Καβάλα - Π.Α.Ο.Κ. 16:45 13/12 Νova

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
geodimi

Re: Καβάλα-ΠΑΟΚ 16:45 13/12 Νova

Δημοσίευση από geodimi »

ευκολο το ματσ δεν ειναι
ευκολα δισκολα θα το παρουμε το ματσ
αντεεεεεεεεεεεεε παοκαρααααααααααα :nairepaok: :twisted:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Τρομερες δηλωσεις απο DimisK...! :o Εγω ειπα θα κανω ανακωχη για τις γιορτες των Χριστουγεννων, εσυ το πηγες μεχρι τελος της σεζόν! :lol:
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Είμαι...απελπισμένος Μάξιμε. Γι' αυτό! Πουλάω και την ψυχή μου στο διάβολο για το συγκεκριμένο διπλό. Θες και έναν λόγο: Μόνο εμείς θα έχουμε περάσει από εκεί, σε σχέση με τους ανταγωνιστές μας του ΠΟΚ...
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Εχεις δικιο...Τα δυο επομενα ματς με καβαλα και τελη ειναι σημαντικα...

Ενδεχομενη επιτυχια και στα δυο, τραβας γερα μπροστα!Σε ενδεχομενη αποτυχια και στα δυο...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καλά είστε άτομα που έχουν ενεργά εγκεφαλικά κύτταρα;
Άκου: "Ενδεχομενη επιτυχια και στα δυο, τραβας γερα μπροστα"!
Μήπως νομίζετε ότι η ομάδα σας λέγεται Μπαρθα;

ΥΓ : Το σωστό Γέροντα θα ήταν να γράψεις: "Με την 100% σίγουρη επιτυχια και στα δυο, τραβας γερα μπροστα"!
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Ε καλα ρε Αποστολη...Ειναι γνωστό οτι σαν παππους και εγω, εχω καμμενα αρκετα εγκαφαλικα κυτταρα! :lol:
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Δύσκολο ματσάκι και έχω την εντύπωση ότι θα δυσκολευτούμε επιθετικά. Πιστεύω ότι δεν χάνουμε με τίποτα,το θέμα είναι να κερδίσουμε όμως.
Ελπίζω ο Παπ να σπάσει το ρόδι.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

DimisK έγραψε:Είμαι...απελπισμένος Μάξιμε. Γι' αυτό! Πουλάω και την ψυχή μου στο διάβολο για το συγκεκριμένο διπλό.
Α ρε Σάντος που μας έχεις καταντήσει...μόνο στα ναρκωτικά δεν έχουμε πέσει ακόμα. 8-)
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Εγώ ένα θέλω:
Στο ημίχρονο να είναι είτε 0-3, είτε 3-0 (με προτιμότερο το πρώτο) για να μην είμαστε με το ραδιοφωνο στο χέρι στο Παλατάκι! :twisted:
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

DimisK έγραψε:Θυμίζω γαύρος και λαγός έφεραν 2-2, το χανούμι έχασε και μόνο η γριά τα κατάφερε.
:? Ο ΟΣΦΠ έφερε 0-0 στην έδρα του και τη γριούλα την πάτησε το τρένο 1-0. Η υπόσχεσή σου περί μορατόριουμ στην γκρίνια όμως καταγράφτηκε. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

DimisK έγραψε:Είμαι...απελπισμένος Μάξιμε. Γι' αυτό! Πουλάω και την ψυχή μου στο διάβολο για το συγκεκριμένο διπλό. Θες και έναν λόγο: Μόνο εμείς θα έχουμε περάσει από εκεί, σε σχέση με τους ανταγωνιστές μας του ΠΟΚ...
Όπως και εμείς θα είμαστε η μονη που δεν θα έχουμε κερδίσει ούτε έστω και ένα μεταξύ μας παιχνίδι από τους ανταγωνιστές μας από το ποκ.
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

Η μονη ομαδα που περασε απο κει με 3ποντο ηταν ο αστερας την 2 αγωνιστικη
με σκληρη αμυνα και πολυ ξυλο απο καρντοσο και σια
το παιχνιδι μας δηλαδη
do it like astir
γιατι μετα πας εργοτελη(που κατα την γνωμη μου ειναι καλυτερος απο την καβαλα)και μετα ερχετε ο ανεβασμενος νιονιος στην τουμπα
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

paok4kyriakos έγραψε:Εγώ ένα θέλω:
Στο ημίχρονο να είναι είτε 0-3, είτε 3-0 (με προτιμότερο το πρώτο) για να μην είμαστε με το ραδιοφωνο στο χέρι στο Παλατάκι! :twisted:
πριν 12 χρονια το σκορ ηταν 0-3 κι ολοι ειμασταν με το ραδιο στο χερι για να ακουμε τι θα κανει ο βαζελος...
ενα πουλεν ονοματι κουτσουπιας μας εστειλε στο ουεφα και λιγα λεπτα μετα τη ληξη του αγωνα οργωσαμε το γηπεδο της καβαλας!! στιγμες ρετρο για το τοπικ του πρακτορα:
[youtube]-lCXvwbx2Ek[/youtube]
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Α ρε γαμωτο γιατι να μην παιζουμε σαββατο??? :cry: :pano:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Καυτή πατάτα" στα χέρια του Αστυνομικού διευθυντή, Παρασκευά Μαραπίδη, ο οποίος καλείται να διαχειριστεί τον ερχομό των... ορδών!Ο κ.Μαραπίδης ξέρει πολύ καλά τι θα γίνει εφόσον συναντηθούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού την Κυριακή το πρωί, ή το μεσημέρι στην Καβάλα... Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Την Κυριακή (13/12, 16:00GR) στην Καλαμίτσα η Καβάλα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και 45 λεπτά αργότερα, ο ΑΟΚ τον ΠΑΟΚ στο "Ανθή Καραγιάννη". Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, με έγγραφο της ζήτησε το αυτονόητο. Να αλλάξει μέρα, δηλαδή να γίνει Σάββατο στις 16:00GR, ή τέλος πάντων άλλη ώρα το παιχνίδι του μπάσκετ, ώστε η αστυνομική δύναμη να μπορέσει να καλύψει παράλληλα και ικανοποιητικά και τα δύο παιχνίδια.

"Το ιδανικό θα ήταν το παιχνίδι του μπάσκετ να γίνει το Σάββατο (12/12) και αυτό του ποδοσφαίρου την Κυριακή (13/12)", δήλωσε ο κ.Μαραπίδης και συνέχισε λέγοντας πως "από την Κυριακή έχουμε στείλει να ανάλογα έγγραφα, τόσο στο Υπουργείο, όσο και στον ΕΣΑΚΕ, όπου αναλύουμε τους λόγους για τους οποίους δε θα έπρεπε τα δύο παιχνίδια να γίνουν ταυτόχρονα στην Καβάλα. Ευελπιστούμε ότι θα εισακουστούμε και θα αλλάξουν τη μέρα διεξαγωγής του αγώνα μπάσκετ".

Οσον αφορά στο χειρότερο σενάριο, δηλαδή να μην αποδεχτούν το λογικό αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, τόσο το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, όσο και η διοργανώτρια αρχή, ο Αστυνομικός Διευθυντής Καβάλας, κ.Μαραπίδης τόνισε: "Ο ρόλος της Αστυνομίας είναι να αντιμετωπίζει τα πάντα! Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και πάλι, αν και το καλύτερο θα ήταν να μη φτάσουμε μέχρι εκεί".
από http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=53675

Kάντε ρε το ματς μας Σάββατο, να πάμε και Παλατάκι και Καβάλα!!! :pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”