Ότι να 'ναι!!!!!
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
ωστε αυτη ειναι η γειτονια σου νοβιτινιο? ελπιζω να στηριζεις την ομαδα μπασκετ του ντεπω καθοτι εχω μαθει οτι η ομαδα στην οποια επαιζα μπασκετ προ αμνημονευτων ετων (Κασσανδρος) εχει συγχωνευτει-μετονομαστει σε ντεπω...novito έγραψε:Απ τις αποθήκες (Dépôt = Αποθήκη) του γαλλικου τραμ που βρισκοταν στην περιοχη (όπου σήμερα κραταει το χωρο η αστυνομία σα πάρκινγκ, αντί να το δώσει στην επιτροπη σχολικών κτιρίων....αλλα είπαμε πολεμανε το Ντεπώ ρεεεεεεε
![]()
)
- DimisK
- Επικοινωνία:
novito έγραψε:Απ τις αποθήκες (Dépôt = Αποθήκη) του γαλλικου τραμ που βρισκοταν στην περιοχη (όπου σήμερα κραταει το χωρο η αστυνομία σα πάρκινγκ, αντί να το δώσει στην επιτροπη σχολικών κτιρίων....αλλα είπαμε πολεμανε το Ντεπώ ρεεεεεεε
![]()
)
Θεός!
- aspromauri
Εχεμυθε δε θελω να στο χαλασω, αλλα ομαδα νε τετοιο ονομα δεν έχουμε... Μήπως μας λες το μισο όνομα...?
Σωτομητσίδη να σε ενημερωσω, απλως οτι υπαρχει ταβερνα με -ισως- τα καλυτερα σουτζουκάκια της πόλης.... ξες εσύ...
Α/μ τι να κλ@σουν οι νεοπλουτοι της Καλαμαριας μπροστα μας???
Σωτομητσίδη να σε ενημερωσω, απλως οτι υπαρχει ταβερνα με -ισως- τα καλυτερα σουτζουκάκια της πόλης.... ξες εσύ...
Α/μ τι να κλ@σουν οι νεοπλουτοι της Καλαμαριας μπροστα μας???
- Paokintepo
μπραβο ρε νοβ για τις γνωσεις σ σχετικα με το ντεπω μας!!!και οσο γ αυτο με τα σχολεια ετσι ειναι..πηγαινα στ 21ο και ημασταν διπλοβαρδια...πολλες φορες πηγαμε στην νομαρχια καναμε καταληψεις μπουκαραμε μεσα μιια φορα π ειχαν συνεδριαση και τους αναγκασαμε να μας δωσουν λυσεις και μας ξαποστειλαν τοσο ευγενικα....αστα...novito έγραψε:Απ τις αποθήκες (Dépôt = Αποθήκη) του γαλλικου τραμ που βρισκοταν στην περιοχη (όπου σήμερα κραταει το χωρο η αστυνομία σα πάρκινγκ, αντί να το δώσει στην επιτροπη σχολικών κτιρίων....αλλα είπαμε πολεμανε το Ντεπώ ρεεεεεεε
![]()
)
α.... οι φιλοξενουμενοι μας....Paokintepo έγραψε:..πηγαινα στ 21ο ...
νταξει καλοι ειστε και σεις, αλλα σα το Σοφουλειο (ποιος λακαμας το σκεφτηκε ακομα απορω
υ.γ. η συνεδριαση που λες ηταν προ διετίας να φανταστώ....?
- Paokintepo
χαχαχαχα οι αιωνιοι εχθροι μας?
περσυ εγινε αυτο που σ λεω πηγαμε στην νομαρχια ειχαν συνεδριαση και μας εστειλαν αλλα εμεις εκει !!πηγαμε και ξαναπηγαμε!!τωρα θα συγχωνευθουν εμαθα...
Α ναι πηγανε και τη περσινή χρονιά και τολμήσατε να διακόψετε την ομιλία του σούπερ νομάρχη... σα δε ντρέπεστε...
Είχε ανακοινωθεί πριν κανα μήνα ότι θα συγχωνευτούν (μιας και είναι λίγοι οι μαθητές, ειδικά στο 21...), αλλά δε το βλέπω να γίνεται...
Είχε ανακοινωθεί πριν κανα μήνα ότι θα συγχωνευτούν (μιας και είναι λίγοι οι μαθητές, ειδικά στο 21...), αλλά δε το βλέπω να γίνεται...
- Paokintepo
ακριβως και ειχαμε φωναξει και καναλια να ερθουν μπας και δωθει επιτελους καποια λυση....ναι ειχαμε μεινει λιγοι...να φανταστεις περσυ π ημουν εγω 3ηλυκειου συνολικα ημασταν 40 παιδια!!!ειχαμε και την ροδη(ντοπερμαν λυκειαρχισσα) και πολλοι την κοπανουσαν
καλα ομως εσυ που τα ξερεις ολα αυτα??
καλα ομως εσυ που τα ξερεις ολα αυτα??
Α... τι με θύμησες τώρα... πόσο τη συμπαθούσα αυτή τη γυναίκα... κι αυτή με συμπαθούσε, δε μπορώ να πώ... κι ας μην ημουν στο σχολειο της...
Όσο για τα λίγα άτομα, όντως έχει μειωθεί τρομερά ο αριθμός και στα 2 σχολεια. Όταν πήγαινα εγω στο 14, σε κάθε χρονιά είχαμε περίπου 150 ατομα και τωρα είναι τα μισά...

Όσο για τα λίγα άτομα, όντως έχει μειωθεί τρομερά ο αριθμός και στα 2 σχολεια. Όταν πήγαινα εγω στο 14, σε κάθε χρονιά είχαμε περίπου 150 ατομα και τωρα είναι τα μισά...
μη τη ψαχνεις... novi ειμαι!!Paokintepo έγραψε: καλα ομως εσυ που τα ξερεις ολα αυτα??
- Paokintepo
σε συμπαθουσε???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
περα απο την πλακα ομως η γυναικα ειδικα στις εκδρομες δεν παιζοταν ηταν αλλος ανθρωπος !!!πολυ γελιο πολυ γλυκα και πολυ αλκοολ ηταν

περα απο την πλακα ομως η γυναικα ειδικα στις εκδρομες δεν παιζοταν ηταν αλλος ανθρωπος !!!πολυ γελιο πολυ γλυκα και πολυ αλκοολ ηταν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Paokintepo την Δευ 07 Δεκ 2009, 13:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
εδω σε λεω ειχε μάθει το ονομα μου, ενω δε πήγαινα στο σχολειο της... και μιλουσε και συχνα για μενα... μεχρι και ... γαλλικά είχε μάθει για πάρτη μου!!!

- Paokintepo
καλα ρε ποιος εισαι?μενεις γειτονια..εισαι Π.Α.Ο.Κ. ..πηγαινες στο 14ο ..σε ξερει και η Ροδη και δεν σε εχω δει ποτε ουτε εσενα ουτε το τετραποδο σου? 
εμ, τι να κανουμε... ειμαι μυθος!!!!
και για να δανειστω ενα γ@ματο μπλουζακι...:

για περισσοτερος πληροφορίες στον Χαρδαβέλλα....

και για να δανειστω ενα γ@ματο μπλουζακι...:

για περισσοτερος πληροφορίες στον Χαρδαβέλλα....