19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
- sidpanos
Re: Βασίλης Κουτσιανικούλης
κος λίγο πιο σοβαρά...μεγάλος άνθρωπος είσαι...
μ@λακιες ξεμ@λακιες,τι γνώμη του λέει και την σεβόμαστε αν και δεν συμφωνούμε...
μ@λακιες ξεμ@λακιες,τι γνώμη του λέει και την σεβόμαστε αν και δεν συμφωνούμε...
σιντ ξεκαθαρισα νομιζω οτι η αναφορα μου δεν ειναι στο ποσταρισμα του φιλου opaoktsis4.
απλα αυτο για το κλειστες αμυνες ειναι μια ευκολη δικαιολογια που την ακουω συνεχεια και που δεν ισχυει.
δηλαδη αυτο που εχουν περασει στον κοσμο ειναι οτι με τις 10 μικρες ομαδες ο κουτσια δεν μπορει για παιζουν κλειστα και με τις 3 μεγαλες δεν μπορει γιατι ειναι πιτσιρικας. ελεος.
απλα αυτο για το κλειστες αμυνες ειναι μια ευκολη δικαιολογια που την ακουω συνεχεια και που δεν ισχυει.
δηλαδη αυτο που εχουν περασει στον κοσμο ειναι οτι με τις 10 μικρες ομαδες ο κουτσια δεν μπορει για παιζουν κλειστα και με τις 3 μεγαλες δεν μπορει γιατι ειναι πιτσιρικας. ελεος.
- trelopaoki444
ronaldo έγραψε:καποιοι λεγανε οτι θα του μαθει μπαλα και ταχτικη ο σαντος
εγω τον βλεπω να παει απο το κακο στο χειροτερο
πραγματικα στα φιλικα το καλοκαιρι εβλεπα πολλα θετικα στοιχεια
και εννοειται περυσι στον εργοτελη ηταν η αποκαλυψη του πρωταθληματος
φετος δεν ξερω ποιος φταιει και αν φταιει αλλα παει απο το κακο στο χειροτερο
το περιεργο ειναι οτι ουτε καν τρεχει δεν φαινεται να ειναι καν γρηγορος ενω περυσι ειχε ξεχωρισει ως ο πιο γρηγορος του πρωταθληματος
Φιλε μου θα σου απαντησω τι βλεπω εγω για τον Κουτσια. Φετος ειναι ο χρονος προσαρμογης του σε μια μεγαλη ομαδα. Πρεπει να μαθει πρωτα να παιζει ποδοσφαιρο και οχι μπαλα που επαιζε ως τωρα. Το οτι οπως λες ειναι αργος μην αγχωνεσαι θυμησου το Βιερινια ποσο πιο αργος ηταν περσι κ πως παει φετος και υποψην οτι αυτος ειχε και καλυτερη σωματοδομη απο Κουτσια. Η προετοιμασια με το Σαντος δεν ειναι ευκολη. Ο μικρος χρειαζεται ενδυναμωση κ ο Σαντος το γνωριζει καλυτερα απο μας. εγω πιστευω οτι φετος το παιδι θελει υπομονη μια επενδυση την κανεις ΠΑΝΤΑ βλεποντας σς βαθος χρονου κ ο πιτσιρικας εχει πολυ μελον μπροστα του. ΥΠΟΜΟΝΗ και ολα θα γινουν.
- PABLO GARCIA1
Φιλε μου αν δεχθώ αυτό που λες και που είναι το καλύτερο σενάριο, τότε πολύ απλά το 1,5 εκ. για ένα παίκτη που δεν ξέρει ποδόσφαιρο και χρειάζεται 1 χρόνο για το μάθει είναι γκέλα και μάλιστα τεράστια...
Να αναφέρω ακόμα ότι ακόμα και ο περυσινός Βιειρίνια είχε πολύ μεγάλη διαφορά απ' τον φετινό Κούτσια..πολύ μεγάλη.
Να αναφέρω ακόμα ότι ακόμα και ο περυσινός Βιειρίνια είχε πολύ μεγάλη διαφορά απ' τον φετινό Κούτσια..πολύ μεγάλη.
- trelopaoki444
Η λεξη επενδυση αρα δε σου λεει τιποτα εσενα δηλαδη? Το οτι δεν ξερει ποδοσφαιρο σημαινει οτι ακομα τακτικα ειναι σε μαυρα μεσανυχτα το παιδι. Στον εργοτελη του ελεγαν εσυ θα καθεσαι εξω αριστερα η δεξια κ θα προσπαθεις να βγαζεις κοντρα επιθεσεις. Στον ΠΑΟΚ πλεονπρεπει να μαθει ποτε αμυνεται ποτε βγαινει δεξια ποτε να κλεινει προς το κεντρο ποτε να προσπαθησει να περασει τον αντιπαλο του... Υπομονη ο Σαντος ειμαι σιγουρος οτι μπορει να μην παρει ποτε κουπα με τον ΠΑΟΚ, μπορει ποτε να μην παρει ντερμπυ με το ΠΟΚ, αλλα θα αφησει πολλα εκατομυρια στον ΠΑΟΚ φιλε μου. Ηδη ο Βιερινια αρχιζει κ ανεβαζει αισθητα το κασε του....
- trelopaoki444
Orwell έγραψε:Να αναφέρω ακόμα ότι ακόμα και ο περυσινός Βιειρίνια είχε πολύ μεγάλη διαφορά απ' τον φετινό Κούτσια..πολύ μεγάλη.
Ερχεσαι εν μερει στα λογια μου... Ο βιερινια ακριβως επειδη εμαθε μπαλα στην πορτογαλια ξερει τι θα πει ποδοσφαιρο, οπως και ηταν πολυ πιο δεμενος σωματικα απο τον Κουτσια. Ακομα κ ετσι ομως η βελτιωση του στα χερια του Σαντος ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ !!!
Το ιδιο περιμενω να γινει κ ο Κουτσια σε 2 χρονακια... Αν εσενα μια τετοια επενδυση σου φαινεται ασυμφορη τοτε τι να πω
Ορισμένοι κάνεται λες και τα λεφτά για τον Κουτσιανικούλη τα βάλατε από την τσέπη σας...Κουλάρεται λίγο μάγκες..Το παιδί είναι μια επένδυση για μας και μπορεί να βγει και μπορεί και να μην βγει..Έτσι είναι αυτά..Ας μην τρελενόμαστε λοιπόν και ας μην περιμένουμε επειδή δόθηκαν τόσα λεφτά για ένα ταλέντο οτι θα πρέπει αυτό να κάνει κωλοτούμπες στον αέρα...
Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου ποδοσφαιριστές που ήρθαν σε μια ομάδα με τρεις και εξήντα πουλήθηκαν για εκατομμύρια και άλλοι για τους οποίους επενδύθηκαν εκατομμύρια δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες...
Σκεφτείται ότι το ελάχιστο χρονικό διάστημα της τωρινής διοίκησης ο ΠΑΟΚ πληρώθηκε εκ ευρώ για πωλήσεις παικτών. Και μιλάμε για παίκτες που είτε ξόδεψε ελάχιστα χρήματα για να τους αποκτήσει (μελλίσης, φερνάντεζ) είτε δεν ξόδεψε τίποτα καθώς προέρχονταν απο τις ακαδημίες...(χριστοδουλόπουλος).....
Δεν καταλαβαίνω γιατί εκτός από το άγχος που έχει ο πιτσιρικάς καθημερινά να αξιοποιήσει το ταλέντο του σε ένα τόσο πιεστικό περιβάλλον και να προκόψει στην ζωή του να πρέπει να έχει και εμάς κάθε εβδομάδα να τον κρίνουμε τόσο αυστηρά γιατί κάποιοι τον πίστεψαν και αποφάσισαν να ξοδέψουν ένα μεγάλο ποσό για πάρτυ του..Ξεκολλάτε επιτέλους..Ειλικρινά το πιστεύω πολύ ότι αυτό το παιδί θα το καταδικάσει το όλο θέμα με τα πολλά λεφτά που δώσαμε γι αυτόν...
Ξεκολλάτε λοιπόν και αντιμετωπίστε τον και κρίνεται τον όπως τον κρίνει ο σαντος και η διοικηση..Ειλικρινά αν σκεφτεί κανείς την ολοφάνερη διαφορά του άγχους που έχει η διοίκηση (και ειδικά ο σάντος) για το αν θα παίξει σήμερα ο κουτσιανικούλης μπάλα ή οχι με το άγχος που τραβάει ο κόσμος το αποτέλεσμα είναι γελοίο... Για ορισμένους η απόδοση του παιδιού έχει την ίδια βαρύτητα με το αν θα κερδίσει η ομάδα ενώ για τον σάντος και την διοίκηση το αν θα παίξει καλά ο κουτσιανικούλης έχει την ίδια σημασία που έχει με το αν θα παίξει καλά ο παπάζογλου, ο μαλεζάς ή ο αραμπατζής...
Οι μεγάλες ομάδες χαίρονται να βλέπουν τα ταλέντα τους να προσαρμόζονται σταδιακά στην ομάδα και κάποια στιγμή προσδοκούν να τους δούν να παίρνουν θέση στο βασικό σχήμα δίπλα στους υπόλοιπους έτοιμους και ολοκληρωμένους παίκτες της ομάδας..
Άρχισα να πιστεύω ότι αυτή η μεταγγραφή ήτανε λάθος της διοίκησης όχι μονο γιατί ήταν μια υψηλή επένδυση με μεγάλο βαθμό κινδύνου αλλά και γιατί σαν οπαδική νοοτροπία δεν έχουμε ακόμα την ωριμότητα να χειριστούμε τέτοιου είδους μεταγγραφικές κινήσεις κάτι που ως ένα σημείο λογικό καθώς τόσα χρόνια είχαμε συνηθίσει να (ξε)πουλάμε παίκτες και όχι να αγοράζουμε....
Τουλάχιστον, next time, θα πρέπει η διοίκηση να αρχίσει να μπαίνει σε σκέψεις για τον αν θα πρέπει να μας κάνει ευρύτερα γνωστά τα ποσά που ξοδεύονται για τέτοιου είδους κινήσεις..Φανταστείται πόσο λιγότερο θα ζαλίζαμε σε εβδομαδιαία βάση τα @@ του κάθε κουτσιανικούλη και κατεπέκταση του σάντος, αν αυτή η μεταγγραφή αντί για 1.7 κόστιζε κάπου στα 200 χιλιάρικα...Βέβαια φανταστείται για μια μεταγγραφη στην οποία εμπλεκότανε ολόκληρος γκαγκάτσης να μην γίνονταν φανερά όλα τα στοιχεία της δοσοληψίας.. ....δεν μπορώ να φανταστώ τι σενάρια επιστομονικής φαντασίας θα ακούγονταν και θα γράφονταν..

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου ποδοσφαιριστές που ήρθαν σε μια ομάδα με τρεις και εξήντα πουλήθηκαν για εκατομμύρια και άλλοι για τους οποίους επενδύθηκαν εκατομμύρια δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες...
Σκεφτείται ότι το ελάχιστο χρονικό διάστημα της τωρινής διοίκησης ο ΠΑΟΚ πληρώθηκε εκ ευρώ για πωλήσεις παικτών. Και μιλάμε για παίκτες που είτε ξόδεψε ελάχιστα χρήματα για να τους αποκτήσει (μελλίσης, φερνάντεζ) είτε δεν ξόδεψε τίποτα καθώς προέρχονταν απο τις ακαδημίες...(χριστοδουλόπουλος).....
Δεν καταλαβαίνω γιατί εκτός από το άγχος που έχει ο πιτσιρικάς καθημερινά να αξιοποιήσει το ταλέντο του σε ένα τόσο πιεστικό περιβάλλον και να προκόψει στην ζωή του να πρέπει να έχει και εμάς κάθε εβδομάδα να τον κρίνουμε τόσο αυστηρά γιατί κάποιοι τον πίστεψαν και αποφάσισαν να ξοδέψουν ένα μεγάλο ποσό για πάρτυ του..Ξεκολλάτε επιτέλους..Ειλικρινά το πιστεύω πολύ ότι αυτό το παιδί θα το καταδικάσει το όλο θέμα με τα πολλά λεφτά που δώσαμε γι αυτόν...
Ξεκολλάτε λοιπόν και αντιμετωπίστε τον και κρίνεται τον όπως τον κρίνει ο σαντος και η διοικηση..Ειλικρινά αν σκεφτεί κανείς την ολοφάνερη διαφορά του άγχους που έχει η διοίκηση (και ειδικά ο σάντος) για το αν θα παίξει σήμερα ο κουτσιανικούλης μπάλα ή οχι με το άγχος που τραβάει ο κόσμος το αποτέλεσμα είναι γελοίο... Για ορισμένους η απόδοση του παιδιού έχει την ίδια βαρύτητα με το αν θα κερδίσει η ομάδα ενώ για τον σάντος και την διοίκηση το αν θα παίξει καλά ο κουτσιανικούλης έχει την ίδια σημασία που έχει με το αν θα παίξει καλά ο παπάζογλου, ο μαλεζάς ή ο αραμπατζής...
Οι μεγάλες ομάδες χαίρονται να βλέπουν τα ταλέντα τους να προσαρμόζονται σταδιακά στην ομάδα και κάποια στιγμή προσδοκούν να τους δούν να παίρνουν θέση στο βασικό σχήμα δίπλα στους υπόλοιπους έτοιμους και ολοκληρωμένους παίκτες της ομάδας..
Άρχισα να πιστεύω ότι αυτή η μεταγγραφή ήτανε λάθος της διοίκησης όχι μονο γιατί ήταν μια υψηλή επένδυση με μεγάλο βαθμό κινδύνου αλλά και γιατί σαν οπαδική νοοτροπία δεν έχουμε ακόμα την ωριμότητα να χειριστούμε τέτοιου είδους μεταγγραφικές κινήσεις κάτι που ως ένα σημείο λογικό καθώς τόσα χρόνια είχαμε συνηθίσει να (ξε)πουλάμε παίκτες και όχι να αγοράζουμε....
Τουλάχιστον, next time, θα πρέπει η διοίκηση να αρχίσει να μπαίνει σε σκέψεις για τον αν θα πρέπει να μας κάνει ευρύτερα γνωστά τα ποσά που ξοδεύονται για τέτοιου είδους κινήσεις..Φανταστείται πόσο λιγότερο θα ζαλίζαμε σε εβδομαδιαία βάση τα @@ του κάθε κουτσιανικούλη και κατεπέκταση του σάντος, αν αυτή η μεταγγραφή αντί για 1.7 κόστιζε κάπου στα 200 χιλιάρικα...Βέβαια φανταστείται για μια μεταγγραφη στην οποία εμπλεκότανε ολόκληρος γκαγκάτσης να μην γίνονταν φανερά όλα τα στοιχεία της δοσοληψίας.. ....δεν μπορώ να φανταστώ τι σενάρια επιστομονικής φαντασίας θα ακούγονταν και θα γράφονταν..

- PABLO GARCIA1
Κατ' αρχήν επειδή μάλλον σε μένα αναφέρεσαι-και μη λες ορισμένοι-δεν καταλαβαίνω σχόλια του στυλ coolάρετε, ξεκολλάτε, μην τρελένεστε...λάθος το πιασες.
Οπως λάθος έπιασες και το ότι περιμένουμε να κάνει κωλοτούμπες στον αέρα.
Ο πιτσιρικάς διάλεξε ένα επάγγελμα που είναι θέλοντας ή όχι αγχωτικό...και αυτό όχι επειδή θα γράψει κάποιος κάπου κάτι αλλά γιατί όταν μπαίνεις σε ένα γήπεδο και σε βλέπουν 30-40 χιλ μάτια ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.
Και το τι πιστεύεις εσύ όπως και το τι πιστεύω εγώ πίστεψε με δεν έχει καμμιά αξία...αξία έχει μόνο αυτό που φαίνεται και για την ώρα αυτό μόνο απογοητευτικό είναι.
Το πως τον κρίνει η διοίκηση και ο Σάντος και αν υπάρχει προβληματισμός ή οχι γύρω απ' τις εμφανίσεις του,δεν το ξέρεις φίλε μου γι' αυτό και μην είσαι τόσο σίγουρος.
κλείνοντας θα σου πω ότι δεν τον πλήρωσα απ' την τσέπη μου, ούτε έχω την απαίτηση η διοίκηση να με ρωτάει κάθε φορά που θα θέλει να κάνει μιά μεταγραφή...αλλά όπως εγώ δεν τους πήρα το στυλό απ' το χέρι, μην τυχόν και υπογράψει ο μικρός και δεν τους εμπόδισα,μη με εμποδίζεις και συ να πω την άποψη μου όσο και αν σε σένα δεν αρέσει ή διαφωνείς...φαντάζομαι να μου επιτρέψεις να έχω το δικαίωμα αυτό...ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ο πιτσιρικάς διάλεξε ένα επάγγελμα που είναι θέλοντας ή όχι αγχωτικό...και αυτό όχι επειδή θα γράψει κάποιος κάπου κάτι αλλά γιατί όταν μπαίνεις σε ένα γήπεδο και σε βλέπουν 30-40 χιλ μάτια ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.
Και το τι πιστεύεις εσύ όπως και το τι πιστεύω εγώ πίστεψε με δεν έχει καμμιά αξία...αξία έχει μόνο αυτό που φαίνεται και για την ώρα αυτό μόνο απογοητευτικό είναι.
Το πως τον κρίνει η διοίκηση και ο Σάντος και αν υπάρχει προβληματισμός ή οχι γύρω απ' τις εμφανίσεις του,δεν το ξέρεις φίλε μου γι' αυτό και μην είσαι τόσο σίγουρος.
κλείνοντας θα σου πω ότι δεν τον πλήρωσα απ' την τσέπη μου, ούτε έχω την απαίτηση η διοίκηση να με ρωτάει κάθε φορά που θα θέλει να κάνει μιά μεταγραφή...αλλά όπως εγώ δεν τους πήρα το στυλό απ' το χέρι, μην τυχόν και υπογράψει ο μικρός και δεν τους εμπόδισα,μη με εμποδίζεις και συ να πω την άποψη μου όσο και αν σε σένα δεν αρέσει ή διαφωνείς...φαντάζομαι να μου επιτρέψεις να έχω το δικαίωμα αυτό...ευχαριστώ εκ των προτέρων.
lion4 έγραψε:Ορισμένοι κάνεται λες και τα λεφτά για τον Κουτσιανικούλη τα βάλατε από την τσέπη σας...
γιατι απο αλλη τσεπη βγηκαν?
βγηκαν απο την τσεπη του ζαγορακη και δεν το ξερω?
βγηκαν απο την τσεπη του γκαγκατση και δεν το ξερω?
βγηκαν απο την τσεπη του βρυζα και δεν το ξερω?
τα χρηματα βγηκα απο τις τσεπες Παοκτσηδων, οι οποιοι εχουν καθε δικαιωμα να αγωνιουν για την μεγαλυτερη χρηματικη επενδυση που εκανε ποτε η ομαδα σε παικτη.
ενα προβλημα που παρατηρω τωρα τελευταια ειναι οτι ορισμενοι το αυτονοητο το θεωρουν γκρινια.
φυσικα και περιμενω ακομη τον βασιλη. τον πιστυεω αλλα μεχρι στιγμης δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος.
πρεπει να μαθει λεει τακτικη. σωστο περα για περα. θα την μαθει βημα, βημα γιατι δουλευει με τον καλυτερο προπονητη.
το λαθος ομως που κανουν αρκετοι ειναι οτι ξαφνικα σε δυο τρεις μηνες απο τωρα ή στην αρχη της επομενης χρονιας θα μπει στο γηπεδο ο βασιλης και θα ειναι ετοιμος παικτης. θα τελειωσει η σχολικη χρονια και θα αφου παρει το πτυχιο απο τον δασκαλο σαντος θα μας δειξει επιτελους τι μπορει να κανει.
μονο που δεν παει ετσι. ο βασιλης μαθαινει καθημερινα και η βελτιωση του ειναι καθημερινη. τουλαχιστον ετσι πρεπει να ειναι. και φυσικα αυτη την καθημερινη, εστω μικρη τακτικη του βελτιωση πρεπει να την δειχνει στον αγωνιστικο χωρο.
και εδω ξεκιναει το προβλημα. δεν δειχνει την παραμικρη βελτιωση. λες και δεν κανει μαθηματα με τον δασκαλο σαντος. την ιδια υστερηση σε τακτικο επιπεδο που ειδαμε την πρωτη μερα βλεπουμε και σημερα.
μακαρι βεβαια να κανω λαθος και ο βασιλακης να μας ξαφνιασει και να μας τα δειξει ολα μαζι.
μεχρι να ερθει ομως αυτη η ωρα δεν μπορω να πω τιποτα στον Παοκτση που ποναει την ομαδα και βλεπει την μεγαλυτερη του επενδυση και την μεγαλυτερη του ελπιδα να μην αποδιδει αυτα που πρεπει και αυτα που μπορει.
το μονο που μπορω να του πω ειναι οτι πιθανη μουρμουρα στο γηπεδο θα φτασει στους παικτες και ειναι ικανη να κανει ζημια στον πιτσιρικα. να του κοψει τα ποδια.
Orwell έγραψε:Κατ' αρχήν επειδή μάλλον σε μένα αναφέρεσαι-και μη λες ορισμένοι-δεν καταλαβαίνω σχόλια του στυλ coolάρετε, ξεκολλάτε, μην τρελένεστε...λάθος το πιασες.
Orwell αν αναφερόμουν σε σενα, πολύ απλά θα σε έκανα παράθεση..Μόνο σε αυτό το site έχουν γραφτεί 40 σελίδες για τον εν λόγω παίκτη..Επομένως αν αντρέξεις σε προηγούμενες σελίδες θα καταλάβεις οτί αναφέρομαι στο γενικότερο κλίμα που υπάρχει...
Τώρα πάλι από τον Σάντος και την διοίκηση θεωρώ ότι δεν υπάρχει ο ίδιος προβληματισμός καθώς αν τους είχε κυριευέσει το ίδιο άγχος ο βασίλης, ειδικά τώρα που σταμάτησε την μπάλα και ο κονσεισάο θα ήταν βασικός και αναντικατάστατος Παρόλο αυτά ο μικρός παιρνει τον ίδιο χρόνο συμμετοχής που παίρνει και ένα άλλο ταλέντο..ο παπάζογλου...και ίσως ακόμα λιγότερο...
Τώρα για το θέμα περί ελεύθερου δικαιώματος έκφρασης της γνώμης σου, δν είμαι σε θέση να ξέρω κατά πόσο ήταν ειρωνικό...Θα σου απαντήσω λοιπόν καλοπροαίρετα και θα σου πω εννοείται οτι ο καθένας είναι ελεύθερος να γράφει την γνώμη του και εννοείται ότι οτιδήποτε και αν λέω εγώ θα δεις που θα γραφτούν άλλες 40 σελίδες στο ίδιο τέμπο....Αν θες κιόλας αυτό είναι και το αναμενώμενο..Ειδικά αν η απόδοση του παίκτη δεν ανέβει κατακόρυφα..Ο προβληματισμός όταν κάτι δεν πάει καλά είναι υγεία..Όμως γνώμη μου ότι έχουμε ξεφύγει λίγο και δεν βοηθάμε τα πράγματα...Όποιος θέλει λοιπόν το κρατάει....
- PABLO GARCIA1
Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς ότι έχουμε ξεφύγει...
Αυτά που γίνονται σε άλλες ομάδες εμείς τα έχουμε σχεδόν δαιμονοποιήσει και θα αναφέρω ένα παράδειγμα.
Πέρυσι στο γάβρο ο Μήτρογλου έχασε ένα πέναλτυ που πολύ πιθανόν θα τους έστελνε στους ομίλους του ΤΣΟΥΛΟΥ...στο ματς με την Ανόρθωση αναφέρομαι για όποιον θυμάται...το αποτέλεσμα ήταν να πέσουν πάνω του φίλαθλοι και δημοσιογράφοι και να τον κράζουν απ' το πρωι μέχρι το βράδυ...ποιόν τον Μήτρογλου...
Φέτος ο Μήτρογλου κάθε άλλο παρά πτοήθηκε απ' το περυσινό κράξιμο και έχει βάλει καθοριστικά γκολ κρατώντας την επίθεσή τους μόνος του...δεν έβαλε κάτω το κεφάλι και έμεινε στο εύκολο" μου γαμήθηκε η ψυχολογία και τέλος"
Δεν επικροτώ το παραπάνω σε καμιά περίπτωση αλλά η μοίρα των παίκτών που θέλουν να κάνουν καριέρα είναι να υπερβαίνουν και κακές κριτικές και να υπερνικάνε το άγχος τους...αλλιώς απλά δεν κάνουν...άδικο?? ίσως...αλλά έτσι είναι και γι' αυτό κάποιοι ξεχωρίζουν και άλλοι όχι.
Για τον Κούτσια θα πω ότι σε καμμιά περίπτωση δεν γίνεται το παραπάνω αλλά ότι υπάρχει σοβαρός προβληματισμός για το αν κάνει και το αν τα λεφτά που δόθηκαν είναι υπερβολικά...και είναι και απολύτως normal αυτό.
Τα σχόλια του έχουμε ξεφύγει ως εκ τούτου για μένα δεν ισχύουν....
Για μένα ο ΠΑΟΚ με την σημερινή του οικονομική κατάσταση, επενδύσεις της τάξεως του 1,5 εκ δεν μπορεί να κάνει για κανέναν...αυτό δεν είναι επένδυση, αυτό είναι ρίσκο και μάλιστα πολύ μεγάλο.
Αυτά που γίνονται σε άλλες ομάδες εμείς τα έχουμε σχεδόν δαιμονοποιήσει και θα αναφέρω ένα παράδειγμα.
Πέρυσι στο γάβρο ο Μήτρογλου έχασε ένα πέναλτυ που πολύ πιθανόν θα τους έστελνε στους ομίλους του ΤΣΟΥΛΟΥ...στο ματς με την Ανόρθωση αναφέρομαι για όποιον θυμάται...το αποτέλεσμα ήταν να πέσουν πάνω του φίλαθλοι και δημοσιογράφοι και να τον κράζουν απ' το πρωι μέχρι το βράδυ...ποιόν τον Μήτρογλου...
Φέτος ο Μήτρογλου κάθε άλλο παρά πτοήθηκε απ' το περυσινό κράξιμο και έχει βάλει καθοριστικά γκολ κρατώντας την επίθεσή τους μόνος του...δεν έβαλε κάτω το κεφάλι και έμεινε στο εύκολο" μου γαμήθηκε η ψυχολογία και τέλος"
Δεν επικροτώ το παραπάνω σε καμιά περίπτωση αλλά η μοίρα των παίκτών που θέλουν να κάνουν καριέρα είναι να υπερβαίνουν και κακές κριτικές και να υπερνικάνε το άγχος τους...αλλιώς απλά δεν κάνουν...άδικο?? ίσως...αλλά έτσι είναι και γι' αυτό κάποιοι ξεχωρίζουν και άλλοι όχι.
Για τον Κούτσια θα πω ότι σε καμμιά περίπτωση δεν γίνεται το παραπάνω αλλά ότι υπάρχει σοβαρός προβληματισμός για το αν κάνει και το αν τα λεφτά που δόθηκαν είναι υπερβολικά...και είναι και απολύτως normal αυτό.
Τα σχόλια του έχουμε ξεφύγει ως εκ τούτου για μένα δεν ισχύουν....
Για μένα ο ΠΑΟΚ με την σημερινή του οικονομική κατάσταση, επενδύσεις της τάξεως του 1,5 εκ δεν μπορεί να κάνει για κανέναν...αυτό δεν είναι επένδυση, αυτό είναι ρίσκο και μάλιστα πολύ μεγάλο.
Το μονο που θα γινόταν αν δεν είχαμε πάρει αυτόν, θα ήταν ότι θα είχαμε πάρει άλλους παίκτες που ίσως να βοηθούσαν περισσότερο. Εννοώ ότι δεν τον χρωστάμε πουθενα για να καιγόμαστε να βγάλει μάτια... Τα λεφτά δόθηκαν και... τέλειωσε!!
Αμα μας βγει σε 2-3-4 χρόνια θα έχει πολλαπλασιάσει την αξία του... Αν δεν, τότε χάσαμε τη δυνατότητα να αγοράσουμε 2 παίκτες καλούς την μεταγραφική περίοδο που μας πέρασε!!
Εγώ προτιμώ να γίνονται τέτοια "λάθη", που ίσως να αποδειχτεί ότι δεν είναι λάθος, παρά κάτι άλλα του στυλ ξέχασα να πληρώσω την εφορία, υπεγραψα άτι που δεν ήθελα, έχω χρέη 40 εκ. € κτλ κτλ...
Τολμησαν οι υπεύθυνοι και δεν τους βγήκε... Αν δεν τολμούσαν θα είχαμε άλλα... Ρισκο θέλει για να πετυχεις... Χωρίς ρίσκο, φτάνεις στην 4η θεση... Για να πας παραπάνω όταν δεν έχεις πολλά λεφτά ΠΡΕΠΕΙ να ρισκάρεις...
Αμα μας βγει σε 2-3-4 χρόνια θα έχει πολλαπλασιάσει την αξία του... Αν δεν, τότε χάσαμε τη δυνατότητα να αγοράσουμε 2 παίκτες καλούς την μεταγραφική περίοδο που μας πέρασε!!
Εγώ προτιμώ να γίνονται τέτοια "λάθη", που ίσως να αποδειχτεί ότι δεν είναι λάθος, παρά κάτι άλλα του στυλ ξέχασα να πληρώσω την εφορία, υπεγραψα άτι που δεν ήθελα, έχω χρέη 40 εκ. € κτλ κτλ...
Τολμησαν οι υπεύθυνοι και δεν τους βγήκε... Αν δεν τολμούσαν θα είχαμε άλλα... Ρισκο θέλει για να πετυχεις... Χωρίς ρίσκο, φτάνεις στην 4η θεση... Για να πας παραπάνω όταν δεν έχεις πολλά λεφτά ΠΡΕΠΕΙ να ρισκάρεις...
Αν και μικρός τα λες καλά.
Καλά λέει η παροιμία από gika, τρελλό και μευθσμένο μαθαίνεις την αλήθεια
+4
Καλά λέει η παροιμία από gika, τρελλό και μευθσμένο μαθαίνεις την αλήθεια

+4