Joe Émerson Bizera Bastos
Re: Joe Emerson Bastos Bizera
Παίδες για να φύγει πρεπει να βρεί και ομαδα αλλιως θα καθεται στον παγκο,έτσι δεν ειναι?
danirifle έγραψε:θα μου μείνει ο πανηγυρισμός του στο πέναλτι με τη ρούλα
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Πραγματικα θα μου λυψει ο Σαμουραι Μπιζερα.
Προσωπικα οποτε επαιξε δεν μου φανηκε ασχημος παικτης αλλα βοηθησε αρκετα την ομαδα μας. Εχουμε καποια ΜΠΑΚ τα οποια κατα την γνωμη μου θα ηταν καλυτερα να φυγουν καλυτερα απο τον Τζο.
Φενεται οτι ο Δον Σαντος ξερει καλυτερα... και απο την προπονηση και γενικα.
Συμφωνω και για τον καλυτερο φιλο του παυλαρα, Καλη συνεχεια ρε αλανι!
Προσωπικα οποτε επαιξε δεν μου φανηκε ασχημος παικτης αλλα βοηθησε αρκετα την ομαδα μας. Εχουμε καποια ΜΠΑΚ τα οποια κατα την γνωμη μου θα ηταν καλυτερα να φυγουν καλυτερα απο τον Τζο.
Φενεται οτι ο Δον Σαντος ξερει καλυτερα... και απο την προπονηση και γενικα.
Συμφωνω και για τον καλυτερο φιλο του παυλαρα, Καλη συνεχεια ρε αλανι!
Απ'ότι φαίνεται ο συμπαθέστατος Τζό μας αποχαιρετά..
Καλή συνέχεια ρε τρελέ Ουρουγουανέ..
Καλή συνέχεια ρε τρελέ Ουρουγουανέ..
καλη συνεχεια ινδιανε...εβαλες και εσυ το λιθαρακι σου, οποιο και αν ηταν αυτο... 

Δεν ξέρω...εμένα μου άρεσε, παθιασμένος, δυναμικός, σωστός Ουρουγουανός. Τίμησε τα λεφτά του, μπορεί να μην είναι παιχτούρα, αλλά μου είναι συμπαθέστατος.
Επίσης, με ενοχλεί που αποδεσμεύεται ενώ ακόμα δεν έχει επανέλθει από σοβαρό τραυματισμό...μου φαίνεται κρέμασμα...
τι να πω...ο Σάντος και η διοίκηση ξέρουν, αλλά εμένα με στεναχώρησαν τα νέα. Και μένουν κάποιοι άλλοι αχώνευτοι, καθόλου καλύτεροι, που δηλώνουν οτι θέλουν και να φύγουν...
Muchas gracias companero por todo, suerte y ojala te vaya todo bien. Para nosotros has sido y sigues siendo un Hombre verdadero y te estas yendo como uno. Hasta luego amigo!
Επίσης, με ενοχλεί που αποδεσμεύεται ενώ ακόμα δεν έχει επανέλθει από σοβαρό τραυματισμό...μου φαίνεται κρέμασμα...
τι να πω...ο Σάντος και η διοίκηση ξέρουν, αλλά εμένα με στεναχώρησαν τα νέα. Και μένουν κάποιοι άλλοι αχώνευτοι, καθόλου καλύτεροι, που δηλώνουν οτι θέλουν και να φύγουν...
Muchas gracias companero por todo, suerte y ojala te vaya todo bien. Para nosotros has sido y sigues siendo un Hombre verdadero y te estas yendo como uno. Hasta luego amigo!
Αν δεν κάνω λάθος έπιανε θέση ξένου. Πρέπει να μέτρησε και αυτό αρκετά. Μακάρι να εξελιχθούν τα πράγματα καλά για τον ΠΑΟΚ.
-
Όντως συμπαθέστατη φυριογνωμία! Χωρίς να προκαλέσει το παραμικρό, άτυχος με τον τραυματισμό του και ακόμη περισσότερο με το διαβατήριό του που κατά πάσα πιθανότητα ήταν και ο μόνος λόγος που αναγκαζόμαστε να τον αποδεσμεύσουμε. Πράγματι κύριος, αδερφέ Kolokotroni. Από τους λίγους που δε χαίρομαι που φεύγει. Μικραίνει και η Ινδιάνικη ΠΑΟΚτσήδικη αποικία.
Να του ευχυθούμε καλή συνέχεια στην προσωπική και ποδοσφαιρική του ζωή. Ευχαριστούμε φίλε Joe!
Να του ευχυθούμε καλή συνέχεια στην προσωπική και ποδοσφαιρική του ζωή. Ευχαριστούμε φίλε Joe!
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Πάντως για τον Μπιζέρα και τη συμπαθέστατη του φυσιογνωμία επιτρέψτε μου να έχω αμφιβολίες...