Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Δημοσίευση από Fantomas »

Ποιος Παπαδόπουλος τώρα... :lol: πάρε ρε Βρύζα τηλέφωνο τον Θανόπουλο και πες του ότι τον δίνεις δωρεάν τον Μουσλιμοβιτς το παλτό το πουλέν του Μπαγεβιτς, :lol: αρκεί να μας δώσουν τον David Trezeguet. ;) Ο David Trezeguet επέστρεψε σήμερα στην αεκ και ψάχνει ομάδα να παίζει βασικός γιατί θα πάει Μουντιάλ το καλοκαίρι. Πάρε λέμε τον David Trezeguet των φτωχών ή τον Σεζαρεκ. ;) Και τέλος...Ποιος Παπαδόπουλος τώρα ....Ο Πετρόπουλος και Μαντζιος καλύτεροι είναι... :lol: αφού θα πάρεις τον Σαλπιγγιδη το καλοκαίρι τον Παπαδόπουλο την το θες... ;) Εντάξει κάποτε ήταν ένα ολοκληρωμένο σέντερ φορ, την εποχή που έπαιζε ο Φουτσίνι μπάλα στον ΠΑΟΚ, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει πέσει πάρα πολύ...Φέρε λέμε στην ΠΑΟΚαρα τον αλήτη τον killer τον Μαροκινό να γουστάρουμε.... :opaokara: και βγάλτε αυτή την καθυστερημένη φάτσα από την κεντρική σελίδα ...την βλέπω και συγχύζομαι... :opaokara:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Swordfire

Δημοσίευση από Swordfire »

john4serres έγραψε:Ρε μαγκες φετος δεν βλεπετε εναν Lino που δεν ειναι και τοσο σταθερος ;
Μια καλη αγορα στην θεση του αριστερου μπακ ειναι ο Τζαβελλας...Κανει πολυ καλες εμφανισεις με τον Πανιωνιο...

Φιλαρακι ο νιονιος ειναι χειροτερος απο εμας στις μεταγραφες , αν για τον Τζεμπουρ ζητησε (και πηρε ) 3.2 εκ € για τον Τζαβελα να μην θελει 1-1.5 μυριο ???
Καλος παιχτης ειναι αλλα ο τσακιρης δεν ξερει τη ζηταει...
tsapgeo

Δημοσίευση από tsapgeo »

ο κύριος ΠΑΠ μας έχει κλάσει λίγο (χωρίς να είμαι σίγουρος) τα τελευταία χρόνια, όπως και ο λύμπε.
ΔΕΝ γουστάρω. Σεβασμός στο όνομα του ΠΑΟΚ πάνω από όλα!

:nairepaok: :nairepaok:
lion4

Δημοσίευση από lion4 »

Dj_timo έγραψε:
dolphinto έγραψε:
Dj_timo έγραψε:Το σαλπισμα δεν αρχισε ακομα γιατι ο μπαμπας προσπαθει να πεισει τον αλλον μπαμπα να πεισει τον γιο να μην παει στα καγκελα αλλα να παραμεινει στους καναπεδες
..και ο ανιψιος πρεπει να πει τον μπαμπα να πει τον μπαμπα να πα να γα@@@...κατι που μαλλον (μακαρι) να λεει ο γιος στον μπαμπα για να πει στον μπαμπα και σε ολο του το σοι :opaokara:

χαχα σωστοοοος!!!
Δεν ξερω εσεις τι λετε, αλλα εγω διακρινω οτι ο Μουσλιμοβιτς θα βγαλει ματια με την καταλληλη βοηθεια απο τα χαφ. Ρε σεις, ποτε ειχαμε τετοιο κορμι που να πιεζει να μοιραζει και να εκτελει? Ναι να εκτελει, γιατι δεν μπορεις να τον κρινεις οταν παιρνει μια καθετη καθε 5 ματς! Θα ειναι τεραστιο λαθος αν φυγει.
Τίμο καλό σωματότυπο έχει ρε συ, μπάλα ξέρει,αλλά τι να τα κάνω όλα αυτά όταν κάθε τρεις και λίγο τραυματίζεται???
Σάπιο είναι το παίδι και παίρνει και κοντά 700-800 χιλιάρικα..Αρκετή υπομονή κάναμε μαζί του...Ας του προτείνουν το καλοκαίρι συμβόλαιο 200 χιλιάρικα για να παίζει καμιά 15-20 με το ζόρι παιχνιδάκια που δεν θα είναι τραυματίας... Αλλιώς ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε!!!!!!
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

desperando έγραψε:
PARASANDALOS έγραψε:λοιπον ο παπ των διωχνει η ομαδα του αν εχεις καταλαβει και αυτα που λενε περι οτι δε παει καλα η ομαδα οικονομικα ειναι π@παριες....ο παιχτης δεν κανει κ τον διωχουν ως ελευθερο οπως εμεις τον βερον///!!!
ελπιζω να σε καλυψα..
τα παλτα στην ντουλαπα οχι στον ΠΑΟΚ
καταρχειν αν ηξερες εστω και λιγα απο ευροπαϊκο ποδοσφαιρο θα γνωριζες ότι στη δυναμο εχουν πολυ σοβαρα οικονομικα προβληματα με αποτελασμα να εχει χαλασει η ηρεμια τους τελευταιους δυο μηνες στην ομαδα. κακο δεν ειναι να ασχολησαι ποδοσφαιρικα μονο με τον ΠΑΟΚ κακο ειναι να λες αρλουμπες για πραγματα που δεν γνωρηζεις. εγω ποτε δεν ειπα οτι ειναι η ιδανικη λυση ο παπ και ουτε ειμαι αυτος που θα κρινει και ξερει πια ειναι η ιδανικη λυση αλλα δεν μπορεις να αποκαλεις τον παικτη με τετοιους απαξιοτηκους χαρακτηρισμους οταν μου εχεις κανει θεο και παικτουρα καποιον ονοματι ονουατσι

1) δεν εχω κανει κανεναν ουνατσι παιχτουρα ουτε ποτε εεχω αναφερθει για τον παιχτη....
2) ολα αυτα τα λεω γιατι τα εχω διαβασει ..
3)να λειπουν τα σχολια τα για την παρτυ μου και οι μαγκια του λογου σου προς εμενα..
4)αν δεν μπορεις να κανεις διαλογο πηγαινε φαε μελομακαρονα..
5)αν ηταν τοσο καλος θα τον κκραταγανε θελω να εισαι εξυπνο παιδι...
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Λιγα λογια για τα μελομακαρονα, για να μην εχουμε φασαριες.
Άβαταρ μέλους
Swordfire

Για τα μελλομακαρονα πειτε οτι θελετε μην πιασει κανεις στο στομα του τις διπλες ....θα εχουμε αγκαλιες...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Καταρχην μιας και δεν αποφασιζουμε εμεις (δυστυχως η αμπαλη δοιηκηση δεν μας ακουει...) δε χρειαζεαι να μαλωνεται....Θα παρουν οποιον θελουν...Εγω π.χ θελω Παπ με προσιτη τιμη τουλαχιστον μεχρι το καλοκαιρι (αν ξεχασει τα περασμενα μεγαλεια του.....) πιστευω ο Σαντος μπορει να τον αναστησει κι αυτον οπως και αλλους και ειναι ελληνας που μας λειπουν ελληνες με προσωπικοτητα, στα πλην του το επανειλημμενο γραψιμο που φαγαμε. Το καλοκαιρι γυριζει ο ασωτος ετσι κι αλλιως....

Υ.Γ Με τετοια μυτη που εχει θελω να πιστευω οτι μυριζεται το γκολ...
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Fantomas έγραψε:Ποιος Παπαδόπουλος τώρα... :lol: πάρε ρε Βρύζα τηλέφωνο τον Θανόπουλο και πες του ότι τον δίνεις δωρεάν τον Μουσλιμοβιτς το παλτό το πουλέν του Μπαγεβιτς, :lol: αρκεί να μας δώσουν τον David Trezeguet. ;) Ο David Trezeguet επέστρεψε σήμερα στην αεκ και ψάχνει ομάδα να παίζει βασικός γιατί θα πάει Μουντιάλ το καλοκαίρι. Πάρε λέμε τον David Trezeguet των φτωχών ή τον Σεζαρεκ. ;) Και τέλος...Ποιος Παπαδόπουλος τώρα ....Ο Πετρόπουλος και Μαντζιος καλύτεροι είναι... :lol: αφού θα πάρεις τον Σαλπιγγιδη το καλοκαίρι τον Παπαδόπουλο την το θες... ;) Εντάξει κάποτε ήταν ένα ολοκληρωμένο σέντερ φορ, την εποχή που έπαιζε ο Φουτσίνι μπάλα στον ΠΑΟΚ, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει πέσει πάρα πολύ...Φέρε λέμε στην ΠΑΟΚαρα τον αλήτη τον killer τον Μαροκινό να γουστάρουμε.... :opaokara: και βγάλτε αυτή την καθυστερημένη φάτσα από την κεντρική σελίδα ...την βλέπω και συγχύζομαι... :opaokara:
Αλγερινός αδερφέ αλγερινός... κι άμα μου πεις ...ε! το ίδιο είναι, φρόντισε να μη σ'ακούσει ο κίλερ όπως τον λες :D
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

MANIAKOS έγραψε:

Σαν τον ΓΙΑΣΣΕΜΑΚΗ ενα πραμα ε?
Άβαταρ μέλους
Swordfire

MANIAKOS έγραψε:Καταρχην μιας και δεν αποφασιζουμε εμεις (δυστυχως η αμπαλη δοιηκηση δεν μας ακουει...) δε χρειαζεαι να μαλωνεται....Θα παρουν οποιον θελουν...Εγω π.χ θελω Παπ με προσιτη τιμη τουλαχιστον μεχρι το καλοκαιρι (αν ξεχασει τα περασμενα μεγαλεια του.....) πιστευω ο Σαντος μπορει να τον αναστησει κι αυτον οπως και αλλους και ειναι ελληνας που μας λειπουν ελληνες με προσωπικοτητα, στα πλην του το επανειλημμενο γραψιμο που φαγαμε. Το καλοκαιρι γυριζει ο ασωτος ετσι κι αλλιως....

χαχαχαχαχαχαχα

Εγω να ρωτησω κατι ?
Υπαρχει μια εντυπωση για την επιστροφη του κοντου , δεν ειμαι αντιθετος σε κατι τετοιο αλλα απο που και ως που το θεωρουμε δεδομενο κατι τετοιο?
Δεν εχει βγει καμια επαφη με τον παικτη ή τον μανατζερ του , δεν εχει καμια συναντηση με βρυζα ή σερχιο , αλλα καπιοι απο εδω ειναι βεβαιοι οτι θα ερθει 'η τωρα ή το καλοκαιρι...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Μια τετοια επαφη δε θα γινοταν ποτε στα φανερα......Ειδικα οταν παιζει σε μια ομαδα οπως ο παο που μπορει να ΄΄βασανιζει΄΄ τον παικτη κανα 6μηνο....
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Ρε παιδιά έχετε παρατηρήσει κάτι; Στις τελευταίες δύο σελίδες μιλάμε οι περισσότεροι για επιστροφή του Σάλπι και ακόμα δεν είδαμε κανέναν να μας μπινελικώνει, να μας πει κολωτούμπες, να μας πει ντεμέκ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ, ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ του καναπέ και άλλα τέτοια ωραία...

Να ανησυχήσω; 8-)

Έλα να βλέπω μπινελίκια... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ελα μου ντε... :?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

DimisK έγραψε:Ρε παιδιά έχετε παρατηρήσει κάτι; Στις τελευταίες δύο σελίδες μιλάμε οι περισσότεροι για επιστροφή του Σάλπι και ακόμα δεν είδαμε κανέναν να μας μπινελικώνει, να μας πει κολωτούμπες, να μας πει ντεμέκ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ, ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ του καναπέ και άλλα τέτοια ωραία...

Να ανησυχήσω; 8-)

Έλα να βλέπω μπινελίκια... :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Αυτο μπορουμε να το πουμε : Ωριμασαν οι συνθηκες

ή

αναγκας για γκολ και οι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ πειθονται..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”