Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010
Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010
O Dan Dickau, kosta ο παλιός παίκτης των Celtics, Knicks, Blazers, Hawks, Clippers, Warriors, Μavericks, Hornets, (ουφ) o οποίος έμεινε ελεύθερος από τους Phoenix suns πριν από 2 μήνες. Όσο για τον Τσαλδάρη τον θεωρώ χρησιμότατη προσθήκη η οποία κλείνει την τελευταία τρύπα που υπάρχει στο ρόστερ δηλ. του αναπληρωματικού shooting guard αλλά με ταβάνι τα 30,000 ευρώ για πεντάμηνο συμβόλαιο και αν δεν τον πάρει φυσικά ο ευσυγκίνητος για τις προπονήσεις.kostasff έγραψε:Τελικά Ολι, ποιο ήταν το όνομα που έπαιζε?olivares έγραψε:Slayer μας τράβηξαν το αυτί την προηγούμενη φορά και δώσαμε υπόσχεση για τουμπεκί. Το μόνο που θα σου πω είναι ότι πάμε για υπέρβαση που έγινε πάλι της μόδας με τον Αντωνάκη.
Ελπιζω ο Τσαλδαρης να μη θυμαται το κονταρι σημαιας που εφαγε στο κεφαλι στο Παλατακι πριν 3 χρονια...
Είπαμε να κρατήσουμε χαμηλά την μπάλα αλλά με όσα βλέπουμε δεν κρατιόμαστε...
Βάλε μέσα τον Κατσικάρη, να μας γλυ, να μας γλύψει το π@πΑριιιιιιι
Δεν πάμε καλά βλέπω!
Βάλε μέσα τον Κατσικάρη, να μας γλυ, να μας γλύψει το π@πΑριιιιιιι

Δεν πάμε καλά βλέπω!
- paok4kyriakos
Ούτε οι Μπασκετικοί θα μου γλυτώσετε!
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ διέψευσε δημοσιεύματα που την ήθελαν να ενδιαφέρεται για τον Δημήτρη Τσαλδάρη.Ο διεθνής γκαρντ συνεχίζει να δένεται με συμβόλαιο με την ιταλική Νάπολι και δεν είχε γίνει καμία πρόταση σε αυτόν απο την μεριά του ΠΑΟΚ.
Χθες οι Παναγιώτης Καυκής και Γιώργος Τσιάρας υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια με τη διοίκηση της ΚΑΕ, όπως είχε υπάρξει η σχετική συμφωνία στην διάρκεια του καλοκαιριού σε συνδυασμό και με την επίτευξη της παραμονής τους.
http://www.sportime.gr/ArticleDetail.as ... leId=19148
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ διέψευσε δημοσιεύματα που την ήθελαν να ενδιαφέρεται για τον Δημήτρη Τσαλδάρη.Ο διεθνής γκαρντ συνεχίζει να δένεται με συμβόλαιο με την ιταλική Νάπολι και δεν είχε γίνει καμία πρόταση σε αυτόν απο την μεριά του ΠΑΟΚ.
Χθες οι Παναγιώτης Καυκής και Γιώργος Τσιάρας υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια με τη διοίκηση της ΚΑΕ, όπως είχε υπάρξει η σχετική συμφωνία στην διάρκεια του καλοκαιριού σε συνδυασμό και με την επίτευξη της παραμονής τους.
http://www.sportime.gr/ArticleDetail.as ... leId=19148
Να φύγεις, να πας αλλού!!gash04 έγραψε:Ούτε οι Μπασκετικοί θα μου γλυτώσετε!
Εγώ σε ποια κατηγορία εντάσσομαι??

sidpanos έγραψε:κώστας κώστας οε οε οε οε οε οεkostasff έγραψε:Αν ο Σούλης ήθελε τον Μιλισάβλιεβιτς, θα τον έπαιρνε εδώ και πολύ καιρό. Αυτή η αναμονή δείχνει πως ο κόουτς θέλει μαυράκο....![]()
![]()
H δικαίωση, είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο (παραποίηση)olivares έγραψε:O Dan Dickau, kosta ο παλιός παίκτης των Celtics, Knicks, Blazers, Hawks, Clippers, Warriors, Μavericks, Hornets, (ουφ) o οποίος έμεινε ελεύθερος από τους Phoenix suns πριν από 2 μήνες.kostasff έγραψε:Τελικά Ολι, ποιο ήταν το όνομα που έπαιζε?

Τελικά με τον Τσαλδάρη τι παίζει. Υπάρχει περίπτωση να έρθει ή μας γκαντέμιασε ο gash04???

- DimisK
- Επικοινωνία:
Εγώ ένα δεν καταλαβαίνω. Εκεί που δεν είχαμε λεφτά να επιβιώσουμε, εκεί που βάζαμε στόχο την οικονομική εξυγίανση, φτιάξαμε μια ομάδα πάρα πολύ καλή και δυνατή, με πραγματικά πολύ καλούς παίκτες, που μπορουν να χτυπήσουν 3άδα, ρίχνουμε +35 στον ρούλη, παραλίγο να κερδίσουμε το λαγό στην Αθήνα και είμαστε....τελευταίοι στη βαθμολογία...
Χάος.....
Χάος.....

απλά μαθηματικά dimis:
35 (οι πόντοι στον ρούλη) - 3 (3αδα) - 12 (οι καλοί παίχτες) - 3 (μύρια περίπου το Budget) - 4 (τα γράμματα του "λαγό")= 13 (η θέση μας στο πρωτάθλημα)...

35 (οι πόντοι στον ρούλη) - 3 (3αδα) - 12 (οι καλοί παίχτες) - 3 (μύρια περίπου το Budget) - 4 (τα γράμματα του "λαγό")= 13 (η θέση μας στο πρωτάθλημα)...

Αυτό το 2-5 όμως με λίγη σοβαρότητα μπορεί να γίνει 8-5 μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου.
Ο Τσαλδάρης είναι παίκτης εθνικής, Έλληνας, σοβαρός, έχει τριπλέτο που μας λείπει, και είναι το 2-3άρι που έλεγα και εγώ και άλλοι οτι χρειαζόμαστε.
Τώρα αν καταλήξει στο γαύρο, τι να πω...έχουν 5-6 παίκτες ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ και άλλους 2 που δεν βλέπουν 12άδα, διώξαν παίκτη ΝΒΑ γιατί δεν χωρούσε και θέλουν και άλλους??
Δηλαδή τι? θέλουν να μην υπάρχουν παίκτες να παίξουν στις άλλες ομάδες και έτσι να κερδίσουν τα πάντα στα οικογενειακά διπλά???
Ίδωμεν. Εγώ πάντως από το να κάνω προπονήσεις με το γαύρο, προτιμώ να κερδίσω χρόνο συμμετοχής κάπου που βλέπω οτι γίνεται καλή δουλειά...
Ο Τσαλδάρης είναι παίκτης εθνικής, Έλληνας, σοβαρός, έχει τριπλέτο που μας λείπει, και είναι το 2-3άρι που έλεγα και εγώ και άλλοι οτι χρειαζόμαστε.
Τώρα αν καταλήξει στο γαύρο, τι να πω...έχουν 5-6 παίκτες ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ και άλλους 2 που δεν βλέπουν 12άδα, διώξαν παίκτη ΝΒΑ γιατί δεν χωρούσε και θέλουν και άλλους??
Δηλαδή τι? θέλουν να μην υπάρχουν παίκτες να παίξουν στις άλλες ομάδες και έτσι να κερδίσουν τα πάντα στα οικογενειακά διπλά???
Ίδωμεν. Εγώ πάντως από το να κάνω προπονήσεις με το γαύρο, προτιμώ να κερδίσω χρόνο συμμετοχής κάπου που βλέπω οτι γίνεται καλή δουλειά...
όχι αλλά όταν ήμανε μικρός, ήθελα να γένω. ας όψεται η λαλακία που έκανα στο μηχανογραφικό και αντί να περάσω μαθηματικό σαλονόκης να βλέπω την παοκάρα, πήγα στην μακρινή (τότε) ήπειρο...kostasff έγραψε:Μαθηματικός είσαι?
για τον τσαλδάρη είναι καλός παίκτης. δεν ξέρω με τι οικονομικά δεδομένα μπορούμε να τον πάρουμε. ωστόσο νομίζω οτι αν γινόταν κάποια υπέρβαση καλό θα ήταν τα λεφτά να δοθούν όποτε βρει ο σούλης έναν καλό αμερικανό στο 3-4. έστω και για 3 μήνες. δε χρειάζεται περισσότερο διάστημα. κατά τα άλλα, καλός ο τσαλδάρης, αλλά η παιχτούρα στη θέση 2 στην ελλάδα λέγεται χαραλαμπίδης. τέλος.