Θεόδωρος Ζαγοράκης
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης
Aυτη ειναι δημοσιογραφια. Αυτες ειναι ειδησεις. Οι υποψηφιοι επενδυτες επιθυμουν, και αφου αυτο που επιθυμουν ειναι απαραβατος ορος προκειμενου να μπουν στην ΑΜΚ, τοτε στην ουσια οι υποψηφιοι επενδυτες ΑΠΑΙΤΟΥΝ. Μιλωντας για τον εαυτο μου, και μονο για τον εαυτο μου, θα ηθελα να πω το εξης : Στα ΠΑΠΑΡΙΑ μου το τι απαιτειτε κυριοι υποψηφιοι επενδυτες.Sera4 έγραψε:http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/61219-δεν-έφυγα-ποτέ-από-τον-παοκ
Στην Θεσσαλονίκη λέγεται πως την επάνοδο του «αρχηγού» επιθυμούν και οι υποψήφιοι επενδυτές. Είναι απαράβατος όρος για να βάλουν τα χρήματά τους στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ που θα ανοίξει σε λίγες ημέρες.
Βεβαια, το πλεον πιθανο ειναι πως τωρα χτυπαω το νεφέλωμα που ονομαζεται “υποψηφιοι επενδυτες”. Το πλεον πιθανο ειναι πως εχουμε να κανουμε με ενα ακομα “αριστουργημα” απο αυτο το γελοιο σε θεματα ΠΑΟΚ (τα αλλα θεματα του δεν με ενδιαφερουν) σάιτ (προς αποφυγη παρεξηγησεων, δεν βαζω τον Κόλκα στο ιδιο επιπεδο με αυτους που γραφουν στο κυριως σαιτ).
fuzztone έγραψε: Όσον αφορά τον Zήση Βρύζα μάλλον "τυχαίο" είναι το γεγονός ότι ο διαφαινόμενος βελούδινος υποβιβασμός του έρχεται λίγες μόνο μέρες μετά την εμφανή διαφοροποίησή στο ύφος, στο ήθος και στην ουσία των λόγων του από τον έτερο συνεντευξιαζόμενο Η.Β.
Συμφωνω σε γενικες γραμμες με τα αλλα που αναφερεις Fuzz, θα διαφωνησω ομως εδω. Kατ'αρχην δεν νομιζω οτι ειναι δυνατον να μην ηξερε ο Βρυζας σε ποια θεματα θα αναφερθει ο Βιολίδης. Δευτερον, ο ιδιος ο Βρυζας στην συνεντευξη τυπου, αφησε ανοιχτοτατο το ενδεχομενο επιστροφης του Θοδωρου.
Σε οτι αφορα δε τον βελουδινο υποβιβασμο, ενω φυσικα και βλεπω με θετικο ματι την επιστροφη του Τέο, θα προτιμουσα προσωπικα, προεδρος να μεινει ο Ζήσης, και παρα τω προεδρω να παει ο Θοδωρος και οχι το αντιστροφο.
Απο εκει και περα, στην συνεντευξη τυπου ο Βιολίδης αφησε καποια υπονοουμενα σχετικα με τους λογους που εφυγε ο Τέο, υπονοουμενα τα οποια ελπιζω να μην επιβεβαιωσει ο Θοδωρος οταν μιλησει για τους λογους που τον ωθησαν να παρει “άδεια”.
Για την εικόνα που βγάζει η ομάδα προς τα έξω (επενδητές, χορηγοι, παίκτες εγνωσμένης αξίας κλπ) το καλύτερο είναι να ηγηθεί ξανά της ομάδας ο Ζαγοράκης. Και να εξηγήσω. Εαν για την οικογένεια του ΠΑΟΚ είτε λέγεται Ζαγοράκης είτε λέγεται Βρύζας είναι το ίδιο και το αυτό, τους έχουμε την ίδια εμπιστοσύνη και ισάξια θέση στην καρδιά μας δεν ισχύει το ίδιο για τον έξω κόσμο. Ο Ζήσης είναι μιά μεγάλη μορφή με διασυνδέσεις γνωριμίες και σε πολλές πειπτώσεις ο ιθύνων νους της ομάδας αλλά ο Ζαγοράκης είναι μια τεράστια προσωπικότητα που μπορεί να ανοιξει πορτες που δεν μπορεί να ανοιξει ο Ζήσης. Επίσης ο Ζαγοράκης για την Ελλάδα είναι ένα κεφάλαιο (θα έλεγα ογκόλιθος) που κανένας αλλόθρησκος δεν μπορεί να τον χτυπήσει γιατί θα φάει τα μούτρα του. Γι΄αυτό το σενάριο που λέει ότι συνεχίζουμε με Ζαγοράκη πρόεδρο και Ζήση "παρά τω προέδρω" είναι το καλύτερο για το μέλλον της ομάδας και για να ολοκληρωθεί το όραμα όλων των Παοκτσίδων να βρεθεί η ομάδα ξανά στην κορυφή και όλοι να μιλάμε όχι μόνο για την μεγάλη ομάδα της δεκαετίας του '70 αλλά και την μεγάλη ομάδα του '10.
Και οι 2 είναι αδέρφια.
Συνεπώς δεν υπάρχει πρόβλημα με τους τυπικούς τίτλους όταν κάνουν κουμάντο ταυτόχρονα.
Επίσης αλλιώς είναι με 2 4πέρατα μυαλά 4 μάτια 4 χέρια 4 πόδια 4 τα πάντα όλα.
Συνεπώς δεν υπάρχει πρόβλημα με τους τυπικούς τίτλους όταν κάνουν κουμάντο ταυτόχρονα.
Επίσης αλλιώς είναι με 2 4πέρατα μυαλά 4 μάτια 4 χέρια 4 πόδια 4 τα πάντα όλα.
εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω, είναι γιατί τόση μυστικότητα. Γιατί αφήνουν να κυκλοφορούν μόνο... φήμες και δε βγαίνουν επίσημα να πουν τι θα γίνει; Περιμένουν τον κόσμο να αξιολογήσει την επιστροφή του Ζαγοράκη; Και γιατί μέχρι χθες έγραφε μόνο το www.sportonio.gr που δεν το ξέρουν και πολλοί για την επιστροφή του αρχηγού.Τα μεγάλα ΜΜΕ της πόλης γιατί δεν παίρνουν θέση· Περίεργη κατάσταση καιελπίζω να είναι απλά μια... πονηρή σκέψη που ως συνήθως κάνουμε. ΠΑΟΚτσήδικους χαιρετισμούς σε όλους
- paok4lifeG4
Παιδια ακουστηκε κατι πως ο Ζαγορ παρετηθηκε για να γλιτοσουμε εναν φορο 3 χρονων προεδριας. Ξερι κανεις αν ισχυει κατι τετιο γτ εγω πρωτη φορα το ακουο
Ποιοι επενδυτές ρε αδέλφια?Τ'ι να αγοράσουν,τα χρέη μας προς το δημόσιο? Μόνη λογική εξήγηση είναι να αφορά όντως τα συμβόλαια τών χορηγών και πάλι όμως αυτό θίγει την αξιοπιστία του Ζήση.Ωστόσο θεωρώ οτι μέχρι τώρα ο Ζήσης προς τα έξω τουλάχιστον έχει λειτουργήσει άψογα.
Θεωρώ ότ ι η παραίτηση Ζαγοράκη είχε να κάνει με την ανάγκη ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του ΠΑΟΚ και μπράβο στον Θόδωρο.
Θεωρώ ότ ι η παραίτηση Ζαγοράκη είχε να κάνει με την ανάγκη ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του ΠΑΟΚ και μπράβο στον Θόδωρο.
- DimisK
- Επικοινωνία:
Το ξαναείπαμε και νωρίτερα. Λέγοντας οι εφημερίδες "επενδυτές" το πλέον πιθανό είναι να αναφέρονται στους χορηγούς...Άλλο το ένα, άλλο το άλλο....
- Caballo Viejo
Αν η επιστροφή του Θόδωρου: 1) δεν "τσαλακώσει" τον Βρύζα και 2) μας εξηγήσει με ικανοποιητικό τρόπο τους λόγους για τους οποίους έφυγε, τότε ναι. Με το καλό πάλι πίσω.
Αν όμως δεν δοθούν επαρκείς εξηγήσεις, τότε θα μείνουνε σκιές από αυτή την ιστορία... Εντάξει, ο λαός του ΠΑΟΚ και πάλι θα στηρίξει τη διοίκηση, όμως θα μείνει με την αίσθηση πως τον ταίζουν κουτόχορτο. Το θέλει ο Θόδωρος κάτι τέτοιο...
Προσωπικά στήριξα - στηρίζω - και θα στηρίζω τη διοίκηση και δεν θα ξαναπώ τίποτα, όμως το ξαναλέω, θα πρέπει να δοθούν εξηγήσεις για την επιστροφή του Θόδωρου...
Αν όμως δεν δοθούν επαρκείς εξηγήσεις, τότε θα μείνουνε σκιές από αυτή την ιστορία... Εντάξει, ο λαός του ΠΑΟΚ και πάλι θα στηρίξει τη διοίκηση, όμως θα μείνει με την αίσθηση πως τον ταίζουν κουτόχορτο. Το θέλει ο Θόδωρος κάτι τέτοιο...
Προσωπικά στήριξα - στηρίζω - και θα στηρίζω τη διοίκηση και δεν θα ξαναπώ τίποτα, όμως το ξαναλέω, θα πρέπει να δοθούν εξηγήσεις για την επιστροφή του Θόδωρου...
εγω πιστευω πως ο ζαγορ πρεπει να γυρισει,αλλα οχι ως προεδρος....ειναι κομματι της παοκτσιδικης οικογενειας και πρωτοστατης του ανανεωμενου παοκ που με δικο του πλανο οργανωσε....ωστοσο,οι συνεχεις τασεις για την παραιτηση του,ισως λογω παοκτσιδικου συναισθηματικου φορτου να μην τον καθιστουν τον πλεον καταλληλο για αυτην τη θεση...γιατι οπως ειπαν και καποιοι οι τιτλοι ειναι τυπικοι,καθως το ιδιο αγαπαμε βρυζα και ζαγορ,ωστοσο το καλυτερο θα ταν να μεινουν τα πραματα ως εχουν με την προεδρια...
ΥΓ:και φυσικα να μας εξηγησει και τους λογους τους οποιος ειχε παραιτηθει εξαρχης
ΥΓ:και φυσικα να μας εξηγησει και τους λογους τους οποιος ειχε παραιτηθει εξαρχης
-
μαρεσει" που όλοι θέλουν τους λόγους που έφυγε ο Ζαγόρ λες και θέλει το πολύ μυαλό για να το καταλάβεις.Πλέον δεν έχει καμια σημασία ο Ζαγόρ γύρισε και θα είμαστε όπως ξεκινήσαμε
- paok nafplio
Εχω πει κ θα ξανα πω ο ΑΡΧΗΓΟΣ νομιζε πως μπορει μακρυα απο τον ΠΑΟΚ αλλα δεν τα καταφεραι...δεν γινεται να εισαι ΠΑΟΚ κ να σαι μακρυα απο την ομαδα!!ο ΠΑΟΚ ειναι αρρωστια μικροβιο κ το εχουμε ολοι μας κ ο Ζαγορακης!!δεν θα μπορουσε μακρυα του!!ποιοι επενδυτες κ παπαρια εμεις ειμαστε οι επενδυτες της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας!!!μαζευω λεφτα για την αυξηση αν κ υπαρχει δυσκολια στον κοσμο γενικοτερα εμεις θα μαστε διπλα στην ομαδα το Ζαγορακη κ το Βρυζα ο μοναδικος επενδυτης!!!
- sidpanos
εγώ θέλω να μάθω και τους λόγους για τους οποίους γύρισε...
είμαι 1000% σίγουρος οτι όσο αγαπάω εγώ τον ΠΑΟΚ άλλο τόσο και ο θόδωρας....
το θέμα είναι όμως γιατί η επιστροφή έγινε ανοιχτά και όχι όπως η ήδη υπάρχουσα κατάσταση όπου ήταν στην παε δίπλα καθημερινά,απλώς δεν φαινόταν...
είμαι 1000% σίγουρος οτι όσο αγαπάω εγώ τον ΠΑΟΚ άλλο τόσο και ο θόδωρας....
το θέμα είναι όμως γιατί η επιστροφή έγινε ανοιχτά και όχι όπως η ήδη υπάρχουσα κατάσταση όπου ήταν στην παε δίπλα καθημερινά,απλώς δεν φαινόταν...