Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
και εμενα μου εχουν σβηστει παρα πολλα ποστ φιλε αρη.....παπαδοπουλε μακρυα..........
- mesimvrinos
Ρε παιδια ξερει κανεις να μου πει ποιοι δεν ειναι κοινοτικοι νομιζω 1.μουν (αυτος πρεπει να φυγει)2.ιβιτσ 3.αμπουμπακαρις 4.μπιζερα 5 μηπως ο κρεσιτσ.....ας μου πει καποιος

Ένα παλικάρι μου είπε, ότι ο παπαδόπουλος έχει σοβαρή πρόταση από την Λαρισα.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
μακαρι να παει στη λαρισα ...συμφωνα με τον σοβαρο τραυματισμο μουσλι βλεπω ο σαλπι να ερχεται...
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
- desperando
- Επικοινωνία:
απορω πως μερικοι παρακαλατε να ερθει καποιο γατακι με ονομα ονουατσι που η μεγαλητερη ομαδα που επαιξε στην καριερα του ηταν ο ιωνικος, κανετε ηρωες και αλανια παιχτες που καταφεραν να σκοραρουν μονο σε πρωταθλημα γ΄εθνικης πως σας καθετε στραβα καποιος παιχτης της αξιας του παπαδοπουλου με τις παραστασεις που εχει? μαλον για σας το ποδοσφαιρο ειναι μονο βιντεακια στο you tube και manager
ναι τρελε οι κροατες δεν θεωρουντε κοινοτικοιmesimvrinos έγραψε:Ρε παιδια ξερει κανεις να μου πει ποιοι δεν ειναι κοινοτικοι νομιζω 1.μουν (αυτος πρεπει να φυγει)2.ιβιτσ 3.αμπουμπακαρις 4.μπιζερα 5 μηπως ο κρεσιτσ.....ας μου πει καποιος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.... για την αποδεσμευση παντως απο την στιγμη που χοντροκαθησε ο veron στον συμβολαιο του μαλλον παει ο Bizerakos για αποδεσμευση

- mesimvrinos
απο οτι ξερω ο βερον εχει ιταλικο διαβατηριο δηλαδη και να φυγει δεν αλλαζει κατι...τον μπιζερα τον γουσταρω και εγω και ολοι οι παοκτσιδες γιατι ειναι ινδιανος τρελος.............................ο μουν ομως ........................ειναι ο αδυναμος κρικος.........μπορουμε να τον στειλουμε πισω (οπως στο μανατζερ terminate loan) 

- Mario Jardel
Θελω σεντερ φορ που να βαζει γκολ επειδη δε ξερει να κανει κατι αλλο. Κατι σαν τον Ιντζαγκι που βαζει γκολ ενω περπαταει και ξυνει τα αρχιδ... του.Μακαρι Θεε μου, μακαρι. Μονο αυτο ζηταω για τα Χριστουγεννα!~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- DimisK
- Επικοινωνία:
Αρη (άλλαχτο το όνομα ρεεεεεεε!!arisk έγραψε:Κάποιος σβήνει post στα μουλωχτά και δεν το αιτιολογεί καν... Κατα το παρελθόν, ο Gash σβησε κάποια post μου αλλά το παλικάρι μου έστειλε pm και μου είπε ότι έσβησε κάποια post για τον τάδε και τον δείνα λόγο... Εγώ άσχετα με το αν διαφωνούσα, κατάλαβα το σκεπτικό του και δεν είπα κουβέντα αφού ήταν ευθύς, ειλικρινής και σωστός απέναντί μου ο άνθρωπος... Απλά πράγματα και κανένα πρόβλημα...
Όμως τώρα πάει κάποια κοτούλα (δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο δεν λέει όποιος το κάνει ότι εγώ το έκανα και για αυτό και αυτό το λόγο) και σβήνει post που δεν περιέχουν κανένα χαρακτηρισμό, καμία βρισιά, δεν προσβάλλουν κανέναν, δεν προκαλούν και δεν οξύνουν πνεύματα... Και ξαναγράφω και ρωτάω γιατί σβήστηκε και απάντηση δεν παίρνω, αντ'αυτού ξανασβήνεται και το επόμενο... Και ξαναγράφω και ρωτάω ποιός καραγκιόζης το έσβησε, και πάλι το ίδιο...

Εγώ έγραφα το σχόλιο, το έστελνα, το έβλεπα να μπαίνει, αλλά μετά το πρώτο refresh...εξαφανίζονταν! Ψάχτο λίγο και έχει υπομονή....Εν τέλει, υπάρχει και το φόρουμ!

Μακαριιιιιιι !!!! Παντως αφου παρακαλαει το παιδι και εμεις δυστυχως δεν μπορουμε να πληρωσουμε για μεταγραφη τοσο καλη γιατι δεν πληρωνει την αποδεσμευση του , ωστε να δειξει και σαυτους που λενε διαφορα το ποσο θελει να γυρισει πισω , και να ερθει ο παιχταρας μου απο τωρα και θα μηνουν και ολοι ευχαριστημενοι γιατι και το βαζελακι θα παρει γκαφρα ενω το καλοκαιρι δεν θα παρει ουτε 1 λεπτο και αυτος θα γυρισει και εμεις επιτελους θα παιζουμε με ετοιμο For μπροστα!!! ε !?!? εεε !?!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Saty την Τετ 16 Δεκ 2009, 13:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.