Π.Α.Ο.Κ. - ΑΕΛ, 5/12 ,19:00 Nova
Re: Π.Α.Ο.Κ. - ΑΕΛ, 5/12 ,19:00 Nova
Καλημέρα σε όλες και όλους
μου αρέ...ο Olorin με το 7-3 (τα περί απαθούς νου...που ανάφερες στο ποστ του αεκ...είναι σωστά, αλλά αφού έχεις περάσει τα καθαρτήρια της κολάσεως και έχεις ανέβει τους ουρανούς myfriend. Σε αυτή τη φάση τα ντερμπάκια πέρνονται με τον τρόπο του γαύρου, είτε το θέμε, είτε όχι)
προσωπικά βλέπω...2η κολλητά επιτυχία...τώρα διπλό θα ναι, ισοπαλία θα ναι...πάντως επιτυχία θα ναι
γενικά μέχρι το τέλος του χρόνου προλαβαίνουμε άνετα να κατρακυλίσουμε στην 8η θέση που μας αρμόζει ΑΝΕΤΑ
μου αρέ...ο Olorin με το 7-3 (τα περί απαθούς νου...που ανάφερες στο ποστ του αεκ...είναι σωστά, αλλά αφού έχεις περάσει τα καθαρτήρια της κολάσεως και έχεις ανέβει τους ουρανούς myfriend. Σε αυτή τη φάση τα ντερμπάκια πέρνονται με τον τρόπο του γαύρου, είτε το θέμε, είτε όχι)
προσωπικά βλέπω...2η κολλητά επιτυχία...τώρα διπλό θα ναι, ισοπαλία θα ναι...πάντως επιτυχία θα ναι
γενικά μέχρι το τέλος του χρόνου προλαβαίνουμε άνετα να κατρακυλίσουμε στην 8η θέση που μας αρμόζει ΑΝΕΤΑ
- PRAKTORINOS
Και πολύ σωστά, πρέπει να τιμούμε τους νεκρούς.teod1980 έγραψε:Κάνα στεφάνι από φιλάθλους για το παλικάρι το Ντε Νίγκρις θα υπάρχει;
Ελπίζω ναι γιατί και εμείς πρέπει να τιμούμε τουα άλλους....
Εκει, δεν εχει "δικοί μας" και "άλλοι".
Ομως, στην Τούμπα παίζουμε.
Εδώ το πολύ-πολύ κανα λεπτό σιγής,
(στο παιχνίδι με το σκουλήκι κρατήθηκαν κυριολεκτικά 4 δευτερόλεπτα απόλυτης σιγής)
και κάποια ανθοδέσμη με μωβ κορδέλα.
Στεφάνι θα πάμε στο β' γύρο όταν θα παίξουμε στο χωριό τους.
Ετσι αναφέρει και το πρωτόκολλο.
- Maximus
Pepermint έγραψε:Καλημέρα σε όλες και όλους
....... Σε αυτή τη φάση τα ντερμπάκια πέρνονται με τον τρόπο του γαύρου, είτε το θέμε, είτε όχι)
Χαχαχαχα!
Καλημερα Pepermint!
Σου βγάζω το καπέλο! Τοσο ισοπεδωτική γκρίνια μου ειναι αδυνατον να βγάλω απο μεσα μου! Εχω ακομα πολλα ψωμια να φαω για να σε φτάσω...Εισαι ειδωλο!

ΥΓ.
Συμφωνω 100% με την αποψη σου για τα ντερμπι...
- ΑποστόληςΑ
Παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις!Olorin έγραψε:7-3 με χατ τρικ Μουσλι και 2 αυτογκολ του Τσιριλο. Παιξτε το στο στοιχημα, αχαστο λεμε!

- ΑποστόληςΑ
+1teod1980 έγραψε:Κάνα στεφάνι από φιλάθλους για το παλικάρι το Ντε Νίγκρις θα υπάρχει;
Ελπίζω ναι γιατί και εμείς πρέπει να τιμούμε τουα άλλους....
Άστο ρε μαν, δεν σε πάνε οι προβλέψεις...Pepermint έγραψε: προσωπικά βλέπω...2η κολλητά επιτυχία...τώρα διπλό θα ναι, ισοπαλία θα ναι...πάντως επιτυχία θα ναι
Θυμάμαι ένα άνετο διπλό της γριάς στην Τούμπα που έλεγες, μια συντριβή στον Ατρόμητο,
κι ίσως κι άλλα που ξεχνάω.
Πάντως πιο αισιόδοξο σε βλέπω ως προς την τελική κατάταξη. Νομίζω ότι είχες πει κάτι για γραμμή υποβιβασμού.
Όλα αυτά βεβαίως φιλικά, αδερφικά και ξέρω γω εντάξει...
- PAOK LEME!!!
Αστον ησυχο τον ανθρωπο ρε
Τουλαχιστον μας δινει ελπιδες και για Χ αυτη τη φορα

Τουλαχιστον μας δινει ελπιδες και για Χ αυτη τη φορα

νικη με καθε κοστος στην βροχερη και εμφανως πιο αδεια (σε σχεση με το σκουληκι) τουμπα
Tι λετε θα εχει το Σαββατο με Λαρισσα εισητηρια για τη 4 στα εκδοτηρια η να ψαχτω απο τωρα;
- paoki_sweden
The game against Aris is already played my brother.......you will find a ticket without a problem.
Η γελάδα τη νυχτα βελάζει
πηγμένο τυρί
οσμή ιδρωμένης κάλτσας.
θεσσαλικο χαικου.

πηγμένο τυρί
οσμή ιδρωμένης κάλτσας.
θεσσαλικο χαικου.

- sidpanos
κι'οταν θα πάω στον τρελογιατρό,για να του πω το πόσο σ'αγαπω...
....γ@μήστε τα τυριά,γ@μήστε τα τυριά,γ@μήστε τα τυριά....
τραλαλα λαλαλα ΠΑΟΚΑΡΑ

....γ@μήστε τα τυριά,γ@μήστε τα τυριά,γ@μήστε τα τυριά....
τραλαλα λαλαλα ΠΑΟΚΑΡΑ

- paoki_sweden