teod1980 έγραψε:tad έγραψε: Τα αποτελέσματα με το ΠΟΚ είναι έως και τραγικά αλλά εξηγόνται απόλυτα από την ποιότητα του ρόστερ.
Προσθέτω ότι οι ομάδες του ΠΟΚ παίζουν πιο συγκεντρωμένα στα ντέρμπυ και πιο χαλαρά στα μικρά παιχνίδια που θεωρούν εύκολα ή δύσκολα θα τα κερδίσουν. Για αυτό δεν έχει λογική να λέμε πως παίρνει η κάθε ομαδούλα αποτέλεσμα από αυτούς κι όχι εμείς. Σκεφτείτε πως έχει χάσει ο ΠΑΟΚ από μικρή ομάδα ακόμη και στην Τούμπα. Πχ. με Εθνικό χρόνια πριν κάτι ισοπαλίες που λέγαμε ''τώρα θα το βάλουμε, τώρα θα το βάλουμε'' και έληγε το παιχνίδι και ακόμη λέγαμε ''μα γιατί δε το βάλαμε;''
Συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό με αυτά που λέτε. Η ένστασή μου είναι ότι αυτά είναι ένα μέρος της αλήθειας.
Από τις αρχές της περασμένης σεζόν που ξεκίνησε αυτή η ομάδα δεν κερδίζουμε ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ και δε χάνουμε από ομάδες με μικρότερο μπάτζετ. Μόνες εξαιρέσεις το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1 - 0 στο κύπελλο και το ΠΑΟΚ - Βαλερένγκα 0 - 1 στο Europa League. Αυτό το φαινόμενο σίγουρα είναι ακραίο και σίγουρα δεν είναι τυχαίο. ΟΚ, σαφώς νικάς ευκολότερα τον Πανθρακικό από ότι τον Ολυμπιακό, αλλά αυτά τα ποσοστά είναι απίστευτα.
Χωρίς να είμαι απόλυτος, βλέπω ότι υπάρχει ένα ζήτημα ψυχολογίας της ομάδας. Κάποιοι μας έχουν πάρει τον αέρα και από τους άλλους έχουμε πάρει εμείς τον αέρα. Όσο για την ευθύνη; Αν ισχύει αυτό που λέω, νομίζω ότι ανήκει κατά πρώτο λόγο στους παίκτες, κατά δεύτερο στο Σάντος και μετά στο υπόλοιπο πλαίσιο (μπάτζετ, διοίκηση, διαιτησία, πίεση κόσμου ή ότι άλλο έχει ειπωθεί).