Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
Re: Fernando Santos
shark4 το προβλημα ειναι οτι τους δειχνει περισσοτερο σεβασμο απο αυτον που πρεπει.
λειτουργει διαφορετικα σε αυτα τα ματς και ειναι φανερο απο τετοιες λεπτομεριες.
περυσι παλι στο οακα που κοντεψε να μπει μεσα, και εριξε τρελα μπινελικια στον βιερινια επειδη δεν εβγαλε αμεσως την μπαλα εξω για πεσμενο παιχτη της αεκ.
ειναι πραγματα που δεν τα κανει στον ατρομητο αλλα τα κανει παντα με τον γαυρο, τον βαζελο και την αεκ.
μπορεις να μου εξηγησεις γιατι σε καθε ντερμπι και μονο σε ντερμπι περιμενει στην φισουνα και χτυπαει την πλατη του καθε παικτη? με τον πανιωνιο οι παικτες του δεν εχουν αναγκη απο εμψυχωση?
ΥΓ. ειμαι και παραμενω σαντοσκυλο αλλα ορισμενα πραγματα δεν ειναι κακο να τα παραδεχτουμε.
λειτουργει διαφορετικα σε αυτα τα ματς και ειναι φανερο απο τετοιες λεπτομεριες.
περυσι παλι στο οακα που κοντεψε να μπει μεσα, και εριξε τρελα μπινελικια στον βιερινια επειδη δεν εβγαλε αμεσως την μπαλα εξω για πεσμενο παιχτη της αεκ.
ειναι πραγματα που δεν τα κανει στον ατρομητο αλλα τα κανει παντα με τον γαυρο, τον βαζελο και την αεκ.
μπορεις να μου εξηγησεις γιατι σε καθε ντερμπι και μονο σε ντερμπι περιμενει στην φισουνα και χτυπαει την πλατη του καθε παικτη? με τον πανιωνιο οι παικτες του δεν εχουν αναγκη απο εμψυχωση?
ΥΓ. ειμαι και παραμενω σαντοσκυλο αλλα ορισμενα πραγματα δεν ειναι κακο να τα παραδεχτουμε.
- sidpanos
βλέπουμε το δέντρο και όχι το δάσος...
ειμαστε τρίτοι και μέσα στο κύπελλο...
αν ο ίβιτς δεν μπορεί να δώσει σωστή προοθημένη και ο μούσλι να σκοράρει τετ-α-τετ δεν φταίει ο σάντος..
την πρώτη χρονιά έφταιγε..τώρα όχι....
ειμαστε τρίτοι και μέσα στο κύπελλο...
αν ο ίβιτς δεν μπορεί να δώσει σωστή προοθημένη και ο μούσλι να σκοράρει τετ-α-τετ δεν φταίει ο σάντος..
την πρώτη χρονιά έφταιγε..τώρα όχι....
ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗ ΨΥΧΗ??
Δυστυχως εχουμε καταντησει η ομαδα που εχει 1000 και ενα τροπους για να χασει ενα παιχνιδι απο ολυμπιακο παο και αεκ!!
αφου χασαμε και σημερα ....
Το κομπλεξ μας εχει παρει τη μορφη χιονοστιβαδας!!διογκωνεται ολο και περισσοτερο!εχει γιγαντωθει πλεον!
Φοβομαστε να κερδισουμε!
Δυστυχως εχουμε καταντησει η ομαδα που εχει 1000 και ενα τροπους για να χασει ενα παιχνιδι απο ολυμπιακο παο και αεκ!!
αφου χασαμε και σημερα ....
Το κομπλεξ μας εχει παρει τη μορφη χιονοστιβαδας!!διογκωνεται ολο και περισσοτερο!εχει γιγαντωθει πλεον!
Φοβομαστε να κερδισουμε!
μα ρε παιδια ειναι καθαρα θεμα παικτων δεν τελειωσει τις φασεις ο μουσλι και με το καλο πρωτο ημιχρονο δεν πηγαμε στα αποδυτηρια με το 1-0 ......μετα το γκολ γιατι πελαγοδρομουσαν οι περισσοτεροι παικτες ?
γιατι στο γκολ κανανε τρεις παικτες 3 παιδαριωδη λαθοι ? ακομα και ο αλλος σουτ εκανε και του βγηκε σεντρα
τι να πω ?
γιατι στο γκολ κανανε τρεις παικτες 3 παιδαριωδη λαθοι ? ακομα και ο αλλος σουτ εκανε και του βγηκε σεντρα
τι να πω ?
Kos συμφωνω μαζι σου και ειμαι και κ εγω στενοχωρημενος. Παρολα αυτα δεν μου φταιει ο Σαντος για το τετ α τετ που εχασε ο Μουσλι. Και αυτο ειναι αληθεια 100%.
Φιλε μου προσωπικα συνεχιζω να στηριζω την ομαδα μου ,τους παιχτες , την διοικηση και κυριως τον προπονητη
Φιλε μου προσωπικα συνεχιζω να στηριζω την ομαδα μου ,τους παιχτες , την διοικηση και κυριως τον προπονητη

Μαζί σου καλά τα λες. Κέρδισαν τον Άρη κανείς κουβέντα μα ούτε και εγώ. Αλλά βλέποντας έναν κακό ιβιτς, αν θέλεις δεν έπιασε απόδοση. Δεν καταλαβαίνω ένα πράγμα, γιατί δεν χωράει ο βερον άλλο στην ομάδα. Θα μου πει κάποιος αυτό γιατί δεν το έλεγα την προηγούμενη εβδομάδα στο 4-1 με τον Άρη. Επειδή όλοι τους είχανε σκυλιασει ίσως. Δεν κραζω τον σαντος όσο αυτός είναι προπονητής μου. Και επειδή δεν έχω ακόμη το ρόστερ των από κάτω.
- desperando
- Επικοινωνία:
ωραια ςστο α ημηχρονο ημασταν καλυτερη ελεγχαμε τον ρηθμο και θα μπορουσαμε (επρεπε) να προηγηθουμε αλλα δυστυχως πηγαμε στα αποδητηρια με 0-0. το β΄ξεκηναει στραβα και τρωμε απο το πουθεν ενα γκολ και μετα τι που ηταν το plan b του του ελ μεκανικο οταν ο αντιπαλος εσφυξε πιο πολυ πισο και πειρε ψυχολογια? δυστυχως δεν υπηρχε σε ολο το δευτερο ημηχρονο δεν καταφεραμε να κανουμε τιποτα ουτε μια φαση βρε αδεφακι μου το ματς σημερα εληξε στο 48΄ημαστε η μονη ομαδα μετα τις δυο πρωτες αγωνηστικες που δεν καταφερε να βαλει γκολ στην αεκ καποια πραματα πρεπει να μας ανησηχουν οσο κλεινουμε τα ματια τοσο το προβλημα θα μεγαλωνει, αλλα ευτυχως ηπαρχει ο Ζησης ενα παιδι πολυ πιο ψυχρο απο τον Τεο χωρις καθολου συνεσθηματησμους που δεν κολαει να παρει ακραιες αποφασεις για το καλο του ΠΑΟΚ
Δεν συμφωνώ, αλλά με καλυψες!!! Τώρα πως γίνεται αυτό αστο να παει ούτε και εγώ δεν ξέρω. Αλλά εάν δεν το έγραφα θα εσκαγα. Ηρεμία όπως λέει και π αδερφός πιο πάνω.desperando έγραψε:ωραια ςστο α ημηχρονο ημασταν καλυτερη ελεγχαμε τον ρηθμο και θα μπορουσαμε (επρεπε) να προηγηθουμε αλλα δυστυχως πηγαμε στα αποδητηρια με 0-0. το β΄ξεκηναει στραβα και τρωμε απο το πουθεν ενα γκολ και μετα τι που ηταν το plan b του του ελ μεκανικο οταν ο αντιπαλος εσφυξε πιο πολυ πισο και πειρε ψυχολογια? δυστυχως δεν υπηρχε σε ολο το δευτερο ημηχρονο δεν καταφεραμε να κανουμε τιποτα ουτε μια φαση βρε αδεφακι μου το ματς σημερα εληξε στο 48΄ημαστε η μονη ομαδα μετα τις δυο πρωτες αγωνηστικες που δεν καταφερε να βαλει γκολ στην αεκ καποια πραματα πρεπει να μας ανησηχουν οσο κλεινουμε τα ματια τοσο το προβλημα θα μεγαλωνει, αλλα ευτυχως ηπαρχει ο Ζησης ενα παιδι πολυ πιο ψυχρο απο τον Τεο χωρις καθολου συνεσθηματησμους που δεν κολαει να παρει ακραιες αποφασεις για το καλο του ΠΑΟΚ
- desperando
- Επικοινωνία:
Realcon έγραψε:Δεν συμφωνώ, αλλά με καλυψες!!! Τώρα πως γίνεται αυτό αστο να παει ούτε και εγώ δεν ξέρω. Αλλά εάν δεν το έγραφα θα εσκαγα. Ηρεμία όπως λέει και π αδερφός πιο πάνω.desperando έγραψε:ωραια ςστο α ημηχρονο ημασταν καλυτερη ελεγχαμε τον ρηθμο και θα μπορουσαμε (επρεπε) να προηγηθουμε αλλα δυστυχως πηγαμε στα αποδητηρια με 0-0. το β΄ξεκηναει στραβα και τρωμε απο το πουθεν ενα γκολ και μετα τι που ηταν το plan b του του ελ μεκανικο οταν ο αντιπαλος εσφυξε πιο πολυ πισο και πειρε ψυχολογια? δυστυχως δεν υπηρχε σε ολο το δευτερο ημηχρονο δεν καταφεραμε να κανουμε τιποτα ουτε μια φαση βρε αδεφακι μου το ματς σημερα εληξε στο 48΄ημαστε η μονη ομαδα μετα τις δυο πρωτες αγωνηστικες που δεν καταφερε να βαλει γκολ στην αεκ καποια πραματα πρεπει να μας ανησηχουν οσο κλεινουμε τα ματια τοσο το προβλημα θα μεγαλωνει, αλλα ευτυχως ηπαρχει ο Ζησης ενα παιδι πολυ πιο ψυχρο απο τον Τεο χωρις καθολου συνεσθηματησμους που δεν κολαει να παρει ακραιες αποφασεις για το καλο του ΠΑΟΚ

- nyxteridas
Απλά προσθέστε ακόμη μία ήττα. Σιγά το πράγμαnyxteridas έγραψε:Κι ένα ενδιαφέρον στατιστικό για τον προπονητή μας
http://www.gazzetta.gr/football/super-l ... E%BF%CF%82
πολύ καλό στήσιμο της ομάδας από το σάντος στο πρώτο ημίχρονο. στο δεύτερο βέβαια το σύστημα δεν άλλαξε, αλλά φταίει η νοοτροπία μας σαν ομάδα. όταν τρώμε γκολ μπλοκάρουμε εντελώς
paoki_sweden προφανώς προτιμάς να βγαίνεις 5ος,6ος ή και πιο χαμηλά, αλλά να χεις να λες ότι νίκησες στα ντέρμπι... δεκτό κι αυτό. Εγω κρατάω, ότι ακόμα και τώρα είμαι 3ος....
υ.γ. Ο Μούσλι έχασε απίστευτο τετ-α-τετ...φταίει ο Σάντος!!! Το ότι παίξαμε καλύτερα απ την κούλα και χάσαμε από μια γ@μημένη κόντρα προφανώς έχει λιγότερη σημασία απ το σακάκι και το ... ξύρισμα (!!) του Σάντος....
υ.γ. Ο Μούσλι έχασε απίστευτο τετ-α-τετ...φταίει ο Σάντος!!! Το ότι παίξαμε καλύτερα απ την κούλα και χάσαμε από μια γ@μημένη κόντρα προφανώς έχει λιγότερη σημασία απ το σακάκι και το ... ξύρισμα (!!) του Σάντος....
Έτσι καταντήσαμε να λέμε ακόμα μια ήττα μετά από αγώνα με ομάδα της Αθήνας και να λέμε σιγά το πράγμα..δηλαδή κάτι φυσιολογικό είναι πλέον για τον Παοκτση.nyxteridas έγραψε:Απλά προσθέστε ακόμη μία ήττα. Σιγά το πράγμαnyxteridas έγραψε:Κι ένα ενδιαφέρον στατιστικό για τον προπονητή μας
http://www.gazzetta.gr/football/super-l ... E%BF%CF%82
novito καλά είναι που κερδίζουμε τα μικρά παιχνίδια καλά είναι που είμαστε τρίτοι ακόμα και μετά από ήττα αλλά δες και αυτό από το λινκ που έστειλε ο nyxteridas.
Ο καλός…πελάτης Σάντος
εεε εμένα αυτο με χαλάει απίστευτα ρε novito και ας είμαι πάλι τρίτος.