θα τους διδάξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο a la BARCELONA!

Maximus έγραψε:Ελειψε ο παππους μια μερα και εχετε οργωσει το τοπικ τα σαντοσκυλα!![]()
Ουρανια το δικαννο!![]()
Χαιρομαι που βρηκε απηχηση η ιδεα μου για το 5χ5 και ενα θα σας πω...
Θα βγει ο παππους απο την αμυνα, θα δωσει μια κοντινη πασα αλα βιτόλο στον γιατρο orwell, αυτος θα κανει μια βαθεια μπαλια αλα Γκαρσια στον Σουηδό, αυτος την σεντρα αλα Λινο (στα ονειρα μας) και ο ioanmits θα σκοραρει με κεφαλια (αλα Κουτσιανικουλης) και ο teratios θα μαζευει την μπαλα απο τα διχτυα!
Κλαψα μετα οι Σαντικοί!![]()
![]()
Δεν μας εδωσε το πεναλτι, η κοκκινη ηταν αδικη, οφσαιντ ανυπαρκτο κλπ κλπ κλπ...
Και ο Σαντος θα ξυνεται στον παγκο...''Μα πωτς γινεν αυτο! Και αλλο ντερμπιου χαμενου...''
ΥΓ.
DimisK, pagotatzis, Isaak διαλεξτε στρατoπεδο!
Εγώ βρίσκομαι σε κατάσταση πλήρους συγχύσεως, ποιός είμαι, που πάω, γιατί ζω...Maximus έγραψε: ΥΓ. DimisK, pagotatzis, Isaak διαλεξτε στρατoπεδο!
όντως μάλλον είμαστε κάτω από τις μπάρες και πάνω στους διαδρόμους μέρα-νύχτα...nikos55 έγραψε:Προπονουμαστε νυχθημερον για τη μητερα των μαχων
Και συνεχίζω....DimisK έγραψε:Εγώ βρίσκομαι σε κατάσταση πλήρους συγχύσεως, ποιός είμαι, που πάω, γιατί ζω...Maximus έγραψε: ΥΓ. DimisK, pagotatzis, Isaak διαλεξτε στρατoπεδο!