Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Billy4
Δημοσιεύσεις: 1702
Εγγραφή: Πέμ 24 Ιούλ 2008, 12:06
Τοποθεσία: Manchester, UK

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από Billy4 »

3 μπαλάκια ο Πανιώνιος την ΑΕΚ
Άβαταρ μέλους
ioanmits
Δημοσιεύσεις: 1675
Εγγραφή: Κυρ 23 Δεκ 2007, 13:56
Τοποθεσία: Στο πιο ψηλότερο βουνό...

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από ioanmits »

Λογικό το αποτέλεσμα του πανιωνίου... παίκτες σαν τον Κουμόρζι, Μπάλαμπαν, Εστογιανόφ, Ριέρα, Μανιάτη και Τζαβέλλα πολλές ομάδες θα ήθελαν να είχαν.... και πολύ καλό προπονητή επίσης...
Άβαταρ μέλους
Sera4
Δημοσιεύσεις: 14303
Εγγραφή: Τετ 06 Αύγ 2008, 15:43

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από Sera4 »

τον οποιο προπονητη φωναζαν οι οπαδοι να τον διωξουν μεχρι πριν 3 αγωνιστικες... :lol: :lol: συμφωνω για τους παιχτες ιδιως τα μπακ τους τα γουσταρω τρελα προσωπικα μακαρι να βγαλουν και οι ακαδημιες μας τετοιους παιχτες...αλλα μη ξεχνατε οτι σημερα δεν επαιξε ο σκοκο χανουμι - σκοκο=0 ;)
Άβαταρ μέλους
sidpanos
Δημοσιεύσεις: 4148
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 07:30
Τοποθεσία: ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΝΑΠΟΛΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΕΛΛΟΥ

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από sidpanos »

ε ε έρχεται... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Lord
Δημοσιεύσεις: 4154
Εγγραφή: Δευ 27 Οκτ 2008, 23:40
Τοποθεσία: Ξεσαλόνικα

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από Lord »

Τι έρχεται ρε συ σιντ??
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Δημοσιεύσεις: 1531
Εγγραφή: Σάβ 07 Φεβ 2009, 20:42
Τοποθεσία: ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Επικοινωνία:

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

sidpanos έγραψε:ε ε έρχεται... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
αδερφε καλωσηρθες...ριχτο εδω:
http://paokmania.gr/forum/viewtopic.php ... &start=990
ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜ!!! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
banis
Δημοσιεύσεις: 210
Εγγραφή: Τρί 05 Φεβ 2008, 20:06
Τοποθεσία: Salonica

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από banis »

Από Contra.gr

Ο Χαράλαμπος Κοζώνης καλεί τους μετόχους της ΠΑΕ ΑΕΚ να του παραδώσουν την ομάδα "εδώ και τώρα". Τους ζητά εγγυητική επιστολή ύψους 15 εκ. ευρώ και δεσμεύεται ότι αναλαμβάνει τα χρέη μέχρι ποσού 34 εκ. Συνεργάτες του ελληνοαμερικανού επιχειρηματία εκτιμούν ότι η υπόθεση αγοραπωλησίας οδεύει προς ναυάγιο. H απάντηση του Νοτιά. Στη σκιά των εξελίξεων, η ΑΕΚ έχασε 3-1 από τον Πανιώνιο.

Μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε το βράδυ της Κυριακής, ο επίδοξος αγοραστής της ΠΑΕ ΑΕΚ δίνει στους νυν ιδιοκτήτες διορία μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη ώστε να του παραδώσουν την εταιρεία χωρίς όρους, ενώ τονίζει πως θα καλύψει όλα τα χρέη ύψους 32 εκατομμυρίων ευρώ με απόκλιση 7%, δηλαδή στο συνολικό ποσό των 34,2 εκατομμυρίων.

Επίσης, ο Χ. Κοζώνης καλεί όλους τους μετόχους που έχουν εμπλακεί με την ΑΕΚ από το 2004 κι έπειτα να προσκομίσουν εγγυητική επιστολή 15 εκ.ευρώ, στο ποσό που αναλογεί στον καθένα. Τέλος, γνωστοποιεί πως δεν έχει πρόβλημα να γίνει από κοινού με την ΑΕΚ οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος, σε αντίθεση με αυτό που ίσχυε μέχρι τώρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κοζώνη:

"Με την ολοκλήρωση των συζητήσεων με τον κύριο Νοτιά και τις διαφωνίες που προέκυψαν, θα του αποστείλω μέχρι την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου τις δικηγορικές εγγυήσεις που μου ζήτησε καλύπτοντας έτσι με όλη την καλή διάθεσή μου και έναν ειδικό όρο που προέκυψε στη χθεσινή μας κουβέντα ο οποίος δεν υπήρχε στο μεταξύ μας προσύμφωνο. Ωστόσο έπειτα από διαπραγματεύσεις διάρκειας δύο μηνών και όλα όσα έχουν προκύψει αυτό το διάστημα, επειδή δεν δέχομαι επουδενί να διασύρεται το όνομά μου, η οικογένειά μου και η ίδια η ΑΕΚ, θα πρέπει να δώσουμε όλοι μας, επιτέλους, ένα τέλος για να πάψει να ταλαιπωρείται και ο κόσμος της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως συνεργάτες του Χαράλαμπου Κοζώνη που βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής στη Νέα Σμύρνη εκτιμούσαν ότι η αγοραπωλησία θα χαλάσει και αυτό διότι είναι απίθανο να δώσουν οι νυν μέτοχοι την εγγυητική των 15 εκατομμυρίων ευρώ από τη στιγμή που δεν έδιναν την εγγυητική των 5!

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη συνάντηση του Νίκου Νοτιά με τον Μπομπ Κοζώνη, ο πρώτος ζητούσε από τον ελληνοαμερικανό επιχειρηματία να βάλει τώρα 1,5 εκ. ευρώ για να καλυφθούν οι πληρωμές των ποδοσφαιριστών.
Για πρώτη φορά θα δώσω στη δημοσιότητα την πρόταση που απέστειλα με email στους κυρίους Νοτιά και Θανόπουλο και η οποία είναι η εξής:

Επειδή η ΑΕΚ βρίσκεται σε τραγική θέση και υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οικονομικές υποχρεώσεις που απειλούν άμεσα το ποδοσφαιρικό τμήμα (και όχι μόνο) με διάλυση, αποφάσισα να κάνω την τελική μου πρόταση η οποία είναι οριστική και αδιαπραγμάτευτη. Καλώ, λοιπόν, όλους τους μετόχους (ενεργούς και μη) να μου παραδώσουν ΤΩΡΑ την ΠΑΕ ΑΕΚ δίχως κανέναν οικονομικό έλεγχο ο οποίος θα μας κοστίσει σε πολύτιμο χρόνο με τους εξής απλούς και κατανοητούς για όλο τον κόσμο όρους.

1. Αναλαμβάνω τα χρέη της ΠΑΕ ΑΕΚ μέχρι του ποσού των 32 εκατομμυρίων ευρώ με απόκλιση 7% ήτοι 34 εκατ. 240.000 ευρώ. Και αρχίζω να πληρώνω τις υποχρεώσεις της ομάδας ασκώντας διοίκηση από την Πέμπτη το πρωί.

2. Καλώ όλους τους μετόχους που ενεπλάκησαν στην ΠΑΕ ΑΕΚ από το 2004 μέχρι και σήμερα να μου προσκομίσουν εγγυητικές επιστολές ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ (το νούμερο δεν είναι τυχαίο, πηγάζει μέσα από τον τελευταίο ισολογισμό) το ποσοστό που αναλογεί στον καθέναν τους.

3. Ζητάω να ξεκινήσουμε όλοι πλέον, από κοινού, οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο και στο πέρας αυτού αν επιβεβαιωθεί ότι το συνολικό χρέος είναι λιγότερο από 34,2 εκατ. ευρώ θα πληρώσω τη διαφορά σε όλους τους μετόχους. Αν όμως το χρέος υπερβεί το συγκεκριμένο ποσό θα εκπέσουν ισομερώς οι εγγυητικές των μετοχών στο ποσοστό που αναλογεί στον καθένα.

4. Ζητάω να παραδοθεί στην ΠΑΕ ΑΕΚ το έμβλημα της ομάδας το οποίο και εκμεταλλεύεται η EMPIRE A.E. προκειμένου να πάψει να έχει η ΠΑΕ βάρη και υποχρεώσεις απέναντι σε αυτή την εταιρεία. Σε διαφορετική περίπτωση, στις 31 Δεκεμβρίου 2009 θα πρέπει να έχει κλείσει προκειμένου να ξεκινήσει από 1-1-2010 η εκμετάλευση του σήματος από τις ΠΑΕ ΑΕΚ, Ερασιτεχνική ΑΕΚ και ΚΑΕ ΑΕΚ από μία νέα εταιρεία.

Αυτή είναι η τελική πρότασή μου και ισχύει μέχρι την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009. Πιστεύω ότι έφτασε η ώρα να αποδείξουμε πράγματα ο καθένας από την πλευρά του. Εγώ, για το αν είμαι ένας αναξιόπιστος και μικρού βεληνεκούς επιχειρηματίας, και οι μέτοχοι αν πράγματι θέλουν να μου δώσουν την ΠΑΕ ΑΕΚ ή αν έχουν κάποιο άλλο πλάνο στο μυαλό τους για το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας.

Με εκτίμηση Χαράλαμπος Κοζώνης"

H απάντηση Νοτιά

Ο Νίκος Νοτιάς, από την πλευρά του, με δική του επιστολή, παίρνει θέση για την υπόθεση της μεταβίβασης των μετοχών στον Χαράλαμπο Κοζώνη. Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Νοτιά:

"Συναντηθήκαμε χθες με τον κ. Κοζώνη στην Φλόριντα. Ο κ. Κοζώνης δεν προσκόμισε το τραπεζικό statement όπως απαιτούσε το προσύμφωνο. Αντ' αυτού, προσκόμισε μία συστατική επιστολή από την Bank of Sherwoood Illinois χωρίς να αναφέρονται πουθενά οι καταθέσεις του κ. Κοζώνη. Τονίζω ότι οι πρώτοι που θέλουν τον κ. Κοζώνη να αναλάβει την ΑΕΚ, εάν αποδεδειγμένα έχει την οικονομική επιφάνεια, είναι οι παρόντες μέτοχοι και για αυτό το λόγο με έχουν εξουσιοδοτήσει να δώσουμε τις μετοχές μας χωρίς τίμημα. Εάν δεν προσκομίσει ο κ. Κοζώνης τις επόμενες επτά ημέρες κανένα αποδεικτικό στοιχείο, θα ψάξουμε για νέους επενδυτές ή για αγοραστή με οικονομική επιφάνεια καθότι οι μέτοχοι μετά την παραίτηση του κ. Νικολαίδη, παρότι δεν επιθυμούσαν να συνεχίσουν στην ΑΕΚ, το έπραξαν από αγάπη προς την ομάδα (βάζοντας μόνο για αυτό το διάστημα πάνω από 10 εκ. ευρώ χωρίς τυμπανοκρουσίες)

Πάντως, το αξιοσημείωτο είναι πως ο εκπρόσωπος του Μπομπ Κοζώνη, Χρήστος Παπαδημητρίου, τόνισε πως αυτή η δήλωση δεν ανήκει στο Νοτιά: "Η δήλωση είναι παραποιημένη. Δεν έγινε εν γνώσει του κ.Νοτιά. Υπήρξε παρέμβαση Θανόπουλου", τόνισε χαρακτηριστικά.
Οι λίγοι μέτοχοι που μείναμε θα κάνουμε τα απαραίτητα για τους επόμενους μήνες μέχρι να βρεθεί μία σωστή λύση για την ομάδα και καλούμε τους υπόλοιπους μετόχους να συνεισφέρουν τα μερίδια τους. Καλώ την Ερασιτεχνική να συμπαραταχθεί με τους μόνους ανθρώπους που έχουν βάλει λεφτά στην ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια. Τελειώνοντας, σας ενημερώνω ότι εντός της εβδομάδας βάζουμε ορκωτούς λογιστές στην ΠΑΕ για να πιστοποιήσουν τις πηγές των εσόδων της, τα συνολικά χρήματα που εμείς έχουμε καταβάλει, το που αυτά χρησιμοποιήθηκαν καθώς επίσης και την οικονομική κατάσταση της ομάδας για να γνωρίζουν όλοι".
paok87
Δημοσιεύσεις: 6943
Εγγραφή: Δευ 19 Μάιος 2008, 18:31

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από paok87 »

Ειδα μολις τωρα το 3ο γκολ του βαζελου χθες.
Ο σισε στους πανηγυρισμους βγάζει την φανελα.

ΦΥΣΙΚΑ , η υπερπροστασια και επιλεκτικη εφαρμογη των κανονισμων καλα κρατει και ΔΕΝ παίρνει κιτρινη.

http://www.youtube.com/watch?v=G1U1BseEcWc


http://www.superleaguegreece.net/season ... ame103.htm
http://sport24.gr/html/ent/685/ent.331685.asp
Άβαταρ μέλους
Hideguti
Δημοσιεύσεις: 1511
Εγγραφή: Τρί 29 Ιούλ 2008, 15:44
Τοποθεσία: Πόλη του Νομάρχη

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από Hideguti »

Μπόσκο Μπάλαμπαν.
kos
Δημοσιεύσεις: 5123
Εγγραφή: Τρί 08 Ιούλ 2008, 18:21

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από kos »

paok87 έγραψε:Ειδα μολις τωρα το 3ο γκολ του βαζελου χθες.
Ο σισε στους πανηγυρισμους βγάζει την φανελα.

ΦΥΣΙΚΑ , η υπερπροστασια και επιλεκτικη εφαρμογη των κανονισμων καλα κρατει και ΔΕΝ παίρνει κιτρινη.

http://www.youtube.com/watch?v=G1U1BseEcWc


http://www.superleaguegreece.net/season ... ame103.htm
http://sport24.gr/html/ent/685/ent.331685.asp
οπως δεν πηρε και ο μητρογλου στο ματς του γαυρου με τον βαζελο. μην την ψαχνεις.
Άβαταρ μέλους
sidpanos
Δημοσιεύσεις: 4148
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 07:30
Τοποθεσία: ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΝΑΠΟΛΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΕΛΛΟΥ

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από sidpanos »

ε ε έρχεται λέμεεεεεεε
Άβαταρ μέλους
Lord
Δημοσιεύσεις: 4154
Εγγραφή: Δευ 27 Οκτ 2008, 23:40
Τοποθεσία: Ξεσαλόνικα

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από Lord »

Το μπαμ ή η διάλυση της 44??
Άβαταρ μέλους
sidpanos
Δημοσιεύσεις: 4148
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 07:30
Τοποθεσία: ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΝΑΠΟΛΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΕΛΛΟΥ

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από sidpanos »

κοζώνης έγραψε:δεν δέχομαι επουδενί [b]να διασύρεται[/b] το όνομά μου, η οικογένειά μου και η ίδια η ΑΕΚ, θα πρέπει να δώσουμε όλοι μας, επιτέλους, ένα τέλος για να πάψει να ταλαιπωρείται και ο κόσμος της ομάδας.
κοζώνης έγραψε:Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη συνάντηση του Νίκου Νοτιά με τον Μπομπ Κοζώνη, ο πρώτος ζητούσε από τον ελληνοαμερικανό επιχειρηματία να βάλει τώρα 1,5 εκ. ευρώ για να καλυφθούν οι πληρωμές των ποδοσφαιριστών.
κοζώνης έγραψε:Επειδή η ΑΕΚ βρίσκεται σε τραγική θέση και υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οικονομικές υποχρεώσεις που απειλούν άμεσα το ποδοσφαιρικό τμήμα (και όχι μόνο) με διάλυση, αποφάσισα να κάνω την τελική μου πρόταση η οποία είναι οριστική και αδιαπραγμάτευτη. Καλώ, λοιπόν, όλους τους μετόχους (ενεργούς και μη) να μου παραδώσουν ΤΩΡΑ την ΠΑΕ ΑΕΚ δίχως κανέναν οικονομικό έλεγχο ο οποίος θα μας κοστίσει σε πολύτιμο χρόνο με τους εξής απλούς και κατανοητούς για όλο τον κόσμο όρους.
κοζώνης έγραψε:Αυτή είναι η τελική πρότασή μου και ισχύει μέχρι την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009
κοζώνης έγραψε:για το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας.
νοτιάς έγραψε:Ο κ. Κοζώνης δεν προσκόμισε το τραπεζικό statement όπως απαιτούσε το προσύμφωνο. Αντ' αυτού, προσκόμισε μία συστατική επιστολή από την Bank of Sherwoood Illinois χωρίς να αναφέρονται πουθενά οι καταθέσεις του κ. Κοζώνη
Πάντως, το αξιοσημείωτο είναι πως ο εκπρόσωπος του Μπομπ Κοζώνη, Χρήστος Παπαδημητρίου, τόνισε πως αυτή η δήλωση δεν ανήκει στο Νοτιά
Άβαταρ μέλους
sidpanos
Δημοσιεύσεις: 4148
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 07:30
Τοποθεσία: ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΝΑΠΟΛΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΕΛΛΟΥ

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από sidpanos »

λορντ μ'επιασες... :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
plato6
Δημοσιεύσεις: 893
Εγγραφή: Τρί 15 Απρ 2008, 08:34

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από plato6 »

Αντε, πιάστε τώρα την Επανομή...

Το εξπρές της Αναγέννησης Επανομής δεν έκανε «στάση» ούτε χθες. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη πέρασε «σφαίρα» και από τη Βέροια, όπου επιβλήθηκε 1-0 της τοπικής ομάδας στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής, και συνεχίζει τον καλπασμό της προς την άνοδο, καθώς βρίσκεται επτά βαθμούς μπροστά από το 2ο της κατάταξης Εορδαϊκό. Το εντυπωσιακό είναι ότι η εκτέλεση των γηπεδούχων είχε «δράστες» δύο πρώην δικά τους παιδιά, τους Δερμιτζόγλι (δημιούργησε το γκολ) και Παπατζίκο (ήταν ο σκόρερ).

Κι αν, πάντως, οι άνθρωποι της Αναγέννησης είχαν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν μετά το ματς, οι άνθρωποι της Βέροιας είχαν κάθε λόγο να είναι εξοργισμένοι με τον άγνωστο ανεγκέφαλο οπαδό της ομάδας που χτύπησε με ένα αντικείμενο τη δεύτερη βοηθό Ανδρονίκη Νιώτη και προκάλεσε τη 10λεπτη διακοπή του παιχνιδιού.

Το εξπρές της Αναγέννησης Επανομής δεν έκανε «στάση» ούτε χθες. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη πέρασε «σφαίρα» και από τη Βέροια, όπου επιβλήθηκε 1-0 της τοπικής ομάδας στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής, και συνεχίζει τον καλπασμό της προς την άνοδο, καθώς βρίσκεται επτά βαθμούς μπροστά από το 2ο της κατάταξης Εορδαϊκό. Το εντυπωσιακό είναι ότι η εκτέλεση των γηπεδούχων είχε «δράστες» δύο πρώην δικά τους παιδιά, τους Δερμιτζόγλι (δημιούργησε το γκολ) και Παπατζίκο (ήταν ο σκόρερ).

Κι αν, πάντως, οι άνθρωποι της Αναγέννησης είχαν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν μετά το ματς, οι άνθρωποι της Βέροιας είχαν κάθε λόγο να είναι εξοργισμένοι με τον άγνωστο ανεγκέφαλο οπαδό της ομάδας που χτύπησε με ένα αντικείμενο τη δεύτερη βοηθό Ανδρονίκη Νιώτη και προκάλεσε τη 10λεπτη διακοπή του παιχνιδιού.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... id=6571767 :


Τι μόνο για το χανούμι και τα σκουλήκια θα λέμε..τι παραπάνω έχουν από την ομαδάρα μου????

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”