Πες μια...Οχι πολλες...ΜΙΑ...!!!mesimvrinos έγραψε: δεν με πειραζει και πολυ που θα λειπει στο επομενο εχουμε πολυ πιο συμαντικες μοναδες.
11. Zlatan Muslimović
- sourmenetes
- Moderator
Re: Ζλάταν Μουσλίμοβιτς
Πρόσεξες πότε σφυρίζει ο διαιτητής?paok nafplio έγραψε:ο κανονισμος λεει οτι αν εχει σφυριξει ο διαιτητης σταματας αν σουταρεις η διωξεις τη μπαλα ειναι κιτρινη καρτα πως να το κανουμε??οσο κ συμπαθια να του εχουμε αδικο εχει..
Από τη στιγμή που σφυρίζει μέχρι που σουτάρει ο Ζλάταν δεν περνάει ούτε δευτερόλεπτο.
- ΑποστόληςΑ
Ας μην στεκόμαστε στην κάρτα! Ο ΠΑΟΚ φέτος έχει βάθος στον πάγκο του για να μην έχει πρόβλημα από τις τιμωρίες. Δεν θα παίξει ο Μουσλι στην Καβάλα, αλλά θα παίξει ο αιμοδιψής Σάκης!
- ΑποστόληςΑ
Γιατί αδελφέ μου; Νομίζεις ότι θα παίξει χειρότερα ο Σάκης; Ότι δεν θα παλέψει; Εγώ είμαι σίγουρος ότι θα παλεψει. Για την ευστοχία του δεν μπορώ να είμαι σίγουρος, αλλά δείξε μου κάποιο εύστοχο φορ...
Δεν ειναι τυχαιο οτι πρωτη φορα ο Σαντος πεταει σποντες για παικτη μας και πραγματι ειχε δικιο......
Πολλες φορες το κανει αυτο δλδ να ναι η μπαλα στα πλαγια και να μπαινει καθυστερημενα η και καθολου στην περιοχη......Τα χαφ μας δεν μπαινουν περιοχη αν δεν μπαινει και ο επιθετικος καηκαμε.......
Πολλες φορες το κανει αυτο δλδ να ναι η μπαλα στα πλαγια και να μπαινει καθυστερημενα η και καθολου στην περιοχη......Τα χαφ μας δεν μπαινουν περιοχη αν δεν μπαινει και ο επιθετικος καηκαμε.......
- paok nafplio
εχεισ δικιο σ'αυτο που λες οντως αργησε να σφυριξει..ε την εψαχνε κ ο παπασταματης να του τη βγαλει αλλα θα μπορουσε πιστευω να τη γλυτωσει.paokovia έγραψε:Πρόσεξες πότε σφυρίζει ο διαιτητής?paok nafplio έγραψε:ο κανονισμος λεει οτι αν εχει σφυριξει ο διαιτητης σταματας αν σουταρεις η διωξεις τη μπαλα ειναι κιτρινη καρτα πως να το κανουμε??οσο κ συμπαθια να του εχουμε αδικο εχει..
Από τη στιγμή που σφυρίζει μέχρι που σουτάρει ο Ζλάταν δεν περνάει ούτε δευτερόλεπτο.
- ΑποστόληςΑ
Αλάνι, αν δεν σκοράρεις στο Παγκρήτιο δεν σε βλέπω καλά...Γι' αυτό βάλε τα δυνατά σου!
- DimisK
- Επικοινωνία:
Μωρέ ξέρω εγώ ποιόν θέλει ο Μούσλι για να στρώσει, αλλά δεν το λέω γιατί θα γίνει εδώ μέσα της κολάσεως πάλι...
Μόνο ο ισχυρός ανταγωνισμός θα του κάνει καλό...
Εκείνο που θέλουμε από εκείνον είναι διάρκεια και όχι να βάζει 3 γκολ μαζεμένα κάθε 10 ματς....
Μόνο ο ισχυρός ανταγωνισμός θα του κάνει καλό...

Εκείνο που θέλουμε από εκείνον είναι διάρκεια και όχι να βάζει 3 γκολ μαζεμένα κάθε 10 ματς....
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Αποχώρησε ο Μουσλίμοβιτς
ΠΑΟΚ και προβλήματα είναι μια έννοια ταυτόσημη. Στην σημερινή προπόνηση ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς χτύπησε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει. Απολογιστική συνέντευξη Τύπου αύριο από την διοίκηση του Ζήση Βρύζα.
http://www.gazzetta.gr/football/super-l ... E%BB%CE%B9
ΠΑΟΚ και προβλήματα είναι μια έννοια ταυτόσημη. Στην σημερινή προπόνηση ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς χτύπησε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει. Απολογιστική συνέντευξη Τύπου αύριο από την διοίκηση του Ζήση Βρύζα.
http://www.gazzetta.gr/football/super-l ... E%BB%CE%B9
- DimisK
- Επικοινωνία:
Πανάθεμά σε έτσι όπως το έγραψες, νόμιζα ότι έφυγε από τον ΠΑΟΚ!
Λέω κι εγώ. Πότε πρόλαβε; Μια κουβέντα είπα...
Λέω κι εγώ. Πότε πρόλαβε; Μια κουβέντα είπα...

- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
φετος μονο αγροτικη αδεια δεν δωσαμε σε παιχτη να παει να μαζεψει ελιες!! :ugeek: