6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"
Re: Victor Vitolo
Το μεσημέρι που βγήκε στο Ζαγόρα, είπε ότι εκτέλεσε το πέναλτυ αφού πήρε την άδεια Σάντος και Ίβιτς. Μακάρι στο πρόσωπό του να βρούμε ακόμη έναν πεναλτάκια, εκτός του Σέρβου.
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
μεγαλη καυλα ηταν μες στο ματς...δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω πολυ γουσταρα με ολη τη τρελα που εβγαλε!
το ιδιο θα εβγαζα κι εγω...θα γουσταρω ομως να βγαλει το ιδιο παθος και μες την τρυπα τους!
αγωνιστικα παντως νομιζω οτι αρχιζει και δενει με τον παμπλο...στο 1ο ημιχρονο ο παυλαρας εκανε τα παντα!
αλλα στο δευτερο ηταν παντου! βοηθαει παρα πολυ την αμυντικη γραμμη οταν ο αντιπαλος χαφ περασει το κεντρο μας...ερχεται και μαρκαρει απο πισω, χωρις φαουλ συχνα...
το ιδιο θα εβγαζα κι εγω...θα γουσταρω ομως να βγαλει το ιδιο παθος και μες την τρυπα τους!
αγωνιστικα παντως νομιζω οτι αρχιζει και δενει με τον παμπλο...στο 1ο ημιχρονο ο παυλαρας εκανε τα παντα!
αλλα στο δευτερο ηταν παντου! βοηθαει παρα πολυ την αμυντικη γραμμη οταν ο αντιπαλος χαφ περασει το κεντρο μας...ερχεται και μαρκαρει απο πισω, χωρις φαουλ συχνα...
παρα πολυ καλος καλυψε χωρους ασφυχτικο πρεσιγκ πηρε το κεντρο με τους υπολοιπους εξαφανισε το φερναντες(καλυτερος παιχτης του αρηθ οποιος παρακολουθει) και εβαλε το πεναλτακι και καυλωσε...ακομα καλυτερη συνεχεια οταν δεσει με παυλαρα...
Πολυ καλος και απο οτι διαβασα σε δηλωση του σημερα ειπε οτι "δεν ξερω γιατι παρεξηγηθηκαν οι παικτες του αρη αλλα μαλλον δεν καταλαβαν οτι ειμαι ΠΑΟΚ 100%"...ταυλα τα σκουληκια...
οσο αφορα το πεναλτυ θα επρεπε απο fairplay να μην το εκτελεση ασχετως αν καποιοι δεν του φερθηκαν καλα στη σκουληκοομαδα...απο σεβασμο στο οτι εφαγε λιγο ψωμι-παξιμαδι επρεπε να μην το κανει...
φανταστειτε να γινοταν ποτε κατι αντιστοιχο εις βαρος μας...θυμηθειτε ποσο φαουλ ηταν ο σαλπιγγιδης που εκανε το ιδιο...βεβαια ο Βιτολο εχει και εναν λογο παραπανω να θελει να εκδικηθει.....
οσο αφορα το πεναλτυ θα επρεπε απο fairplay να μην το εκτελεση ασχετως αν καποιοι δεν του φερθηκαν καλα στη σκουληκοομαδα...απο σεβασμο στο οτι εφαγε λιγο ψωμι-παξιμαδι επρεπε να μην το κανει...
φανταστειτε να γινοταν ποτε κατι αντιστοιχο εις βαρος μας...θυμηθειτε ποσο φαουλ ηταν ο σαλπιγγιδης που εκανε το ιδιο...βεβαια ο Βιτολο εχει και εναν λογο παραπανω να θελει να εκδικηθει.....
- ΑποστόληςΑ
VAMOS VITOLO!
Το καλό είναι να συνηθίσει ως δίδυμο με τον Pablo. Είναι και οι δύο πολύ καλοί, όσον αφορά στην ποιότητα, παίκτες και αν μάθουν να συνεργάζονται και - κυρίως - να μοιράζουν παιχνίδι προς τα εμπρός, θα βγαίνουμε με περισσότερες αξώσεις στην επίθεση!
Άντε και με την ΑΕΚ!
Το καλό είναι να συνηθίσει ως δίδυμο με τον Pablo. Είναι και οι δύο πολύ καλοί, όσον αφορά στην ποιότητα, παίκτες και αν μάθουν να συνεργάζονται και - κυρίως - να μοιράζουν παιχνίδι προς τα εμπρός, θα βγαίνουμε με περισσότερες αξώσεις στην επίθεση!
Άντε και με την ΑΕΚ!
http://www.youtube.com/watch?v=J25f0jHj3vk
στο 2:20 ο τσαμπουκάς του βιτόλο στα σκουλήκια, στο 6:02 ο πανηγυρισμός του βιτόλο δείχνοντας τη φανέλα
στο 2:20 ο τσαμπουκάς του βιτόλο στα σκουλήκια, στο 6:02 ο πανηγυρισμός του βιτόλο δείχνοντας τη φανέλα
paokovia έγραψε:Έχει πρόβλημα στην πάσα
εχει προβλημα στο ανεβασμα της ομαδας, σε καποια φαση ειχε ολο το χωρο δικο του και παρεμενε στατικος με μπαλιες δεξια αρισερα τυπου ναγκμπε.....εγω προσωπικα δε βλεπω προβλημα στη μεταβιβαση και μου αρεσει που παιζει κοντα και χαμηλα τη μπαλα, σε συνδιασμο με το γκαρσι που παιζει πιο καθετα αλλα και εχει καλυτερη μακρινη μπαλια νομιζω ταιριαζουν πολυ....
Ο Βιτολο ειναι μονο για κοντινες μπαλιες, το τρεξιμο και τις αντοχες του να παιζει δλδ πισω απο 2 χαφαρες αρκετα επιθετικες που εμεις δεν εχουμε.....Δε φταει αυτος δλδ. και με Γκαρσια ταιριαζουν μεν και συμπληρωνονται αλλα μενουμε αρκετα πισω επιθετικα
Ολοι οι παικτες εχουν αρνητικα και θετικα στοιχεια..Ο Βικτωρας εχει την κοντινη πασα, το απιστευτο τρεξιμο για καλυψη χωρων αλλα μεχρι εκει, και πιστευω ειναι καλα..Ευχης εργον θα ηταν να εχει την μακρινη μπαλια , οπως ο Γκαρσια π.χ αλλα ειπαμε ολα δεν μπορουν να τα εχουν..Αλληλοσυμπληρωνονται οι παικτες...Ο Γκαρσια υστερει σε ταχυτητα τον καλυπτει ο Βιτολο και παει λεγοντας...Παντως ειναι απο τους παικτες που θα στηριχθει ο Π.Α.Ο.Κ του μελλοντος...
Λυπάμαι που το λέω, αλλά ο Βιτόλο θα φανεί περισσότερο χωρίς τον Πάμπλο στο πλευρό του.
ABOLEYTOI
Πες μου τώρα, όταν είσαι καλώς μάστορας και δεν έχεις βοηθό μαζί σου πιστεύεις ότι την δουλεία θα την κάνεις πιο άνετα και πιο ξεκούραστα; Δεν νομίζω.
Ο Βιτόλο έχει δίπλα του αυτόν που οι άλλοι δίνουνε εκατομμύρια εύρω για να τον βρούνε και μιλάμε για τον Γκαρσία.
Αν ο Βιτόλο μπορεί να σου κάνει την μεγάλη μπαλιά η να ανέβει με την μπαλά προς την επιθέση του αντιπάλου τι έχει να φοβηθεί;
Αλλά εαν είναι μόνος του χωρίς Γκαρσία θα είναι σαν αυτοκόλητο στην θέση που του είπε να είναι ο Σάντος.
Πες μου τώρα, όταν είσαι καλώς μάστορας και δεν έχεις βοηθό μαζί σου πιστεύεις ότι την δουλεία θα την κάνεις πιο άνετα και πιο ξεκούραστα; Δεν νομίζω.
Ο Βιτόλο έχει δίπλα του αυτόν που οι άλλοι δίνουνε εκατομμύρια εύρω για να τον βρούνε και μιλάμε για τον Γκαρσία.
Αν ο Βιτόλο μπορεί να σου κάνει την μεγάλη μπαλιά η να ανέβει με την μπαλά προς την επιθέση του αντιπάλου τι έχει να φοβηθεί;
Αλλά εαν είναι μόνος του χωρίς Γκαρσία θα είναι σαν αυτοκόλητο στην θέση που του είπε να είναι ο Σάντος.
Έγραψα και στο τόπικ του Φωτάκη ότι ο Βιτόλο ταιριάζει περισσότερο ως μοναδικός κόφτης στο 4-4-2. Στην περίπτωση αυτή θα έχει τους 3 άλλους μέσους και τους δύο πλάγιους μπακ ως επιλογή πάσας. Την ανάπτυξη της ομάδας θα την αναλαμβάνουν αυτοί.
Το λυπάμαι κολλάει στο ότι σε μια τέτοια πραγματικότητα δεν κολλάει ο Παμπλίτο.
Το λυπάμαι κολλάει στο ότι σε μια τέτοια πραγματικότητα δεν κολλάει ο Παμπλίτο.