Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Δημοσίευση από Sera4 »

lion4 έγραψε:Πρώτα από όλα θα γράψω το περιττό αλλά απαραίτηο σχόλιο..'όλοι στο γήπεδο κρίνονται'
Δεύτερον θα κάνω τον στοιχειώδη συλλογισμό και την απαραίτητη μετάφραση στα ελληνικά δεδομένα..
Ας ξεχάσουμε ότι το πορτογαλλικό πρωτάθλημα είναι 5 ταχύτητες πάνω από το ελληνικό και ότι ο αντίστοιχος 'μενδρινός' και ο 'πάντος' της πόρτο θα έπαιζε βασικός σε οποιαδήποτε ελληνική ομάδα και ας πάμε παρακάτω..
Πείτε ότι η καβάλα (πάκος φερέιρα) του χρόνου παίρνει ένα 26χρονο άγνωστο γρήγορο εξτρεμάκι από βραζιλία. Πείτε ότι ο παίκτης εντυπωσιάζει όλην την χρονιά, (παστελώνει 8 γκολάκια ενω δεν είναι φορ), κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις με γαύρο, παο, αεκ (σπορτινγκ,πόρτο, μπενφίκα) φτάνει την καβάλα μέχρι τα τελικά του κυπέλλου ελλάδας και την βγάζει στην ευρώπη...Και πείτε ότι έρχεται η μεταγραφική περίοδος και τον ζητάει η αεκ ( σπόρτινγκ λίσμπον) και εσύ με την μαγκιά σου,τα κονέ σου και τον κονσεισάο σου ( που ορισμένοι δεν νοιώθουν τι εστι κονσεισάο) πας και τον τζιμπάς με 150χιλιαρικάκια...Τι θα λέγαμε τότε??Θα γκρινιάζαμε πάλι??
Δλδ ακραίος είναι αυτός ο συλλογισμός που κάνω????
Και τι παραπάνω έκανε ο κουτσινικούλης πέρσυ στον εργοτέλη, ο λεάλ φέτος που έχεται τρελαθεί, ο μπόμπερ κλάους αθανασιάδης με τα δύο γκολ στν β' εθνική, ο πιπίλας του λεβαδειακού πέρσυ που μεταγγράφηκε στην αεκ..???
Μάθετε μπαλίτσα παίδες.....Ό τελευταίος μας βραζιλιάνος ήταν ο Άλαν και ο μπαιάνο.....Άλλο μπαιάνο και άλλο Αντριάνο...
ε καλα κλασσικη τακτικη μας η γκρινια τι περιμενεις... ;) ο αθανασιαδης ο απιστευτος που τον ΔΙΩΞΑΝΕ(ελεος) και βγαζει ματια στη β ο βαψομαλλιας που εγινε αστερι μεσα σε μια χρονια ο λεαλ επαιζαν σε τεραστιες ομαδες πριν τους δουμε και παραμιλαμε για την παρτη τους :lol:
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

το βλεπω να ανεβενει η ρητρα του βραζιλιερο σε 15 000 000 του χρονου !!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

ετσι ρε κορακια δημοσιογραφοι
πρωτα θα κλεινει και μετα θα το μαθαινετε
πως με αρεσε :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

πωωωω όντως αδερφέ αυτό ήταν τεράστια κ@@λα!!

παίδες για να τον ήθελε ο καρβαλιάλ... δεν είναι τυχαίος ο παίκτης.

είναι ευχάριστο που ήταν η πρώτη επιλογή για τη θέση, μπράβο σε διοίκηση και σάντος...

150.000 για μεταγραφή δεν είναι ανύπαρκτο ποσο, όταν η ομάδα θέλει να τον δώσει.. εγώ θα χοροπηδούσα αν πουλούσαμε το βερόν με τόσα.. απλά το συμβόλαιό του να δούμε πόσο θα είναι.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Maximus έγραψε:Μια φημολογια ειναι...Ειλικρινα δεν ξερω...

Παντως αργουσε λεει να παει σε προπονησεις...Περσι πηρε παραπανω αδεια μονος του το καλοκαιρι...Πριν λιγο καιρο εκανε προπονηση μονος του γιατι του απαγορεψανε με την υπολοιπη ομαδα...

τι μου θυμιζει αραγε;

Εικόνα
ΧΩΣΕΕΕ

Ακόμη δεν τον ειδαμε, Ρεμάλι τον βαφτήσαμε!
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

navigator11 έγραψε:
Orwell έγραψε:
sidpanos έγραψε:έχεις πρόβλημα στα άκρα λέμε...δεν οργανώνει κανένας λέμε...
Αυτό ας το δουν ορισμένοι και ας πάψουν να λένε για το που μας ξελάσπωσε ο Ιβιτς...όταν η ομάδα θα αρχίσει να αναπτύσσεται σωστά δεν θα χρειαζόμαστε ηρωικές νίκες στο 90φεύγα....και πέρυσι μας ξελάσπωνε άλλος αλλά έφυγε.
Ρε σεις κουλάρετε...μαζεύουμε λεφτά για τον κοντό....
αμφισβητειτε δλδ αγαπητε οτι σε ξελασπωνει φετος ο βλανταν!διαβαζεσαι και συναγονται συμπερασματα.υποστηρικτης του ιβιτς δεν ειμαι,σιγουρα τον προτιμαω αναπληρωματικο,μακαρι να βρεθει νεοτερος και ποιοτικοτερος αντικαταστατης,δεν ειμαι ψυχακιας.αλλα μικροψυχος προσπαθω οσο μπορω να μη γινομαι.κι οι ηρωικες νικες στο 90+ εχουν την ιδια βαθμολογικη αξια κι οι παιχτες που στις χαριζουν αξιζουν τουλαχιστον καποιας αναγνωρισης.στοιχηματιζω οτι ο ιβιτς,αν επιστρεψει ποτε ως αντιπαλος στην τουμπα δε θα χειροκροτηθει οπως ο μπακαγιοκο πριν μερικες εβδομαδες!!
οσον αφορα στον κοντο,συμφωνω μαζι σου.μεγαλη αγωνιστικη προσθηκη.μακαρι.
navigator ελπίζω να είσαι μικρός γιατί αν είσαι μεγάλος αυτά που λες είναι παντελώς άκυρα...

1ον Τι θα πει μικρόψυχος ρε συ?? αυτό το παραμύθι που το έχετε στο στόμα μόλις πούμε το οτιδήποτε για κάποιον.
Τον Ιβιτς τον ήξερα και από χθες?? ή νομίζεις ότι μου έφαγε καμιά γκόμενα? ή δεν μου αρέσει το μαλλί του?? αντε ξεκολλήστε επιτέλους....τον ευχαριστούμε και για αυτά που έβαλε και για αυτά που ΔΕΝ έβαλε-και ήταν πολύ πιό σημαντικά- αλλά εν έτη 2010 αν θες να προχωρήσεις θες κάτι καλύτερο απ' αυτό που έδιωξε η Κούλα 3 χρόνια πρίν...και που άμα μείνει ελεύθερος θα πάει σε ομάδα από 6-7 θέση και κάτω.

2ονΑν δεν βλέπεις όχι από φέτος αλλά από πέρυσι ότι η ομάδα δεν μπορεί να δημιουργήσει....επαναλαμβάνω ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ και στέκεσαι στο ότι έβαλε 2-3-4 γκολ δεν θα σου μάθω μπάλα εγώ φίλε μου....το ότι θέλουμε περισσότερη ποιότητα,φαντασία,ταχύτητα, τρίπλα,απρόβλεπτο μπροστά και όχι κάποιον που να μπερδεύεται με την μπάλλα στα πόδια για μένα είναι φως φανάρι....έλεος με τον Ιβιτς επιτέλους.
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Με τον Ίβιτς γιατι υπαρχει φαγωμα σχετικα με το αν θα παιζει μετα απο την μεταγραφη του Βραζιλιανου? Σε σχηματισμο 4-3-3 ο Ιβιτς θα παιζει οχταρι. Σε σχηματισμο 4-2-3-1 ο Ιβιτς θα παιζει δεκαρι. Ο Βραζιλιανος θα παιζει στα ακρα μαζι με Βιερινια απο οτι εχω καταλαβει, και στους δυο σχηματισμους (με δεδομενο οτι ο Κουτσιανικουλης ακομα δεν...).

Οποτε, ο Ιβιτς παλι μεσα θα ειναι κατα πασα πιθανοτητα.
Άβαταρ μέλους
Saty

Δημοσίευση από Saty »

Ειμαι πολυ χαρουμενος με την μεταγραφη δεν νομιζω οτι χρειαζεται κανενας να κρινει το παιδι απο ενα videaki ... εδω βλεπεις κατι παικτες πχ campora και λες παιχταρας και μετα τον βλεπεις στο χορταρι και ειναι για τα αναθεμα .... το Υou tube δεν ειναι τροπος για να κρινεις καποιον, αν ειναι δυνατον .... Βρυζας Santos και Conseicao απο την στιγμη που τον ειχαν πρωτη επιλογη αναμεσα σε 500 ποδοσφαιριστες δεν μπορει να ειναι αμπαλος .... αυτοι οι ανθρωποι τουλαχιστον μας εχουν αποδειξει οτι ξερουν και κρινουν καλα αν καποιος αξιζει για τον ΠΑΟΚ η οχι , οποτε εχετε πιστη και αν ειναι, ολα θα κριθουν εκ του αποτελεσματος , δλδ τον ιουνιο ...μην περιμενετε να κανει και παπαδες απο την πρωτη μερα γιατι πρεπει να προσαρμοστει το παιδι και στο νεο του σπιτι... Περιμενουμε λοιπον με αγωνια το τι θα προσφερει το παιδι και μετα βλεπουμε !! :pano:
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

lion4 έγραψε: Όντος ο Leonardo που μας τα ζάλισες το καλοκαίρι είχε καλύτερα videakia στο youtube...
Θράσος που το έχετε ορισμένοι....
το να λες μια γνωμη σε ενα φορουμ δεν ξερω γιατι το λες θρασος
ενταξει μεχρι τωρα δεν εχει παιξει ο λεοναρντο στην αεκ..τι να κανω εγω?
και ο κουτσιανικουλης δεν εχει παιξει και εμεις δωσαμε 2 εκατομυρια για τον κουτσιανικουλη
δεν μπορεις ποτε να εισαι σιγουρος για εναν παιχτη αν θα αποδωσει και ποτε θα αποδωσει
ο λεοναρντο εχει τα στοιχεια να παιξει καλο ποδοσφαιρο
το γιατι δεν παιζει δεν μπορω να το ξερω.και ο σορλεν ας πουμε φετος ειναι πολυ κατω απο την περυσινη του αποδοση

απο εκει και περα για τον παιχτη που παιρνουμε ειπα δεν μπορω να πω σιγουρα αν κανει η δεν κανει για τον ΠΑΟΚ
φαινεται ενας επιθετικογενης παιχτης με καλυτερα στοιχεια και απο φωτακη και απο ιβιτς
απλα νομιζα οτι θα φερναμε κατι πολυ δυνατο στο δεκα γιατι ειχα ακουσει για εναν πολυ ποιοτικο παιχτη και ισως για αυτο μου βγηκε μια παγωμαρα στην αρχη

μπορει να ειναι πολυ καλυτερος απο οτι νομιζω και να βγει οντως νεος βιειρινια
θα τον δουμε στο γηπεδο μερικα ματς και θα μπορουμε να πουμε πιο σιγουρα

παντως για μενα ειναι δυσκολο να φερεις καποιον πολυ καλο παιχτη απο ενα προηγμενο πρωταθλημα 26 χρονων με 300 χιλιαρικα συμβολαιο
αν το εχουν καταφερει ομως αυτο θα βγαλω το καπελο που λενε σε οποιον εκανε τη μεταγραφη

ας πουμε με 300 χιλιαρικα απο ιταλια πηραμε τον σαβινι που δεν ειναι για πολλα
πηραμε τον τον λινο απο την πορτο με 300 χιλιαρικα που εχει θετικα εχει και αρνητικα αλλα και αυτος δεν ειναι ενας παιχτης που θα επαιζε σε ολυμπιακο-παο ας πουμε

με 300 χιλιαρικα θα βρεις πιστευω καλο παιχτη μονο αν ειναι νεαρος και δεν εχει φανει(π.χ. βιειρινια)
η απο κανενα πρωταθλημα υποδυεστερο

απο την αλλη ισως οντως να εχουν πολυ καλα κονε ο σαντος με τον κονσεισαο και πηραμε εναν πολυ καλο φτηνο παιχτη

για να καταληξω με τη συγκεκριμενη μεταγραφη απλα περιμενω να δω
δεν εχω ουτε θετικη ουτε αρνητικη προδιαθεση
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

Hideguti έγραψε:Με τον Ίβιτς γιατι υπαρχει φαγωμα σχετικα με το αν θα παιζει μετα απο την μεταγραφη του Βραζιλιανου?
γιατί ο βραζιλιάνος φοράει τι φανέλα με το νούμερο 10 :| :!:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Πέμ 10 Δεκ 2009, 16:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Hideguti έγραψε:Με τον Ίβιτς γιατι υπαρχει φαγωμα σχετικα με το αν θα παιζει μετα απο την μεταγραφη του Βραζιλιανου? Σε σχηματισμο 4-3-3 ο Ιβιτς θα παιζει οχταρι. Σε σχηματισμο 4-2-3-1 ο Ιβιτς θα παιζει δεκαρι. Ο Βραζιλιανος θα παιζει στα ακρα μαζι με Βιερινια απο οτι εχω καταλαβει, και στους δυο σχηματισμους (με δεδομενο οτι ο Κουτσιανικουλης ακομα δεν...).

Οποτε, ο Ιβιτς παλι μεσα θα ειναι κατα πασα πιθανοτητα.
:shock: Παρθένος... παρθένος...Η Λίτσα Πατέρα, τι λέει, .. πότε ο Κουτσιανικούλης θα....Γιατί δεν... απ' ότι βλέπω. :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

1. Μπράβο στην διοικηση που έδρασε όπως έδρασε!!!
2. Ούτε κατάλαβα απο που μου ήρθε...
3. Από ότι λένε Πορτογάλλοι φιλαθλοι, σκάουτερ και προπονητές, είναι μία πάααρα πολύ καλή προσθηκη. Εγώ θα κρατήσω μικρό καλάθι αλλά για να τον διάλεξαν οι δικοί μας, λογικά αξίζει!!
4. Τεχνικά έχει όλα τα χαρακτηριστικά που μας έλειπαν... Τρίπλα, Ταχύτητα, Παίξει δεκαρο εξτρέμ, είναι νέος, έχει καλή σέντρα κτλ κτλ...
5. Θα τον δούμε και στο χορτάρι για σίγουρα!!
6. Μην ακούω για πειθαρχικά παραπτώματα γιατί ήδη έχουμε Τσιριλο, Γκαρσία, Ζλάταν και τεχνικό διευθυντή τον Σέρτζιο...
7. Απο πότε θα έχει δικαίωμα να παίξει??????
8. Καλώς τον... :nairepaok:
9. Τελικά παίζει δεκάρι ή εξτρεμ??
10. Αυτοί που τον κράζετε και λέτε ότι δεν κάνει για δεκάροεξτρεμ θυμηθείτε Σικαμπάλα... Τον ξέρατε πριν μας έρθει???
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Δεν εχει ξεκαθαρισει ακομα αν προκειται για 10ροειδες η για εξτρεμ η για δεκαροεξτρεμ. Απο αυτα που ακουω και διαβαζω θα διακινδυνεψω να πω θα παιζει 10αρι (στο 4-2-3-1 η στο ρομβο) και μπορει να παιξει και εξτρεμ (στο 4-3-3), χωρις να ειναι η βασικη επιλογη γι' αυτην τη θεση, οποτε αναμενουμε και αλλη μεταγραφη "κανονικου" εξτρεμακιου.

Προωρη η αποψη μου, οπως και ολων, ας περιμενουμε να μας πει καποιος (προπονητης, διοικηση) τι ακριβως ειναι ο παικτης και θα κριθει στο γηπεδο.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

extrem
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Δηλαδή κάτι τέτοιο Ολοριν???

.......................Χαλκιάς..................
Αραμπας....Κοντρέρας...Τσιρίλο.......Λίνο
..............Γκαρσία......Βιτόλο.............
Κούτσια...........Κριστιάνο............Βιειρί
..................Μουσλίμοβιτς................

ή

........................Χαλκιάς....................
Αράμπας.....Κοντρέρας.....Τσιρίλο.......Λίνο
........................Βιτόλο.....................
Φωτάκης..................................Σορλέν
......................Κριστιάνο...................
............Βιειρί..................Ζλάταν........

ή

........................Χαλκιάς.....................
Αράμπας....Κοντρέρας......Τσιρίλος......Λίνος
.......................Γκαρσία.....................
..............Φωτάκης........Σορλίνος...........
Βιειρίνια..............Μουσλι...........Κριστιάνο

Καλό ακούγεται... Και άμα έρθει και ένας πρωτοκλασάτος ακόμα που να είναι και λίγο ΟΝΟΜΑ, τοτε θα γαμάμε!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”