Αδερφέ ioanmits...το ξερεις οτι συμφωνω μαζι σου...ioanmits έγραψε:Τα ψευτοδιλλήματα (δεν μπορώ να καταλάβω από που βγαίνει το συμπέρασμα ότι αν παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο θα νικάμε τα ντέρμπι και θα φέρνουμε χ με τα Γιάννινα;;;;) που έπικαλούνται καποιοι συνοπαδοί και αδελφοι του φορουμ δεν με απασχολούν σοβαρά. Εγώ γράφω αυτό που βλέπω στο γήπεδο και μόνον αυτό: έλλειψη αυτοματισμών, μηδενική επιθετική ανάπτυξη, βαρετό ποδόσφαιρο, καμιά βελτίωση από πέρυσι (εδώ φθαίει και η διοίκηση...), έλλειψη εναλλακτικού σχεδίου όταν το ματς δεν μας πάει και φοβισμένη ομάδα με αντιπάλους του ΠΟΚ.
Αυτά βλέπω, αυτά γράφω.... αν υπάρχουν κάποιοι που τα βλέπουν διαφορετικά, καλώς...
Αγωνιστικά η ομαδα δεν εχει βελτιωθει, επιασε ταβανι...Ο Σαντος προπονητικα, μεσα στο χορταρι, οτι ειχε να δειξει, το εδειξε... Ειναι σοβαρος,πειθαρχημενος,δουλευει με πλανο, μας εφερε Βιερινια, ξερει να δουλευει με τους νεους και να τους μαθαινει τακτική αλλα προπονητικα και αγωνιστικα εγω προσωπικά δεν περιμενω τιποτα παραπανω απο τον συγκεκριμενο ανθρωπο...
Ειναι φανερο πλεον οτι για να ανεβει επιπεδο η ομαδα, πρεπει να ερχονται συνεχως καλυτεροι παιχτες απο τους προσωρινους...Και οσο δεν υπαρχει επιχειρηματιας σοβαρος να επενδυσει στην ομαδα (ακομα και τα χρεη να φυγουν), το μπατζετ εκει θα κυμαινεται, σε αυτα τα επιπεδα...Αρα, πολυ συντομα θα υπαρξει αδιεξοδο, εκτος και αν υπαρξει καποιος αλλος προπονητης , ο οποιος θα καταφερει να παρει το 100% των ποδοσφαιριστων μεσα στο χορταρι...Διοτι μου ειναι αδιανοητο το να λεμε οτι δεν μας ενδιαφερουν τα ντερμπι ενω ειναι γνωστό ακόμα και στο Ουζμπεκισταν οτι στην Ελλαδα αφενος ο τιτλος ερχεται μεσα απο τα ντερμπι (το 1/5 των αγωνων ενος πρωταθληματος,μην το ξεχναμε), αφετερου υπαρχει το κολοσυστημα των Πλει Οφ οπου ειναι μινι πρωταθλημα ντερμπι...Αρα το παραμυθι, οτι τα ντερμπι ειναι σαν τα αλλα παιχνιδια,δινουν 3 βαθμους οπως τα παιχνιδια με Λεβαδειακους, Ατρομητους, δεν ισχυει...
Δεν υποστηριζω οτι πρεπει να κατεβαινουμε στην αθηνα και να παιρνουμε τα διπλα αερα πατερα, διοτι αυτο θα απειχε πολυ απο την πραγματικοτητα...Αλλα πρεπει βρε αδερφε να δούμε καποια σημαδια παθους,τσαμπουκα και αποτελεσματων για να μπορουμε να πουμε: ''Ναι,εχω ελπιδες στα πλει οφ να νικησω στην εδρα μου τον γαυρο,τον βαζελο, την αεκ,να τους παρω το Χ εκτος, για να διεκδικησω κατι καλυτερο''!
Ο ιδιος ο προεδρος, εχω την αποψη ότι ειναι 50-50 για την παραμονη του Φερναντο και του χρονου στην ομαδα...Μεσω μιας διφορουμενης απαντησης στην ερωτηση για την ανανεωση του συμβολαιου του προπονητη, εδειξε να αφηνει ολα τα ενδεχομενα ανοιχτά...Αρα οσο υπαρχουν καποιοι στο φορουμ (οπως εγω) που υποστηριζουν οτι ο συγκεκριμενος δεν εχει να δωσει παραπανω και πρεπει να φυγει και αυτοι χαρακτηριζομαστε ως ''αντιρρησιες'' του πλανου της διοικησης, αλλο τοσο ''αντιρρησιες'' και ''πιεστικοί'' ειναι αυτοι που υποστηριζουν οτι το συμβολαιο του Σαντος πρεπει να ανανεωθεί...Οπως ειδαμε ολοι μας, ο Βρυζας και η διοικηση, ειναι καπου στη μεση...Αν επαναληφθει η προηγουμενη χρονια (κατρακυλα στα πλει οφ,για το κυπελλο δεν εχω αποψη) ο Φερναντο μαλλον θα μας αποχαιρετησει...Αν μας δειξει κατι καλυτερο και ορθωσουμε αναστημα, τοτε θα ειναι τα πραγματα θετικα για αυτον...(μην ξεχναμε και το προωρο πατατρακ της Ευρωπης...)