τώρα πάμε να φέρουμε παίχτη ίδιας εθνικότητας και με το ίδιο όνομα...
γύρω γύρω το πας ρε Ζήση... φέρε τον γνήσιο να τελειώνουμε...
Άμα σε πλησιάσει ο Κονσεισάο και σου πει σε θέλει ο ΠΑΟΚ και ο Σάντος και παίζεις στο χωριό την Πάκο πως την λένε τα κάνεις ταναπού μετά ή δεν τα κάνεις για να πας εξωτερικό που θέλεις κιόλας τόσο πολύ?Maximus έγραψε:Απο μεταφραση google παρμενο απο το record.pt
''Cristiano again did not train this morning due to disciplinary proceedings brought against him by the legal department for Pacos Ferreira failed to appear at training on Monday.
The Brazilian, who is a repeat offender in cases of misconduct, it is forbidden to train with the group while not justify itself to the direction of the reason for their absence in the first weeks of training.''
το ποστ της ημερας.gaitan έγραψε:Καλημερα σε ολους.
Λοιπον επειδη πολλες αρλουμπες ακουστηκαν για τον παιχτη που ερχεται , κοντευετε να τον βγαλετε αχρηστο καποιοι.
Ο Κριστιανο παιζει και στον αξονα δουλευει πολυ καλα και τα δυο του ποδια , ειναι πολυ γρηγορος και κοβει το μυαλο του , βλεπει πολυ καλα γηπεδο.
Αυτος ευθυνεται για τα καταρθωματα της ομαδος του Σουπερ Καπ , Γιουροπα Λιγκ κλπ.
Οι πληροφοριες ειναι εγκυρες απο δυο δικες μου οικογενειες που μενουν Λισσαβονα και τον εχουν δει αρκετες φορες και απο κοντα αλλα και απο την πορτογαλικη τηλεοραση.
Στην Σπορτινγκ μαλιστα εδω και αρκετο καιρο ενδιαφερονταν για να τον παρουν , αλλα ο παιχτης ψαχνεται για αλλα πρωταθληματα εκτος του πορτογαλλικου , ειναι αρκετα χρονια εκει και θελει αλλαγη.
Οι φιλοι μου λενε πως αν καταφερουμε να τον παρουμε εχει πολλα να δειξει στον ΠΑΟΚ , ειναι παρομοια περιπτωση με τον βιερινια αν και σε μεγαλυτερη ηλικια.
Και κατι ακομη μου ειπαν για τον Σερτζιο , πως αν καταφερε να παρει μεσα απο το στομα της σπορτινγκ αυτο τον παιχτη με το που ανελαβε θεση στην ομαδα εχετε να δειτε πολλα ακομη που θα τριβετε τα ματια σας , οι πορτογαλλοι βοηθειουνται πολυ μεταξυ τους και ειδικα στηριζουν αυτους που ειναι σε αλλες χωρες και ο Σερτζιο εχει πολλουυυυυυς φιλους.
Αυτα ειχα να πω και οποιος θελει τα ακουει.
Gash...δεν προεξοφλώ οτι η μεταγραφη θα ειναι χαλια και μας κοροιδεψαν (ουγκ ουγκ φυγε,go village) απλά παραθετω τους προβληματισμους μου... Ξαναλεω οτι απο οτι διαβασα και δεν γνωριζω ιδιοις ομμασι, ειχε καποια θεματακια πειθαρχικου χαρακτηρα...Αυτο δεν σημαινει οτι ο Γκαρσια που πλεον εχει γινει ο ψυχολογος της ομαδος και κατευναζει τα πνευματα με ενα αγριο βλεμμα (δες αλητοπαιδο Σορλεν που χειροκροταει κιολας), δεν θα τον στρωσει και αυτον! Ολοι πειθαρχουν αμα θελουν...gash04 έγραψε:
Άμα σε πλησιάσει ο Κονσεισάο και σου πει σε θέλει ο ΠΑΟΚ και ο Σάντος και παίζεις στο χωριό την Πάκο πως την λένε τα κάνεις ταναπού μετά ή δεν τα κάνεις για να πας εξωτερικό που θέλεις κιόλας τόσο πολύ?
Επίσης 14 κίτρινες κάρτες και ούτε μια κόκκινη σε όλη την καριέρα του λες να είναι τσόγλανος?