Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Re: Freitas Adelino André Vieirinha
παντως ο μαλαρτζ λεει οτι δεν ξερει αν εκανε πεναλτυ γιατι ηταν πολυ δυσκολη φαση......

Παιδια τελειωνετε με αυτο το θεμα....δεν τιθεται απο κανεναν επισημα θεμα πεναλτι αλλα του και καλα φαουλ του Βιερινια πριν παρει τη μπαλα....εγω παντως δεν βλεπω κανενα φαουλ εκει,σαν στραβοκλωτσια του αμυντικου μου φανηκε στα ριπλει...
Επισης για την κοκκινη την παραδεχτηκαν οι ιδιοι οι παικτες της Λαρισας οποτε ουτε αυτο το συζηταμε...
Απαραδεκτη δευτερη κιτρινη στον Μουσλι απο τον διαιτητη αλλα κανεις μας δε μιλαει....τρελαθηκα οταν ειδα να βγαζει κιτρινη για τετοια περιπτωση...
Γενικα παντως υπηρχαν αρκετα λαθη απο το διαιτητη εις βαρος και των δυο ομαδων....το μονο για το οποιο μπορει να διαμαρτυρεται η λαρισα ειναι στο αν εκανε φαουλ ο Βιερινια στη φαση του πεναλτυ,εγω παντως δεν ειδα κανενα φαουλ στη φαση αυτη..φανταστειτε να εδινε φαουλ ενω εβγαινε ο Βιερινια τετ α τετ τι θα λεγαμε σημερα...
Επισης για την κοκκινη την παραδεχτηκαν οι ιδιοι οι παικτες της Λαρισας οποτε ουτε αυτο το συζηταμε...
Απαραδεκτη δευτερη κιτρινη στον Μουσλι απο τον διαιτητη αλλα κανεις μας δε μιλαει....τρελαθηκα οταν ειδα να βγαζει κιτρινη για τετοια περιπτωση...
Γενικα παντως υπηρχαν αρκετα λαθη απο το διαιτητη εις βαρος και των δυο ομαδων....το μονο για το οποιο μπορει να διαμαρτυρεται η λαρισα ειναι στο αν εκανε φαουλ ο Βιερινια στη φαση του πεναλτυ,εγω παντως δεν ειδα κανενα φαουλ στη φαση αυτη..φανταστειτε να εδινε φαουλ ενω εβγαινε ο Βιερινια τετ α τετ τι θα λεγαμε σημερα...
καλος ο μικρος δειχνει συνεχως ανοδικη πορεια και μακαρι να συνεχισει ετσι.. Το αν εκανε φαουλ τωρα δεν εχω αποψη γιατι απο το ριπλει δεν μπορεις να καταλαβεις.. μονο ο ιδιος ξερει τι ακριβως εγινε..
- Isaak the Greek
Δεν υπαρχει κανενα επιθετικο φαουλ ρε παιδια.Ο αμυντικος της Λαρισας πιανει αερα πανω στην προσπαθεια του να διωξει τη μπαλα και πεφτει αρτσουμπαλα.Εκει επεμβαινει ο Βιειρινια και του κλεβει τη μπαλα.Και στη συνεχεια πηδαει πανω απο τον Μαλαρτζ , ο τελευταιος βλεπωντας πως του ξεφευγει ο πορτογαλικος συφουνας , γυριζει πλευρο καθως πεφτει και με τον βραχιονα σπρωχνει τον Βιειρινια που βρισκεται ηδη στον αερα.
Θα συμφωνήσω με ένα φίλο που είπε πριν πως υπήρχε φάουλ από το Βιεϊρίνια ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!!!!

Έτσι αδερφέ, συμφωνώ απόλυτα.Pegasus1589 έγραψε:Καλά κάνουμε και ρωτάμε και ανησυχούμε. Δεν είμαστε Ολυμπιακοί, Παναθηναϊκοί, ΑΕΚτσήδες ή Αρειανοί. Το πέναλτι είναι που να βαράν τον κώλο τους κάτω. Όσο για το επιθετικό φάουλ, όντως είναι. Στο μπάσκετ όμως.
Όχι τίποτα άλλο, γιατί συνήθως αυτοί που λένε τα μεγάλα λόγια (του τύπου "σιγά μωρέ το τυρί", "μαγκιά μας να παίρνουμε τα σφυρίγματα", "μίλησε ο νομος της τούμπας" και τα σχετικά γραφικά), μόλις έρθει καμια σφαλιάρα και κανένα φάλτσοσφύριγμα, είναι οι πρώτοι που βάζουν τα κλάματα και συνεχίζουν να κλαίγονται και για κανένα 6μηνο μετά! Οποτε ή θα κάνουμε πάντα τουμπεκί σε ζητήματα διαιτησίας (είτε ήταν υπέρ μας είτε εναντίον μας), είτε πάντα θα σχολιάζουμε!
Το συγκεκριμένο πέναλτι ήταν καθαρό και για μένα, τώρα για το αν υπήρξε φάουλ, δεν ξέρω πραγματικά, αλλα όπως φάνηκε στο γήπεδο και με την ταχύτητα που έγινε η φάση, είναι δύσκολο να πει κανεις με σιγουριά.
On topic, συνέχισε έτσι αγόρι μου και ανανέωσε περαιτέρω το συμβόλαιο σου! ΠΑΟΚ είσαι λέμε!
- ΑποστόληςΑ
Αντελίνο μου να σημαδέψεις σωστά, μέσα στην Καβάλα, το κεφάλι του Σάκη!
(μπας και δούμε άσπρη μέρα)
(μπας και δούμε άσπρη μέρα)
Οπως ειπε και ο Κολκας, "ο Μπουκουβαλας προσπαθει να διωξει, πιανει αερα και πεφτει κατω. Φαινεται και απο το ονομα!!"

Καλά αυτός ο τύπος από την αθλητική Μακεδονίας Θράκης δεν παίζεται με τίποτα..δείτε πάλι πρωτοσέλιδο σήμερα..ά ρε αναρχικοί όπου να ναι τις ρίχνετε τις μολότοφ..

http://www.sport24.gr/svc/npc/coverNew. ... 009&cid=13
μαζέψτε τον ρε....

http://www.sport24.gr/svc/npc/coverNew. ... 009&cid=13
μαζέψτε τον ρε....
- Isaak the Greek
Burn this fucking place to the ground!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
-
yiannisPAOKitalia
Σα να μη μας φτάνει ο μετρουλάκης, τώρα έχουμε και την Α(θ)λητική Μακεδονίας-Θράκης..
- Isaak the Greek