Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

αυτη ειναι μλκια που ψηφισαμε οτι και ο γαβρος αλλα απο την αλλη σκεφτομαι οτι ο αποσταλακης ειναι κ λογο κουτισανικουλη...!!!!!!!!!!!κ απο την αλλη εχουμε τοσο καιρο τον κοκαλη θα εχουμε τωρα τον αντι-κοκαλη...ελεος ρε βαζελες σαν τον γαβρο θα καντατησετε κ εσεις για να παρετε ενα πρωταθλημα...στο λαιμο θα σας κατσει .....ΠΑΟΚΑΡΑ ΡΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

paok87 έγραψε:sidpanos η ...συμπάθειά σου έχει κι άλλα επεισόδια :lol: :lol: :

Ο Νοτιάς έχασε την πτήση και το ραντεβού με τον Κοζώνη

Όλα τα έχουμε δει φέτος στην ΑΕΚ, αλλά το να χάνει την πτήση για Φλόριντα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Νίκος Νοτιάς και έτσι να αναβάλλεται το «ιστορικό» ραντεβού με τον Χαράλαμπο Κοζώνη για την οριστικοποίηση της συνεργασίας τους πάει πολύ. Έτσι, η πιο σημαντική ημέρα για την μεταβίβαση των μετοχών της ΑΕΚ... μετατέθηκε και σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση των δύο ανδρών θα γίνει το Σαββατοκύριακο, εκτός και αν συμβεί κάτι καινούργιο.

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=41&nid=1081776

Το ραντεβού ήταν για τις 8 π.μ. ώρα Φλόριντα.
ΠΟυ να ξυπνάμε τόσο νωρίς? :lol: :lol:

Φυσικά στα αθλητικά σαιτ η είδηση πέρασε στα ψιλα...και μαλιστα αναφέρουν ως αιτία την κακοκαιρία... :shock:
Εχει παράδοση η Κούλα σ' αυτά...την άλλη φορά ο δικηγόρος του Δημοσίου και όταν συζητιόταν η υπαγωγή τους στο 44 δεν έβρισκε ταξι για να πάει στο δικαστήριο και έτσι η Κούλα χωρίς αντίλογο έσβησε τα χρέη της.....
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

4 εκ ευρω μεσα στη περσινη χρηση ο νιονιος....περιπου 2,5 εκ εβαλε ο ιδιος απο ΑΜΚ............δυσκολοι καιροι για μεγαλομετοχους....μονοδρομος η εξοδος στο ουεφα για το νιονιο.....αλλιως βyebye τσακιρης......οποιος καταλαβε καταλαβε
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Αυτοί πάντως έχουν βαλθεί να μας ξεπεράσουν στις μαλακίες....!
Χάος εκεί μέσα.....

(Εμάς πάντως, χάος-ξεχάος, μας κέρδισαν....)
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

Πραγματικός καταπέλτης κατά πάντων εμφανίστηκε ο Παντελής Αθηνής λίγες ώρες αφότου υπέβαλε την παραίτησή του από το πόστο του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ. To sport.gr επικοινώνησε μαζί του, αφενός για να επιβεβαιώσει την είδηση που κυκλοφόρησε από το πρωί της Παρασκευής (4/12) και αφετέρου για να του ζητήσει να αποσαφηνίσει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή του την απόφαση.

Ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της Ενωσης, άφησε αιχμές για άλλους μετόχους και διοικητικά στελέχη τονίζοντας ότι αυτός δεν μπήκε στην ΑΕΚ για να βγάλει λεφτά όπως κάποιοι άλλοι, αλλά επειδή είναι άρρωστος με την ομάδα. Είπε για την απόφασή του ότι προχώρησε σε αυτή, επειδή θέλει να αποφύγει το καραγκιοζιλίκι που γίνεται στην ΑΕΚ, ενώ για την υπόθεση του Μπομπ Κοζώνη και το χρονοδιάγραμμα που υπάρχει ώστε να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών σε δύο μήνες, ο Παντελής Αθηνής μίλησε έξω από τα δόντια, λέγοντας πως "μέσα σε δυο μήνες δεν θα υπάρχει ΑΕΚ".

"Τι να κάτσω να κάνω; Να κάνω τον διακοσμητικό;"
Αρχικά επιβεβαίωσε την είδηση ότι έχει στείλει όντως επιστολή στην ΠΑΕ ΑΕΚ με την παραίτησή του. Αναφορικά με τους λόγους που τον ώθησαν στην απόφασή του αυτή, τόνισε: "Από τη στιγμή που δεν μπορώ να επηρεάσω κάποιες γνώμες ως αντιπρόεδρος και από τη στιγμή που δεν μέτραγε η γνώμη μου ως μέλος, τι να κάτσω να κάνω; Να κάτσω να είμαι διακοσμητικός; Εγώ μπήκα στην ΑΕΚ όχι για να βγάλω λεφτά, αλλά επειδή είμαι άρρωστος ΑΕΚτσής και ήθελα να βοηθήσω. Εχω βάλει κάποια χρήματα 1,5-2 εκατ. ευρώ, άλλοι έχουν βάλει 5-6 οπότε δεν μπορώ να τους πως εγώ τι θα κάνουν".

"Ηθελα να αποφύγω το καραγκιοζιλίκι που γίνεται"
Στην συνέχεια ερωτηθείς για το τι ακριβώς ήθελε να πετύχει και τελικά δεν το πέτυχε, ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, δήλωσε: "Ηθελα να αποφύγω αυτό το καραγκιοζιλίκι που γίνεται. Είναι ξεφτίλα να διασύρουμε έτσι την ομάδα, έπρεπε να είχε μπει τέλος σε αυτή την κατάσταση με τους παίκτες, που είναι απλήρωτοι και απειλούν να μην κατέβουν να παίξουν, όχι τις επόμενες μέρες, αλλά χθες. Είχα πει να δώσουμε την εγγυητική στον Κοζώνη για να δούμε αν όντως έχει προθέσεις να βοηθήσει και παράλληλα να βοηθήσουμε οικονομικά την ομάδα, αλλά κάποιοι μέσα από την ΠΑΕ δεν ήθελαν. Εγώ από την πλευρά μου έδινα όχι μόνο το ποσοστό μου, αλλά 2 εκατομμύρια ευρώ για να καλύψω μέρος της εγγυητικής, αλλά δεν προχώρησε".

Πιέζοντάς τον να γίνει πιο συγκεκριμένος αναφορικά με τα πρόσωπα που μπλόκαραν την υπόθεση, ο κ. Αθηνής, δεν θέλησε να τοποθετηθεί ανοιχτά, απλά αρκέστηκε να τονίσει πως "δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν, ούτε να μπω σε ονοματολογία, το θέμα είναι ότι δεν έγινε".

"Αν ήθελαν να δώσουν λύση θα το είχαν κάνει"
Σε ερώτησή μας για την υπόθεση Μπομπ Κοζώνη και αν έχει γνώμη, απάντησε: "Δεν ξέρω τίποτα, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που ξέρει γι` αυτόν τον άνθρωπο, εκτός από αυτούς που μιλάνε μαζί του. Αλλά να σου πω κάτι, αν ήταν να δώσουν τη λύση έπρεπε να την έχουν δώσει εδώ και καιρό. Σε 2 μήνες που θέλει να πάρει την ΑΕΚ ο Κοζώνης, βάσει χρονοδιαγράμματος δεν θα υπάρχει ΑΕΚ".

"Αν με χρειαστούν θα είμαι δίπλα τους"
Τέλος, αν υπάρχει περίπτωση να ανακαλέσει την παραίτησή του, εφόσον αλλάξουν τα πράγματα και ο Μπομπ Κοζώνης πάρει την ΑΕΚ και ζητήσει την παραμονή κάποιων μετόχων στην ομάδα, ο κ. Αθηνής έθεσε εαυτόν διαθέσιμο, λέγοντας: "Εγώ θα είμαι εδώ πάντα για την ΑΕΚ, αν με χρειαστούν θα είμαι δίπλα τους, αλλά δεν είμαι εγωιστής, μόνος μου δεν μπορώ να καταφέρω τίποτα".

ωωω θεέ μου...η χαρά του έλληνα φορολογούμενου ήταν αυτό...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

+4*35 Μοδερέιτορα

Μποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοόμπ είσαι στο τηλέφωνο?
Γιατί καλώ και μιλάει :twisted:
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Το ότι ψηφίσαμε το ίδιο με τον Ολυμπιακό δε σημαίνει κάτι. Έλεος πια. Μόνοι μας βάζουμε φιτίλια. Δηλαδή εσείς θα προτιμούσατε να ψηφίσουμε τον... Πατέρα που πέρσι που βγάλαμε μία και μόνο ανακοίνωση για τη διαιτησία η ΠΑΕ του έσπευσε να μας θυμίσει ότι παίζουμε στο πρωτάθλημα επειδή κάνουμε... λογιστικά κόλπα άρα να μη μιλάμε για τον Κάκο; Εδώ έχουν συμφωνήσει η Αγγλία με τη Γαλλία περιστασιακά και σας πείραξε που ρίξαμε την ψήφο μας σε έναν άνθρωπο του οποίου η ομάδα αν μη τι άλλο είναι καθαρή και αξιοπρεπής μόνο και μόνο επειδή ψήφισε ο Ολυμπιακός.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Μετά και το ντιλ Κούτσια, "χρωστούσαμε" μια ψήφο υποστήριξης στον Τέλη.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Να προσλάβουμε τους δικηγόρους του ΟΣΦΠ, ΤΩΡΑ!!!

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 57245.html

Ως μάρτυρας για τον Ολυμπιακό κατέθεσε ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ, Γιάννης Τσιρώνης, που περιέγραψε τα περιστατικά: "Για να φτάσει η αποστολή του Παναθηναϊκού και να μπει στο γήπεδο με ασφάλεια, η αστυνομία είχε στήσει φραγμούς μπροστά στις θύρες και δεν άφηνε κανέναν να πλησιάσει. Είχαν βάλει τις κλούβες μπροστά και δεν περνούσε τίποτα για πολλή ώρα. Όταν πέρασε η αποστολή του Παναθηναϊκού, τότε αποσύρθηκαν οι φραγμοί και κατέρρευσε όλο το σύστημα. Ήταν περίπου 10 χιλιάδες φίλαθλοι που περίμεναν και μόλις έφυγαν οι κλούβες και οι φραγμοί, μπήκαν όλοι μαζί. Όλοι έπεσαν πάνω στις πόρτες. Ασκήθηκε τρομερή πίεση και εκεί χάθηκε όλο το παιχνίδι. Αυτό το εκμεταλλεύτηκαν και όσοι δεν είχαν εισιτήρια, καθώς και αυτοί που κουβαλούσαν αντικείμενα πάνω τους. Δεν ελέγχθηκε κανείς. Ομολογούμε τη ρίψη των φωτοβολίδων, αλλά η ευθύνη αφορά την αστυνομία και το σχεδιασμό της. Εμείς λάβαμε όλα τα μέτρα. Είχαμε 370 σεκιούριτι, οι 225 από αυτούς ήταν σε όλες τις θύρες του γηπέδου. Αυτοί όμως δεν μπορούν κάνουν έλεγχο".

Εκεί παρενέβη ο δικηγόρος του Ολυμπιακού, Γιάννη Βούλτσης, ο οποίος άφησε πολύ σοβαρά υπονοούμενα για πιθανή δολιοφθορά από πλευράς Παναθηναϊκού: "Αποκλείεται να έδωσε το σουγιά στον Σεϊταρίδη κάποιος από τον πάγκο του Παναθηναϊκού για να δημιουργήσει ιστορία"; "Δεν ξέρω από που προέρχεται", απάντησε ο υπεύθυνος ασφαλείας του Ολυμπιακού, "πάντως εκεί δίπλα ήταν ο πάγκος του Παναθηναϊκού".

η υπογράμμιση δική μου, πρόστιμο 53000 ;)
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

σα δε ντρεπεται το γ@μωπρωκτικο.... παίρνει φωτο που ειχε επεξεργαστει και δημοσιευτει στο sport24 (φρεντο ή κουρκούτι δε θυμάμαι ακριβώς), κρύβει λογότυπο και έτοιμο ... :evil:
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

http://www.gazzetta.gr/football/super-l ... E%BF%CF%82
παρασχος τελος...μπαλαφα γυρνα πισω!!! :o
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Γίνονται επεισόδια εκτός του γηπέδου μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και των ΜΑΤ, με μεγάλη ένταση.

http://www.sport-fm.gr/article/207737

Προσέξτε πως θα αποσιωπηθεί η είδηση μετα το τέλος του ματς.
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

αυτη τη στιγμη και που δεν γινονται επεισοδια...
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

http://www.gazzetta.gr/football/super-l ... E%BD%CE%B7

* Σε πανό που έχουν αναρτήσει οι οπαδοί του Πανιωνίου στην κεντρική θύρα απέναντι, αναφέρουν για την ΑΕΚ: «ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ, ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΟΙ ΤΟΥ ΠΟΚ».
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”