Ενοητε παντα ενα με την ομαδα . Και ειναι ευλογια που εχουμε αυτα τα παιδια να μας δοιηκουν. Εχουμε φυγει απο μια εποχη οικονομικης μιζεριας. Γιαυτο και αγωνιστικα αρχιζω και εχω απαιτησεις . Μακαρι να ειμαι εγω ο λαθος και εσυ ο σωστος στο θεμα προπονητη . Να παμε στα play off και να τους κανουμε παρτυ . Αυτο θελω και γω και ολοι μας . Αλλα θεωρω αρωστια να καποιος ικανοποιημενος απο την πορεια. Αισιοδοξος για αυτα που θα ερθουν ναι . Ικανοποιημενος μαλον λαθος ομαδα υποστιριζειsidpanos έγραψε:ένας με τι ομάδα τότε όμως έτσι?
γιατί αν δεν ήταν ο ζαγόρ και ήταν κανένας απο τους τρείς,θα σ έλεγε...πάρε τον χ παιχταρά απο αργεντινή...βγες πέμπτος και χρεώσου κι'άλλα 5 μύρια Ε...
κάνω λάθος τρυποκάρυδε ή οχι?
ΑΕΚ - Π.Α.Ο.Κ. 1-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα
-
Re: αεκ44-ΠΑΟΚ 1-0 σχόλια και παραλειπόμενα
-
1.6 μυρια ? οχι και τοσα ρε. Θυμαμαι λιγερα . Ηταν και μια εποχη που ο βενετιδης εκανε 2 δις παντος . Το μαυρο χρημα πηγαινοερχοτανε τοτε. Μην τα συζητααμε αυτα . Παντος ο Καμπς ητανε παιχτουρα .
- PABLO GARCIA1
Δηλαδή τον πρώτο χρόνο που είχαμε τις σαρδέλες ο Σάντος τι έκανε στον ΠΑΟΚ?? Διακοπές?? Δεν μετράει εκείνη η χρονιά??cronos έγραψε:Το εχω διαβασει απειρες φορες οτι ο Σαντος διαλεξε τους παικτες,και οτι τρια χρονια τωρα δεν κανει τιποτα.
Ε! Οχι. Ο Σαντος ειναι στην ομαδα ημερολογιακα 2 χρονια και 2 μηνες.
Τους παικτες που διαλεξε σε συνεργασια με την διοικηση τους εχει 1 χρονο και 6 μηνες.
Εννια μηνες απο την θητεια του χαθηκανε με τις σαρδελες.
Δηλαδή όλοι οι άλλοι πρoπονητές που πέρασαν κρινόταν απ' την πρώτη τους μέρα αλλά στον Σάντος δώσαμε αβάντζο έναν ολόκληρο χρόνο γιατί είμαστε και large?? επειδή σερβιρίστηκε το παραμύθι ότι είναι σαρδέλες η χρονιά δεν μετράει....αλλά τότε γιατί δεν έμεινε ο Παράσχος και να ξεκινούσε εκείνος την επομένη???
Εβγαλε κανένα παίκτη εκείνη τη χρονιά και δεν το πήραμε χαμπάρι?? αφού ήταν χαμένη...χθες ό βάτραχος μας έδειξε τον Γκέντσογλου πέρυσι τον Κουτρομάνο, αυτός ποιόν μας έδειξε?? τον Κλάους που μόλις πήγε κάτι να κάνει πήγε στον αγύριστο?? ΄ή τον Γεωργίου??
Σαρδέλες τη μιά, δεν μ' ακούνε την άλλη, δεν είναι μπάλα αυτό που παίζουνε την τρίτη,χάθηκε η διαχείριση του ματς την τέταρτη-λες και είναι κανα εργοστάσιο....ας τον άκουγα μιά φορά να πει ότι έχει και αυτός κάποια ευθύνη...μιά φορά...όπως το λέγανε και ο βάτραχος και ο Αγγελος...όπως το λένε όλοι οι προπονητές του κόσμου που και που...αλλά μπα, πάντα κάτι άλλο φταίει.
Τhouma δεν λέει κανείς ότι φταίει μόνο αυτός και ότι έχει παικταράδες....Ok.. η ομάδα μ' αυτούς που έχει όμως πρέπει να κερδίζει άνετα Ξάνθες και Γριές και όχι με την ψυχή στο στόμα πάντα...και μ' αυτούς που έχει θα μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω απ' την ΑΕΚ που έχει 2-3 παίκτες και μετά το χάος...όπως και να περνούσε το χωριό στην Ευρώπη.
Δλδ όταν μου βγαίνει η ψυχή να κερδίσω τη Γριά εκεί γιατί κανείς δεν μιλάει για τη διαφορά μπάτζετ?? όπου μας συμφέρει τη θυμόμαστε??
Για μένα αυτό που βλέπω είναι ότι ο ΠΑΟΚ στην προσπάθεια του να καταστρέψει το παιχνίδι του αντίπαλου στα ντέρμπυ, καταστρέφει και το δικό του ταυτόχρονα....πνίγει και πνίγεται, μ' αυτό το ρομποτικό σύστημα που ο καθένας έχει τη θέση του και δεν πρέπει να φύγει από κει μην τυχόν και χαθεί η καλή αμυντική διάταξη....γι' αυτό και οι βοήθειες και η κίνηση χωρίς τη μπάλα είναι ανύπαρκτες...μόνος ο Μούσλι να παλεύει μπροστά για το απροσδόκητο..ακόμα και ο Βιειρίνια χθες πιό πολύ κάτω απ' τη σέντρα ήταν παρά μπροστά.
Και όταν στην προσπάθεια σου να καταστρέψεις το παιχνίδι του άλλου και να τον πνίξεις, ταυτόχρονα έχεις ευνουχίσει και το δικό σου, μόλις ο αντίπαλος σου βάλει ένα-με οποιονδήποτε τρόπο-τότε το ματσάκι τελειώνει σεμνά και ταπεινά....
- sidpanos
@ woodpecker
δεν υπάρχει λάθος και σωστό στον σάντος...αν η διοίκηση κρίνει μετά το τέλος του πρωταθλήματος ότι δεν κάνει θα πάρουμε άλλον...αν κρίνει οτι κάνει και δεν είχε το υλικό για πρωτάθλημα θα πάρει άλλους παίχτες...
δηλαδή δεν είναι φιλοσοφία αυτό το πράγμα...
θες να φύγει εσύ?
να φύγει..όχι τώρα...στο τέλος...που τελειώνει και το συμβόλαιο..γιατί αν φύγει τώρα έχεις και αποζημίωση και το συμβόλαιο και το συμβόλαιο του καινούργιου προπονητή...
και στο κάτω κάτω γιατί να φύγει τώρα?τρίτοι είμαστε...χάσαμε...οκ...του χρόνου με πιο γερή ομάδα πας για το διπλό..όχι στα λόγια...στα έργα με καλύτερο υλικό..
@realcon
δες τα και μόνος σου
http://en.wikipedia.org/wiki/V%C3%A9lez_S%C3%A1rsfield
http://en.wikipedia.org/wiki/Club_Atl%C ... o_Banfield
δες λίγο τι παίχτες περάσαν απο κει...
επίσης για να φέρεις και έναν μεγάλο παίχτη,πρέπει και ο ίδιος να θέλει...
και έπειτα τι γίνεται?
έχουμε όριο ας πούμε?
σταματάμε πχ το 2012 και κάνουμε απολογισμό?
δεν υπάρχει λάθος και σωστό στον σάντος...αν η διοίκηση κρίνει μετά το τέλος του πρωταθλήματος ότι δεν κάνει θα πάρουμε άλλον...αν κρίνει οτι κάνει και δεν είχε το υλικό για πρωτάθλημα θα πάρει άλλους παίχτες...
δηλαδή δεν είναι φιλοσοφία αυτό το πράγμα...
θες να φύγει εσύ?
να φύγει..όχι τώρα...στο τέλος...που τελειώνει και το συμβόλαιο..γιατί αν φύγει τώρα έχεις και αποζημίωση και το συμβόλαιο και το συμβόλαιο του καινούργιου προπονητή...
και στο κάτω κάτω γιατί να φύγει τώρα?τρίτοι είμαστε...χάσαμε...οκ...του χρόνου με πιο γερή ομάδα πας για το διπλό..όχι στα λόγια...στα έργα με καλύτερο υλικό..
@realcon
δες τα και μόνος σου
http://en.wikipedia.org/wiki/V%C3%A9lez_S%C3%A1rsfield
http://en.wikipedia.org/wiki/Club_Atl%C ... o_Banfield
δες λίγο τι παίχτες περάσαν απο κει...
επίσης για να φέρεις και έναν μεγάλο παίχτη,πρέπει και ο ίδιος να θέλει...
και έπειτα τι γίνεται?
έχουμε όριο ας πούμε?
σταματάμε πχ το 2012 και κάνουμε απολογισμό?
οι μαλακες οι αριανει εχουνε πανο και βριζυν τον βιτολο ελεος δλδ
Νομίζω ότι καλό θα ήτανε να μην βάζουμε τον εγωϊσμό μας πάνω από την ομάδα...
και εξηγούμε ότι δε με νοιάζει τι θα πούνε έξω και τι θα γράψουν οι εφημερίδες. Εχώ θέλω να είμαι στη θέση που μπορώ στ τέλος της χρονιάς και ας με κοροϊδεύουν κάποιοι που πάνε προς διάλυση ή είναι κάτω από εμένα.
Δεν ακούω τους άλλους, υποστηρίζω την ομάδα όποια κι αν είναι αυτή. Δε θα πω κάνει ο ένας η κάνει ο άλλος αλλά θα είμαι δίπλα τους και στο τέλος θα κάνω ταμείο. Τι κι αν δεν πάρω τίτλο φέτος εγώ απλά είμαι ΠΑΟΚ.
Δεν αναφέρομαι σε κανένα από τα παιδιά εδώ μέσα. Προσωπικές σκέψεις.
ΠΡοβληματίστικα αλλά δεν απογοητεύομαι. Εδώ πήγαινα στο γήπεδο με Κοντεών, Βαγγελή, Γιαννιτσανάκη, Κοσμίνσκι και άλλους πολλούς, τώρα θα κολλώσω.
Ηρεμία και ψυχραιμία, αυτοί που εμείς βάλαμε εκεί πάνω θα το δουν και θα πάρουν αποφάσεις. ότι κι αν αποφασίσουν είμαστε μαζί τους.
Ευχαριστώ και μην μαλώνετε γιατί το αλογάκι πλησιάζει.....η κούλα απομακρύνεται.
και εξηγούμε ότι δε με νοιάζει τι θα πούνε έξω και τι θα γράψουν οι εφημερίδες. Εχώ θέλω να είμαι στη θέση που μπορώ στ τέλος της χρονιάς και ας με κοροϊδεύουν κάποιοι που πάνε προς διάλυση ή είναι κάτω από εμένα.
Δεν ακούω τους άλλους, υποστηρίζω την ομάδα όποια κι αν είναι αυτή. Δε θα πω κάνει ο ένας η κάνει ο άλλος αλλά θα είμαι δίπλα τους και στο τέλος θα κάνω ταμείο. Τι κι αν δεν πάρω τίτλο φέτος εγώ απλά είμαι ΠΑΟΚ.
Δεν αναφέρομαι σε κανένα από τα παιδιά εδώ μέσα. Προσωπικές σκέψεις.
ΠΡοβληματίστικα αλλά δεν απογοητεύομαι. Εδώ πήγαινα στο γήπεδο με Κοντεών, Βαγγελή, Γιαννιτσανάκη, Κοσμίνσκι και άλλους πολλούς, τώρα θα κολλώσω.
Ηρεμία και ψυχραιμία, αυτοί που εμείς βάλαμε εκεί πάνω θα το δουν και θα πάρουν αποφάσεις. ότι κι αν αποφασίσουν είμαστε μαζί τους.
Ευχαριστώ και μην μαλώνετε γιατί το αλογάκι πλησιάζει.....η κούλα απομακρύνεται.
- sidpanos
ντεσπεράντο για να μην το σβήσω στο διόρθωσα...δεν έχεις το δικαίωμα να κρίνεις αν αυτό που λέει κάποιος είναι βλακεία ή όχι....πόσο μάλλον σε ένα απρόσωπο φόρουμ
- sidpanos
γκικα επειδή χθες το κλείδωσα,και επειδή κρίνω ότι αυτό που είπε μπορεί να προκαλέσει κάποιον άλλο και να έχουμε πάλι βρισίδια...το διόρθωσα και είμαστε οκ...
το νόημα το καταλαβαίνουμε όλοι χωρίς να προσβάλλεται κανένας..
το νόημα το καταλαβαίνουμε όλοι χωρίς να προσβάλλεται κανένας..
αφού το πήγαμε στα στατιστικά τότε για να τα λέμε όλα όλα (είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να βρούμε 10ades στατιστικά) ας βρούμε πόσες 10eτίες έχει ο ΠΑΟΚ να είναι επί 16 μήνες δευτεροτριτος σχεδόν συνεχόμενα.
Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ είναι άλλη ομάδα στα mats με τους 3 του ΡΟΚ και άλλη ομάδα σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια. Ο santos έχει τόσο φταίξιμο όσο του αναλογεί. και για το καλο και για το κακό. όπως και οι παίκτες έχουν το ανάλογο μερίδιο ευθύνης.
το να ρίχνουμε το φταίξιμο μονο στο santos κατά τι γνώμη μου δεν στέκει. κάθε παιχνίδι είναι διαφορετική ιστορία.ο ΠΑΟΚ δε κερδίζει τα mats που κερδίζει επειδή παίζει με γιόμες και δεν έχει ούτε ένα σύστημα. όπως και δε χάνει τα mats που χάνει επειδή φταίνε μονο οι παίκτες.
για το χτεσινό mats ο santos κατά τι γνώμη μου έχει το μικρότερο μερίδιο ευθύνης από όλους όπως και με τον Ari είχε το μικρότερο ποσοστό στην επιτυχία από όλους
στο τέλος αυτό που γίνετε στα ντέρμπι τους πρώτους που αδικεί είναι τους παίκτες και τον santos. αν είχαν πάρει τα ντέρμπι τις τούμπας (να pan να μαμιθουν τα εκτος) θα χτυπούσαμε πρωτάθλημα. οι πρώτοι που αδικούνται (οικονομικά κύριος) από τh κατάσταση που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει είναι οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές και ο santos
Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ είναι άλλη ομάδα στα mats με τους 3 του ΡΟΚ και άλλη ομάδα σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια. Ο santos έχει τόσο φταίξιμο όσο του αναλογεί. και για το καλο και για το κακό. όπως και οι παίκτες έχουν το ανάλογο μερίδιο ευθύνης.
το να ρίχνουμε το φταίξιμο μονο στο santos κατά τι γνώμη μου δεν στέκει. κάθε παιχνίδι είναι διαφορετική ιστορία.ο ΠΑΟΚ δε κερδίζει τα mats που κερδίζει επειδή παίζει με γιόμες και δεν έχει ούτε ένα σύστημα. όπως και δε χάνει τα mats που χάνει επειδή φταίνε μονο οι παίκτες.
για το χτεσινό mats ο santos κατά τι γνώμη μου έχει το μικρότερο μερίδιο ευθύνης από όλους όπως και με τον Ari είχε το μικρότερο ποσοστό στην επιτυχία από όλους
στο τέλος αυτό που γίνετε στα ντέρμπι τους πρώτους που αδικεί είναι τους παίκτες και τον santos. αν είχαν πάρει τα ντέρμπι τις τούμπας (να pan να μαμιθουν τα εκτος) θα χτυπούσαμε πρωτάθλημα. οι πρώτοι που αδικούνται (οικονομικά κύριος) από τh κατάσταση που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει είναι οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές και ο santos
- PABLO GARCIA1
Μπα δε χρειάζεται να πας και πολύ πίσω..1995, 1997, 2004 τρίτος.....Petm έγραψε:αφού το πήγαμε στα στατιστικά τότε για να τα λέμε όλα όλα (είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να βρούμε 10ades στατιστικά) ας βρούμε πόσες 10eτίες έχει ο ΠΑΟΚ να είναι επί 16 μήνες δευτεροτριτος σχεδόν συνεχόμενα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PABLO GARCIA1 την Κυρ 29 Νοέμ 2009, 18:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
επί 16 μήνες ρωτάω . σχεδόν ενάμισι πρωτάθλημα. τις χρονιες που αναφέρεσαι δεν ήμασταν δευτεροτριτοι επί 1μιση πρωτάθλημα
- PABLO GARCIA1
- Maximus
Τι δευτεροτριτοι ρε παιδια! Αυτο το ''δευτεροτριτοι'' πρέπει να εχει και αντικρυσμα στα πλει οφ...Γελανε οι αθηναιοι με μας! ''Ποιος ΠΑΟΚ μωρε...Ας βγει και δευτερος...Θα τον νικησουμε στα πλει οφ και ολα καλα''. Μακαρι να μας διαψευσει ο Σαντος και να νικησουμε εστω την ''αεκουλα'' στα πλει οφ μπας και παιξουμε 2 βδομαδες αργοτερα το καλοκαιρι προκριματικα (αφου παραπονιοταν ο Σαντος οτι δεν εχουμε πολυ χρονο προετοιμασιας).
ΠΑΟΚτσής ρε γ@μώτο, ΠΑΟΚτσής!!!!woodpecker έγραψε:...
Εμενα ο τροπος που ειχε γινει με ειχε πειραξει ως Παοκτζη.
..
Ωραία, για τις 3 νίκες στα 100 παιχνίδια με την ΑΕΚ, φταίει ο Σάντος, οπότε ας τον διώξουμε κι ας φέρουμε κάποιον που θα βγάζει κάθε 1,69 ματς διπλό....desperando έγραψε:αρκετα παιχνιδια????? δηλαδη ποτε θα ειναι πολα οταν ο αριθμος γινει τριψηφιος??novito έγραψε:...
Από κει και πέρα, ναι μεν δεν έχεις νίκη για αρκετά παιχνίδια κόντρα στο ΠΟΚ !!!
Τη προηγούμενη βδομάδα γράφαμε για ομαδάρα, μεγαθήριο, θεούς και π@υτσες μπλε.... Σημερα για ναυαγιο, τραγωδια, αισχος και π@υτσες μπλε ξανά.... Δηλαδή να κρατάμε ένα μέτρο δε γίνεται???
Δε νομίζω να μη χαλάστηκε κανείς απ την ήττα, αλλά δε τελείωσε χθες το πρωτάθλημα. Παίκτες, Σάντος και διοίκηση (γιατί όλοι έχουν ευθύνη και στα καλά και στα στραβά!), θα κριθουν το καλοκαίρι.... Να γκρινιάζουμε από τώρα, ενώ βρισκόμαστε στην 3η θέση, προχωράμε στο κύπελλο και έχουμε ακόμα Δεκέμβρη, είναι το λιγότερο άκαιρο...
υ.γ. eorptol και Orwell με τους παππούδες του μάπετ show καμμιά σχέση??