ΑΕΚ - Π.Α.Ο.Κ. 1-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Lexus

Re: αεκ44-ΠΑΟΚ 1-0 σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Lexus »

ο μονος που δεν φτεει ειναι ο σαντος! ξερετε ποτε θα πω και θα πειτε φτεει ο σαντος ? Οταν μου φερει ο βρυζας εναν παικταρα φορ 1 εκ. και ένα 10αρι 800 χιλ. να μου βαζει τις ευκαιριες σαν αυτες που χανει ο muslimovic και ο φοτακης,Τοτε αν δεν βλεπω μπαλα θα πω ναι φτεει ο σαντος. δλδ μην τρελαθουμε αν δεν μπωρουν να κανουν 2 κλασικες ευκαριες γκοαλ ,ο σαντος δεν τους φτεει.οσο για το γκοαλ που φαγαμε ειναι και λιγο η τυχη , λιγο ο σκοκο που εχει πολλη καλη τεχνικη περασε τους 2 καλυτερουσς μας μεσους σαν τον μεσι και το εβαλε ο μαντουκα.
ntilis

Δημοσίευση από ntilis »

σαλατα εδω μεσα , σαλατα και η ομαδα σε ολα τα τμηματα σημερα. Σε λιγο θα ξεχασω ποτε ειδα εναν αυτοματισμο και λιγο καλη μπαλα. Αδιαφορω για τα αίτια αν μπορειτε να τα βρειτε μπραβο σας. Παντως θυμαμαι εκεινο το τελευταιο διπλο στην φιλαδελφεια με την γκολαρα του οκκα. Και οχι δεν θελω να βγω δευτερος και να ειμαι κοτα με τους μεγαλους. Αφου ολα κρινονται στα play-off ποια η ουσια να νικαω τους αλλους και να τα χανω ολα απο το ποκ?
Αλλο γκρινια και αλλο φιλοδοξια , αγαπητα αδερφια μου. Το ονομα και μονο παοκ σημαινει πρωτια και αυτο θα πιστευω για παντα
Lexus

Δημοσίευση από Lexus »

και κατι ακομα. τρελενομαι παρα μα παρα πολυ που βλεπω τον εργοτελη και την καβαλα να πεζουν τοσο ωραιο
ποδοσφαιρο και να μην πεζω εγω αφτο μου τιν δινι αφανταστα.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Photis έγραψε:Η ομάδα πλέον χρειάζεται παίκτες 11άδας με προσωπικότητα.
+39... Φίλε Φώτη είσαι σωστός... Έτσι είναι... Το ρόστερ γέμισε... Γεμίσαμε απο λύσεις και ρολίστες. Τώρα πλέον χρειαζόμαστε μόνο πρωτοκλασσάτους... Μόνο επιλεκτικές προσθήκες...
Πχ... Μερικά τυχαία παραδείγματα...
Αντί να έχω για δεξί μπάκ Σνάουτσνερ, Αραμπατζή, Μούν, σύνολο κοντά 700.000 ευρώ κρατάω τον έναν με 200.000 και παίρνω και έναν των 500.000...
Αντί να έχω Βερόν, Σορλέν, Φωτάκη με πάνω απο 1 εκ. ευρώ, κρατάω το Σορλέν με 400 και παίρνω έναν με 600 (μην τρελένεστε, δεν είναι λίγα, απο τόσα περίπου παίρνουν και οι Γκαρσία και Βιτόλο), άντε να δώσω και άλλα 100 για έναν συμπληρωματικό τύπου ΜπαλάφοΑμπυμπακάριΚτλπ...
Αντί να πάρω 5ο στόπερ όπως λένε κάποιοι, που κάνει τουλάχιστον 200-250.000 ευρώ, "σκοτώνω" τον Μπιζέρα προσθέτω και το 200ρι και να σου ένας παίκτης των 450-500.000 ευρώ (με τόσα ήρθε αρχικά και ο Κοντρέρας)...
Αντί να έχω τον Φιλομένο με 450 και να πάρω άλλον έναν μέτριο με 250.000 (τόσο έκανε ο Χούτος), παίρνω έναν καλό με 600.000 ευρώ (τόσα παίρνει και ο Μούσλι) και παίρνω για μπακάπ τον Αθανασιάδη με 100.000...
Κτλπ, κτλπ, κτλπ...
Ξαναλέω... Τα παραπάνω παραδείγματα και τα ονόματα ήταν τυχαία... Δεν υπονοώ κάτι... Απλά τη λογική θέλω να εξηγήσω όσο το δυνατόν καλύτερα γι'αυτό και φέρνω παραδείγματα...
Η διοίκηση τα ξέρει καλύτερα όλα αυτά, τα αναγνωρίζει και θα τα διορθώσει... Ετοιμαστείτε απο εδώ και πέρα για ωραίες μεταγραφές... Που θα τις γουστάρετε (ίσως όχι πάντα όλοι :D )... Και το Γενάρη αλλά κυρίως το καλοκαίρι... Κοντός ψαλμός αλληλούια... Και για όσους φίλους αναρωτιούνται που θα βρεθούν τα λεφτά... Θα τα πούμε μόλις ολοκληρωθούν οι μεταγραφές... Υπομονή... Κinder-έκπληξη... :lol:

Αυτά μόνο, τίποτε άλλο δεν θέλω να πώ... Αν και υπάρχουν πολλά... Παίκτες σε κακή μέρα, ατυχία και γκόλ κόντρα στη ροή του αγώνα, ομάδα χωρίς σθένος να αντιδράσει, ψιλολάθη και αδυναμία ανακατέματος της τράπουλας απο τον πάγκο (έλεος ο Φωτάκης στη δεξιά γραμμή), κακή νοοτροπία ορισμένων ποδοσφαιριστών, ο -σε μεγάλο βαθμό- λάθος καλοκαιρινός μεταγραφικός σχεδιασμός που άλλωστε το παραδέχεται και η διοίκηση (το θυμίζω για να προλάβω τα παπαγαλάκια που θα πεταχτούν να πούν τη μπούρδα τους), γενικά υπάρχουν πολλά και διάφορα θέματα, όμως ότι έγινε-έγινε, απλά ελπίζω ότι αυτή τη φορά θα διορθώσουμε τα λάθη μας και στο επόμενο τέτοιο μάτς (καραϊσκάκη) να είμαστε σοβαρότεροι και να κάνουμε επιτέλους ένα διπλό... Βέβαια το έχουμε πει 19 μετρημένες φορές αυτό, αλλά δεν πειράζει, ας είναι άλλη μία, αρκεί την επόμενη να κερδίσουμε... :opaokara:

Υ.Γ. Δυστυχώς παίδες για τις επόμενες 7-8 μέρες δεν θα μπορέσω να απαντήσω σε κανέναν μιάς και πάω φαντάρος στα γεράματα... Επομένως τα λέμε απο βδομάδα...
Ώς τότε... Καλή μας χώνεψη... :lol:
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Αρη όντως ψιλοτραγικός ο Φωτάκης αλλά ακόμα τραγικότερος ο μικρός...δυστυχώς....λύση στο πλάι δεν υπάρχει αν σκεφτούμε και το τι κάνει και ο Σορλέν.
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

Οι μεγάλες εμφανίσεις συνεχίζονται... Τρελή μπάλα, νοοτροποία νικήτη.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Orwell έγραψε:Αρη όντως ψιλοτραγικός ο Φωτάκης αλλά ακόμα τραγικότερος ο μικρός...δυστυχώς....λύση στο πλάι δεν υπάρχει αν σκεφτούμε και το τι κάνει και ο Σορλέν.
Υπάρχει λύση... Μεταγραφή... Δεν πάς πουθενά με ένα καλό εξτρέμ (Βιερίνια), ένα ταλέντο (Κούτσια) και έναν κατασυνθήκη (Σορλέν)... Οι ομάδες που παίζουν 4-3-3 χρειάζονται τρία πρωτοκλασσάτα εξτρέμ και ένα συμπληρωματικό ή έστω δύο πρωτοκλασσάτα και δύο συμπληρωματικά... Αλλιώς ο φόρ θα παλεύει μόνος του με τα θηρία... Εμείς έχουμε ένα πρωτοκλασσάτο (Βιερίνια) και δύο συμπληρωματικά (Σορλέν-Κούτσια)... Και ψάχνουν οι άσχετοι αρθρογράφοι (και δημοσιογράφοι αλλά και συμ-φορουμίστες) αν θα πάρουμε δεξί μπάκ, στόπερ ή 8άρι... Εγώ τους φταίω μετά που δεν πετυχαίνουν ποτέ τίποτα...?? :lol: :lol:

Καλό μας ξημέρωμα... ;)
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

πολύ φιλοσοφία...
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Εχω κουραστεί να λεω ότι με 2,5 φορ και 2,5 εξτρέμ δεν πάμε πουθενά...και μετά την αλλαγή θέσης του Κόνσε 1,5 εξτρέμ...αλλά το παρόν καίει τώρα...η μεταγραφή ή καλύτερα μεταγραφές είναι φυσικά επιβεβλημένες...η χρονιά όμως πήγε ήδη στράφι.
Απορία γιατί όταν μπήκε ο μικρός δεν άλλαξε θέση με τον Βιέρι...ίσως με τον λιγότερο σκληροτράχηλο Καράμπελα και στο καλό του πόδι ο Βιέρι να πήγαινε καλύτερα..μεγάλη απορία γιατί ο Σάντος τουλάχιστο αλλαγή στα εξτρέμ την κάνει συχνά.
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

Orwell και γω εχω αυτην την απορια για την αλλαγη των εξτρεμ. Ισως ειναι το μονο για το οποιο μπορω να πω κατι για το Σαντος σημερα. Αλλα το να λες οτι η χρονια πηγε ηδη στραφι μου προκαλει απορια... Εισαι τριτος με 3 βαθμους διαφορα απο αεκ να σου θυμησω...
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

στράφι εννοώ ότι με βάζελο μέσα και έτσι όπως πάμε στα ντέρμπυ Κύπελο και ΤσουΛου δεν περιμένω...εκτός αν αποκλειστει και αυτός στο Κύπελο και μείνει κανας Ρούλης μόνο, οπότε εκεί ελπίζω σοβαρά...
Αρα 3η θέση στην καλύτερη και πάλι Ουεφάκι...και μεγάλη διαφορά απ' τον 2ο...αυτά δυστυχώς.
Άβαταρ μέλους
giannikis

Δημοσίευση από giannikis »

Βαρέθηκα ν'ακούω τη λέξη διαχείριση του αγώνα από τον προπονητή μας ...κουράστηκα...
είχαμε απέναντι μας τη χειρότερη αεκ κ κάναμε το απόλυτο μηδέν !!!!αυτά για πρώτο
ημίχρονο τ'ακούω βερεσέ ....η μόνη αγωνιστική φιλοσοφία που έχει η ομάδα είναι ΑΜΥΝΑ .
αν γι'αυτό φταίει το ρόστερ το καλοκαίρι ας φρόντιζαν να ενισχύσουν την ομάδα καταλλήλος .
το παραμύθι με τον προγραμματισμό νωρίς πήγε περίπατο για φέτος ...σίγουρα κάποιοι θα
βοηθήσουν μελλοντικά για τώρα δεν παίζει κάτι(κούτσια,παπαζ..,αμπουμπα).Μας λείπει ο ενθουσιασμός
σαν ομάδα όλα πρέπει να γίνουν ορθολογικά. Δεν είναι
μομφή αυτά π[ου λέω απλώς συμπεράσματα..όλοι το καλύτερο θέλουμε για την στεναχώρια μας !!!
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

ουεφάκι?
με έσοδα στα γρήγορα 5 μύρια?
απο την 9η θέση πριν δύο χρόνια πήγαμε στο πρωτάθλημα ρε όργουελ?
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

giannikis έγραψε:Βαρέθηκα ν'ακούω τη λέξη διαχείριση του αγώνα από τον προπονητή μας ...κουράστηκα...
είχαμε απέναντι μας τη χειρότερη αεκ κ κάναμε το απόλυτο μηδέν !!!!αυτά για πρώτο
ημίχρονο τ'ακούω βερεσέ ....η μόνη αγωνιστική φιλοσοφία που έχει η ομάδα είναι ΑΜΥΝΑ .
αν γι'αυτό φταίει το ρόστερ το καλοκαίρι ας φρόντιζαν να ενισχύσουν την ομάδα καταλλήλος .
το παραμύθι με τον προγραμματισμό νωρίς πήγε περίπατο για φέτος ...σίγουρα κάποιοι θα
βοηθήσουν μελλοντικά για τώρα δεν παίζει κάτι(κούτσια,παπαζ..,αμπουμπα).Μας λείπει ο ενθουσιασμός
σαν ομάδα όλα πρέπει να γίνουν ορθολογικά. Δεν είναι
μομφή αυτά π[ου λέω απλώς συμπεράσματα..όλοι το καλύτερο θέλουμε για την στεναχώρια μας !!!
δες την εικόνα σ μόνο...όλοι είμαστε στεναχωρημένοι αδερφέ...καλώς ήρθες κιόλας...
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Ρε Πάνο..ρε Πάνο...τι να σου πω ρε φίλε...
ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η 9η ΘΕΣΗ, Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ?? επειδή τερματίσαμε μιά φορά εκεί,έγινε η αφετηρία μας και πλέον κάθε θέση πάνω από κει είναι επιτυχία??
Και δεν περίμενα πρωτάθλημα...ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ...σοβαροί να μαστε.
Δλδ φέτος που ο γάβρος αποκλείστηκε απ' τις Σέρρες στον 1ο γύρο, του χρόνου αν αποκλειστεί στον 2ο θα μιλάει για επιτυχία?? τι σόι λογική είναι αυτή??

Και τα 5 εκ. απ' το Ουεφάκι ας τα δούμε πρώτα...γιατί φέτος δεν φάνηκαν κατά δω...Ολλανδία μεριά πήγαν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”