κάτι τέτοια μου έλεγε, αν άκουσα καλά, όταν έπινα μπιρες και έπαιζα προ με κάτι φίλους... Απο τότε έμαθε να παίζει και εκείνη προ...
Για όλους τους φοιτητές που βαριούνται και ψάχνουν "νέα φρούτα" σήμερα καμιά 30αριά λύκεια έχουν χορό στο Hotel, περιοχή αεροδρομίου... Τα λέμε εκεί σήμερα... Και φύσικα αύριο ακολουθεί το THHF 2009... Ενα διήμερο με πολύ ποτό, φαί, μουσική, διασκέδαση και .... (χορό εννοώ, που πήγε το μυαλό σας;) και φυσικά ευκαιρία να αδειασουμε κάτι πορτοφόλια που (ευτυχώς) γεμισαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα...!!
Οσον αφορά το κρύωμα παιδάκια, κουκούλωμα, τσαγάκι, άπειρες halls και ύπνοοοοοοοοοο
Αν θέλετε βάλτε και πλέιλιστ στον υπολογιστή να παίζει!

Α και περαστικούλια ε? χαχαχα