Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
σε οτι αφορα τον Παπαδοπουλο συμφωνω απολυτα με τον parasandalo. Χίλιες φορές να μην πάρουμε επιθετικό παρά τέτοια μεταγραφή... (btw από ποια φυλλάδα βγήκε??)
Ποιος παπαδόπουλος ρε παιδιά?Ακόμη ασχολείστε με τον "πεθαμένο"?Αυτός έχει καριέρα όπως τον κατηφορικό δρόμο έξω απ'το σπίτι μου.Πας χωρίς ταχύτητα...

- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
καλα ας αφησουν τον σαλπι τα βαζελια .....την επομενη βδομαδα παντως θα γινει πανικος!!!!!!!
θα ρισκαρει ο βρυζας δε μασαει....
θα ρισκαρει ο βρυζας δε μασαει....
Η ελευθέρας του Σάλπι πόσο κοστίζει????
Παρασανδαλε εννοε΄ς να τον αφήσουν... ελευθερο??
Παρασανδαλε εννοε΄ς να τον αφήσουν... ελευθερο??
Ελεύθερο πως θα τον αφήσουν ρε παιδιά?Μην βιάζεστε,ο Σάλπι καλοκαίρι...Τώρα θέλουμε παίκτη έτοιμο που να βοηθήσει...

θα ερθει ο σαλπι?
και εγω εχω σε βιντεο το πως φτιαχτηκε η πρωτη καμερα

και εγω εχω σε βιντεο το πως φτιαχτηκε η πρωτη καμερα
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
ετοιμος παιχτης ειναι κ ο σαλπι....
δανεικο με οψιον αγορας..!!!...
να τα βρουν μορε κ λιγο λαμογιστικα...σε τη κοινωνια ζουμε αλλωστε...

δανεικο με οψιον αγορας..!!!...
Τον παίκτη που θα λύσει το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας αναζητούν στον ΠΑΟΚ και όπως σας έχουμε ενημερώσει ένα από τα ονόματα που «παίζουν» δυνατά είναι αυτό του Δημήτρη Παπαδόπουλου. Την ίδια επανέρχεται στο προσκήνιο για τον «Δικέφαλο» και ο διακαής πόθος του Ζήση Βρύζα, Δημήτρης Σαλπιγγίδης.
Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ λόγω οικονομικών προβλημάτων είναι έτοιμη να δώσει στον «Παπ» την ελευθέρας του, με τον ίδιο να αναφέρει πως ακόμα είναι πολύ νωρίς για να πει το οτιδήποτε. «Δεν έχω κάνει καμία επαφή με τον ΠΑΟΚ, αλλά και με καμία άλλη ομάδα. Δεν ξέρω τι θα γίνει», αναφέρει χαρακτηριστικά στα «Σπορ του Βορρά».
Και συνεχίζει: «Είναι πολύ νωρίς ακόμη για οτιδήποτε. Θέλω να μιλήσω με τον πρόεδρο της ομάδας και να δω τι θα γίνει. Δεν ξέρω τι θα κάνω, ούτε πώς θα αντιδράσω εάν έχω προτάσεις». Αξίζει να σημειωθεί πως ενδιαφέρον για τον Παπαδόπουλο δείχνει και η Λάρισα.
Από εκεί και πέρα στον ΠΑΟΚ εξετάζονται και οι περιπτώσεις των Ντάνιελ Τσέζαρεκ (Αστέρας Τρίπολης) και Ονουάτσι (Καβάλα). Στον ΠΑΟΚ πάντως δεν έχουν ξεχάσει τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, με τον πρόεδρο της ομάδας, Ζήση Βρύζα να προσπαθεί να κάνει το μεγάλο μπαμ φέρνοντας τον και πάλι στην Τούμπα.
Ο 28χρονος διεθνής άσος δεν έχει δώσει ακόμα την απάντηση του στον Παναθηναϊκό ενώ δεν φαίνεται να είναι ικανοποιημένος με τις προτάσεις από το εξωτερικό, γεγονότα που κάνουν τον Βρύζα να ελπίζει στην απόκτηση του.
Στην περίπτωση που δεν προχωρήσει καμιά από τις δύο περιπτώσεις των Ελλήνων ποδοσφαιριστών, ο Βρύζας θα κινήσει τις διαδικασίες για το «λαβράκι» από την Αργεντινή, το οποίο είχε τοποθετήσει στη λίστα μετά το ταξίδι που πραγματοποίησε στη χώρα της Λατινικής Αμερικής.
http://www.paokmania.gr/el/articles/43- ... -----.html
Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ λόγω οικονομικών προβλημάτων είναι έτοιμη να δώσει στον «Παπ» την ελευθέρας του, με τον ίδιο να αναφέρει πως ακόμα είναι πολύ νωρίς για να πει το οτιδήποτε. «Δεν έχω κάνει καμία επαφή με τον ΠΑΟΚ, αλλά και με καμία άλλη ομάδα. Δεν ξέρω τι θα γίνει», αναφέρει χαρακτηριστικά στα «Σπορ του Βορρά».
Και συνεχίζει: «Είναι πολύ νωρίς ακόμη για οτιδήποτε. Θέλω να μιλήσω με τον πρόεδρο της ομάδας και να δω τι θα γίνει. Δεν ξέρω τι θα κάνω, ούτε πώς θα αντιδράσω εάν έχω προτάσεις». Αξίζει να σημειωθεί πως ενδιαφέρον για τον Παπαδόπουλο δείχνει και η Λάρισα.
Από εκεί και πέρα στον ΠΑΟΚ εξετάζονται και οι περιπτώσεις των Ντάνιελ Τσέζαρεκ (Αστέρας Τρίπολης) και Ονουάτσι (Καβάλα). Στον ΠΑΟΚ πάντως δεν έχουν ξεχάσει τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, με τον πρόεδρο της ομάδας, Ζήση Βρύζα να προσπαθεί να κάνει το μεγάλο μπαμ φέρνοντας τον και πάλι στην Τούμπα.
Ο 28χρονος διεθνής άσος δεν έχει δώσει ακόμα την απάντηση του στον Παναθηναϊκό ενώ δεν φαίνεται να είναι ικανοποιημένος με τις προτάσεις από το εξωτερικό, γεγονότα που κάνουν τον Βρύζα να ελπίζει στην απόκτηση του.
Στην περίπτωση που δεν προχωρήσει καμιά από τις δύο περιπτώσεις των Ελλήνων ποδοσφαιριστών, ο Βρύζας θα κινήσει τις διαδικασίες για το «λαβράκι» από την Αργεντινή, το οποίο είχε τοποθετήσει στη λίστα μετά το ταξίδι που πραγματοποίησε στη χώρα της Λατινικής Αμερικής.
http://www.paokmania.gr/el/articles/43- ... -----.html
- PABLO GARCIA1
Παρασάνδαλε νομίζω ότι είσαι λίγο υπερβολικός για τον Παπ...δεν μπορούσε να κάνει κοντρόλ κ.λ.π.
Πάντως αν το κριτήριο είναι "αφού τον έδιωξε ο βάζελος" να θυμήσω απλώς ένα όνομα...Ιβανσιτς...που επίσης έδιωξε ο βάζελος..για να μην αραδιάσω καμιά εικοσαριά ακόμα τέτοιων "παλτών" που έδιωξαν αυτά τα ποδοσφαιρικά μυαλά εκεί χάμω.
Ακόμα τον Παπ τον έδιωξαν γιατί του είχαν κάνει ένα συμβόλαιο βασιλικό πριν λίγα χρόνια(1 μυριάκι) και θεώρησαν πως δεν ανταποκρίνεται σ' αυτό..αυτός ήταν ο λόγος και όχι ότι ήταν άχρηστος.
Από κει και πέρα όπως ξαναείπα τελευταία δεν έχουμε εικόνα απ' αυτόν τον παίκτη...ΑΝ θυμίζει εκείνον τον παίκτη που έπαιζε στο βάζελο και με δεδομένο ότι θα έρθει με πολύ λιγότερα ακόμα και απ' αυτά που πήρε στην Κροατία,για μένα είναι καλή ευκαιρία...
Ιδωμεν,Ειδωμεν,Οψόμεθα έχω μπερδευτεί πιό είναι το σωστό.
Πάντως αν το κριτήριο είναι "αφού τον έδιωξε ο βάζελος" να θυμήσω απλώς ένα όνομα...Ιβανσιτς...που επίσης έδιωξε ο βάζελος..για να μην αραδιάσω καμιά εικοσαριά ακόμα τέτοιων "παλτών" που έδιωξαν αυτά τα ποδοσφαιρικά μυαλά εκεί χάμω.
Ακόμα τον Παπ τον έδιωξαν γιατί του είχαν κάνει ένα συμβόλαιο βασιλικό πριν λίγα χρόνια(1 μυριάκι) και θεώρησαν πως δεν ανταποκρίνεται σ' αυτό..αυτός ήταν ο λόγος και όχι ότι ήταν άχρηστος.
Από κει και πέρα όπως ξαναείπα τελευταία δεν έχουμε εικόνα απ' αυτόν τον παίκτη...ΑΝ θυμίζει εκείνον τον παίκτη που έπαιζε στο βάζελο και με δεδομένο ότι θα έρθει με πολύ λιγότερα ακόμα και απ' αυτά που πήρε στην Κροατία,για μένα είναι καλή ευκαιρία...
Ιδωμεν,Ειδωμεν,Οψόμεθα έχω μπερδευτεί πιό είναι το σωστό.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Ton Ιβανσιτς νομιζω τον εδιωξε ο Τεν Κατε......επειδη δε τον γουσταρε ...παντως μακαρι να ηταν ο ιβαντσις αντι του παπαδοπουλου και ας παιζει κ σε αλλη θεση.....

Πλεον αναγκαστικα σεντερ φορ......
Δεν ξερω τι περιμενετε σαν καλο ονομα.....Λογικα για να ρθει κπς σε μας θα πρεπει να ναι σε φθινουσα πορεια...Ο ΠΑπ ειναι καλη λυση....ΕΙναι καλυτερος σαν 2ος επιθετικος αλλα μπορει να παιξει και κορυφη......Αλλα θα δουμε....
Δεν ξερω τι περιμενετε σαν καλο ονομα.....Λογικα για να ρθει κπς σε μας θα πρεπει να ναι σε φθινουσα πορεια...Ο ΠΑπ ειναι καλη λυση....ΕΙναι καλυτερος σαν 2ος επιθετικος αλλα μπορει να παιξει και κορυφη......Αλλα θα δουμε....
- ΑποστόληςΑ
Ένα από τα συν του Παπαδόπουλου είναι ότι δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής στην Ελληνική ποδοσφαιρική νοοτροπία. Δέστε τι έκανε το σέντερ-φορ της Εθνικής Ουρουγουάης στον Άρη και θα καταλάβετε...
Βέβαια προτιμώ τον Σάλπι, αλλά αν δεν μπορεί αυτός καλός είναι και ο Παπ.
Βέβαια προτιμώ τον Σάλπι, αλλά αν δεν μπορεί αυτός καλός είναι και ο Παπ.
Καλός είναι ο Παπ.Είναι δυνατόν να το λέτε αυτό ρε παιδιά???Νόμιζα πως το λέτε για αστείο....Καλύτερα να πάρουμε τον Λυμπερόπουλο...

Ο Σαλπι για καλοκαιρι παει αλλα τωρα ειμαστε αναγκασμενοι να βρουμε κτ αξιοπιστο, η μονη ενσταση μου για παπ ειναι οτι μας εχει γραψει στις τελευταιες μετεγγραφικες περιοδους......Και ο Λυμπε καλος ειναι για ελλαδα αλλα παραμεγαλωσε