Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Δημοσίευση από obanebane »

Που ακουσες οτι ειμαστε 2 μυρια μεσα? 400 χιλιαρικα στην ακρη υπαρχουν ειπε ο βιολιδης.
Ρε συ φαντομα χαθηκες απο το φορουμ και διαβαζεις κωλοτουμπες δημοσιογραφους για να ενημερωνεσαι.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Α και η φωτο με τον φαντομα σου εδινε ενα μυστηριο τωρα με αυτον τον καραγκιοζη που εβαλες περνας απαρατηρητος.
Άβαταρ μέλους
Saty

Δημοσίευση από Saty »

χαχα καλα ρε το ειπαμε φτανει 10 φορεσ το postaρατε ενταξει εκανε ενα λαθος το παιδι σε λιγο θα τον πετροβολησουμε κιολας χαχα :) :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Fantomas έγραψε:Γράψτε εσείς τα σωστά νούμερα να τα μάθω....Γιατί κάθε φορά που έρχεται μεταγραφική περίοδος ακούω μάλλον ότι να ναι να λένε οι δημοσιογράφοι...δεν το αποκλείω....μπορεί να έχετε δίκιο...να είμαι λάθος πληροφορημένος...παιδιά συζήτηση κάνουμε σε φόρουμ .... Ηρεμήστε ....δεν είμαστε σε καμιά λέσχη της Παπαναστασίου που φοβούνται να μιλήσουν για λάθη της διοίκησης ή φοβούνται να κάνουν ερωτήσεις... ο Βρύζας είπε ότι είμαστε 2 εκατομμύρια μέσα στον προϋπολογισμό....θέλω να μάθω γιατί...δεν είναι κακό....θα κληθώ να ξανά αγοράσω μετοχές....Δεν είναι μασονία ο ΠΑΟΚ...Φυσικά δεν θα μου έπεφτε λόγος, αν δεν έδινα λεφτά για μετοχές και αν δεν σκόπευα να ξανά δώσω...και υπήρχε κάποιος επιχειρηματίας που τα έδινε από την τσέπη του...επενδυτικό κοινό είμαι...θέλω πληροφορίες κακό είναι...οκ ...τότε ...αφού σας πειράζει το κόβω εδώ.... :pano: :lol: :pano:
Δύο μύρια μέσα με τις χειρότερες προϋποθέσεις νομίζω φίλε είπε η διοίκηση.Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.
Φυσικά και θα κριτικάρουμε αλλά όταν δε βλέπεις προσπάθεια. Έτσι δεν είναι; Επενδυτικό κοινό έχουν άλλες Α.Ε., εδώ πληρώνεις την καψούρα σου ή απλά δε πληρώνεις. Ούτε θα χάσεις ούτε θα κερδίσεις από τον ΠΑΟΚ. Το συναίσθημα πληρώνεις.

Παπαδόπουλο δε θα ήθελα γιατί ότι ταχύτητα είχε κάποτε την έχασε με τα τόσα βάρη που έκανε και φούσκωσε σαν πόρτα σε νυχτερινό μαγαζί.
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

obanebane έγραψε:Α και η φωτο με τον φαντομα σου εδινε ενα μυστηριο τωρα με αυτον τον καραγκιοζη που εβαλες περνας απαρατηρητος.
Ναι βλέπω πόσο απαρατήρητος περνάω....δύο σελίδες ξύλο έφαγα... :lol: ε όχι και καραγκιόζης ο coach… ο άρχοντας...
δεν θέλω να μιλάς έτσι για πρώην προπονητές του ΠΑΟΚ... :lol:

Ποιον Παπαδόπουλο ρε παιδιά? Αυτόν τον πήραμε στο μπάσκετ...Παπαδόπουλος στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει...

Δεν πειράζει όταν με αδικούνε θυμάμαι τον Αλέφαντο..... :lol:

Γιατί δεν παίρνουμε αυτόν τον Γεωργακόπουλο?
http://www.youtube.com/watch?v=pbQuaIOyCWE
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Δημοσίευση από nyxteridas »

teod1980 έγραψε: Ωραία. Ε και;
Τι θα κερδίσουμε από ότι έγραψες. Λάθη κάνουν όποιοι δουλεύουν. Ίσως δε κατάλαβα σωστά γιατί το έγραψες αλλά μήπως δεν πανηγυρίζαμε για αυτούς τους παίκτες εμείς;
Δεν καταλαβαίνω τι θα κερδίσουμε από τη συνεχόμενη κριτική προς όλους.... :nairepaok:

Mα φίλε μόνο με την αυτοκριτική και την επισήμανση των λαθών μπορείς να κερδίσεις, ατομικά και συνολικά. Το αλάθητο όπως πολύ σωστά ανέφερε ο fantomas, το έχουν στην Παπαναστασίου. Υποτίθεται ότι ως ΠΑΕ, πληρώνουμε όλες τις λανθασμένες επιλογές, των Μπατατουδογούμενων, που χρέωναν την ομάδα, με αμφιβόλου αξίας παίκτες οι οποίοι δεν προσέφεραν τίποτε κι ακόμη τους πληρώνουμε. Γι αυτό ακριβώς είμαστε όλοι εδώ, να επισημαίνουμε και να χτυπάμε τα καμπανάκια, όταν το πρόσφατο παρελθόν αρχίζει ξανά και μας ζώνει έστω κι ως μνήμη. Ο ΠΑΟΚ, βρίσκεται ακόμη σε οικονομική δυσμένεια, και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παρασύρετε από το δόγμα της «μετεγγραφής για την μετεγγραφή», πόσο μάλλον την στιγμή που ενώ αυξάνεται τον μπάτζετ, δεν υπάρχουν τα ίδια αγωνιστικά αποτελέσματα και κατά συνέπεια και έσοδα(βλ. αποκλεισμός από Ευρώπη)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κι άλλο σέντερ; Γιατί; Για να κάθονται στον πάγκο ο Μουσλι, ο Lucio και ο Σάκης; Μην ξεχνάμε ότι από τον β΄ γύρο (6/1 με Πανιώνιο) θα μπορεί να παίζει ΚΑΙ ο Αργεντίνος φορ.
Ενώ ο Δημήτρης Παπαδόπουλος που είναι ελεύθερος, αν ρίξει το κασέ του, μπορεί να αποκτηθεί, μέχρι το καλοκαίρι τουλάχιστον που θα έρθει ο Σάλπι. Είναι περιφερειακός, σχετικά γρήγορος και όχι χασογκόλης. Ό,τι πρέπει για 4-4-2 με χαφ: Βίκτωρα, Παύλο, Κριστιάνο και Βιερι και μπροστά Μουσλι (ή Φιλομένο) και Δημήτρη.
Παπάδες μιλάμε!
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

Σμόλαρεκ: "Μεγάλο βήμα στην καριέρα μου"

:lol: Δεν μπορώ άλλο κυλιέμαι.... :lol: πω πω ....με έπιασε νευρικό γέλιο μιλάμε.... :lol:

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στην Καβάλα. Η μεταγραφή αυτή αποτελεί μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Ημουν σε επαφή με τους ανθρώπους της σχεδόν από το καλοκαίρι".
http://www.novasports.gr/soccer/anation ... aid=196131

Ρε Σμόλαρεκ παραλίγο να έπαιζα και εγώ κάποτε στην Καβάλα... :lol: Φεγενορντ-Ντορντμουντ-Μπολτον-Σαντατερ έπαιζες...μην κάνεις τέτοιες δηλώσεις με ανεβάζεις....πω πω .... τι γέλιο ήταν αυτό θεέ μου....αχ να είσαι καλά .... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

nyxteridas έγραψε:
teod1980 έγραψε: Ωραία. Ε και;
Τι θα κερδίσουμε από ότι έγραψες. Λάθη κάνουν όποιοι δουλεύουν. Ίσως δε κατάλαβα σωστά γιατί το έγραψες αλλά μήπως δεν πανηγυρίζαμε για αυτούς τους παίκτες εμείς;
Δεν καταλαβαίνω τι θα κερδίσουμε από τη συνεχόμενη κριτική προς όλους.... :nairepaok:

Mα φίλε μόνο με την αυτοκριτική και την επισήμανση των λαθών μπορείς να κερδίσεις, ατομικά και συνολικά. Το αλάθητο όπως πολύ σωστά ανέφερε ο fantomas, το έχουν στην Παπαναστασίου. Υποτίθεται ότι ως ΠΑΕ, πληρώνουμε όλες τις λανθασμένες επιλογές, των Μπατατουδογούμενων, που χρέωναν την ομάδα, με αμφιβόλου αξίας παίκτες οι οποίοι δεν προσέφεραν τίποτε κι ακόμη τους πληρώνουμε. Γι αυτό ακριβώς είμαστε όλοι εδώ, να επισημαίνουμε και να χτυπάμε τα καμπανάκια, όταν το πρόσφατο παρελθόν αρχίζει ξανά και μας ζώνει έστω κι ως μνήμη. Ο ΠΑΟΚ, βρίσκεται ακόμη σε οικονομική δυσμένεια, και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παρασύρετε από το δόγμα της «μετεγγραφής για την μετεγγραφή», πόσο μάλλον την στιγμή που ενώ αυξάνεται τον μπάτζετ, δεν υπάρχουν τα ίδια αγωνιστικά αποτελέσματα και κατά συνέπεια και έσοδα(βλ. αποκλεισμός από Ευρώπη)
Δε νομίζω ότι οι λανθασμένες επιλογές των παλαιότερων εποχών έχουν σχέσηη με αυτές τώρα. Καταλαβαίνεις πόσο διαφορά έχει η επιλογή των γουμενοπαγώνηδων με κάποιες μεταγραφές του ΠΑΟΚ τώρα που ακόμη δεν είδαμε αν είναι αποτυχνημένες ή όχι. Αυτό είπα εγώ. Όχι μεταγραφές για μεταγραφές αλλά όχι κριτική για την κριτική.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Fantomas , τέικ ε λούκ
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic ... &start=255

Τα χουν αναλύσει ωραία τα παιδιά.

;)

Y.G.Είμαστε λίγο οφτοπικ ή μου φαίνεται? :D
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

«Ας σταματήσει ο Νιχάτ»
Στην Μπεσίκτας κλαίνε τα χρήματά τους με τον Νιχάτ Καχβετσί.
Το περασμένο καλοκαίρι δαπάνησαν ένα καράβι λεφτά για να τον πείσουν να επιστρέψει στην Τουρκία μετά από σπουδαία καριέρα σε Σοσιεδάδ και Βιγιαρεάλ και περίμεναν να κάνουν άμεση απόσβεση των χρημάτων αυτών.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... id=6645705
Ευτύχώς δεν είχαμε τα λεφτά να τον πάρουμε τότε.Η Μπεσίκτας που τα είχε τώρα τα κλαίει ;)
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

φαντομα θα βγει το δελτιο της ΠΑΕ για την ΑΜΚ, οταν παρει την εγκριση της επιτροπης κεφαλαιαγορας...εκει θα λεει αναλυτικα για τα οικονομικα που επειδη ομως ειμαστε στον Δεκεμβρη του 2009 θα περιλαμβανει την χρηση του Ιουν 2008-ιουν 2009 αρα κερδη και ισως περιλαμβανει τη μιση χρηση φετος που εχει +400χιλιαρικα για τη μιση χρονια.....αυτο με το -2 εκ ειναι ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ για το τελος της χρησης Ιουν 09- Ιουν 10 και αναμενεται να κλεισει αρκει να μπουμε πλευ ωχ λεφτα απο την ΑΜΚ κυπελλο και εισητηρια που εχουν προυπολογιστει με μειωση 20% σε σχεση με περσι στον προυπολογισμο.....αυτα και καλυτερα να διαβαζεις τις συνεντευξξεις τυπου που τα αναφερουν αυτα και να μην επιλεγεις την "εμμεση" πληροφορηση που συνηθως γινεται απο ασχετους 8-) 8-) 8-) .....τελη Ιουλιου μεσα αυγουστου θα βγουν τα επισημα αποτελεσματα της χρονιας και θα εχουμε τα τελικα νουμερα........
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

arisk έγραψε:Για να σου πώ την αλήθεια, επειδή γνωρίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφή με έναν καλό επιθετικό, πίστεψα προς στιγμήν (δεδομένων και των -αναλογικά- χαμηλών απαιτήσεων του Σμολαρεκ και του γεγονότος ότι προτάθηκε και συζητήθηκε δύο φορές το όνομά του στην ΠΑΕ), ότι ίσως ο επιθετικός που προσεγγίζουμε να είναι και αυτός... Τελικά αποδείχτηκε πως δεν ήταν... Ίδωμεν... ;)
Το περίμενα πώς και πώς αυτό το ποστ! :D
johannes-4

Δημοσίευση από johannes-4 »

lion4

Δημοσίευση από lion4 »

Προς διευκρίνηση: Ο Filomeno το καλοκαίρι υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με 300 χιλιάρικα ετήσιες αποδοχές...
Η μεταγγραφή αυτή ήταν επιτυχία της διοίκησης αν αναλογιστεί κανείς ότι πέρσυ τον μάρτιο του είχαμε κάνει πρόταση για διετές κλειστό με 450 ετησίως και είχε απορίψει την πρόταση μας ζητώντας 600 ετησίως...
Πιστεύω πολύ σε αυτόν τον παίκτη αναλογικά με τα λεφτά του, αλλά περισσότερο ως εναλλακτική λύση..
Αν μείνει μακριά από ατυχίες και μιρκοτραυματισμούς πιστεύω ότι μπορεί να αποτελέσει τον περισσότερο value for money επιθετικό που έχουμε..Αν το καλοκαίρι πάρουμε και τον φίλο του απο την τρίπολη με τα ίδια περίπου λεφτά πιστεύω ότι θα είμαστε υπερπλήρης όσον αφορά τον πάγκο επιθετικών...Για την ακρίβεια ο πάγκος μας στους επιθετικούς θα είναι πάγκος πρωταθλητισμού...
Τώρα με Παπάζογλου και Αθανασιάδηδες δεν θα ασχοληθώ, είναι μικροί για να προσφέρουν το κάτι παραπάνω ακόμα και πιστεύω ότι χρειάζονται να ψηθούν ως δανεικοί..Για τον Αθανασιάδη θα κρατίσω μια πισινή, μέχρι το καλοκαίρι, αλλά το πρώτο του μισό στις σέρρες, με δύο γκόλ και ένα στο κύππελο δεν με έχει εντυπωσιάσει..Αλλά όπως είπα κρατάω μια πισινή μέχρι το καλοκαίρι γιατί τον πιστεύω πολύ τον πιτσιρίκο...
Ο ακριβοπληρωμένος βόσνιος με τα πήλινα πόδια δεν το συζητώ ότι θα πρέπει να πάει σπίτι του το καλοκαίρι...Με 700-800 χιλιάρικα που παίρνει, αν θέλεις να λέγεσαι σέρτζιο ή βρύζας βρίσκεις καλύτερο φορ..
Για τον Παπαδόπουλο, θα πω για μια άκομα φορά ότι είναι πολύ αξιόπιστη λύση, κλάσης ανώτερος από κάτι αφρικανούς στυλ ονουάτσι, αλλά αρκετά αλμυρός...Πολύ καλή κίνηση αν αποκτηθεί, ειδικά με λιγότερα λεφτά απο τα 600 που πέρνει στην κροατία..Αλλά αν είναι να έρθει ο έτερος δημήτρης το καλοκαίρι, νομίζω ότι ο μυταράς δεν μας χρειάζεται και είναι καλύτερα να αποκτηθεί αντι-μούσλι τώρα ή το καλοκαίρι απο πορτογαλλία..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”