Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
-
- GiGi
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
Μάλλον μετά τον αγώνα στην Κρήτη αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις σε αυτό το θέμα με τον Λεβαδειακό να "γλυκοκοιτάζει" τον Αμπού.
ποιος αμπρεου ρε φιλε ?????? εδω εχουμε τοσους δανεικους...δε νομιζεις οτι ειναι αδικια να παιρνουμε ενα μετριο παικτη απο τη β' ομαδα ενω εχουμε δανεικο τον κλαους με προεμπειρια στην 1η ομαδα??gate4mitsos έγραψε:Προεδρε προεδρε σε παρακαλω φερε τον αμπρεου στο δικεφαλο αετο

PARASANDALOS έγραψε:[youtube]7U9MXbfwkv4[/youtube]
και λεω εγω τωρα.....στη θεση που επαιζε ο Κουτσοπουλος τωρα εχουμε ποοοοολυ καλυτερο παιχτη και πιο ταλαντουχο που συνεχως εξελισσεται!!!!!!
αυτη τη μπαλια που βγαζει ο Κουτσος στη φαση του γκολ ο Vierihnia την εχει ψωμοτυρι...
Αυτα...φανταστειται τι παπαδες μπορουν να κανουν μαζι!!!
Καλημερα!!!
O Koυτσόπουλος έπαιζε αριστερό μπάκ... Επομένως εννοείς τον Γεωργίου... Αν ο πιτσιρικάς μπορέσει να φτάσει και να σταθεροποιηθεί σε επίπεδο εμφανίσεων ανάλογων με την εμφάνιση που έκανε στο ΠΑΟΚ-Ουντινέζε πέρισυ το καλοκαίρι τότε έχουμε λύσει το πρόβλημά μας... Μόνο που τότε ο Γεωργίου έπαιξε αριστερό χαφ και όχι μπάκ... Ίδωμεν...
Α και για να μην είμαστε off-topic...
Σενάριο για «Παπ» και ΠΑΟΚ
"Το όνομα του Δημήτρη Παπαδόπουλου έρχεται να -ξανά- προστεθεί στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του «δικέφαλου του Βορρά».
Ο πεπειραμένος επιθετικός θα φύγει από την Ντιναμό Ζάγκρεπ, όπως έχει ανακοινώσει ήδη ο πρόεδρός της και το καλοκαιρινό φλερτ μεταξύ των δύο πλευρών επανέρχεται στο προσκήνιο.
Ο ίδιος ο παίκτης δεν έχει πρόβλημα να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, ενώ η γνωριμία του με τους Βρύζα και Ζαγοράκη είναι πολύ πιθανό να παίξει τον δικό της ρόλο. Εξάλλου, ο Φερνάντο Σάντος έχει προαναγγείλει τη μεταγραφή ενός επιθετικούς κλάσης τον Γενάρη και η περίπτωση του Παπαδόπουλου μοιάζει εξαιρετική. "
http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=116873
Και η πολυαγαπημένη μας "Γάτα" γράφει ότι "ο Σάλπι θέλει Τούμπα"... Αλλά αυτό δεν το θεωρώ σημαντικό μιας και δεν είναι κάτι νέο... Απλά είναι ένα kinder-έκπληξη που θα ανοίξει το καλοκαίρι...
Υ.Γ. Παρότι κάποιος γελοίος (moderator??? ποίος άλλος έχει τεχνικά τη δυνατότητα να το κάνει???) σβήνει post μου (σε άρθρα στην κεντρική) και μάλιστα χωρίς λόγο και αιτιολόγηση, κάνω πως δεν το βλέπω... Και δεν έχει και τα αρχίδια να βγεί να το πεί... Η γελοιότητα τρύπωσε και εδω μέσα και μάλιστα σε όλο της το μεγαλείο... Μπλιάχ...
Σενάριο για «Παπ» και ΠΑΟΚ
"Το όνομα του Δημήτρη Παπαδόπουλου έρχεται να -ξανά- προστεθεί στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του «δικέφαλου του Βορρά».
Ο πεπειραμένος επιθετικός θα φύγει από την Ντιναμό Ζάγκρεπ, όπως έχει ανακοινώσει ήδη ο πρόεδρός της και το καλοκαιρινό φλερτ μεταξύ των δύο πλευρών επανέρχεται στο προσκήνιο.
Ο ίδιος ο παίκτης δεν έχει πρόβλημα να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, ενώ η γνωριμία του με τους Βρύζα και Ζαγοράκη είναι πολύ πιθανό να παίξει τον δικό της ρόλο. Εξάλλου, ο Φερνάντο Σάντος έχει προαναγγείλει τη μεταγραφή ενός επιθετικούς κλάσης τον Γενάρη και η περίπτωση του Παπαδόπουλου μοιάζει εξαιρετική. "
http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=116873
Και η πολυαγαπημένη μας "Γάτα" γράφει ότι "ο Σάλπι θέλει Τούμπα"... Αλλά αυτό δεν το θεωρώ σημαντικό μιας και δεν είναι κάτι νέο... Απλά είναι ένα kinder-έκπληξη που θα ανοίξει το καλοκαίρι...

Υ.Γ. Παρότι κάποιος γελοίος (moderator??? ποίος άλλος έχει τεχνικά τη δυνατότητα να το κάνει???) σβήνει post μου (σε άρθρα στην κεντρική) και μάλιστα χωρίς λόγο και αιτιολόγηση, κάνω πως δεν το βλέπω... Και δεν έχει και τα αρχίδια να βγεί να το πεί... Η γελοιότητα τρύπωσε και εδω μέσα και μάλιστα σε όλο της το μεγαλείο... Μπλιάχ...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arisk την Τετ 16 Δεκ 2009, 09:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κάποιος σβήνει post στα μουλωχτά και δεν το αιτιολογεί καν... Κατα το παρελθόν, ο Gash σβησε κάποια post μου αλλά το παλικάρι μου έστειλε pm και μου είπε ότι έσβησε κάποια post για τον τάδε και τον δείνα λόγο... Εγώ άσχετα με το αν διαφωνούσα, κατάλαβα το σκεπτικό του και δεν είπα κουβέντα αφού ήταν ευθύς, ειλικρινής και σωστός απέναντί μου ο άνθρωπος... Απλά πράγματα και κανένα πρόβλημα...
Όμως τώρα πάει κάποια κοτούλα (δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο δεν λέει όποιος το κάνει ότι εγώ το έκανα και για αυτό και αυτό το λόγο) και σβήνει post που δεν περιέχουν κανένα χαρακτηρισμό, καμία βρισιά, δεν προσβάλλουν κανέναν, δεν προκαλούν και δεν οξύνουν πνεύματα... Και ξαναγράφω και ρωτάω γιατί σβήστηκε και απάντηση δεν παίρνω, αντ'αυτού ξανασβήνεται και το επόμενο... Και ξαναγράφω και ρωτάω ποιός καραγκιόζης το έσβησε, και πάλι το ίδιο...
Όμως τώρα πάει κάποια κοτούλα (δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο δεν λέει όποιος το κάνει ότι εγώ το έκανα και για αυτό και αυτό το λόγο) και σβήνει post που δεν περιέχουν κανένα χαρακτηρισμό, καμία βρισιά, δεν προσβάλλουν κανέναν, δεν προκαλούν και δεν οξύνουν πνεύματα... Και ξαναγράφω και ρωτάω γιατί σβήστηκε και απάντηση δεν παίρνω, αντ'αυτού ξανασβήνεται και το επόμενο... Και ξαναγράφω και ρωτάω ποιός καραγκιόζης το έσβησε, και πάλι το ίδιο...

σοβαρά θέματα που μάλλον κάποιος admin πρέπει να σου (μας) απαντήσει.
κριμα...παντως ολοι ειχαν προβληματα με σβησιματα......και δεν εννοω για βρισιες που το θεωρω λογικο........εγω ας πουμε ειχα αντιμετωπισει αναλογα προβληματα με τους "αποχωρησαντες" αντμιν του σαιτ.....στο λεω, διαβασε το γιατι θα σβηστουνε και τα παροντα ποστς ως οφ τοπικ (σωστα)
ΟΝ τοπικ...θελω καλυτερο παικτη απο τον παπαδοπουλο για μπροστα καθως ο συγκεκριμενος παικτης δεν εχει μεγαλη ταχυτητα ενω η δεινοτητα του στην εκτελεση ειναι πλεον αμφισβητισιμη.......αυτο δε σημαινει οτι ενας υγιης παπαδοπουλος δεν μπορει να βοηθησει σχεδον το συνολο των ομαδων της σουπερ λιγκ
ΟΝ τοπικ...θελω καλυτερο παικτη απο τον παπαδοπουλο για μπροστα καθως ο συγκεκριμενος παικτης δεν εχει μεγαλη ταχυτητα ενω η δεινοτητα του στην εκτελεση ειναι πλεον αμφισβητισιμη.......αυτο δε σημαινει οτι ενας υγιης παπαδοπουλος δεν μπορει να βοηθησει σχεδον το συνολο των ομαδων της σουπερ λιγκ
Νομίζω πως εάν μέχρι τώρα υπήρχε λύση στα θέματα αποδέσμευσης των Βερόν, Μπιζέρα και Σαβίνι θα είχε ήδη ανακοινωθεί ο επιθετικός... εκεί κολλάει το πράγμα...
για να δεχτει να φυγει καποιος παικτης πρεπει πρωτα να βρει ομαδα για να συνεχισει (εκτος βερον για τον οποιο οπως λενε υπαρχουν ηδη προτασεις).
εχει δρομο ακομη, μην σε πιανει αγχος. δεν εχουν ολες οι ομαδες τον προγραμματισμο του ΠΑΟΚ.
λογικα εξελιξεις θα εχουμε μετα τις γιορτες
εχει δρομο ακομη, μην σε πιανει αγχος. δεν εχουν ολες οι ομαδες τον προγραμματισμο του ΠΑΟΚ.
λογικα εξελιξεις θα εχουμε μετα τις γιορτες
- Isaak the Greek
Δεν ξερω ρε μαγκες αλλα ο Παπαδοπουλος μου φερνει σε εναν ακομα Μουσλι.Στραικερ ειναι κι αυτος περιοχης.Οσο για περιφερειακος (σεντερ φορ δηλ.) δεν νομιζω οτι μπορει να το κανει με ευκολια....πολυ βαρυ κορμι.Αλλα γενικα εχω κολημα με τετοιου ειδους παιχτες (Μουσλι , Μπλανκο , Παπ , Μαντζιο κλπ.) οποτε δεν μπορω να κρινω σωστα.Πιστευω πως σε λιγα χρονια κανεις δεν θα θελει τετοιους παιχτες μιας και δεν μπορουν να παιξουν σε παραπανω απο μια θεση.Ή μαλλον για να ειμαι πιο σαφης , μονο ομαδες που θα εχουν περισσια λεφτα θα τα ξοδευουν για τετοιους παιχτες , διοτι ειναι κατα καποιο τροπο πολυτελεια.
Υ.Γ.Αρη , κι ο Ντιμις ειχε το ιδιο προβλημα με σενα.Δεν εχει να κανει με αντμιν , αλλα με καποιο "βραχυκυκλωμα" που παθαινει το σαιτ.Προσπαθησε να σβησεις κουκις.
Υ.Γ.Αρη , κι ο Ντιμις ειχε το ιδιο προβλημα με σενα.Δεν εχει να κανει με αντμιν , αλλα με καποιο "βραχυκυκλωμα" που παθαινει το σαιτ.Προσπαθησε να σβησεις κουκις.
- Isaak the Greek
Νομιζω πως καποιους απο δω μεσα τους ετρεχαν τα σαλια για τον συγκεκριμενο (ο οποιος ομολογουμενως -αν και ειναι σε ιδιο στυλ με Παπ- ειναι παιχταρας)
Ποδόσφαιρο - Πρωτάθλημα Βελγίου
Στο χειρουργείο ο Γιοβάνοβιτς
Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού(που ειναι το εμοτικον με το εργοχειρο ρε???). Ο Σέρβος άσος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο γόνατο και θέλει να ξεπεράσει με επέμβαση τώρα, έτσι ώστε να είναι 100% έτοιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα γίνει το καλοκαίρι στη Νότια Αφρική.
Ο άσος της Σταντάρ Λιέγης δεν επιθυμούσε να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα και τη νέα χρονιά και αυτό άλλωστε έχει φανεί(ποιος ξερει τι τον ειπε ο Σερτζιο και τον φουσκωσε τα μυαλα!!). Η πρωταθλήτρια Βελγίου ζητάει πάρα πολλά χρήματα για να τον παραχωρήσει τον Ιανουάριο, αλλά κανένας σύλλογος δεν θα τα δώσει για να πάρει έναν ποδοσφαιριστή που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Επίσης η ρήξη με τους φιλάθλους τις προηγούμενες ημέρες έπαιξαν ρόλο για να πάρει την απόφαση να μπει το συντομότερο στο χειρουργείο για να αποκαταστήσει το πρόβλημα στο γόνατο και παράλληλα να μην μετέχει στους αγώνες της Σταντάρ, η οποία έχει χάσει το τραίνο για το πρωτάθλημα.
Ακόμα και αν δεν αγωνιστεί σε άλλο παιχνίδι τη φετινή σεζόν, η θέση του Μίλαν Γιοβάνοβιτς στην εθνική ομάδα της Σερβίας δεν κινδυνεύει.
(15/12 13:47)
επιμέλεια: Κώστας Δούκας
http://www.novasports.gr/soccer/league_ ... aid=196095
Ποδόσφαιρο - Πρωτάθλημα Βελγίου
Στο χειρουργείο ο Γιοβάνοβιτς
Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού(που ειναι το εμοτικον με το εργοχειρο ρε???). Ο Σέρβος άσος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο γόνατο και θέλει να ξεπεράσει με επέμβαση τώρα, έτσι ώστε να είναι 100% έτοιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα γίνει το καλοκαίρι στη Νότια Αφρική.
Ο άσος της Σταντάρ Λιέγης δεν επιθυμούσε να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα και τη νέα χρονιά και αυτό άλλωστε έχει φανεί(ποιος ξερει τι τον ειπε ο Σερτζιο και τον φουσκωσε τα μυαλα!!). Η πρωταθλήτρια Βελγίου ζητάει πάρα πολλά χρήματα για να τον παραχωρήσει τον Ιανουάριο, αλλά κανένας σύλλογος δεν θα τα δώσει για να πάρει έναν ποδοσφαιριστή που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Επίσης η ρήξη με τους φιλάθλους τις προηγούμενες ημέρες έπαιξαν ρόλο για να πάρει την απόφαση να μπει το συντομότερο στο χειρουργείο για να αποκαταστήσει το πρόβλημα στο γόνατο και παράλληλα να μην μετέχει στους αγώνες της Σταντάρ, η οποία έχει χάσει το τραίνο για το πρωτάθλημα.
Ακόμα και αν δεν αγωνιστεί σε άλλο παιχνίδι τη φετινή σεζόν, η θέση του Μίλαν Γιοβάνοβιτς στην εθνική ομάδα της Σερβίας δεν κινδυνεύει.
(15/12 13:47)
επιμέλεια: Κώστας Δούκας
http://www.novasports.gr/soccer/league_ ... aid=196095