Σπόρ του Βορρά - sport103fm
- paok4kyriakos
Re: Σπόρ του Βορρά - Έξτρασπορ
Εμένα με χάλασε πολύ που έδιωξαν τον Καμπά!
Η εκπομπη 11-1 ειναι πολυ καλη!
Η εκπομπη 11-1 ειναι πολυ καλη!
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Καλά ΠΑΟΚτσήδικο ράδιο και κουραφέξαλα.
Πάνε και διώχνουνε 2 αυθεντικές ΠΑΟΚτσήδικες φωνές, τον Καμπά και το Βρανά!
και μου αφήνουνε κάτι συρίγους, χήτες, σωτηρόπουλους και το λουρί της μάνας!
Δηλαδή τόσο καιρό αυτό ήταν το πρόγραμμα που ετοιμάζανε? Να το χαίρονται.
Σκέτη αποτυχία και απογοήτευση. Είναι δυνατόν να διώχνεις ΠΑΟΚτσήδες? Μη χειρότερα.....
Οι μόνες εκμπομπές που αξίζουν είναι planet PAOK και ο Λεοντιάδης. και μάλλον ο Τρέγιας την κυριακή.
Πάνε και διώχνουνε 2 αυθεντικές ΠΑΟΚτσήδικες φωνές, τον Καμπά και το Βρανά!
και μου αφήνουνε κάτι συρίγους, χήτες, σωτηρόπουλους και το λουρί της μάνας!
Δηλαδή τόσο καιρό αυτό ήταν το πρόγραμμα που ετοιμάζανε? Να το χαίρονται.

Σκέτη αποτυχία και απογοήτευση. Είναι δυνατόν να διώχνεις ΠΑΟΚτσήδες? Μη χειρότερα.....
Οι μόνες εκμπομπές που αξίζουν είναι planet PAOK και ο Λεοντιάδης. και μάλλον ο Τρέγιας την κυριακή.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
eorptol, ioanmits
ο δούκας καλός είναι αλλά κάπου κουράζει με τον μονόλογό του. Άσε που δεν βγάζει τηλέφωνα να μιλάει ο κόσμος, και μου τη σπάει.
ο δούκας καλός είναι αλλά κάπου κουράζει με τον μονόλογό του. Άσε που δεν βγάζει τηλέφωνα να μιλάει ο κόσμος, και μου τη σπάει.
Αυτοί που βγάζουν τηλέφωνα είναι εκείνοι που δεν έχουν τι να πουν.... δεν υπάρχει πιο εύκολο πράγμα να κάνεις εκπομπή ραδιοφωνική και να βγάζεις τον κόσμο. Δες την πλειονότητα των παραγωγών της πόλης... όλοι αυτό κάνουν γιατί γενικά δεν έχουν κριτική ματιά στα πράγματα και δεν έχουν κάτι ουσιαστικό να πουν. Χρειάζεται και η γνώμη του κόσμου που και που, αλλά οι δικοί μας οι ανύπαρκτοι το έχουν ξεφτιλίσει...Kolokotronis_4 έγραψε:eorptol, ioanmits
Εμένα μου αρέσει ο Δούκας γιατί έχει κριτική ματιά στα γεγονότα και μιλάει πάντα με επιχειρήματα. Είναι βέβαια αρκετά έμπειρος με μεγάλη ιστορία στο χώρο...
εμενα δεν μου αρέσουν οι μονόωρες εκπομπές. και το καινούργιο πρόγραμμα τους έχει πολλές από αυτές.
δεν με αρέσει ότι τελειώνει 1 το βραδυ,
θεωρώ ότι του λεοντιάδη η εκπομπή θα έπρεπε να είναι 2wρο ενώ δε καταλαβαίνω τι εξυπηρετεί η εκπομπή που ακούγεται πριν τον λεοντιάδη.
δεν με αρέσει ότι τελειώνει 1 το βραδυ,
θεωρώ ότι του λεοντιάδη η εκπομπή θα έπρεπε να είναι 2wρο ενώ δε καταλαβαίνω τι εξυπηρετεί η εκπομπή που ακούγεται πριν τον λεοντιάδη.
εμενα γενικα μου αρεσει αν και νομιζω οτι θα ηταν καλυτερο να εκανε ο λεοντιαδης 2 ωρες δηλ. να αρχιζε στις 8.00-10.00 και να μην εκανε εκπομπη ο σαροπουλος με τον περηφανο που ειναι 7.00-8.00 και να πηγαινε η εκπομπη με την γυναικα που ειναι στις 8.00-9.00 μια ωρα πισω δηλαδη στην θεση του σαροπουλου 7.00-8.00
εγω προσωπικα τη εκπομπη που ειναι με την γυναικα την θελω......για διαφορους λογους
εγω προσωπικα τη εκπομπη που ειναι με την γυναικα την θελω......για διαφορους λογους
ενα ραδιοφωνο του ΠΑΟΚ με ενα ραδιοφωνο που πουλαει ΠΑΟΚ εχουν τεραστια διαφορα και καλο ειναι να μην το ξεχναμε. απο εκει και περα βλεπω οτι συνεχιζει η παραδοση (αθλια για εμενα) πρωην συνδεσμιτων του ΠΑΟΚ που εξαργυρωνουν την ενασχοληση τους με τον ΠΑΟΚ παριστανοντας τον δημοσιογραφο-ραδιοφονατζη.
απο δευτερα ξεκιναει και ο βρανας 1.00-2.00 το βραδυ.......πολυ καλη επιλογη καλο παοκτσακι με το μυαλο μεσα στο κεφαλι
μπραβο γιατι σημερα ξανακουσα τα παιδια 11.00-1.00 αλλα μονο που μιλουσανε μιση ωρα με καποιον γιωργο
μαντζαρα και το λεγανε φιλαρακι τους και συμφωνουσανε σε ολα που ελεγε με απογοητευσαν.....Ο
ΜΑΝΤΖΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΣΤΟΝ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ "ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΑΚΗ
ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΚΥΛΙΚΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ " αν εχουν τα ιδια μυαλα με αυτον τον τυπο που επειδη εκανε χιλιομετρα με τον ΠΑΟΚ
νομιζει οτι ειναι κατι διαφορετικο απο τους υπολοιπους τι να πω......
o βρανας οσο καιρο τον ακουγα ηταν πολυ καλος ακυρο λοιπον το 11.00-1.00 10-12.00 νικολαου και 1.00-2.00 καμπας ...........
μαντζαρα και το λεγανε φιλαρακι τους και συμφωνουσανε σε ολα που ελεγε με απογοητευσαν.....Ο
ΜΑΝΤΖΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΣΤΟΝ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ "ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΑΚΗ
ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΚΥΛΙΚΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ " αν εχουν τα ιδια μυαλα με αυτον τον τυπο που επειδη εκανε χιλιομετρα με τον ΠΑΟΚ
νομιζει οτι ειναι κατι διαφορετικο απο τους υπολοιπους τι να πω......
o βρανας οσο καιρο τον ακουγα ηταν πολυ καλος ακυρο λοιπον το 11.00-1.00 10-12.00 νικολαου και 1.00-2.00 καμπας ...........
ας ξαναβγαλουν το μαντζαρα το φιλαρακι τους οπως το βγαλανε σημερα και μιση ωρα ελεγε τα δικα του αλλα δεν ειχε τα αντερα να πει παλι τα ιδια για τον ζαγορ..... να μας πει γιατι ο ζαγορακης ειταν αυτο που ελεγε οτι ειναι εξαρτωμενος και ανακατεμενος
στο σκανδαλο με τα κυλικεια της τουμπας και ποιο εμπιστο προσωπο του το ειπε επισης γιατι συμφωνουν με το φιλαρακι τους οτι εδω και 3 χρονια εχουν γινει ολα τα στραβα στην ΠΑΕ ?......
βαρεθηκα τους σαρανταρηδες ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ (KAI ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΑ ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ) με το υφακι "ξερεις ποιος ειμαι εγω τι χιλιομετρα εκανα" και να ισοπεδωνουν τους παντες και τα παντα..........ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΡΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ
Η ΝΕΟΛΑΙΑ εμεις να σχολιαζουμε μονο τα ματς θελουμε σε ολα να εχουμε τον ελεγχο......
στο σκανδαλο με τα κυλικεια της τουμπας και ποιο εμπιστο προσωπο του το ειπε επισης γιατι συμφωνουν με το φιλαρακι τους οτι εδω και 3 χρονια εχουν γινει ολα τα στραβα στην ΠΑΕ ?......
βαρεθηκα τους σαρανταρηδες ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ (KAI ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΑ ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ) με το υφακι "ξερεις ποιος ειμαι εγω τι χιλιομετρα εκανα" και να ισοπεδωνουν τους παντες και τα παντα..........ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΡΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ
Η ΝΕΟΛΑΙΑ εμεις να σχολιαζουμε μονο τα ματς θελουμε σε ολα να εχουμε τον ελεγχο......
αυτο ισχυει και για καποιον κυριο νικολα που επειδη ηταν στην 4 ξερω εγω θα πρεπει να γ@μαει τα αυτια καθε μερα....οσο για τα παιδια 11-1 ειναι η καλυτερη φωνη που εχει ο παοκ στο ραδιοφωνο
-
Αυτό που δεν αρέσει σε μένα είναι ότι επιδίδονται σε ένα παιχνίδι εντυπώσεων μεταξύ των ίδιων και του μετρουλάκη, και φυσικά χρησιμοποιώντας το όνομα του ΠΑΟΚ. Ενώ πολλοί απο αυτούς έχουν τα φόντα και θα μπορούσαν να κάνουν αξιόλογες εκπομπές, αναλώνονται στις ανούσιες για τα αυτιά των ακροατών μπηχτές προς τους ανταγωνιστές τους, πράγμα που (με) κουράζει αφάνταστα. Το ίδιο ισχύει και για τους έταιρους παραγωγούς του άλλου ρ/σ της πόλης, για να μην νομίσετε ότι αβαντάρω κάποιον, αντιθέτως, έχουν αρχίσει και μου τη δίνουν όλοι τους.