Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
- PABLO GARCIA1
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
Ρε συ agave όλα δεκτά όσα λες..τα πάντα όλα..και το σσσ μαλακία του και έγινε το δεκανίκι του Γούμενου και μας πρόδωσε και τα πάντα...
Το δικαίωμα σε έναν άνθρωπο να μετανιώσει για ότι έκανε και σε μιά ηλικία που είναι σχεδόν πιτσιρίκι,μπορείς να το δεχτείς?? ή δεν το δέχεσαι και του το αφαιρείς??
Γιατί γι' αυτό μιλάμε εδώ μέσα...το να παραδεχτεί ότι έκανε μαλακία(και αυτό σημαίνει έρχομαι με λιγότερα λεφτά απ' αυτά που θα έβρισκα εύκολα αλλού) και να γυρίσει μετανιωμένος,δεν σου φτάνει??? το έχεις δει πολλές φορές να συμβαίνει??? και δεν μιλάω μόνο για τον ΠΑΟΚ...
Το δικαίωμα σε έναν άνθρωπο να μετανιώσει για ότι έκανε και σε μιά ηλικία που είναι σχεδόν πιτσιρίκι,μπορείς να το δεχτείς?? ή δεν το δέχεσαι και του το αφαιρείς??
Γιατί γι' αυτό μιλάμε εδώ μέσα...το να παραδεχτεί ότι έκανε μαλακία(και αυτό σημαίνει έρχομαι με λιγότερα λεφτά απ' αυτά που θα έβρισκα εύκολα αλλού) και να γυρίσει μετανιωμένος,δεν σου φτάνει??? το έχεις δει πολλές φορές να συμβαίνει??? και δεν μιλάω μόνο για τον ΠΑΟΚ...
οργουελ, είπα θέλω την αλήθεια.
Ακατονόμαστε συγγενή, πολλά του είπα. Στη συζήτησή μας όμως εδω μέσα, αυτό χρειαζότανε να ειπωθεί. Θες να γράψω οτιδήποτε είπαμε? Και χωρίς μπλοκάκι, ίσως φτάσουμε 6-7 σελίδες και χωρίς να είναι όλα ΠΑΟΚ.
ΥΓ. Ποιός μοδ με έκανε να φαίνομαι soft?
Ακατονόμαστε συγγενή, πολλά του είπα. Στη συζήτησή μας όμως εδω μέσα, αυτό χρειαζότανε να ειπωθεί. Θες να γράψω οτιδήποτε είπαμε? Και χωρίς μπλοκάκι, ίσως φτάσουμε 6-7 σελίδες και χωρίς να είναι όλα ΠΑΟΚ.
Εχω μονο 70 ποστς στο παρόν τόπικ, ενώ στο αντίστοιχο καλοκαιρινό είχα 411... Δεν πάω καλά... Πέφτει η απόδοση μου...
diniko80 έγραψε:ε ρε αγαπες και μιση ο θερμοσιφωνας........μεγαλη η χαρη του.......![]()

Να είσαι καλά αδερφέ!!!

-
agave έγραψε:οργουελ, είπα θέλω την αλήθεια.
διοικητικε παραγοντε, πολυ τραβηξε. Ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα... μαλιστα.
- DimisK
- Επικοινωνία:
Εκεί είναι η ουσία βρε παιδιά...Orwell έγραψε: Το δικαίωμα σε έναν άνθρωπο να μετανιώσει για ότι έκανε και σε μιά ηλικία που είναι σχεδόν πιτσιρίκι,μπορείς να το δεχτείς?? ή δεν το δέχεσαι και του το αφαιρείς?? Γιατί γι' αυτό μιλάμε εδώ μέσα.
παράγοντας δεν ήμουνα ποτέ. Διοικητικός, είμαι. Διοικώ μόνο το μυαλό μου. Ο ξάδερφος πάνω απ'όλα... Yes sir.Dj_timo έγραψε:agave έγραψε:οργουελ, είπα θέλω την αλήθεια.
Να πω και γω την γνώμη μου γιά τον κοντό και όποιος θέλει συμφωνει η διαφωνεί.Πέρσυ-πρόπερσι αν κάποιος έλεγε γιά επιστροφή κοντού θα έλεγα ''Μόνο πάνω από το πτώμα μου'' αλλά από την στιγμή που ήρθε το μεγαλύτερο μίασμα του ελληνικού ποδοσφαίρου & τσιράκι του κόκκαλη στον ΠΑΟΚ και δεν άνοιξε μύτη(εκτός από μιά ανακοίνωση του συνδέσμου Αθηνών) όλα τα άλλα τα θεωρώ καθαρή υποκρισία.
Αν είναι να έρθει καλώς να έρθει,αεροδρόμιο δεν θα πάω αλλά θα πανηγυρίσω κάθε γκολ που θα βάζει το ίδιο έντονα με κάθε άλλου παίκτη μας.
Αν είναι να έρθει καλώς να έρθει,αεροδρόμιο δεν θα πάω αλλά θα πανηγυρίσω κάθε γκολ που θα βάζει το ίδιο έντονα με κάθε άλλου παίκτη μας.
-
agave έγραψε:παράγοντας δεν ήμουνα ποτέ. Διοικητικός, είμαι. Διοικώ μόνο το μυαλό μου. Ο ξάδερφος πάνω απ'όλα... Yes sir.Dj_timo έγραψε:agave έγραψε:οργουελ, είπα θέλω την αλήθεια.
Ποτε δεν ειπα ο ξαδερφος πανω απο ολα. Ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα οτι κι αν αποφασισει η διοικηση. Αλλα ξεχασα... πανω απο ολα αλλα οταν ειμαστε συμφωνοι. Στηριζουμε Ζηση αλλα αμα δε θελουμε κατι να το αλλαξει. Κατα τα αλλα το καλο του ΠΑΟΚ οχι ο εγωισμος μας...
- sidpanos
το έστειλα στον agave σε πμ αλλά βλέπω τίμε το συνεχίζεις...
επι προσωπικού πάει οπότε σταματήστε το εδώ ή θα αρχίσουν οι σβήστρες...
υπάρχουν και τα πμ...
επι προσωπικού πάει οπότε σταματήστε το εδώ ή θα αρχίσουν οι σβήστρες...
υπάρχουν και τα πμ...
- DimisK
- Επικοινωνία:
Αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι φίλε μου...geoavr έγραψε:Να πω και γω την γνώμη μου γιά τον κοντό και όποιος θέλει συμφωνει η διαφωνεί.Πέρσυ-πρόπερσι αν κάποιος έλεγε γιά επιστροφή κοντού θα έλεγα ''Μόνο πάνω από το πτώμα μου'' αλλά από την στιγμή που ήρθε το μεγαλύτερο μίασμα του ελληνικού ποδοσφαίρου & τσιράκι του κόκκαλη στον ΠΑΟΚ και δεν άνοιξε μύτη(εκτός από μιά ανακοίνωση του συνδέσμου Αθηνών) όλα τα άλλα τα θεωρώ καθαρή υποκρισία.
Η ζωή μου έμαθε ένα πράγμα: ότι το "Ποτέ" και το "Πάντα" είναι πολύ μεγάλες κουβέντες και καλύτερα να μην τις λέμε...ποτέ.
Realcon έγραψε:«ΠΑΟΚ από μικρός» δηλώνει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδηςgash04 έγραψε:Ερώτηση ο Σαλπιγγίδης είναι ΠΑΟΚ?
«Είμαι ΠΑΟΚ από μικρός»... Μπορεί να γνωρίζει την αγάπη των φίλων του Παναθηναϊκού, ωστόσο ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή PAO News, δεν κρύβει την αγάπη του για την προηγούμενη ομάδα του.
Στη συνέντευξή του, που θα μεταδοθεί ολόκληρη από το Supersport 4 το βράδυ της Πέμπτης, ο «Σάλπι», αν και πλέον αγωνίζεται με τα πράσινα, συνεχίζει να δηλώνει ΠΑΟΚ.
http://www.in.gr/sports/article.asp?lng ... yID=753345
Αφού λέει ότι είναι ΠΑΟΚ ας σπάσει το κεφάλι του και να βρεί τρόπο να επιστρέψει χωρίς να σπάσει τα @@ αυτών που δεν τον θέλουν ή στην καλύτερη να τους κερδίσει και αυτούς και ξέρει τι πρέπει να κάνει.
Αυτή την στιγμή ανήκει σε άλλη ομάδα.
Συζητάτε έντονα εδώ και πόσες σελίδες για παίχτη ΑΛΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!!
Αν είναι επαγγελματίας θα κλείσει στον Παναθηναικό.
Επίσης το ίδιο δίλημμα παραμένει και στο τόπικ του Σάντος.
Η διαφορά εκεί είναι ότι ο Σάντος είναι επαγγελματίας μέλος της ομάδας ούτε ΠΑΟΚτσής και τρίχες κατσαρές αλλά μέλος της ομάδας που μάλιστα ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ/ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ.
Αλλά τόσο πριόνι και φαγούρα για διωγμό σε άνθρωπο της ομάδας μας (στην δήθεν 3ετή στήριξη) δεν έχω ξαναδεί.
Εκεί μπορούμε πάλι να λέμε ότι θέλουμε και να διώχνουμε ανάλογα τα πιστεύω μας τον όποιον Σάντος θέλουμε.
Και απο την άλλη να φέρνουμε ότι εμείς γουστάρουμε.
Δεν παίζει έτσι το παιχνίδι παιδιά και πρέπει να το καταλάβετε.
Συνεπώς
gash04 έγραψε:Orwell έγραψε: Για μένα είναι καθαρά θέμα νοοτροπίας και καθώς οι καιροί αλλάζουν ταχύτατα και δραματικά, θα έρθουμε πολλές φορές αντιμέτωποι με τέτοιου είδους θέματα...οπότε καλό θα κάνει να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα στο μυαλό μας και αυτό κατα τη γνώμη μου γίνεται μόνο αν ακούμε και κάτι άλλο εκτός απ' αυτό που έχουμε στο δικό μας μυαλό...για να διαμορφώσουμε καλύτερη άποψη.
Και τέλος ΕΧΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ να αποφασίσει.
Υ.Γ
Ελληνικά έγραψα.
Να σας ξενερώσω και να το κλειδώσουμε το θέμα δεν θέλω.
Όσο όμως φωνάζετε γύρω απο το θέμα χωρίς λόγο για εκεί πάει.
- sidpanos
τίμε θα συμφωνήσω μαζί σου σε ένα πράγμα...
όχι όποτε συμφωνούμε θα λέμε στηρίζουμε και όποτε δεν συμφωνούμε με διοίκηση θα λέμε προδότης και δεν θέλω να πατήσει...
και γώ δεν γούσταρα τον ταπούτο αλλά απο την στιγμή που έκλεισε,το έραψα,το κράτησα μέσα μου,πήρα το διαρκείας μ και στο γήπεδο φωνάζω για τον ΠΑΟΚ και όχι για τον κάθε παίχτη ξεχωριστά...
όχι όποτε συμφωνούμε θα λέμε στηρίζουμε και όποτε δεν συμφωνούμε με διοίκηση θα λέμε προδότης και δεν θέλω να πατήσει...
και γώ δεν γούσταρα τον ταπούτο αλλά απο την στιγμή που έκλεισε,το έραψα,το κράτησα μέσα μου,πήρα το διαρκείας μ και στο γήπεδο φωνάζω για τον ΠΑΟΚ και όχι για τον κάθε παίχτη ξεχωριστά...