Παράπονα για το φόρουμ
Re: Παράπονα για το φόρουμ
3 φορές την ημέρα (σχεδόν) πρέπει να συνδέομαι. βαρέθηκα. Υπάρχει λύση?
Υ.Γ. Μην μου πει κανένας για διαγραφή cookies γιατί θα μαλώσουμε άσχημα. Δεν κάνω και τίποτα άλλο......
Υ.Γ. Μην μου πει κανένας για διαγραφή cookies γιατί θα μαλώσουμε άσχημα. Δεν κάνω και τίποτα άλλο......
Κι εγώ το ίδιο κάνω ρε, απλά πατάω ένα κλικ στο κουτάκι κι όλα καλά!
Χαλαρά!
Χαλαρά!
-
Για σένα Κώστα!
Εγώ έχω βαρεθεί να κάνω κλικ το κουτάκι...
Εγώ έχω βαρεθεί να κάνω κλικ το κουτάκι...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Πάντα τσεκάρω το κουτάκι αλλά τίποτα.
Ευχαριστώ yiannisPAOKitalia αλλά είμαι λάτρης των κακάο μπισκότων......
Ευχαριστώ yiannisPAOKitalia αλλά είμαι λάτρης των κακάο μπισκότων......
Κώστα αν και δεν είμαι αρμόδιος για τέτοια τεχνικά θέματα, γιατί δε δοκιμάζεις από κάποιον άλλο browser? Έστω προσωρινά, μέχρι να βρεθεί κάποια λύση...
εγώ με mozilla είχα το ίδιο πρόβλημα αλλά σε όλα τα site που έχω κάποιο account και κανει αυτόματο logon. έσβησα κάποιο αρχείο του mozilla και ολα λύθηκαν. εσύ έχεις το ίδιο πρόβλημα ή σου παρουσιάζεται μόνο στο paokmania?kostasff έγραψε:3 φορές την ημέρα (σχεδόν) πρέπει να συνδέομαι. βαρέθηκα. Υπάρχει λύση?
Κι εγώ mozilla έχω. Το πρόβλημα είναι στο παοκμανια και ένα ακόμα φόρουμ. Στα άλλα δεν έχω πρόβλημα. Ποιο αρχείο έσβησες?
Υ.Γ. Όπου βάζει το χεράκι του ο novito γίνεται μπάχαλο. Το ωραίο είναι ότι μετά δηλώνει "μη αρμόδιος"! Ο κλασικός Έλληνας. Πάντα φταίει κάποιος άλλος
Υ.Γ. Όπου βάζει το χεράκι του ο novito γίνεται μπάχαλο. Το ωραίο είναι ότι μετά δηλώνει "μη αρμόδιος"! Ο κλασικός Έλληνας. Πάντα φταίει κάποιος άλλος

Α.... δε ξηγιέσαι καλά Κωστή.... Τις προαλλες ολόκληρο πσοτ σε μετέφερα στα κλειδωμένα του νεκροθάφτη και τώρα μου την λες...?
Γιατί δε δοκιμάζεις απ άλλον browser, που ναι και το πιο απλό?

Γιατί δε δοκιμάζεις απ άλλον browser, που ναι και το πιο απλό?

Αυτός με βολεύει και δεν θέλω να τον αλλάξω. Κι αν αύριο μου πεις να αλλάξω pc? Άσε που σε έχω ικανό να μου πεις πως φταίει το αυτοκίνητό μου και πρέπει να το αλλάξω.....novito έγραψε: Γιατί δε δοκιμάζεις απ άλλον browser, που ναι και το πιο απλό?

Μπα.... Δε θα σε πω να αλλάξεις αμάξι..... Μηχανή έχεις σκεφτεί να πάρεις??
Κώστα cookies σβήνεις απ την επιλογή που χει το φόρουμ ή απ το μενού του firefox?

Κώστα cookies σβήνεις απ την επιλογή που χει το φόρουμ ή απ το μενού του firefox?
προσοχή ΔΕΝ έσβησα μετονόμασα το cookies.sqlite σε κάτι άλλο ότι θες. απλά για σιγουριά μην το σβήνεις.αυτό βρίσκεται στο φάκελο του μοζιλα στο προφιλ.....ψάξτο για σιγουριά.εμένα πάντως το πρόβλημα λύθηκε.kostasff έγραψε:Κι εγώ mozilla έχω. Το πρόβλημα είναι στο παοκμανια και ένα ακόμα φόρουμ. Στα άλλα δεν έχω πρόβλημα. Ποιο αρχείο έσβησες?
Και με τους δύο τρόπους.....novito έγραψε:Μπα.... Δε θα σε πω να αλλάξεις αμάξι..... Μηχανή έχεις σκεφτεί να πάρεις??![]()
![]()
Μήπως εννοείς το sqlite3.dll?lefis έγραψε:προσοχή ΔΕΝ έσβησα μετονόμασα το cookies.sqlite σε κάτι άλλο ότι θες. απλά για σιγουριά μην το σβήνεις.αυτό βρίσκεται στο φάκελο του μοζιλα στο προφιλ.....ψάξτο για σιγουριά.εμένα πάντως το πρόβλημα λύθηκε.kostasff έγραψε:Κι εγώ mozilla έχω. Το πρόβλημα είναι στο παοκμανια και ένα ακόμα φόρουμ. Στα άλλα δεν έχω πρόβλημα. Ποιο αρχείο έσβησες?