Σέβομαι τη ΑΕλ διότι είναι η μόνη ομάδα πέρα από τον ΠΑΟΚ που κατάφερε να σπάσει το κατεστημένο των Αθηνών αλλά η συμπεριφορά των φιλάθλων της την πάει πολύ πίσω..
gika έγραψε:Μάξιμε, έχε στο νου σου ότι ο Σάντος ήταν αυτός που έβγαλε κεντρικό για να βάλει επιθετικό... Οτι αυτός ήταν που έπαιξε 4-4-2 και αν οι παίχτες ήταν σοβαροί θα ήταν 4-2-4 (κουτσια, βιειρι, σακης, ζλάταν)... Ο Σάντος δεν κλείστηκε πίσω... Οι παίχτες έχουν αυτή τη γ@μημένη-μάπα ψυχολογία...
Μάλλον η Σάντη φταίει, αλλά ποιος τα βάζει μαζί της???![]()
Το ξέρω. ΑντιΠΑΟΚτσήδες κάργα. Οι φίλαθλοί της ψάχνουν για εχθρούς. Τοπικά ντέρμπι δεν έχουν, στη φάπα είναι τα τελευταία χρόνια κι έτσι ανατρέχουν σε αντιπάλους που είχαν τη δεκαετία του 80. Θλιβερό.Lord_GayrosSlayer έγραψε:Πήγασε σε πληροφορώ πως αυτοί μας θεωρούν φανατικούς εχθρούς τους(![]()
) και δεν ξέρουν ούτε αυτοί το λόγο..
Σέβομαι τη ΑΕλ διότι είναι η μόνη ομάδα πέρα από τον ΠΑΟΚ που κατάφερε να σπάσει το κατεστημένο των Αθηνών αλλά η συμπεριφορά των φιλάθλων της την πάει πολύ πίσω..
Ήμουν για χρόνια σε εκείνη την πλευρά της 4 (προς τα επίσημα) όπου τα πράγματα είναι σαφώς πιο ήπια. Αλλά αυτό είναι φυσιολογικό, ο κόσμος που πάει εκεί είναι διαφορετικός (από όσους είναι στην 4α). Υπάρχουν μπαμπάδες με τα παιδάκια τους, φίλαθλοι από την επαρχία, μεσήλικες... γενικά το κοινό εκεί μοιάζει περισσότερο με αυτό της 7.rou έγραψε:Παιδια θελω να πω κατι που το βλεπω εδω και πολυ καιρο και με στεναχωρει αρκετα..
Βλεπω σιγα-σιγα οτι ο κοσμος οσο παει και 'μουδιαζει' και δεν μου αρεσει καθολου... Δεν γινεται ρε παιδια απο την μια πλευρα της 4 να υπαρχουν 3 ατομα που προσπαθει ο καθενας να κανει κερκιδα και απο την αλλη να μην υπαρχει ουτε ενας με αποτελεσμα να φωναζει και να ακουγεται η μιση 4... πραγματικα αν μπορουσε η πλευρα που δεν εχει οργανωτες να καθεται κατω πιστευω θα το κανε ανετα.. ΜΕ χαλαει πολυ αυτη η ΄κοιλια' που εχει η κερκιδα.. Δεν ξερω αν το βλεπω μονο εγω το προβλημα η αν εχω λαθος πειτε μου. Γενικα τοσα χρονια που παω στην τουμπα εχω καταλαβει οτι η διαθεση του κοσμου εξαρταται απο την αποδοση της ομαδας δηλαδη οταν κανουμε καποια φαση η κερδιζουμε κορνερ γινεται το ελα να δεις.. και αντι αυτο να συνεχιστει μετα απο λιγο πεφτουμε και ακουγονται μονο 300-400 ατομα που προσπαθουν να παρασυρουν τους υπολοιπους.. κλασσικο χαρακτηριστικο προχθες το σημειο που αρχισε να ακουγεται το ΄βαλτε φωτια' αν το θυμαστε που εγινε πανικος και μετα απο λιγο τιποτα..