Tο PAOKmania και στα σχολεία!!

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
Lord

Re: Tο PAOKmania και στα σχολεία!!

Δημοσίευση από Lord »

Το έχεις ρε Γιάννη..
Don't worry be happy..
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

GIKA FTW ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :lol: :lol: :lol:

ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΤΠΤ ΑΔΕΡΦΕ!!!!!!!

ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!!

ΑΝΤΕ ΚΑΙ Ο Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

ΚΑΙ ΜΕΤΑ....... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑ

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

αντε να περνουμε κι εμεις σειρα!!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Κοιτάξτε κατάντια...

Κοιτάξτε τη ώρα ξυπνάω Σαββατιάτικα... :(

Ηρθηκεν η ώρα... 8-)

Με τη νίκη!!!!!!

Ελπίζω να τους βάλω δυο γκολάκια στο ημίχρονο, και άλλα δύο μέχρι το 60...
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

gika έγραψε: Κοιτάξτε τη ώρα ξυπνάω Σαββατιάτικα... :(
σιγά μη μας ρέψεις ρεεεεε
τι να πούμε και μεις που κάθε μέρα τέτοια ώρα ξυπνάμε???? Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Απο Δευτέρα έως Παρασκευή ξυπνάω 7! Κυριακή κατά τις 9... Σαββατο το γλεντάω!!! Αυτό το Σάββατο με... γάμησε!

Τουλάχιστον τα πήγα καλά ΜΑΛΛΟΝ...
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

αντε ρε γκικα αλανι αναψε ντουμανι!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ηρθαμε εδώ και πήραμε διπλό,
πωππωπω πωπω τι τσιμπουκι ηταν αυτο?? :opaokara: :opaokara:

Αυτο τραγουδούσα βγαίνοντας (μαλλον δυνατά) και όλοι με κοιτούσαν με μισό μάτι... Η καθηγητρια μας που μας περίμενε έτρεχε να με μαζέψει, ενώ όλες οι υπόλλοιπες συμμαθήτριες μου γελούσαν... :opaokara:

Γιατί το έκανα?? Εβαλα στοίχημα με ένα φίλο μου (μάλλον το έχασα) και έπρεπε να τραγουδήσω αυτό...

Καλά εε.. Εκανα μπουρδέλο και το Φιλιππειο.... Απο τα 200 άτομα, οι μισοί μου λέγαν ησυχια, οι 50 γελούσαν και οι άλλοι 50 με κοιτούσαν με μισό μάτι...

Φορζα ΠΑΟΚάρα....

Το βράδυ σε ποιο μαγαζί είναι Α/Ε και Βορ.Ας??? Πύλη αξιού ή κάνω λάθος???
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Για πες αναλυτικά πως τα πήγες να πούμε την άποψη μας και εμείς οι κύριοι που έχουμε το Certificate of Proficiency in English... 8-)
Μην λες για πρωινό ξύπνημα..
Μόνο μία Κυριακή κοιμάμαι,και άμα..

ΥΓ Τι στοίχημα έβαλες ρε κουφάλα??
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

αντε Γιαννη δεινε λεπτομεριες :opaokara: :opaokara: :opaokara:

παρε και Α/Ε- ΒΟΡΑ.ΑΣ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Λοιπόν...

Φτάνω στο Φιλιππειο κατά τις 8.30 μιας και έδινα στις 9... Οι κτύποι της καρδιάς μου ανέβαιναν πραγματικά με μεγάλη επιτάχυνση και ξαφνικά μια φωνούλα ένος πανέμορφου πλάσματος ακούγεται να λεει:" Συγγνώμη, θα μπορούσα να έχω λίγο της προσοχή σας?" Με το που τη βλέπω ψιθυρίζω στο διπλανό μου (αγνωστος ο διπλανός, απλός έτυχε να είναι δίπλα μου) "όχι μονο την προσοχή μας ότι θέλει μπορεί να έχει"! Αυτή που ήταν πολύ κοντά, μάλλον το άκουσε γιατί γύρισε με είδε και χαμογέλασε! Το άγχος όμως εκεινη τη στιγμή δεν με άφησε πολλές επιλογές πέρα απο το να ακούσω λέξη προς λέξη της οδηγίες της! Όπως λοιπόν μας είπε αυτή η μ@@νάρα, έτσι και έγιναν... Βγήκε ένας χοντρός, αξύριστος, ασχημομούρης και φώναζε με την χοντρή αλλά γκέικι και τελείως αμερικάνικη προφορά του τα ονόματα μας! Οταν ακουσα το όνομα μου, πήγα προς το μέρος του, του είπα "Good morning", μου έδωσε ένα χαρτί και μου είπε να περάσω στον διαδρομίσκο που υπήρχε αριστερά μου. Οπως λοιπόν με πρόσταξε αυτός ο χοντρός με την χοντρή αλλά και γκέικι αμερικάνικη φωνή που ήταν και αξύριστος, πήγα προς τον διαδρομίσκο και εκεί στο lobby ήταν η πανέμορφη ξανθιά που μας φώναξε στην αρχή μαζί με έναν φαλακρό τυπάκο, επίσης αξύριστο που φορούσε ένα τζιν παντελόνι με μια ροζ μπλουζίτσα και παππούτσια prada έχωντας το λευκό γυαλί RayBan να κρέμεται απο τη ροζ μπλούζα! Φυσικά δεν μπορούσε να του λείπει και το σκουλαρίκι που φορούσε στο αριστερό αυτί και συμπλήρωνε την όλη εικόνα. Εκεί λοιπόν, μπροστά απο το lobby, είχε σχηματιστεί μία ουρά απο καμιά 10αριά άτομα και όλο και μεγάλωνε μιας και ο φαλακρός τυπάκος, με το τζίν και τη ροζ μπλουζα, που φορούσε παπουτσια prada, σκουλαρίκι και ήταν αξύριστος μαζί με την ξανθιά κουκλάρα μιλούσαν για... καλυντικά!! Οταν έφτασε η σειρά μου, ο φαλακρός τυπάκος με το τζίν και τη ροζ μπλουζα, που φορούσε παπουτσια prada, σκουλαρίκι και ήταν αξύριστος, με φώναξε για να ελέγξει τα χαρτιά μου και να μου πει να περάσω στη μεγάλη αίθουσα!! Αφου λοιπόν πέρασα τον έλεγχο και μου κράτησαν τους πυρσούς που είχα κρύψει μέσα στο μαύρο με τις πολλές τσέπες μπουφάν μου, έτοιμος να πανηγυρίσω ανάμεσα στην έκθεση και στο GCVR, αν τα πήγαινα καλά, μπήκα σε μία τιτανοτεράστια αίθουσα με πάρα πολλά θρανία, το καθ' ένα σε μέγεθος τραπεζαρίας, σκεπασμένα με πράσινο βελούδινο κάλυμμα, με το ίδιο δηλαδή ύφασμα που ήταν ντυμένες και οι καρέκλες, που έμοιαζαν με τον θρόνο του ασχημομούρη Ξέρξη στην ταινία "300". Αφού λοιπόν έκατσα σε αυτήν την μεγάλη καρέκλα ντυμένη με πράσινο βελούδινο ύφασμα και που έμοιαζε με το θρόνο του Ξέρξη στην ταινία "300", άρχισα να παρατηρώ τι υπήρχε γύρω μου! Στο ταβάνι υπηρχαν 4-5 πολυέλαιοι απο τους οποίους κρεμμόταν πάρα πολλά αστραφτερά καί μάλλον πανάκριβα κρυσταλάκια και διαμάντια! Επίσης στο ταβάνι υπήρχαν καί κάτι αεραγωγοί που χαλούσαν την όλη εικόνα του πανέμορφου κατα τα άλλα ταβανιού, αλλά που δεν κατάλαβα τι ρόλο βαρούσαν! Ας το αφήσουμε όμως και ας προχωρήσουμε παρακάτω γιατί έχω πάρα πάρα πολλά ακόμα να πω! Μετά απο μένα, λοιπόν, σε αυτή την τιτανοτεράστια αίθουσα με τα θρανία σε μέγεθος τραπεζαρίας και καρέκλες που έμοιαζαν με θρόνους, ντυμένα με πράσινο βελούδινο ύφασμα και φωτισμένα απο κάτι μεγάλους και όμορφους πολυελαίους οι οποίοι περιτριγυριζότανε απο κάτι άχαρους και αχρείαστους αεραγωγούς μπήκανε και άλλοι πολλοί!

ΥΓ: Ουφ... Λοιπόν παιδιά κουράστικα!! Θα συνεχίσω με τις υπόλοιπες λεπτομέρειές αργότερα το μεσημέρι γιατί τώρα πείνασα!!! Τα λέμε!!
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

τραλαλα λαλα δεν ειμαστε καλα στα μυαλα μας..... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Eγώ νόμιζα ότι πήγες να δώσεις Proficiency και όχι σε επίδειξη μόδας....
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

gika έγραψε:Απο Δευτέρα έως Παρασκευή ξυπνάω 7! Κυριακή κατά τις 9... Σαββατο το γλεντάω!!! Αυτό το Σάββατο με... γάμησε!

Τουλάχιστον τα πήγα καλά ΜΑΛΛΟΝ...
εχωσες πολλλλλλα γκολλλλλλλλλλακια :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Λοιπόν συνεχίζουμε...! :arrow:

Αν δεν κάνω λάθος είχα μεινει εκεί που μπαίναν πολλά άτομα στην τιτανοτεράστια αίθουσα με τα θρανία σε μέγεθος τραπεζαρίας και καρέκλες που έμοιαζαν με θρόνους, ντυμένα με πράσινο βελούδινο ύφασμα και φωτισμένα απο κάτι μεγάλους και όμορφους πολυελαίους οι οποίοι περιτριγυριζότανε απο κάτι άχαρους και αχρείαστους αεραγωγούς...
Λοιπόν πρώτα μπαίνει μία κοπέλα στην αίθουσα. Μελαχρινή, ύψος γύρω στο 1,65 και αδύνατη. Προσωπικά δεν μου πολυάρεσε και καλύτερα που η εξετάστρια την πήρε και την τοποθέτησε στην άλλη άκρη της αίθουσας! Μετά απο αυτή τη μελαχρινή ύψους 1,65 που ήταν αδύνατη μπήκε άλλη μία καστανόξανθη, με μεγάλες βεράντες αλλά παρ' όλα αυτά αδύνατη! Οταν είδα το πρόσωπο της (όχι, όχι... δεν τρόμαξα) κατάλαβα ότι είναι γύρω στα 25 και γύρισα το κεφάλι μου προς την άλλη μεριά. Μετά, λοιπόν, απο αυτή τη μελαχρινή ύψους 1,65 που ήταν αδύνατη και την καστανόξανθη 25άρα με τα μεγάλα μπαλκόνια, στον καλά θερμονόμενο χώρο μπήκε και ένας φλούφλης, ηλικίας μικρότερης της δικιάς μου και φυσικα πολύ πιο άσχημος απο μένα! Μετά απο αυτή τη μελαχρινή ύψους 1,65 που ήταν αδύνατη και την καστανόξανθη 25άρα με τα μεγάλα μπαλκόνια καθώς επίσης και τον φλούφλη μικρότερης ηλικίας απο μένα, ακολούθησε μία 40αρά γεροντοκόρη, γεματούλα, που ήταν ντυμένη λες και πήγαινε για clubbing! Μετά λοιπόν απο αυτή τη μελαχρινή ύψους 1,65 που ήταν αδύνατη και την καστανόξανθη 25άρα με τα μεγάλα μπαλκόνια καθώς επίσης και τον φλούφλη μικρότερης ηλικίας απο μένα, και την 40αρα γεματούλα γεροντοκόρη που ήταν ντυμένη λες και πήγαινε σε clubbing, ακολούθησε...

ΥΓ: Το κόβω εδώ! Στης έκτη δημοτικού, θυμάστε το κείμενο με τον Γκέκα?? Εκείνο το : ο γιος του Γκεκα, ο γιος του γιου του γκέκα, ο γιος του γιου του γιου του γκέκα κ.ο.κ.?? Κάπως έτσι πάει αυτό το κεφάλαιο της ιστορίας που σας λέω!!! Μπορείται να φανταστείτε τη συνέχεια... :lol: :lol: :lol:

ΥΓ2: Λορντ, δεν ήταν επείδηξη μόδας... Απλά ζητήσατε λεπτομέρεις και πάνω στη χαρά μου, είπα να μην σας τις στερήσω... :opaokara:

ΥΓ3: Ακολουθούν και τα υπόλοιπα κεφάλαια!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”