Συνεντεύξεις τύπου της Διοίκησης
Re: Συνεντεύξεις τύπου της Διοίκησης
νομίζω είναι λίγο λάθος να βάζουμε το MELBA και το Χρυσό Δικέφαλο σε ένα καζάνι.
δεν μιλαω για προθεσεις αλλα για δυναμικη.
αυτη την στιγμη πιστευω οτι δεν εχουν δυναμικη.
αυτη την στιγμη πιστευω οτι δεν εχουν δυναμικη.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011, ο Θοδωρής Ζαγοράκης και η Διοίκηση θα παραθέσουν Συνέντευξη Τύπου στις 13:30, στη Αίθουσα Συνεντεύξεων του γηπέδου της Τούμπας.
paok fc
paok fc
Γίνεται κάποιος να ανεβάσει τη συνέντευξη μετά το τέλος της για όσους δεν θα έχουν τη δυνατότητα να την ακούσουν
Ευχαριστώ.

Ευχαριστώ.
28 εκατομμύρια έξοδα
26 εκατομμύρια έσοδα
Άνοιγμα 2 εκατομμύρια ευρώ..
26 εκατομμύρια έσοδα
Άνοιγμα 2 εκατομμύρια ευρώ..
Αυτό με τις μισθοδοσίες να το βάλετε καλά στο μυαλό σας!45% επί του μικτού!!!!!!!!!!!

Ερώτηση: Αυτό είναι το φετινό άνοιγμα. Των δύο προηγούμενων χρόνων καλύφθηκαν; 

Καλό είναι που γίνεται αυτό το πράγμα με το οικονομικό,αποσαφινίζονται πολλά πράγματα.

Είμαι 99% σίγουρος ότι είχαμε.
Θυμάμαι με τον αποκλεισμό από Χέρενφεν που μιλούσαμε για άνοιγμα 4 εκατομμύρια.... Αυτό έκλεισε;;
Θυμάμαι με τον αποκλεισμό από Χέρενφεν που μιλούσαμε για άνοιγμα 4 εκατομμύρια.... Αυτό έκλεισε;;
Photis έγραψε:Υπήρχε άνοιγμα τα 2 προηγούμενα έτη??Νομίζω δεν είχαμε.
Η χρονιά 09/10 έκλεισε με -2.3 εκατ βάσει του δημοσιευμένου ισολογισμού.
Και εγώ δεν ακούω , οπότε ρίχτε σχόλια να διαβάζουμε

Τι αποσαφινιζεται ακριβως; Τπτ απολυτως! Αν θελανε να κλεψουν, δεν λεω οτι το καναν, αλλα αν, απλα το βαζουν σε μια αποδειξη παροχης υπηρεσιων που ειπε και ο Φαρλαλης και τελειωσε.
Τα ζωα οι ΑΡΔ δεν ρωτησαν αν το φετινο ανοιγμα ειναι μαζι ή εξτρα του περσινου που ηταν αλλα 2-3 εκ. ευρω...
Επισης κουραζει παρα πολυ η συνεχης αναφορα οτι συμμετειχαμε σε 3 διοργανωσεις και αυτος ειναι ο λογος για ολα τα στραβα και αναποδα...
Τα ζωα οι ΑΡΔ δεν ρωτησαν αν το φετινο ανοιγμα ειναι μαζι ή εξτρα του περσινου που ηταν αλλα 2-3 εκ. ευρω...
Επισης κουραζει παρα πολυ η συνεχης αναφορα οτι συμμετειχαμε σε 3 διοργανωσεις και αυτος ειναι ο λογος για ολα τα στραβα και αναποδα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος darklord την Πέμ 16 Ιουν 2011, 12:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.