Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
diniko80

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από diniko80 »

παπουτσακη εκτος και αν αντιστραφει το κλιμα...
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

Kolokotronis_4 έγραψε:Αν και προτιμούμε κάποια πράγματα να τα λέμε αφού γίνουνε

την επόμενη φορά ευελπιστώ χωρίς το "Αν και" και με τελεία στο "γίνουνε"
.
μαζί σου!
Ένα από τα χαρακτηριστικά και τα πολύ θετικά της διοίκησης Ζαγοράκη και τώρα Bρύζα, ήταν ότι κλείνανε τη δουλειά πάντα με σοβαρότητα και σιωπηλά και γινόταν ανακοίνωση όταν υπήρχε κάτι τελεσίδικο. Ελπίζω να μην αλλάξει αυτή η τακτική.
Κατά τα αλλα, μαζί σου Zησαρε!
kos

Δημοσίευση από kos »

paok87 έγραψε:Με ενδιαφέρον περιμένω τη στάση που θα κρατησει η ΠΑΕ στην εκλογή νέου προέδρου σουπερλιγκας.
καποια στιγμη πρεπει ο ΠΑΟΚ να διεκδικησει την θεση του προεδρου.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Μαζί σου. Το πρόβλημα νομίζω είναι ότι δε μας περισσεύουν στελέχη για να στείλουμε και στην Αθήνα.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

tad έγραψε:Αδέρφια μην κάνουμε θέμα.

Την πήρα την απάντησή μου. Όντως στα πεταχτά ήταν και για συγκεκριμένο λόγο !!

Όσο αφορά αδερφέ eorptol το θέμα με τα ΜΜΕ και την πολιτική της ΠΑΕ καλό θα είναι να μην το πιάσουμε τώρα. Είμαστε τραγικοί γενικά στα θέματα ΜΜΕ. Έχουμε μείνει πολλά χρόνια πίσω. Και πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά όταν χρωστούσαμε σε όποιον μιλάει ελληνικά. Είναι ένα θέμα με το οποίο ο ΠΑΟΚ σαν οργανισμός κρίνω ότι δεν έχει την δυνατότητα ακόμα να ασχοληθεί. Είμαστε ανώριμοι. Έχουμε να ασχοληθούμε με άλλα θέματα πιο ζωτικά για την ομάδα μας.

Ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να ασχοληθούμε το θεωρώ δεδομένο. Μακάρι να μπορέσουμε γρήγορα.

Realcon είμαι και ήμουν πάντα υπέρ των ενημερώσεων από την ΠΑΕ όταν έχουμε σημαντικά θέματα όπως και υπερ της πλήρους διαφάνειας. Μην με παρεξηγείς ακόμα και εσύ. Νομίζω ότι μέσα από τα κείμενά μας πάνω κάτω όλοι έχουν πιστοποιήσει το σκεπτικό τους. Η ένστασή μου στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ότι θεωρώ ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ δίνει συνεντεύξεις μόνο στα γραφεία της ΠΑΕ παρουσία όλων των ΜΜΕ. Από την στιγμή που αυτό δεν ήταν μία συνέντευξη αλλά απλά μία ευχή προς ένα σταθμό θέμα δεν υπάρχει. Μεταξύ μας μιλάμε !!!
Τα λες καλα+4 Εγω πλακα εκανα. ;)
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Παλίκαρε κράτα γερά από την επίθεση των Μ.Μ.Ε. της πόλης μας γιατί λυσάξανε γιατί μίλησες κάπου συγκεκριμένακαι τωρα σε σκίζουν όχι γιατί μίλησες αλλά γιατί μίλησες εκεί. Ρε ύπουλοι κονδυλοφόροι....όποιοσ άκουσε το σταθμό 95.5 και 107.4 καάλαβε τις τελευταίες μέρες τι παίζει εις βάρος του ΠΑΟΚ μας.

ΌTAN μίλησε ο πάμπλο και ο βίτολο σε κάποιο σταθμό τότε όλα καλά για το Ζήση...
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Όλοι οι ΠΑΟΚτσίδες πρέπει να ακούνε τον sport-fm 103 γιατί προβάλλει την ομάδα σε ποσοστό 95%.Οι άλλοι σταθμοί λυσσάξανε με την αποκλειστικότητα του Ζήση στο νέο μας σταθμό.Επιπλέον αυτό δείχνει πως ο σταθμός είναι με τις ευλογίες της διοίκησης.

:pano:
kos

Δημοσίευση από kos »

δηλαδη ρε παιδια ο ζησης δεν ηξερε οτι θα υπαρχει αυτη η αντιδραση?
το ηξερε οπως ηξερε και οτι το μονο που μπορουν να του κανουν ειναι να του κλασουν τα @ρχιδια.
τωρα ακουω τον ραπτοπουλο να λεει οτι ηταν γαυρος. ε και?
οσο εχει τον κοσμο που παει στο γηπεδο μαζι του δεν τον ακουμπαει κανεις.
ας φωναζουν οι ραδιοφωνοπαδοι οσο θελουν.

σε αυτο που διαφωνω ειναι στην γραμμη του "ακούτε τον sport-fm 103".
αν εδινε την συνεντευξη στον 95,5 σημερα θα εκραζε ο 103. χαλαρα.
thegrayscaleart

Δημοσίευση από thegrayscaleart »

δεν ξερω αν δημοσιευτηκε,

γραμμα στο ζηση.
http://troktiko.blogspot.com/2009/12/bl ... _7654.html
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

την ρουφιανια πολλοι αγαπησαν αλλα τον ρουφιανο κανεις......ρε ανωνυμε τι σε εκανε ο συριος και σαν γνησιος
ρουφιανος τον καρφωνεις στο σκουληκοτροκτικο ? υπογραφεις και ΠΑΟΚΤΖΗΣ με ζ ......
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

όπως έγραψα και άλλο τόπικ που γράφτηκε:
novito έγραψε: της μανας του του ντεμεκ ΠΑΟΚτΣη... ρε το κωλοποντικο, κεφια εχει τελευταια...
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

πρόεδρε μαζί σου..μην κολλάς πουθενά και σε κανένα λακαμά ή ραδιοφωνο αρκεί να γίνουμε και πάλι νούμερο ένα στο ελλαδιστάν...
αφήνουν,δεν αφήνουν στα @@ μας...
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Ο χαμός που έγινε τις τελευταίες ημέρες με τα δύο λόγια που είπε ο Ζήσης στον 103 και την είδηση για Βιερίνια είναι μία ακόμα μεγάλη απόδειξη για την κατάσταση στα ΜΜΕ και τον ΠΑΟΚ.

5-6 μέσα μαζικής ενημέρωσης τα οποία ζούνε από τον ΠΑΟΚ και το μόνο που κάνουν είναι να τρώνε τις σάρκες μας.
Χαμηλού επιπέδου δημοσιογράφοι και λα@@για διευθυντές. Εξυπηρέτηση συμφερόντων αμφιλεγόμενων με μοναδικό κίνητρο το κέρδος από όπου και αν προέρχεται.

Μήπως υπάρχει κανένας που μπορεί να αμφισβητήσει ποιος είναι ο ρόλος των ΜΜΕ στην πενιχρή πορεία της αγαπημένης μας ομάδας τα τελευταία 25 χρόνια ????? Μήπως έχει ξεχάσει κανένας ποιος ήταν ο ρόλος τους στο διώξιμο Παντελάκη ??? Μήπως έχει ξεχάσει κανένας ποιος ήταν ο ρόλος τους στην καλλιέργεια κομπλεξισμού και απάθειας ?? Μήπως έχει ξεχάσει κανένας ποια ήταν η υποστήριξή τους σε Μπατατούδηδες και Γουμενοπαγώνηδες ????

Σίγουρα κάποιοι έχετε ξεχάσει αλλά σίγουρα όχι οι περισσότεροι.

Όταν λοιπόν υπάρχει τέτοιο νοσηρό κλίμα καλό θα είναι ο επίσημος ΠΑΟΚ να είναι προσεκτικός και υπεράνω από όλα αυτά γιατί λερώνουν. Από όπου και αν τα πιάσεις ΣΚ@@Α θα πιάσεις. Για αυτό Ζήση ακολούθα την γραμμή ΠΑΟΚ πάνω από όλα. Σκίσε όλους όσους απειλούν την ενότητά μας είτε βρίσκονται μέσα στην ομάδα είτε έξω από αυτήν.
Όλη μας η περιουσία είμαστε εμείς οι ίδιοι, ο κόσμος της ομάδας. Μέχρι λοιπόν να μπορέσει η αγορά να δημιουργήσει ΜΜΕ τα οποία θα λειτουργούν ως πραγματικοί δημοσιογράφοι καλό θα είναι να είμαστε πολύ προσεχτικοί και στο τι θα ακούμε και στο ποιους θα υποστηρίζουμε.

ΠΑΟΚ πάνω από όλα και 103, Μετρόπολις και λίμπεροι αντε ρε λίγοι αράξτε στα κυβικά σας !!!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Το «τρίποντο» ήταν ο στόχος, επετεύχθη και η ομάδα της Θεσσαλονίκης συνεχίζει να είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας, όμως η εμφάνιση, ιδίως όταν οι αντίπαλοι ήταν με 10 παίκτες, προβλημάτισε.

Ο Σάντος αναμένει περισσότερα απ' όλους σχεδόν τους παίκτες εν όψει του αγώνα στην Καβάλα. Στο «ασπρόμαυρο στρατόπεδο» αποφάσισαν χθες να εκτίσουν την ποινή τους ο μεν Τσιρίλο με Πανιώνιο, ο δε Κοντρέρας με Λεβαδειακό, αφού αμφότεροι συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες. Χθες δεν μετείχε στην προπόνηση ο Γιώργος Φωτάκης που είχε ενοχλήσεις στη μέση και έκανε θεραπεία, ενώ επανέκαμψε ο Ολιβιέ Σορλέν που γύρισε από τη Γαλλία, όπως και ο Ντάριο Κρέσιτς. Και οι δύο ξεπέρασαν τη «νέα γρίπη» και μετείχαν κανονικά, αν και ο Κρέσιτς έκανε κυρίως ατομικό πρόγραμμα. Την ίδια ώρα η ατζέντα της διοίκησης του Ζήση Βρύζα είναι γεμάτη από θέματα. Στις τελευταίες συζητήσεις αναλύονται δεδομένα για:

- την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ που θα γίνει στις αρχές του 2010

- την αγωνιστική πορεία της ομάδας, την οποία θέλουν να ενισχύσουν με μία ή δύο καλές μετεγγραφές

- την πίεση προς τη νέα κυβέρνηση για να βρεθεί μια λύση για τα χρέη του ΠΑΟΚ, που έχει προτείνει να δώσει εφάπαξ ένα ποσό 4-5 εκατ. ευρώ για να «διαγραφεί» όλο το χρέος που αφορά κυρίως προσαυξήσεις και πρόστιμα

- την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αντελίνιο Βιεϊρίνια, με νέο συμβόλαιο και νέα ρήτρα που τώρα είναι στα 2,5 εκατ. ευρώ. Ο ίδιος ο Πορτογάλος σε χθεσινές του δηλώσεις είπε πως «πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας».

«Ευχαριστώ»

Ο Βιεϊρίνια είπε χαρακτηριστικά γι' αυτό το ζήτημα στο «Λίμπερο» της Θεσσαλονίκης: «Στον ΠΑΟΚ με εμπιστεύονται και με θεωρούν κεφάλαιο για την ομάδα, αυτό είναι σαφές, εγώ πάντως θέλω να έχω το μυαλό μου στο γήπεδο μόνο και να βοηθώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Δεν με απασχολεί και πολύ λοιπόν, ξέρω φυσικά ότι υπάρχει μια σχέση εμπιστοσύνης με τον ΠΑΟΚ και το θεωρώ πολύ σημαντικό. Το καλοκαίρι ήθελα να επιστρέψω στην ομάδα, έβλεπα την εμπιστοσύνη και τη στήριξη από όλους στον ΠΑΟΚ και ήθελα πολύ να τους το ανταποδώσω. Είμαι χαρούμενος που μπορώ και βοηθώ φέτος την ομάδα καθώς πέρυσι δεν έπαιξα πολύ, θέλω πάρα πολύ να τους ευχαριστήσω όλους για τη στήριξη στο πρόσωπό μου όλο αυτό το διάστημα. Αυτό που θέλω είναι να είμαστε ευχαριστημένοι όλοι και πιστεύω ότι τελικά η συνεργασία μας θα συνεχιστεί».
http://www.enet.gr/?i=news.el.a8lhtismos&id=109957

Έχει πολύ δουλειά το τσακαλόσκυλο :geek:
Ξεκίνα με Βιερίνια να τελειώνουμε απο περίεργα δημοσιεύματα που μας προκαλούν εγκεφαλικά.
Άνοιξε την ΑΜΚ να μας φέρεις 2 παιχτάκια όποια θέλεις εσύ με τα λεφτά μας και με καλύτερη καμπάνια.
Και τέλος κάντα ταναπού με την κυβέρνηση να τελειώνουμε με τα παραμύθια τους.
Στο τελευταίο δώσε βαρύτητα Ζησάκο.
ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ
kos

Δημοσίευση από kos »

tad έγραψε:Ο χαμός που έγινε τις τελευταίες ημέρες με τα δύο λόγια που είπε ο Ζήσης στον 103 και την είδηση για Βιερίνια είναι μία ακόμα μεγάλη απόδειξη για την κατάσταση στα ΜΜΕ και τον ΠΑΟΚ.

5-6 μέσα μαζικής ενημέρωσης τα οποία ζούνε από τον ΠΑΟΚ και το μόνο που κάνουν είναι να τρώνε τις σάρκες μας.
Χαμηλού επιπέδου δημοσιογράφοι και λα@@για διευθυντές. Εξυπηρέτηση συμφερόντων αμφιλεγόμενων με μοναδικό κίνητρο το κέρδος από όπου και αν προέρχεται.

Μήπως υπάρχει κανένας που μπορεί να αμφισβητήσει ποιος είναι ο ρόλος των ΜΜΕ στην πενιχρή πορεία της αγαπημένης μας ομάδας τα τελευταία 25 χρόνια ????? Μήπως έχει ξεχάσει κανένας ποιος ήταν ο ρόλος τους στο διώξιμο Παντελάκη ??? Μήπως έχει ξεχάσει κανένας ποιος ήταν ο ρόλος τους στην καλλιέργεια κομπλεξισμού και απάθειας ?? Μήπως έχει ξεχάσει κανένας ποια ήταν η υποστήριξή τους σε Μπατατούδηδες και Γουμενοπαγώνηδες ????

Σίγουρα κάποιοι έχετε ξεχάσει αλλά σίγουρα όχι οι περισσότεροι.

Όταν λοιπόν υπάρχει τέτοιο νοσηρό κλίμα καλό θα είναι ο επίσημος ΠΑΟΚ να είναι προσεκτικός και υπεράνω από όλα αυτά γιατί λερώνουν. Από όπου και αν τα πιάσεις ΣΚ@@Α θα πιάσεις. Για αυτό Ζήση ακολούθα την γραμμή ΠΑΟΚ πάνω από όλα. Σκίσε όλους όσους απειλούν την ενότητά μας είτε βρίσκονται μέσα στην ομάδα είτε έξω από αυτήν.
Όλη μας η περιουσία είμαστε εμείς οι ίδιοι, ο κόσμος της ομάδας. Μέχρι λοιπόν να μπορέσει η αγορά να δημιουργήσει ΜΜΕ τα οποία θα λειτουργούν ως πραγματικοί δημοσιογράφοι καλό θα είναι να είμαστε πολύ προσεχτικοί και στο τι θα ακούμε και στο ποιους θα υποστηρίζουμε.

ΠΑΟΚ πάνω από όλα και 103, Μετρόπολις και λίμπεροι αντε ρε λίγοι αράξτε στα κυβικά σας !!!
αν σε καταλαβα καλα, λες οτι ο ΠΑΟΚ δεν τηρει πολιτικη ισων αποστασεων απεναντι στα μμε (τα οποια ειναι ετσι οπως τα περιγραφεις) και οτι χωρις να εχει ουσιαστικα κανενα κερδος η ομαδα, καναμε απο το πουθενα και χωρις λογο μαγκα τον βασιλοπουλο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”