Καλα το οτι η εθνικη μας εχει μια ελειψη ως προς το θεμα @@ ειναι αληθεια , αλλα οσο ζω ελπιζω.
Παντως εντελως ψυχραιμα αν το δεις , νομιζω πως εαν προσεξουμε λιγο ανετα μπορουμε να κανουμε την επιτυχια.Δηλαδη να φαμε μονο 9 γκολ
Με Κορεα ξεχνα το.Μηχανακια.Αφου να φανταστεις ζητησαν απο τη ΦΙΦΑ να αλλαξει τους κανονες και τα ματς να διαρκουν 180 λεπτα χωρισμενα σε περιοδους των 45 λεπτων!Δεν σταματανε οι κιτρινιαριδες!
Με Νηγηρια δεν ξερω.Δεν γνωριζω τιποτα γι αυτους.Αν και νομιζω πως δεν υπαρχει αμυντικος μας που να μπορει να σταματησει το μαυρο σιφουνα με αμονιαζολ που ακουει στο ονομα Ομπαφεμι Μαρτινς.
Με Αργεντινη.Ειδη απο τωρα σκεφτομαι με ποιο τροπο θα αντιμετωπισω το συναδελφο μου στη δουλεια την επομενη μερα αυτου του ματς (ειναι Αργεντινος βλεπεις).Ελπιζω να ειναι καλοι μαζι μας και μετα το 6ο γκολ να σταματησουν.
Και για να μην παρεξηγηθω.Νομιζω πως η εθνικη εχει τα προσοντα για κατι καλο.Αλλα ειμαι και σιγουρος οτι οι παιχτες μας κανουν αγγαρεια.Δεν αμφισβητω τις ικανοτητες τους , αλλα τη διαθεση τους και τις προθεσεις τους.