Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

δε νομιζω να τον παρουμε ειπαμε θελουμε killer...οχι nose(r)
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Δημήτρης εναντίον...Δημήτρη δηλαδή στις φετινές μεταγραφές επιθετικού... 8-)
lion4

Δημοσίευση από lion4 »

lefis έγραψε:Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος μεταγράφηκε το καλοκαίρι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ αλλά η παραμονή του στην κροατική ομάδα θα λάβει σύντομα τέλος καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και ετοιμάζεται να μειώσει το μπάτζετ της.

Ο σύλλογος του Ζάγκρεμπ επιθυμεί να «ξεφορτωθεί» παίκτες με μεγάλα συμβόλαια και σε αυτή την κατηγορία υπάγεται τόσο ο Ελληνας επιθετικός όσο και ο Αργεντινός, Λεάντρο Κουφρέ.

Ο «Παπ» υπέγραψε το καλοκαίρι τριετές συμβόλαιο με της ετήσιες αποδοχές του να φτάνουν τις 650.000 ευρώ αλλά δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των ανθρώπων της Ντιναμό πετυχαίνοντας μόλις τέσσερα γκολ.

Ο ισχυρός άνδρας των Κροατών, Ζντράβκο Μάμιτς δήλωσε: «Ο Παπαδόπουλος είναι ελεύθερος να ψάξει για ομάδα χωρίς η Ντιναμό να αξιώνει ούτε ένα ευρώ».

http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... id=6652008

κάτι μου λέει ότι τουλάχιστον δημοσιογραφικά θα παίξει το όνομά του..
Και εγώ ελπίζω σε κάτι καλύτερο, αλλά αν είναι να πάρουμε Ονουάτσι προτιμώ χίλιες φορές μυταρά ο οποίος εδώ που τα λέμε οργίαζε στον παναθηναικό όπου σε 126 εμφανίσεις είχε 50 γκολ...
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

DimisK έγραψε:Δημήτρης εναντίον...Δημήτρη δηλαδή στις φετινές μεταγραφές επιθετικού... 8-)

Εγώ τους θέλω και τους δυο Dimisk, τους δυο Δημήτρηδες γι αυτο εδω...

[youtube]6a7hoZvcR7U[/youtube]
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Μεγάλη κουβέντα είπες, αλλά ποιος δεν θα τους ήθελε και τους δύο, στα καλυτερά τους...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Οεο??
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Τον γούσταρα και περίμενα και το καλοκαίρι ότι θα κινηθούμε γι' αυτόν αλλά δεν...
Τώρα νομίζω ότι είναι πολύ καλή ευκαιρία αν ισχύει ότι οι Κροάτες δεν αξιώνουν φράγκο.
Παίζει και δεύτερος και πλάγιος,είναι Ελληνας, είναι γρήγορος, έχει τσαμπουκά, τα παστέλωνε κιόλας.
Αυτά έδειχνε στο βάζελο,τώρα φαντάζομαι να μην απέχει και πολύ απ' αυτά που έδειχνε τότε οπότε super-ευκαιρία.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

δεν πιστεύω οτι θα κινηθούμε για τον ''ποιός ΠΑΟΚ μωρέ τώρα''....
δημητράκη στη λαρσα να πας που μαζεύει τους συνταξιούχους...
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Πρώτον, δεν είναι συνταξιούχος είναι 28 στα 29. Αλλά τα τελευταία 2 χρόνια έχει πετύχει 5 γκολ (!!!!). 1 στη Λέτσε και 4 στην Ζάγκρεμπ... εγώ προσωπικά δεν θα τον ήθελα... όταν έπαιζε στο βάζελο ναι, αλλά τώρα μου φαίνεται ότι φθίνει η πορεία του. Για τη Λάρισα και τον αρούλη ίσως κάνει...
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

http://www.gazzetta.gr/football/super-l ... F%80%CE%B1

Αυτό που ήταν κοινό μυστικό έγινε γνωστό. Ο Αλβάρο Ρεκόμπα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Πανιώνιο.

Ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια που πάτησαν το πόδι τους στην Ελλάδα, ο Αλβάρο Ρεκόμπα, αναμένεται να αποχωρήσει από τον Πανιώνιο. Ο Ουρουγουανός άσος έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τους Νεοσμυρνιώτες για να λύσει το συμβόλαιό του.

Ο 33χρονος παίκτης όλο αυτό το διάστημα προσπάθησε να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Επίσης στο διάστημα της απουσίας του ο Πανιώνιος πραγματοποιεί εντυπωσιακή πορεία και η επιστροφή του στην ενδεκάδα θα ήταν δύσκολη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Κωνσταντίνος Τσακίρης, διατηρεί φιλία με τον παίκτη και αναμένεται να χωρίσουν φιλικά. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν θα προταθεί κάποιο πόστο στον Ρεκόμπα, αλλά εκείνος δεν προτίθεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Έτσι, όλα δείχνουν ότι ο αγώνας απέναντι στον Ολυμπιακό στις 26 Σεπτεμβρίου θα είναι ο τελευταίος του Ρεκόμπα στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ο παπαδοπουλος απο τον παο μαζι με τον τοτε καλυτερο τους αμυντικο νασιφ μορις εφυγαν γιατι δημιουργουσαν προβληματα στα αποδητηρια απο τοτε πηγε ιταλια και κροατια και μαλλον δεν καταφερε να προσαρμοστει γιατι η αξια του ειναι δεδομενη και η ηλικια του ειναι η καλυτερη. υπολογιζοντας και την εκτημηση που του εχουν ο φερναντο με τον ζηση συν το γεγονος οτι αυτην την περιοδο δεν μπορεις να βρεις ποιοτικους επιθετικους που να ειναι σε κατασταση να βοηθησουν αμεσσα (και οχι στιλ σμολαρεκ που θα προτημουσαν οι περισσοτεροι αλλα εχει να παιξει 8 μηνες και σιγουρα θα χρειαζοταν ενα μεγαλο χρονικο διαστημα για να βρει τον εαυτο του) πιστευω οτι ειναι ειναι μια πολυ καλυ λυση για τον ΠΑΟΚ και θα κανουν ενα πολυ καλο δυδιμο του χρονου με τον αλλο τον μιτσο
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

ioanmits έγραψε:Πρώτον, δεν είναι συνταξιούχος είναι 28 στα 29. Αλλά τα τελευταία 2 χρόνια έχει πετύχει 5 γκολ (!!!!). 1 στη Λέτσε και 4 στην Ζάγκρεμπ... εγώ προσωπικά δεν θα τον ήθελα... όταν έπαιζε στο βάζελο ναι, αλλά τώρα μου φαίνεται ότι φθίνει η πορεία του. Για τη Λάρισα και τον αρούλη ίσως κάνει...
Ιωάννη κάνεις ένα λαθάκι ή μάλλον δύο...ένα εξάμηνο έπαιξε στη Λέτσε και ένα εξάμηνο(και ούτε) στην Κροατία άρα συνολικά ένα χρόνο με 5 γκολ.
Εντάξει εικόνα απ' αυτόν τελευταία δεν έχουμε αλλά πιστεύω ότι τα 4 γκολ στην Κροατία δεν και τόσο χάλια..και ας μην συγκρίνουμε με κάτι δικούς μας...στην Ιταλία 1 γκολ μόνο αλλά εντάξει για Ιταλία μιλάμε συν ότι ο βάζελος του είχε κόψει τη μπάλα για καιρό συν προσαρμογή δεν περίμενε κανείς ότι θα έβγαζε και μάτια....
Θέλω να πιστεύω ότι στην Ελλάδα και σε μιά ομάδα που θα τον κάνει να νιώσει ξανά σημαντικός και πρωταγωνιστής μπορεί να φανεί πολύ πολύ χρήσιμος...έχει και κάτι χρωστούμενα άλλωστε....
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

αμπαλλος ειναι θυμηθειτε την τελευτεα χρονια του ...που εψαχνε ο βαζελος να τον στειλει......
lion4

Δημοσίευση από lion4 »

Θέλω φορ θηρίο λέμε...Όχι περιφερειακό!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Orwell έγραψε:
ioanmits έγραψε:Πρώτον, δεν είναι συνταξιούχος είναι 28 στα 29. Αλλά τα τελευταία 2 χρόνια έχει πετύχει 5 γκολ (!!!!). 1 στη Λέτσε και 4 στην Ζάγκρεμπ... εγώ προσωπικά δεν θα τον ήθελα... όταν έπαιζε στο βάζελο ναι, αλλά τώρα μου φαίνεται ότι φθίνει η πορεία του. Για τη Λάρισα και τον αρούλη ίσως κάνει...
Ιωάννη κάνεις ένα λαθάκι ή μάλλον δύο...ένα εξάμηνο έπαιξε στη Λέτσε και ένα εξάμηνο(και ούτε) στην Κροατία άρα συνολικά ένα χρόνο με 5 γκολ.
Εντάξει εικόνα απ' αυτόν τελευταία δεν έχουμε αλλά πιστεύω ότι τα 4 γκολ στην Κροατία δεν και τόσο χάλια..και ας μην συγκρίνουμε με κάτι δικούς μας...στην Ιταλία 1 γκολ μόνο αλλά εντάξει για Ιταλία μιλάμε συν ότι ο βάζελος του είχε κόψει τη μπάλα για καιρό συν προσαρμογή δεν περίμενε κανείς ότι θα έβγαζε και μάτια....
Θέλω να πιστεύω ότι στην Ελλάδα και σε μιά ομάδα που θα τον κάνει να νιώσει ξανά σημαντικός και πρωταγωνιστής μπορεί να φανεί πολύ πολύ χρήσιμος...έχει και κάτι χρωστούμενα άλλωστε....
Νομίζω φίλε Orwell το λαθάκι μου είναι ένα, όσον αφορά τη μισή όντως χρονιά στην Κροατία. Νομίζω πως στη Λέτσε πήγε αρχές Οκτώβρη του 2008, άρα πρέπει να λογίζεται σχεδόν ως μια σεζον. Στο τελευταίο που γράφεις μπορεί να έχεις δίκιο και να ισχύει. Εμένα όταν έπαιζε στο βάζελο μου άρεσε πολύ, απλά με προβληματίζουν οι 2 τελευταίες του χρονιές, όπως επίσης και το κασέ του που φθάνει το λιγότερο 500.000 ετησίως (650.000 πέρνει στην Κροατία)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”