Ταινίες - σειρές

tigon4

Re: Cinemania

Δημοσίευση από tigon4 »

την εχω δει την ταινια που ποσταρες novi, ειναι μια απο τις μεγαλυτερες μ@λακιες που βγηκε ποτε σε dvd ........ απλα αθλια ταινια, αυτος που την εκανε πρεπει να ηταν τρελος, ακομα και εγω που προτιμω τετοιες ταινιες ζηταω πισω τις 2 ωρες που εχασα απο την ζωη μου...........περα απο την πλακα ειναι μ@λακια αλλα δειτε την......

εχω και εγω μια προταση ''το σκωτσεζικο πορτρετο ενος τυφλου''
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

την εχω δει την ταινια που ποσταρες novi, ειναι μια απο τις μεγαλυτερες μ@λακιες που βγηκε ποτε σε dvd ........ απλα αθλια ταινια, αυτος που την εκανε πρεπει να ηταν τρελος, ακομα και εγω που προτιμω τετοιες ταινιες ζηταω πισω τις 2 ωρες που εχασα απο την ζωη μου...........περα απο την πλακα ειναι μ@λακια αλλα δειτε την......

εχω και εγω μια προταση ''το σκωτσεζικο πορτρετο ενος τυφλου''
Άβαταρ μέλους
nikos55

Δημοσίευση από nikos55 »

Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ο Stallion να κοιτάξει το θέμα γιατί έχει έκο το φόρουμ παρακαλώ.
Ευχαριστώ πολύ

πολύ

πολύ

πολύ

πολύ
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

ρε τι γινεται εγω μια φορα ποσταρα.... :shock:
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

αφου σολιψωλιστηκαμε αρκετα στο τοπικ και το μετατρεψαμε σε οτι-σινεμα-να ναι... :mrgreen:
ας απολογηθω λοιπον μπρος στα πυρα που εβαλαν οι νεοι εναντιον μου (τσουτσεκι νοβιτο θα παμε μαζι καποια μερα σινεμα, σε ταινια που θα διαλεξω εγω :lol: )
μελημα μου ειναι να προτεινω ταινιες οι οποιες καταρχας ειναι ευκολο να τις δει καποιος, διοτι της παιζει η tv και μπορει καλλιστα οποιοσδηποτε να τις γραψει (κι εγω ειμαι εναντιον της τηλεορασης και των διαφημησεων, αλλα πολλες ταινιες σπανιες προβαλλονται εκει που δεν υπαρχουν σε βιντεο-dvd κλαμπαδικα)
επισης απο το προγραμμα της tv δραττομαι της ευκαιριας να αναλυσω καμια ταινιουλα ή να επεκταθω σε καποιον σκηνοθετη...απο τις χιλιαδες που εχω δει, δεν ξερω απο που να ξεκινησω και που να καταληξω...
πρεπει να υπαρχει μια αφορμη...οπως π.χ. καποιο αφιερωμα σε σινεμα
για τις νεες κυκλοφοριες και τα αφιερωματα εχει αναλαβει ο πρακτορας (να ναι καλα!) που εχει και την δυνατοτητα να πηγαινει κινηματογραφο και να παρακολουθει τι νεο μας ερχεται!
εννοειται οτι δεν γουσταρω μια να καταντησει το τοπικ διαυλος επικοινωνιας μεταξυ 4-5 αρρωστων σινεφιλ (μεσα κι ο γκας :shock: )
αλλωστε για ταινιες με εξεδικευμενο κοινο (οπως ο Αντιχρηστος) εχουμε συζητησει σε pm χωρις να υποπεσουμε σε προσβολη της αισθητικης του τοπικ! επισης οταν προτεινω κανα Φασμπιντερ, ξερουν αυτοι ποιοι ειναι οι αποδεκτες...
επειδη εχω και την ικανοτητα και τον χρονο να παρακολουθω και πολλες π@παριες και χαζοαμερικανιες (νοβι οχι μονο το χω δει αυτο, αλλα και πολλα περισσοτερα απο αυτα που χεις δει :D ) μπορω να εχω αποψη ακομα και για πολυ light-ευπεπτες-εμπορικες ταινιες...η αντιδραση του tigon ηταν πολυ θεμητη και μου θυμισε και δικες μου αντιδρασεις οταν ημουν στην ηλικια του! ;)
συμπερασματικα θα ηθελα στο τοπικ να συμμετασχει ο καθενας που γουσταρει να μιλησει για οτι του κατεβασει η γκλαβα του που αφορα τον κινηματογραφο...ακομα και να ξεφυγουμε σε αλλα θεματα (οπως του εμφυλιου) δεν εχω προβλημα!
παλαιοτερα μου ζητησε ο paok 87 να μιλησουμε για splatter-thriller και του παρεθεσα μια ντουζινα απο αυτα!
πολυ καλη ιδεα του πρακτορα παραπανω να πιαστει με το θεμα κωμωδια-παρωδια (εκ νοβιτο λαλακια ορμωμενος :lol: ) ποσταρωντας ενα μικρο αφιερωματακι στις κωμωδιες που αφησαν εποχη και στιγματισαν τα νιατα μας στις σκοτεινες αιθουσες!
για να τον συμπληρωσω κι εγω, θα παρακαμψω τις παλαιοτερες κωμωδιες που λατρευω, οπως αυτες του πητερ σελερς (ροζ πανθηρας, παρτυ) των μοντι παϊθονς (hide εσυ θα ασχοληθεις με αυτους) και ζακ τατι (εγω θα ασχοληθω μ'αυτον) και θα παραθεσω μια παρωδια (ψευτοντοκυμανταιρ-rockumentary) βγαλμενη απο τα 80ς, την οποια τοσα χρονια αγνοουσα...δοξα το ιντερνετ καταφερα προσφατως να τη δω και πραγματικα τη θεωρω απο τις κορυφαιες!
http://www.imdb.com/title/tt0088258/
This Is Spinal Tap (1984) του Rob Reiner (οταν ο χαρι γνωρισε τη σαλι, misery, A Few Good Men, Stand by Me)
πρακτορα αν γουσταρες το high fidelity, εδω θα ψοφησεις στο γελιο! οσοι μεγαλωσαμε με την κιτσαρια και τις ροκιες της εποχης (μαλλι λασποτηρας-αουγκενταλερ και πορτοκαλι φλαϊς ταναποδα) θα νοσταλγησουμε καταστασεις...οι νεοτεροι (μη φοβασαι νοβι) θα ξεκαρδιστουν με τα τρομερα γκανγκς και τη βλακεια των ηρωων-μελων μιας hard rock μπαντας!!
υπαρχει στο διαδικτυο και με ελληνικους υποτιτλους
[youtube]myBSE_MY3E4&feature=related[/youtube]
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

tigon4 έγραψε:ρε τι γινεται εγω μια φορα ποσταρα.... :shock:
εγω παλι δεν ποσταρα καμια φορα και μου βγαλε το απο πανω κατεβατο...

paok87

Δημοσίευση από paok87 »

PRAKTORINOS έγραψε:
Το χω ξαναπεί.
Δύσκολη ιστορία η κωμωδία.
Πολύ δύσκολη.
Και αντε τώρα να κάνεις τη μάζα να γελάσει, τους πολλούς, ε;
Με ιστορία, αρχή, μέση, τέλος, διαλόγους, ευρήματα, πρωτοτυπία.

Οσον αφορά την παρωδία, είναι και αυτό μια λύσις.
Οχι τόσο εύκολη όσο νομίζουμε
αλλά εκεί ο βασικός σεναριακός κορμός είναι πρόσχημα
και όχημα για να σατυρήσεις, καυτηριάσεις, λοιδωρήσεις παν επιστητό
χωρίς να καταφύγεις σε εκβιασμούς, πορδές, χοντράδες και αυτοπροσβολές.

Στην περίπτωση της συγγραφικής τριάδας ΖΑΖ (Ζucker-Abrahams-Zucker)
τα πράγματα είχαν πάρει μια ωραία τροπή
επί μία πολύ δημιουργική δεκαετία
με ταινίες πραγματικό βομβαρδισμό από ξεκαρδιστικά gags
και inside-jokes ανά 10 δευτερόλεπτα
αλλά και την απαραίτητη σοβαροφάνεια
που το έκανε ακόμα πιο διασκεδαστικό.

Τόσο στο Airplane! (1980)
την παρωδία των ταινιών καταστροφής
που ευδοκιμούσαν την περίοδο 70-80

[youtube]qaXvFT_UyI8[/youtube]

....

Ενδιάμεσα, πολύ καλά αποτελέσματα
για το screwball γούστο μου
είχε δώσει και το "Top Secret" (1984)
με τον πρωτοεμφανιζόμενο Val Kilmer
που ξέσκιζε τα πάντα με αφορμή μια ιστορία
διαδραματιζόμενη στα πλαίσια τού WWII.

[youtube]y-YHw1sqjL8[/youtube]

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ταινίες Praktorine!
Τις έχω δει άπειρες φορές και δε σαταματώ να γελάω και να ξαναγελάω. :D
Οπως επίσης και το Airplane 2 πάλι απο Ζucker.
Εξοντωτικό χιούμορ, απίστευτοι διάλογοι και ατάκες που χρησιμοποιήθηκαν αργότερα και σε άλλες ταινίες.
Λεσλι Νιλσεν στα ντουζένια του. :D

Εγω πάλι θα προτείνω μια άλλη must horror.
Αρκετά ποιοτική κατά τη γνώμη μου.

28 days later http://www.imdb.com/title/tt0289043/

[youtube]sBZnuUZIbBQ[/youtube]
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

paok87 άσε τον Εχέμυθο να κουρεύεται που θα μας πει αυτός για θρίλερ και θα μας βάλει να δούμε Αγγελόπουλο να μας πιάσουν τα ψυχολογικά μας πάλε.
Η κατσίκα μασάει το χορτάρι επι 3 ώρες και τα σχετικά.

Δες το Λευκοί θόρυβοι για θρίλερ και πες μου μετά.
Υπάρχει και νούμερο 2 αλλά όπως πάντα τα 2 έχουν πρόβλημα.
Στα έξτρας έχει και χάου του για να καλείς ψοφίμια.

[youtube]haHHr5_VX7I&feature=related[/youtube]

Υ.Γ
Έχει δει κανείς το Ink??
Στο πρώτο μισάωρο την άφησα ψες βράδυ και θέλω σχόλια.
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

ehemithos 199 έγραψε:
tigon4 έγραψε:ρε τι γινεται εγω μια φορα ποσταρα.... :shock:

δεν κανω πλακα πατησα το ''Υποβολη'' και μου εβγαλε 3 post , τελικα ποιος ειμαι...........ο Uri Geller......και κατι ακομα φευγω τωρα να δω το ''girlfriend experience'' και μετα θα γραψω τις εντυπωσεις μου....
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

gash04 έγραψε:paok87 άσε τον Εχέμυθο να κουρεύεται που θα μας πει αυτός για θρίλερ και θα μας βάλει να δούμε Αγγελόπουλο να μας πιάσουν τα ψυχολογικά μας πάλε.
Η κατσίκα μασάει το χορτάρι επι 3 ώρες και τα σχετικά.

Δες το Λευκοί θόρυβοι για θρίλερ και πες μου μετά.
Υπάρχει και νούμερο 2 αλλά όπως πάντα τα 2 έχουν πρόβλημα.
Στα έξτρας έχει και χάου του για να καλείς ψοφίμια.

[youtube]haHHr5_VX7I&feature=related[/youtube]

Υ.Γ
Έχει δει κανείς το Ink??
Στο πρώτο μισάωρο την άφησα ψες βράδυ και θέλω σχόλια.

gash τα εχω δει και τα δυο......κοιτα καλουτσικη ταινια αλλα με πολυ μετριο τελος.....επειδη το εψαξα λιγο αυτο το θεμα περα απο την ταινια λενε οτι μπορουμε και στην πραγματικοτητα να ερθουμε σε επικοινωνια με νεκρους μεσω ραδιοφωνων,τηλεορασης,pc κ.λ.π.
επισης δεν αξιζει να δειτε το 2 γιατι ειναι ακριβως το ιδιο με το 1 θελω να πω οτι δεν εχει νοημα καθως δεν ειναι η συνεχεια της πρωτης αρα εναι σαν να βλεπεις δυο ιδιες ταινιες με διαφορετικους ηθοποιους.
απο εκει και περα απο την στιγμη που μπορει να συμβει κι στην ζωη μας αξιζει να το δειτε αν και το βαθμολογω με ενα 6.5-7.0
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

νεκροθαφτη το ειδα το βιντεακι σου και ομολογω οτι εκανα τα τσισακια μου πανω μου!
με τρεμαμενο το χερι αγγιξα το πληκτρολογιο για να ποσταρω...
απλα τσεκαρε το σχολιο ενος τυπα απο κατω:
is this better then paranormal activity? :lol:
tigon απαντησε του...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Κανεις κάτι για το ink?
Άβαταρ μέλους
nikos55

Δημοσίευση από nikos55 »

Μ'αυτα και μ'αυτα απεκτησε βοηθο ο Αβαδιστος. Τον χρειαζοταν, ενα τοπικ δεν κρατιεται ετσι ευκολα...
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

παιδια δειτε αυτη τη ταινια..................την εχω δει και επειδη εχω δει κανα εκατομμυριο θριλερ, γιατι κυριως θριλερ βλεπω και μετα περιπετειες......νομιζω ειναι πραγματικα καλη ταινια

Τιτλος ταινιας..........''Room 1408''

παρακαλω δειτε την και μετα πειτε μου........να ξερετε δυσκολα μπορει μια ταινια να με κανει να την εκτιμησω και αυτη τα καταφερε.....
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κινηματογράφος-βίντεος”