Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Η περίπτωση κάποιου (ισχυρού) επενδυτή με μπροστάρη Ζαγοράκη και Βρύζα θα είναι για μένα ότι καλύτερο έχει συμβεί στον ΠΑΟΚ από καταβολής της ίδρυσής του και εννοείται η καλύτερη λύση που θα μπορούσε...
Επειδή όμως αυτό είναι ακόμα μόνο σενάριο και από παπάδες (μέχρι και ιμάμηδες) έχουμε χορτάσει, ας μην ενθουσιαζόμαστε αν δεν δούμε πρώτα κάτι σίγουρο και χειροπιαστό.
Ντίμη φαντάζομαι την φράση δεν την βγάλανε οι δημοσιογράφοι απ' το κεφάλι τους.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Το άκουσα και εγώ (σαν υπόνοια πάντως) και μάλιστα απο δύο (αποδεδειγμένα) έγκυρες πηγές... ΑΛΛΑ επειδή όποιος καίγεται στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι και επειδή φάγαμε 1.000.000 φορές τον σχετικό παπά... Δεν πιστεύω τίποτα και δεν περιμένω τίποτα... Αν γίνει κάτι τέτοιο δεν με πειράζει να είμαι και ο τελευταίος που θα το μάθω, να ξυπνήσω ένα πρωί και να το δώ γραμμένο σε όλα τα πρωτοσέλιδα... Μέχρι τότε όμως δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε καμία βοήθεια απο κανέναν και βασίζομαι μόνο στις δικές μου δυνάμεις... ;)
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

δεν πιστευω τπτ αν δε δω και εγω προσωπικα εχω χορτασει απο παραφιλολογια και επενδυτες....προσφατα ο βρυζας στην συν.τυπου ειπε οτι υπαρχει ενδιαφερον αλλα δεν προκυπτει τπτ.......εγω δεν θελω λυση ΠΑΣΟΚ....ουτε εργολαβος ουτε χρηματιστη.....τοσο απλα....
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Στην προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα επιστρέψει ο Θόδωρος Ζαγοράκης, ύστερα από περίπου τρεις μήνες. Ο πρόεδρος του «Δικεφάλου» είχε ανακοινώσει την παραίτησή τους στις 8 Οκτωβρίου και θα ξαναγυρίσει μετά τις 8 Ιανουαρίου του 2010, όταν θα ανανεωθεί η θητεία της διοίκησης και η συμπλήρωσή της από το Πρωτοδικείο.

Ο παλαίμαχος μέσος δέχθηκε το προηγούμενο διάστημα πιέσεις και βρέθηκε η φόρμουλα για το καλό της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ. Όσον αφορά τον νυν πρόεδρο της ομάδας, Ζήση Βρύζα, θα είναι δίπλα στον Ζαγοράκη, κάτι σαν δεύτερος στην ιεραρχία με τον «Ζαγόρ». Ο λόγος είναι ότι τη θέση του τεχνικού διευθυντή που κατείχε παλιότερα έχει πάρει πλέον ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο.
http://www.sport-fm.gr/article/209609
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Αφού λοιπόν βρέθηκαν οι "επενδυτές" καλό θα είναι να μην υπάρξει η ανάλογη με την περσινή καμπάνια για την ΑΜΚ, ή τουλάχιστον ας τη διαφημίσουν ως έκτακτη ενίσχυση, ως έρανο ή κάτι άλλο.

Το ότι οι αόρατοι "επενδυτές" (κάτι μου θυμίζει το σκηνικό αυτό προς μπάσκετ μεριά) επέβαλαν την επιστροφή Ζαγοράκη, λαμβάνεται ως κακόγουστο αστείο γιατί αλλιώς είναι τουλάχιστον ΥΒΡΙΣ προς τις 10000 ανθρώπων που συμμετείχαν ανυστερόβουλα στην περσινή ΑΜΚ.

Όσον αφορά τον Ζήση Βρύζα μάλλον "τυχαίο" είναι το γεγονός ότι ο διαφαινόμενος βελούδινος υποβιβασμός του έρχεται λίγες μόνο μέρες μετά την εμφανή διαφοροποίησή στο ύφος, στο ήθος και στην ουσία των λόγων του από τον έτερο συνεντευξιαζόμενο Η.Β.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

http://www.gazzetta.gr/football/super-l ... ό-τον-παοκ

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης επιστρέφει και πάλι στην ζωή των ΠΑΟΚτσήδων, καθώς αναλαμβάνει την προεδρία μετά τις 8 Ιανουαρίου. «Δεν έφυγα ποτέ από τον ΠΑΟΚ» δήλωσε στο “gazzetta.gr”, ο «Τέο».

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης μετά την απόφαση του να παραιτηθεί από την θέση του προέδρου στις 8/10/09 επιστρέφει και πάλι στην θέση που του αρμόζει. Μετά από διαβουλεύσεις, βρέθηκε η φόρμουλα της επανόδου του Θόδωρου Ζαγοράκη στην προεδρία της ΠΑΕ. Η επίτευξη της συμφωνίας έγινε την Τετάρτη (16/12) και επικυρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (17/12), στο περιθώριο του γεύματος που δόθηκε για όλη την ομάδα.

Βρέθηκε και ο τρόπος ώστε να μην θιχτεί ο Ζήσης Βρύζας, ο οποίος με επιτυχία δουλεύει για το καλό του ΠΑΟΚ. Ο νυν πρόεδρος θα παραμείνει ως "παρά τω προέδρω" και ουσιαστικά ο Δικέφαλος του Βορρά θα έχει στην κορυφή της ηγεσίας του το δίδυμο Ζαγοράκη-Βρύζα. Η επιστροφή Ζαγοράκη θα γίνει επίσημα, με την ανανέωση της θητείας της διοίκησης και τη συμπλήρωσή της, από το Πρωτοδικείο, μετά τις 8 Ιανουαρίου του 2010. Ο Θόδωρος Ζαγοράκης ερωτηθείς από το “gazzetta.gr” για την επιστροφή του στην ΠΑΕ είπε: «Δεν έφυγα ποτέ από τον ΠΑΟΚ. Ήμουν πολύ κοντά στην ομάδα, δίπλα στα παιδιά»

Στην Θεσσαλονίκη λέγεται πως την επάνοδο του «αρχηγού» επιθυμούν και οι υποψήφιοι επενδυτές. Είναι απαράβατος όρος για να βάλουν τα χρήματά τους στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ που θα ανοίξει σε λίγες ημέρες.

Βέβαια κάποια στιγμή θα πρέπει να εξηγήσει στους φιλάθλους τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση της παραίτησης. Αυτό πρέπει να το κάνει και όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

he's back :D :D
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

το διοικειν εστι προβλεπειν...
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Sera4 έγραψε: Στην Θεσσαλονίκη λέγεται πως την επάνοδο του «αρχηγού» επιθυμούν και οι υποψήφιοι επενδυτές. Είναι απαράβατος όρος για να βάλουν τα χρήματά τους στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ που θα ανοίξει σε λίγες ημέρες.
Γιορτές έρχονται, ένα σίριαλ (ψευτό)επενδυτών είναι παράδοση και ότι πρέπει για τον επενδυτολάγνο μέσο οπαδό του ΠΑΟΚ. Πέρσι είχαμε τους άραβες, πρόπερσι τον (επίσης) αόρατο επενδυτή, αντιπρόπερσι τον Κοπελούζο και πάει λεγοντας.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Διόρθωση.

Το υποψήφιοι επενδυτές μήπως θα έπρεπε να αλλαχθεί σε χορηγούς?
Ως γνωστόν απαραίτητη προϋπόθεση για να συνεχίσουν οι 40 επενδυτές να χώνουν χρήμα (συμβόλαια προβολής τους) είναι στην καρέκλα της διοίκησης να είναι ο Θοδωρής Ζαγοράκης.
Γιατί αν είναι επενδυτές καθόλου αδικαιολόγητα δημιουργούνται εύλογες απορίες.
Εκτός και αν οι χορηγοί παίζουν και τον ρόλο επενδυτή με ανάλογο μερίδιο απο την επιχειρηματική τους δύναμη ή σκέφτονται να συμμετάσχουν ποιο ενεργά στην στήριξη της ομάδας επενδύοντας σε αυτήν δια μέσου της ΑΜΚ.
Μην συγχέουμε ορισμένα πράγματα όμως αν δεν είναι ξεκάθαρα ή γιατί η όποια εφημερίδα δημοσίευσε ένα άρθρο κατά το όπως την βόλεψε.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ετσι ειναι γκας μαλλον εννοει τους χορηγους και τπτ επιχειρηματιες του στυλ σαχπατσιδη που θα βαλουν λεφτα στην αυξηση...αν και περυσι μονο στα λογια μεινανε εχτος του σαχπατσιδη...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Τώρα που το ξανασκέφτομαι, μάλλον αυτό πρέπει να είναι...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

fuzztone έγραψε:
Sera4 έγραψε: Στην Θεσσαλονίκη λέγεται πως την επάνοδο του «αρχηγού» επιθυμούν και οι υποψήφιοι επενδυτές. Είναι απαράβατος όρος για να βάλουν τα χρήματά τους στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ που θα ανοίξει σε λίγες ημέρες.
Γιορτές έρχονται, ένα σίριαλ (ψευτό)επενδυτών είναι παράδοση και ότι πρέπει για τον επενδυτολάγνο μέσο οπαδό του ΠΑΟΚ. Πέρσι είχαμε τους άραβες, πρόπερσι τον (επίσης) αόρατο επενδυτή, αντιπρόπερσι τον Κοπελούζο και πάει λεγοντας.
σωστα φημες .....και ποιο παλια ειχαμε τους συριους επενδυτες που θα φερνανε και ανελκα και τους υποστηριζε
η διοκηση καναρακη της θυρας 4 (ευτυχως δεν υπαρχει πλεον διοικηση καναρακη)......
Άβαταρ μέλους
jrousis

Δημοσίευση από jrousis »

Αντε πάλι με αυτή την ιστορία...
Δεν θα γίνουμε εμείς σαν την ΑΕΚ ή θα γυρίσουμε πίσω...
Μια χαρά είμαστε και ευχαριστούμε όποιον λεφτά έχει σκοπό να μας χαρίσει το περίσσευμά του. Ας τα δώσει πουθενά αλλού... και οι λιγούρηδες δημοσιογράφοι ας πουθενά αλλού να κάνουν παιχνίδι.
ΑΪΝΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ. Εδώ εμείς δνε μπορούμε να κάνουμε καλά τους δικούς μας γκρινιάρηδες... για τέτοια είμαστε τώρα?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Κάνω το μπαμ και λέω ότι δεν θέλω πίσω τον Ζαγοράκη...

Ναι ίσως είναι ένα πολύ δυνατό χαρτί για την ομάδα, αλλά μια φευγω, μια μένω, μια φεύγω, μια μένω, μετά έφυγε οριστικά και όλα κοντεψαν να χαθούν, αναλαμβάνει ο βρύζας και τώρα μας λέει γυρνάω... Δεν θέλω έναν τόσο ανωριμο και παρορμητικό πρόεδρο στον ΠΑΟΚ...

ΥΓ: Σε περιπτώση που δώσει εξηγήσεις και είχε πραγματικά σοβαρούς λόγους (και όχι του στυλ "για προσωπικούς λόγους αποχώρησα"), είμαι έτοιμος για να κάνω κολοτούμπα... Εχω ήδη πάρει και θέση.. :mrgreen:
paok_4_

Δημοσίευση από paok_4_ »

Στο ίδιο έργο θεατές. Άλλη μια φορά πριν από κάτι σημαντικό (αυτή την φορά Α.Μ.Κ.) έρχονται στην επιφάνεια δήθεν φήμες για επενδυτές.

Ε, λοιπόν ο επενδυτής είμαι ΕΓΩ. Τώρα που μαθαίνω ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ξεχρεώσει εντελώς, ναι λοιπόν τώρα είμαι έτοιμος να χώσω γερά και τα 100 ευρώ που έχω στον τραπεζικό λογαριασμό στην Ελβετία. Σας ενημερώνω πρώτους, όλους εσάς στο paokmania ότι ανήμερα Χριστουγέννων θα παραθέσω συνέντευξη τύπου, στο εξοχικό μου στο Σαν Ντε Λα Φόρτε. Θα χαρώ να σας δω όλους εκεί.

ΥΓ.: Λόγω ανακαίνισης το εξοχικό δεν χοράει παραπάνω από 1 ατόμο (δηλαδή εμένα) συν τις κάμερες.

Ευχαριστώ, ο επενδυτής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Και για να μην είμαι off-topic......Θόδωρε, τους λόγους που έφυγες θέλουμε. Πες τα όλα και μην φοβάσαι τίποτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok_4_ την Παρ 18 Δεκ 2009, 15:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”