Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010
Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010
νομιζω πως δε χρειαζομαστε αλλο ασσο..με καυκη δεμερτζη μιλι και καμια φορα μονρο ειμαστε μια χαρα..αντιθετα ενα ευελικτο 4αρι που πηδαει πολυ μαλλον θα 'ταν πιο χρησιμο..
εμενα μου αρεσει ο ντρομπνιακ παντως και μου φαινεται επαρκης
αν και δεν πρεπει να τον παει πολυ ο μαρκοπουλος
στην περιφερεια μεχρι τωρα τραβουσε το κουπι μονος του ο μονρο
τωρα ηρθε και ο μιλι αλλα εγω νομιζω ακομα ενας καλος χρειαζεται
εκτος και αν ο μιλισαβλιεβιτς ειναι αυτος που ηταν πριν καποια χρονια
αν ειναι σε καλη κατασταση ο μιλι ενταξει θα ημαστε στη περιφερεια
αλλιως μπορει να θελουμε ακομα εναν
αν και δεν πρεπει να τον παει πολυ ο μαρκοπουλος
στην περιφερεια μεχρι τωρα τραβουσε το κουπι μονος του ο μονρο
τωρα ηρθε και ο μιλι αλλα εγω νομιζω ακομα ενας καλος χρειαζεται
εκτος και αν ο μιλισαβλιεβιτς ειναι αυτος που ηταν πριν καποια χρονια
αν ειναι σε καλη κατασταση ο μιλι ενταξει θα ημαστε στη περιφερεια
αλλιως μπορει να θελουμε ακομα εναν
ένα 4αρι που να πηδάει πολύ... πολύ πολύ σωστός!!!!scorpio4 έγραψε:νομιζω πως δε χρειαζομαστε αλλο ασσο..με καυκη δεμερτζη μιλι και καμια φορα μονρο ειμαστε μια χαρα..αντιθετα ενα ευελικτο 4αρι που πηδαει πολυ μαλλον θα 'ταν πιο χρησιμο..
νομιζω ο μαρκοπουλος θεωρει πως ο λαζος με τον ντρομπνιακ δε ταιριαζουν στην ιδια πενταδα(λογω ταχυτητας)..γι' αυτο μαλλον θα χρειαζομασταν ενα πιο γρηγορο 4αρι..τεσπα,απ οτι φαινεται, δε θα γινει καποια μεταγραφη προς το παρον..
Τελικά Ολι, ποιο ήταν το όνομα που έπαιζε?olivares έγραψε:Slayer μας τράβηξαν το αυτί την προηγούμενη φορά και δώσαμε υπόσχεση για τουμπεκί. Το μόνο που θα σου πω είναι ότι πάμε για υπέρβαση που έγινε πάλι της μόδας με τον Αντωνάκη.
ο γκετσεφσκι ταιριαζει πιο πολυ με τον λαζαρακο λογω πασας και στυλ παιχνιδιου....αν φυγει καποιος θα ναι ο χελιγουελ αλλα πιστευω οτι αν ειναι να γινει καποια αλλαγη θα παμε για πιο μετα ωστε να αυξηθει η δαπανη ανα μηνα χρησιμοποιωντα το ιδιο ποσο πχ 100χιλιαρικα...αρα να παρουμε καλυτερο παικτη για λιγοτερους μηνες.....μεχρι ποτε μπορουμε να απρουμε παικτη μαγκες? ο χελι ειναι κοινοτικος νομιζω οποτε κοινοτικο μεχρι ποτε μπορουμε να αλλαξουμε?
απ όσο διάβασα στην προξήρυξη μπορούμε να κάνουμε έως 3 αλλαγές ξένων μέχρι τον β γύρο και μέχρι 2 από τον β γύρο μέχρι τα Play offs. όπου ξένος: είτε κοινοτικός είτε αμερικανός.
Για τον σκοπιανό να επαναλάβω κι εγώ οτι μου θυμίζει εποχές μπάσκετ max 85 και κάτι παπούδες που έρχονται και παίζουνε μονά, δεν μπορούν να κουνηθούν αλλά συνήθως τα στάζουνε εύκολα ιδίως από μακριά. από κει και πέρα όμως βλέποντας τα στατιστικά του στο eurocup (που δεν είναι κακή διοργάνωση με τη συμμετοχή ομάδων τύπου benetton, dinamo Κλπ) μπορείς να είσαι σίγουρος οτι ο παίκτης θα βοηθήσει και μάλιστα πολύ. η αρχή έγινε στο παιχνίδι με το βάζελο.
Για τον σκοπιανό να επαναλάβω κι εγώ οτι μου θυμίζει εποχές μπάσκετ max 85 και κάτι παπούδες που έρχονται και παίζουνε μονά, δεν μπορούν να κουνηθούν αλλά συνήθως τα στάζουνε εύκολα ιδίως από μακριά. από κει και πέρα όμως βλέποντας τα στατιστικά του στο eurocup (που δεν είναι κακή διοργάνωση με τη συμμετοχή ομάδων τύπου benetton, dinamo Κλπ) μπορείς να είσαι σίγουρος οτι ο παίκτης θα βοηθήσει και μάλιστα πολύ. η αρχή έγινε στο παιχνίδι με το βάζελο.
Εγώ θα επαναλάβω αυτό που έχω πει πολλές φορές. Πρέπει να κρίνουμε τους παίκτες αναλόγως με αυτά που τους πήραμε να κάνουν. Οι γκετσεφσκι και χελιγουελ ήρθαν για συγκεκριμένα πράγματα. Δεν ήρθαν για πρωταγωνιστές, ούτε για πρώτα βιολιά. Βέβαια, σε αρκετά παιχνίδια, δεν πρόσφεραν ούτε αυτά τα λίγα. Αλλά αυτό ισχύει για τους περισσότερους παίκτες. Ακόμα και για τα "αστέρια" της ομάδας. Η ομάδα ακόμα ψάχνεται. Μην μας μπερδεύουν κάποιες εμφανίσεις (π.χ. με βάζελο)
Δεν το κατάλαβα δηλαδή, γιατί σώνει και καλά πρέπει να φύγει κάποιος?
Για να ελαφρώσει το μπάτζετ ή και για κάποιον άλλον λόγο?
Αλλωστε, ο καθένας στην ομάδα έχει το ρόλο του!
Για να ελαφρώσει το μπάτζετ ή και για κάποιον άλλον λόγο?
Αλλωστε, ο καθένας στην ομάδα έχει το ρόλο του!
όχι ρε free, απλά γιατί το max των ξένων παικτών μπορεί να είναι 6 (άρα branko, gecevski και drobnjiak, και αμερικάνοι gregory, monroe και ο 3ος). άρα ο bill helis πρέπει να φύγει...
Σόρρυ, ρόλο τα κοινοτικά διαβατήρια δεν παίζουν?
Αλλωστε, ξένο διώξαμε, ξενο πήραμε..
Αλλωστε, ξένο διώξαμε, ξενο πήραμε..
ναι αυτό λέμε. για να πάρουμε τώρα άλλον ξένο πρέπει να διώξουμε άλλον ξένο. αυτό συζητάμε όχι άτι άλλο. άσχετα αν είναι πολύ πρόωρο ενδεχομένως να θέλουμε αμερικανό στο 4 τη στιγμή που πήραμε καινούργιο παίχτη μόλις 3 μέρες πριν
Όταν ο Λάζος κάνει αυτά που μπορεί, τότε και μόνο για λόγους οικονομίας, ίσως διώξουμε κάποιον παίκτη. Μην ξεχνάμε τα οικονομικά μας.....
Υ.Γ. Έχοντας μια αδυναμία στους έγχρωμους ψηλούς, θα ήθελα έναν τέτοιο στην θέση του Ντρόμπνιακ. Είναι νωρίς βέβαια, για να μιλάμε για τέτοιες αλλαγές. Απλά, μια επιθυμία γράφω.
Υ.Γ. Έχοντας μια αδυναμία στους έγχρωμους ψηλούς, θα ήθελα έναν τέτοιο στην θέση του Ντρόμπνιακ. Είναι νωρίς βέβαια, για να μιλάμε για τέτοιες αλλαγές. Απλά, μια επιθυμία γράφω.
Κρούση ΠΑΟΚ σε Τσαλδάρη
Η Νάπολι... βάρεσε διάλυση και κατέβασε ρολά και ο Δημήτρης Τσαλδάρης ετοιμάζεται να επαναπατριστεί.
Ο Ελληνας γκαρντ αναμένεται σήμερα (16/12) το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και ήδη δέχτηκε την πρώτη «ενόχληση» για τη συνέχεια της καριέρας του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ επικοινώνησε με την πλευρά του Ελληνα γκαρντ εκφράζοντας ενδιαφέρον για συνεργασία. Πρέπει να σημειωθεί βέβαια ότι ούτε επίσημη κρούση έγινε, ούτε οικονομικά δεδομένα έπεσαν στο τραπέζι. Απλά, εκδήλωση... ενδιαφέροντος. Αλλωστε υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να δει ο ΠΑΟΚ πριν κάνει το μεγάλο βήμα για την απόκτηση του Τσαλδάρη με πρώτο το οικονομικό, με δεδομένο ότι σε καμία περίπτωση η διοίκηση δε θα επιβαρύνει το μπάτζετ χωρίς να μπορεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της.
Την ίδια ώρα, οι Ιταλοί επαναλαμβάνουν ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται να εντάξει τον Τσαλδάρη στο ρόστερ του, στη θέση του Βον Ουέιφερ, όμως επαφή δεν έχει γίνει ακόμη.
http://www.basketnet.gr/main/1/a1/artic ... iacos.html
παρα πολυ δυσκολο μου φαινεται,αλλα μακαρι..
Η Νάπολι... βάρεσε διάλυση και κατέβασε ρολά και ο Δημήτρης Τσαλδάρης ετοιμάζεται να επαναπατριστεί.
Ο Ελληνας γκαρντ αναμένεται σήμερα (16/12) το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και ήδη δέχτηκε την πρώτη «ενόχληση» για τη συνέχεια της καριέρας του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ επικοινώνησε με την πλευρά του Ελληνα γκαρντ εκφράζοντας ενδιαφέρον για συνεργασία. Πρέπει να σημειωθεί βέβαια ότι ούτε επίσημη κρούση έγινε, ούτε οικονομικά δεδομένα έπεσαν στο τραπέζι. Απλά, εκδήλωση... ενδιαφέροντος. Αλλωστε υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να δει ο ΠΑΟΚ πριν κάνει το μεγάλο βήμα για την απόκτηση του Τσαλδάρη με πρώτο το οικονομικό, με δεδομένο ότι σε καμία περίπτωση η διοίκηση δε θα επιβαρύνει το μπάτζετ χωρίς να μπορεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της.
Την ίδια ώρα, οι Ιταλοί επαναλαμβάνουν ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται να εντάξει τον Τσαλδάρη στο ρόστερ του, στη θέση του Βον Ουέιφερ, όμως επαφή δεν έχει γίνει ακόμη.
http://www.basketnet.gr/main/1/a1/artic ... iacos.html
παρα πολυ δυσκολο μου φαινεται,αλλα μακαρι..