Λοιπόν συνεχίζουμε...!
Αν δεν κάνω λάθος είχα μεινει εκεί που μπαίναν πολλά άτομα στην τιτανοτεράστια αίθουσα με τα θρανία σε μέγεθος τραπεζαρίας και καρέκλες που έμοιαζαν με θρόνους, ντυμένα με πράσινο βελούδινο ύφασμα και φωτισμένα απο κάτι μεγάλους και όμορφους πολυελαίους οι οποίοι περιτριγυριζότανε απο κάτι άχαρους και αχρείαστους αεραγωγούς...
Λοιπόν πρώτα μπαίνει μία κοπέλα στην αίθουσα. Μελαχρινή, ύψος γύρω στο 1,65 και αδύνατη. Προσωπικά δεν μου πολυάρεσε και καλύτερα που η εξετάστρια την πήρε και την τοποθέτησε στην άλλη άκρη της αίθουσας! Μετά απο αυτή τη μελαχρινή ύψους 1,65 που ήταν αδύνατη μπήκε άλλη μία καστανόξανθη, με μεγάλες βεράντες αλλά παρ' όλα αυτά αδύνατη! Οταν είδα το πρόσωπο της (όχι, όχι... δεν τρόμαξα) κατάλαβα ότι είναι γύρω στα 25 και γύρισα το κεφάλι μου προς την άλλη μεριά. Μετά, λοιπόν, απο αυτή τη μελαχρινή ύψους 1,65 που ήταν αδύνατη και την καστανόξανθη 25άρα με τα μεγάλα μπαλκόνια, στον καλά θερμονόμενο χώρο μπήκε και ένας φλούφλης, ηλικίας μικρότερης της δικιάς μου και φυσικα πολύ πιο άσχημος απο μένα! Μετά απο αυτή τη μελαχρινή ύψους 1,65 που ήταν αδύνατη και την καστανόξανθη 25άρα με τα μεγάλα μπαλκόνια καθώς επίσης και τον φλούφλη μικρότερης ηλικίας απο μένα, ακολούθησε μία 40αρά γεροντοκόρη, γεματούλα, που ήταν ντυμένη λες και πήγαινε για clubbing! Μετά λοιπόν απο αυτή τη μελαχρινή ύψους 1,65 που ήταν αδύνατη και την καστανόξανθη 25άρα με τα μεγάλα μπαλκόνια καθώς επίσης και τον φλούφλη μικρότερης ηλικίας απο μένα, και την 40αρα γεματούλα γεροντοκόρη που ήταν ντυμένη λες και πήγαινε σε clubbing, ακολούθησε...
ΥΓ: Το κόβω εδώ! Στης έκτη δημοτικού, θυμάστε το κείμενο με τον Γκέκα?? Εκείνο το : ο γιος του Γκεκα, ο γιος του γιου του γκέκα, ο γιος του γιου του γιου του γκέκα κ.ο.κ.?? Κάπως έτσι πάει αυτό το κεφάλαιο της ιστορίας που σας λέω!!! Μπορείται να φανταστείτε τη συνέχεια...
ΥΓ2: Λορντ, δεν ήταν επείδηξη μόδας... Απλά ζητήσατε λεπτομέρεις και πάνω στη χαρά μου, είπα να μην σας τις στερήσω...
ΥΓ3: Ακολουθούν και τα υπόλοιπα κεφάλαια!!