Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Effrem1

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Δημοσίευση από Effrem1 »

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team

εχεις δικιο φιλε μου κωλοφυλλαδες ειναι δεν το γραψα για να το πιστεψει κανεις απλα το σκεφτηκα ετσι...αν δεις γραφω για χαβαλε κατω!επιθετικο θελουμε αλλα οταν οι περισσοτεροι γραφουν εδψ μεσα για εξτρεμ θα πω αυτο...επιθετικος παντως ακουστηκε ο φρεντι μοντερο απο γατα(χεσε μεσα)
Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από rou »

αυτον πραγματικα ΔΕΝ τον ξερω!! ασχολουμαι πολυ με ευρωπαικο ποδοσφαιρο αλλα κατι τετοιοι παικτες που πανε και τους βρισκουν και τους γραφουν??!?!??!??!
Βασικα εγω πιστευω οτι με την ελευση του κριστιανο νομιζω οτι θα αρχισει να γινεται αυτο που ελεγα εγω δηλ. :
Το συστημα που εχει ο σαντος ειναι ο σεντερ φορ να ναι μπροστα και να συνεργαζεται με τα 2 εξτρεμ απο δεξια και απο αριστερα.. μεχρι τωρα βλεπαμε σε αυτες τις θεσεις παικτες οπως : Σορλεν-κονσειασαο-φωτακης , παικτες δηλαδη που δεν κανανε 'μπουκες' (ο κονσεισαο εκανε λιγες) Αυτο που θελει το συστημα του ειναι 2 εξτρεμ που θα συνγκλινουν ετσι ωστε στην ουσια να μετατρεπονται κατα καποιο τροπο σε επιθετικους και γιαυτο φετος βλεπουμε εναν βιερινια που εχει εκτοξευσει την αποδοση του διοτι ειναι το 1 απο τα 2 εξτρεμ αυτα.. ελπιζω να πετυχει η μεταγραφη του κριστιανο και να οργιαζουν και οι 3 τους μπροστα...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Και με την προσθήκη ενός επιθετικού καθαρού μπροστά το σενάριο ακούγεται αρκετά ελπιδοφόρο για το χτίσιμο της επίθεσης ή την λύση αν θέλετε του προβλήματος στον τρόπο επίθεσης και ανάπτυξης μπροστά της ομάδας που είναι και ο σκοπός του Σάντος για φέτος όπως όλα δείχνουν.
Θα θυμάστε κάτι 4-4-2 ρόμβους κλπ στην αρχή της χρονιάς που δεν βγαίναν.
Σήμερα όμως
η άμυνα κλείδωσε το κέντρο γέμισε έμεινε ο τελευταίος όροφος της πολυκατοικίας να ολοκληρωθεί. με την προσθήκη της δεύτερης μεταγραφής.
Με τα άκρα στις πτέρυγες να συγκλίνουν με παίχτες που απο την άμυνα θα ανεβαίνουν για να πιέσουν μπροστά νομίζω πως η ομάδα πάει για την τελευταία μεταμόρφωση της στο παιχνίδι της.
Ένα 4-4-2 που θα μπορεί στην επίθεση να γίνεται και 4-2-4 ή 4-3-3 τυπικά όταν θα πιέζεις σωστά με τους ανάλογους παίχτες για παράδειγμα.
Απο εκεί και ύστερα μένει η ανανέωση της με ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές κάθε φορά έτσι ώστε να εξελίσσεται και το αγωνιστικό της ομάδας συνεχώς.
Το σίγουρο είναι πως θα έχουμε πολλά ακόμα να δούμε.
Το ποιος θα είναι αυτός ο παίχτης που θα βρεθεί παρτενέρ του Μουσλίμοβιτς μένει να το δούμε απο την νέα χρονιά.
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Το βάρος στον φορ

Μετά την απόκτηση του Κριστιάνο Μοράες οι Θεσσαλονικείς στρέφουν την προσοχή τους στην ανεύρεση ενός επιθετικού που θα δώσει λύσεις στο σκοράρισμα. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Εξέδρας» ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε επαφές με σέντερ φορ που πληροί τις προδιαγραφές που έχουν τεθεί από τους ανθρώπους της ομάδας, ωστόσο για να προχωρήσει η περίπτωσή του θα πρέπει να ρίξει τις απαιτήσεις.

http://www.exedrasports.gr/football/sup ... ?aid=47539
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

:roll: ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PARASANDALOS την Παρ 11 Δεκ 2009, 12:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
elgrego83

Δημοσίευση από elgrego83 »

Ακούστηκε κάτι απο τη Γατα για Φρέντυ Μοντέρο. Έβαλα βιντεάκι για τον παίκτη. Μου φάνηκε πολύ καλός κι απ'ότι είδα στο βίντεο έχει πολύ καλά τελειώματα. Όμως μου φαίνεται πολύ ακριβός για τα δεδομένα της ομάδας.

http://www.youtube.com/watch?v=Rb8yAJ7xd6U
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

o fredy montero ειναι μεγαλη παιχτουρα δεν νομιζω οτι μπορουμε να φερουμε αυτον τον παιχτη στην ομαδα θεωρειτε απο τους καλυτερους της αμερικανικης λιγκας η μονη περιπτωση ειναι η περιπτωση δανεισμου μιας και αυτη την εποχη δεν παιζετε ποδοσφαιρο στην αμερικη (εχει τελειωσει το πρωταθλημα) ειναι θεμα χρονου αυτος ο παιχτης να ερθει στην ευρωπη αλλα αυτος που θα τον παρει θα τα σταξει χοντρα.
Παπας ειναι σιγουρα ουτε δανεισμος θα προκυψει τι σχεσεις μπορει να εχει ο ΠΑΟΚ με μια αμερικανικη ομαδα?
τωρα τελευταια οι αμερικανοι εχουν αρχισει εκτος απο μεγαλα ονοματα συνταξιουχων ποδοσφαιριστων να φερνουν και ταλεντα στη λιγκα τους.
Προσλαμβανουν καλους προπονητες και ψαχνουν σωστα ξυπνησαν τα αμερικανακια.
Λαβρακια μπορεις να βρεις εκει μεσα αρκει να εχεις ενα μετριο κομποδεμα 1-4 μυρια για να μπορεσεις να φερεις καποιον πραγματικα αξιολογο.
Το ιδιο ισχυει και για αλλα μη προβεβλημενα πρωταθληματα οπως τα ασιατικα απο που ψωνισε η πορτο τον χουλκ? αυτο τον παιχταρα τον πηρε απο ιαπωνια οπως πολλοι θα γνωριζετε.
Γιαυτο μην υποτιμαμε ποτε καποια πρωταθληματα που δεν εχουμε εικονα τους νομιζοντας οτι παιζουν σε αυτα ποδοσφαιριστες χαμηλου επιπεδου.
Άβαταρ μέλους
elgrego83

Δημοσίευση από elgrego83 »

Άντε αφού κάναμε το μπαμ με τον Μοράες λέω να μας τρελάνουν ο Βρύζας με το Σέρτζιο και να μας φέρουν και τον Liedson απ'την Σπόρτινγκ να τρελαθούμε τελείως...... ( πλάκα κάνω μη μασάτε )

Επειγόντως όμως σέντερ φορ γιατί δεν πάει άλλο....... Έχουμε πολύ μεγάλο πρόβλημα στο γκολ......... Σέντερ φορ που να πατάει περιοχή κι όχι να βολοδέρνει στο κέντρο........
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

πολυ καλη κινηση με μοραες...θα βοηθησει πολυ στα πλαγια..προς το παρων ;) ......ρε παιδια η αποχη του σαλπι στο ευρωπαικο παιχνικι κ αυτο του πρωταθληματος που ερχετα(γνωστη τακτικη του βαζελου να "βαζει στο ψυγειο" ,παιχτες που δεν υπολογιζει η ειναι τελειωμενοι),με προφαση ενοχλησεις στους κοιλιακους(και καλααα) δεν σας βαζει σε σκεψεις...¨?να εχει κλεισει στο εξωτερικο το παιδι και να μην τον χρησημοποιει το βρισκω λιγο βλακεια.....ΛΕΣ?????????????????
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

gika έγραψε: Με προβληματισε που το είπε και ένας φίλος του πατέρα μου, ο οποίος μου είχε προβλέψει (μιας και ήξερε) κι άλλες μεταγραφές...Βεβαια δεν μου είπε οτι είναι σίγουρο αλλά ότι συζητιέται...
Μα γι'αυτό νέε μου πήραμε τον Cristiano! Για να μην μας λείψει ο Αντελίνο! Δεν θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβεις ότι ο ένας θα πάρει τη θέση του άλλου!
Εδώ ακόμη και οι Πορτογάλοι τους συγκρίνουν, αυτούς τους δύο!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

diniko80 έγραψε:συμφωνα με το γατι ενδιαφερομαστε για τον φρεντυ μοντερο επιθετικο απο τη κολομβια (22 ετων) που παιζει στο σιατλ (οχι σουπερσονικς αυτοι τελειωσαν)

επισης ο τσουμπινιο ενδιαφερει τον γαυρο......
Στο Seattle? You mean...Basket-ball?
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Εκείνος ο περίφημος"Idiotropos" που είχε γράψει για τον Σουαζό τι απέγινε; Α ρε παπατζήδες που μπαίνουν εδώ μέσα αφήνουν ένα αποτύπωμα και μην είδατε τον Παναγή... Δημοσιογράφος και έτσι μας είχε πει χαχαχαχα

Πάντως από εκείνο το βράδυ 25/11 που έκανε το μοναδικό ποστάρισμά του στο φόρουμ δεν ξαναμπήκε. Μάλλον αλλόθρησκος ήταν
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Εχω να γραψω καιρο,αλλα με αυτα που βλεπω αρχιζω να τα παιρνω στο κρανιο και μου εχουν τελειωσει τα ηρεμιστικα μου.Ο Βιειρινια πωλειτε,δεν πωλειτε,κουρευτηκε,κατουρησε κτλ...
Ανανεωσε συμβολαιο το παιδι με ρητρα 15 εκκατομυρια η οποια ειναι εξωπραγματικη.
Αν καποιος ενδιαφερεται και σταξει καμια 10ρια μυρια να τον παρει,ας τον παρει και να τον χαιρεται.
Αυτος ο Κριστιανο πρεπει να το κατεχει το τοπι.
Στην ΕΡΑ ακουσα τον Μηνο να λεει και για αλλες μεταγραφες συντομα, εχεις κανεις ιδέα?
Υ.Γ
Οι Σικαγο μπουλς τι σχεση εχουν με τις μεταγραφες μας στο ποδοσφαιρο?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

ΑποστόληςΑ έγραψε: Μα γι'αυτό νέε μου πήραμε τον Cristiano! Για να μην μας λείψει ο Αντελίνο! Δεν θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβεις ότι ο ένας θα πάρει τη θέση του άλλου!
Εδώ ακόμη και οι Πορτογάλοι τους συγκρίνουν, αυτούς τους δύο!
Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων (για άλλη μια φορά) παραδέχομαι ότι κάνω πλακίτσα! Τώρα τελευταία δεν αισθάνομαι και πολύ καλά και το έχω ρίξει στο χιούμορ, γι' αυτό να με συγχωρείτε!
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

τι εχεις?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”