11. Zlatan Muslimović

Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Re: Ζλάταν Μουσλίμοβιτς

Δημοσίευση από nyxteridas »

Εγώ τσαγάκι, ο Μούσλι ουϊσκάκι, ότι μπορεί ο καθένας...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

κρίμα... α ρε μούσλι.. τελείωσέ το εκεί το ματσάκι
Άβαταρ μέλους
ntinos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ntinos »

Μια χαρά τα πήγε ο Μούσλι.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

A ρε Μούσλι.... κρίμα ρε γμτ!!! Κάρφωστο εκεί να πάρουμε κεφάλι... :(
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Δεν φτάνει μόνο ο μοσλιμοβιτς. Δεν λέω σε καμία περίπτωση να φύγει τον πιστεύω τον παίκτη. Χρειαζόμαστε ακόμη έναν και να βγαίνει η καλή μπαλιά από πίσω. Άρα, η δυο παίκτες η έναν για να μπορεί να παίρνει πιο πολλές μπαλιές. Ο Αραμπατζής όταν έκανε την μπαλιά στον ζλαταν στο σπριντ αυτός άφησε τους αμυντικούς πίσω του. Στην συνέχεια της φάσης, αφού δεν πιάνει καλά το σουτ και αποκρούει ο σαχα, θα μπορούσε να δώσει στον αμαρκαριστο ιβιτς και να γίνει το 0-1. Βέβαια εκ των υστέρων όλοι μας ξέρουμε το τι έπρεπε να γίνει. Είναι κρίμα παντως για τον ίδιο να παλεύει μόνος του. Τελικά τι πρέπει να γίνει στην επιθετική περιοχή της ομάδος ας το δούνε οι γνωστές. Και από αυτούς δόξα τον Θεο ήρθε άλλος ένας που ακούει στο όνομα σερτζιο. Ειδωμεν!
Άβαταρ μέλους
trellos4

Δημοσίευση από trellos4 »

O Muslimovic με την εμφανιση απεδειξε πως ο ΠΑΟΚ δεν χρειαζεται for περιοχης(αρκει να επιστρεψει ο filomeno) χρειαζομαστε ενα περιφεριακο for ή ενα 10αρι...
Πολυ καλος σημερα...αν εμπαινε και το γκολ.........
kos

Δημοσίευση από kos »

ηταν και καλος αλλα και πολυ ορεξατος.

το τετ α τετ παντως δεν ηταν ευκολο. η μπαλα του ηρθε ψηλα και κοντα στο σωμα του.
στη συνεχεια της φασης ομως επρεπε να το καρφωσει. να το κανει πιο δυνατο.
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

nyxteridas έγραψε:Εγώ τσαγάκι, ο Μούσλι ουϊσκάκι, ότι μπορεί ο καθένας...

Nyxterida φέρε μου βίντεο η φωτογραφία και εγώ θα γίνω παπάς.Αντε με τις μαλακίες βαρέθηκα.Ουίσκια ο Μουσλίμοβιτς,οι άλλοι πριν λίγο καιρό μέχρι και πο@στη τον είπαν.Ελεος.Ηρέμησα σήμερα από το χθεσινό,μπαίνω να διαβάσω και διαβάζω τέτοιες μαλ@κίες και το αίμα στο κεφάλι πάλι.Το χω γράψει αμέτρητες φορές.ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΖΕΙ ΖΛΑΤΑΝ είναι τουλάχιστον άμπαλος.Πολλές φορές παίζει μόνος του τελείως.Ειδικά στο χθεσινό ματς.Τον κλείνουν 2 και 3 αμυντικοί.Τρώει ανελέητο ξύλο και ανελέητες κλωτσιές.Εχει καταντήσει σκουπιδιάρης,να τρέχει να μαζέψει μπαλιές από δω κι από κει από τις γιόμες.Παίρνει την μπάλα και είναι τελείως μόνος του χωρίς να χει να δώσει πουθενά.Ελεος με τα μπινελίκια στον Μουσλίμοβιτς.
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

ενα μεσοεπιθετικο ΓΡΗΓΟΡΟ και γρηγορα μην χαραμιζεται τους παικτες μας!
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

Φίλε εγώ πιστεύω ότι με ένα καλό 10άρι από πίσω του και με έναν καλό επιθετικό δίπλα του,στυλ Σαλπι(όχι υποχρεωτικά τον Σάλπι,έναν σαν κι αυτόν)πιστεύω ότι ο Ζλάταν θα κάνει παπάδες...
Άβαταρ μέλους
alexpaok4

Δημοσίευση από alexpaok4 »

Πολύ καλή εμφάνιση αλλα θα του δώσω 7/10. -2 για τις δυο χαμένες ευκαιρίες που έπρεπε να τα βάλει, και -1 γιατι στη 2η φάση δεν έδωσε πάσα!
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

fofanaserres έγραψε:ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΖΕΙ ΖΛΑΤΑΝ είναι τουλάχιστον άμπαλος.Πολλές φορές παίζει μόνος του τελείως.Ειδικά στο χθεσινό ματς.Τον κλείνουν 2 και 3 αμυντικοί.Τρώει ανελέητο ξύλο και ανελέητες κλωτσιές.Εχει καταντήσει σκουπιδιάρης,να τρέχει να μαζέψει μπαλιές από δω κι από κει από τις γιόμες.Παίρνει την μπάλα και είναι τελείως μόνος του χωρίς να χει να δώσει πουθενά.Ελεος με τα μπινελίκια στον Μουσλίμοβιτς.

Αρα φταιει ο Σαντος και το συστημα που παιζει...Σωστος φίλε! +1!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

fofanaserres έγραψε:
nyxteridas έγραψε:Εγώ τσαγάκι, ο Μούσλι ουϊσκάκι, ότι μπορεί ο καθένας...

Nyxterida φέρε μου βίντεο η φωτογραφία και εγώ θα γίνω παπάς.Αντε με τις μαλακίες βαρέθηκα.Ουίσκια ο Μουσλίμοβιτς,οι άλλοι πριν λίγο καιρό μέχρι και πο@στη τον είπαν.Ελεος.Ηρέμησα σήμερα από το χθεσινό,μπαίνω να διαβάσω και διαβάζω τέτοιες μαλ@κίες και το αίμα στο κεφάλι πάλι.Το χω γράψει αμέτρητες φορές.ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΖΕΙ ΖΛΑΤΑΝ είναι τουλάχιστον άμπαλος.Πολλές φορές παίζει μόνος του τελείως.Ειδικά στο χθεσινό ματς.Τον κλείνουν 2 και 3 αμυντικοί.Τρώει ανελέητο ξύλο και ανελέητες κλωτσιές.Εχει καταντήσει σκουπιδιάρης,να τρέχει να μαζέψει μπαλιές από δω κι από κει από τις γιόμες.Παίρνει την μπάλα και είναι τελείως μόνος του χωρίς να χει να δώσει πουθενά.Ελεος με τα μπινελίκια στον Μουσλίμοβιτς.

Νυχτερίδας----> :redcard:
Φοφάνας------> :yellowcard:

Ο λόγος??

Ναι, όντως, ο Ζλάταν το γλεντάει... Ίσως να το παρακάνει... Τον έχω πετύχει ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ στο χοτέλ να τα πίνει... Πήγαμε και παρέα να τον χαιρετίσουμε, μας κερασε απο ένα ποτό, έκανε χιούμορ, ήταν γαμάτος... Αλάνι... Ναι έφυγε μεθυσμένος, ενώ το άλλο πρωί είχε προπόνηση... Μπήκε σε πολυτελές αμάξι ενός φίλου του (ήταν μαζί στο Χοτέλ) και φύγανε!!! Αρα ο Φοφάνα παίρνει :yellowcard: , γιατί πολύ απλά η φήμες που αμφισβητεί είναι αληθινές!!!

Τώρα νυχτερίδα, ΕΛΕΟΣ!!! Χθες έπαιξε όσο καλύτερα μπορούσε! Μαρκαρε, κηνυγούσε, έβγαινε στα πλάγια και μάζευε τη μπάλα, μοιραζε παιχνίδι, έπαιρνε την πρώτη μπαλιά, τα έκανε ΟΛΑ!!! Ε, αμα τον κράζεις μετά απο τέτοιο παιχνίδι, μάλλον έχεις μια εμπάθεια!! :redcard: λοιπόν...
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Να φυγει, εαν πινει να φυγει!!!
Αλλο η διασκεδαση και αλλο η καθημερινη καταναλωη. :pano:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Μπράβο Ζλάταν καλά τα πήγες πάλι στα γνωστά ξύλο κλπ.
Δεν πειράζει την επόμενη θα έρθει πάλι το γκολάκι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”