5. Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Re: Pablo Garcia

Δημοσίευση από DimisK »

Α γεια σου! :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν μας φέρνει καμιά παιχτούρα από το Μοντεβίδεο;
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

lefis έγραψε:Πατρική συμβουλή
Μία απίθανη ιστορία από το ξεκίνημα της καριέρας του: «Πήγα στην Ισπανία 20 χρονών, φρεσκοπαντρεμμένος. Στη Β’ Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έπαιζα για τρεις μήνες, μόνο προπόνηση. Επιτέλους τραυματίστηκε ο παίκτης που έπαιζε στη θέση μου και εγώ χάρηκα. Παίζουμε με τη Βαγιαδολίδ και τελευταία στιγμή μαθαίνω πως ο προπονητής θα έβαζε στη θέση μου επιθετικό. Τρελάθηκα, έφυγα από το γήπεδο και πήρα τον πατέρα μου να του πω πως γυρίζω πίσω. Αυτός που είπε να πιω δύο λίτρα κρασί και να αράξω και έτσι έμεινα».

Καντε του μια ανανεωση του ανθρωπου γ*μω το 5-5-2 μου. Τι αλλο πρεπει να γινει δηλαδη?
Φερτε και τον προσομοιωτη του παππου του Ποπάυ, τον Δον Μποτίγιο δελ Πιώμα , να βγαζει κανενα λογο στην ομαδα πριν απο τα ντερμπυ μπας και σταυρωσουμε νικη.
Τωρα που το γυροφερνω καλυτερα στον εγκεφαλο μου, δεν φερνετε και ολο του το σόι για να ειμαστε 100% εξασφαλισμενοι?

Οι ανθρωποι αυτοι γλιτωσαν απ'τον χρονο. Επομενως, ισως μπορεσουν να γλιτωσουν και εμας.

"Μετανοειτε φρεντουτσινολοί. Σημανε η ωρα για την Βασιλεια των Ουρουγουανων. Μονο οσοι φερουν στο μετωπο τα τρια Πεντάρια θα γλιτωσουν" (κατα Σκιαφίνον, 6-9).

Πάντρε Γκαρσια, τα δυο επομενα λιτρα που θα πιω θα ειναι στην υγεια σου.

ΥΓ:Εφτασε το πληρωμα του χρονου για να μετακομισω στο Μοντεβιδεο.
Οπου και αν κοιταζω πια, η Ουγγαρια με πληγωνει.
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Χε,χε, χε...
Μην ξανακούσω κακή κουβέντα για τον Η1Ν1.
Έξτρα βδομαδούλα κονόμησα Παμπλίτο, δώρο λέει για να σε γράψω ωραίο τραγουδάκι.
Οπου και αν κοιταζω πια, η Ουγγαρια με πληγωνει.

Βαρέθηκα να σας διορθώνω ρε." Όπου και να ταξιδέψω" λέμε.
Να πάτε να παίξετε με τον Χειροποίητο.
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Aν οπου και να ταξιδεψω, η Ουγγαρια θα με πληγωνει, τι να παω να κανω τοτε στο Μοντεβιδεο file Athinaie?
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Εικόνα
+1 Hide
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

χίντε προσθέτεις στον εαυτό σου?
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

εγω λεω να τον κατεβασουμε για δημαρχο....να φυγει επιτελους ο ξεχωριστος billy elliot
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Πω πω πω πω πω πω καρακιτσαριοοοοο ρεεεε!!!!

Σαν μιλφαρες κανετε οταν βλεπουν 20χρονους!Οποια καταπτωσης!!!!Πως να παει μπροστα μετα αυτη η ομαδα!
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Η… προηγούμενη μπουνιά!
Και σε άλλη περίπτωση ο Γκαρσία χρειάστηκε να χειροδικήσει, όχι αντίπαλο, αλλά συμπαίκτη του. «Ήταν η τρίτη μέρα, μετά τη μεταγραφή μου στη Ρεάλ Μαδρίτης. Στο διάδρομο του Μπερναμπέου, συναντήθηκα με τον Σαλγάδο, που με θυμόταν από την προηγούμενη χρονιά με την Οσασούνα και μου έκανε υβριστική χειρονομία φεύγοντας. Όρμηξα κατά πάνω του και του έδωσα μία στο στόμα. Θυμάμαι σαν χθες, όλη τη διοίκηση της Ρεάλ να πέφτει πάνω μου και να μου λέει «Όχι, όχι, τι πράγματα είναι αυτά, τρεις μέρες είσαι στην ομάδα» και άλλα τέτοια».

Κορυφαίο....μεταγραφή σε μία απ' τις 2-3 μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου και αυτός αντί να είναι σαν χεσμένος,την έπεσε στον Σαλγάδο που σαν παλιοσειρά πήγε να τον ψαρώσει...
Που πα ρε Καραμήτρο Σαλγάδο(πλάκα-πλάκα με τη φάτσα που έχει είναι η επιτομή του βλαχο-Ισπανού)
η δε διοίκηση φαντάζομαι θα τα είδε όλα :lol: :lol: τι τρελοκομείο είν' τούτο...

Η μπουνιά
Μία από τις ερωτήσεις αφορούσε το αν μετάνιωσε τη μπουνιά στον Ντιόγο. Η απάντηση του Ουρουγουανού: «Καταρχάς θέλω να σας πω πως αυτός με κτύπησε πρώτος στα δόντια. Το μόνο πράγμα που μετανιώνω είναι που δεν του την έριξα στο στόμα».

Εδώ νομίζω ότι έχεις δίκιο...αφού το κανες που το κανες έπρεπε να του χαλάσεις τη μούρη του μπούλη αλλά μόνιμα όμως για να σε θυμάται...νταξ καιρός υπάρχει...γουστάρω τελευταίο παιχνίδι σου στον ΠΑΟΚ να είναι με γάβρο και εκεί κατα το 80' που θα προηγούμαστε με 4-0 ξές εσύ...να σε θυμάται για όλη του την πουστροζωή.
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Δημοσίευση από Nigrita4 »

Αγωνιστής, αληθινός, γνήσιος κ έχει κ χιούμορ ο άνθρωπος... Κορυφαία ατάκα, το να γίνει διαιτητής κ να μην σφυρίζει τίποτα.. Έγραψε..
Γεια σου ρε Παυλάρα.. Ανανέωση λέμε σε έναν απο τους μεγαλύτερους παίχτες-ανθρώπους που φόρεσαν αυτήν την βαριά κ ιστορική φανέλα... ΠΑΟΚ ΡΕ
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

φάνηκε πάααρα πολύ η απουσία του με το τυρί... στις πάσες ακριβείας του κυρίως και όχι στο κόψιμο... στην ηγεσία στο κέντρο και στο σίγουρο άνοιγμα του παιχνιδιού
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

+ στο τσαμπουκά και στο πάθος... στη γ@μημενη την ορεξη για πιεση ...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

+ 100000000 Novi....
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

μου λειψες δεν ξερεις ποσο μου λειψες... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”