Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Re: Freitas Adelino André Vieirinha
Και ειδικα αν οικονομικα δεν βγει καλα η χρονια ειναι απ τους πρωτους υποψηφιους..
Φοβαμαι οτι αν συνεχισει να παιζει ετσι, απο το καλοκαιρι δεν θα ανηκει πλεον σε μας...
15 μυρια μινιμουμ η αξια του...
Ο Σισοκκο δηλαδη που τον πηρε η Μαρσειγ καλυτερος ειναι?????
Εμεις θα παρουμε 3 και θα λεμε κι ευχαριστω κι απο αυτα το 35% θα ειναι της Πορτο...
15 μυρια μινιμουμ η αξια του...
Ο Σισοκκο δηλαδη που τον πηρε η Μαρσειγ καλυτερος ειναι?????
Εμεις θα παρουμε 3 και θα λεμε κι ευχαριστω κι απο αυτα το 35% θα ειναι της Πορτο...
τη ρήτρα ρε γμτ!!! τη ρήτρα!!!!!!! και μετά τον διαπραγματευόμαστε αν είναι εκ του ασφαλούς
παιδια ηρεμηστε αν καποιος μπορει να χειριστει καλυτερα απο ολους μας το θεμα ειναι η διοικηση οποτε δεν μπορω να καταλαβω προς τι η ανησυχια...σιγουρα θα υπαρξει μεριμνα για το θεμα απλα εμεις σαν ανυπομονοι οπαδοι και φαν του βιερινια νομιζουμε πς μεσα σε μια μερα γινονται αυτα.... 

- opaoktsis4
Κάποτε θα λέμε στα παιδιά μας οτι αυτός ο παίχτης έπαιζε κάποτε με το δικέφαλο στο στήθος.
Ακριβώς.Ελπίζω να του βρούμε καμμιά ελληνίδα να τον τυλίξει μπας και δούμε άσπρη μέρα.Εγώ τον θέλω αρχηγό στον νέο ΠΑΟΚ!!!

- desperando
- Επικοινωνία:
σε χαντακωσε σημερα ο προπονητης σου βαζοντα σε στο κουλο το ποδι πανω στον καλυτερο πλαγιο της αεκ βεβαια ισως ο πονηρος φερναντο να το εκανε για να απογοητευτουν οι σκαουτερς και να μην σου φουσκοσουν τα μυαλα πριν υπογραψεις νεο συμβολαιο
- desperando
- Επικοινωνία:
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
δεν πιστευω να ειδες και τιποτα σημερα απο τον βιερι αποκληστικα και μονο ημητελης προσπαθεις
Thx, Admin Team
δεν πιστευω να ειδες και τιποτα σημερα απο τον βιερι αποκληστικα και μονο ημητελης προσπαθεις
Πλάκα κάνεις???
Μόνο στους φωτηνούς σημματοδότες σταματούσε... Και μέχρι να τον φτάσουν οι άλλοι, είχε ήδη ανάψει ξανα το πράσινο...

Μόνο στους φωτηνούς σημματοδότες σταματούσε... Και μέχρι να τον φτάσουν οι άλλοι, είχε ήδη ανάψει ξανα το πράσινο...

- alexpaok4
Πάλι καλα που έχουμε εσένα Βιερινάκο γιατι αλλιώς.. ας μη το σκεφτούμε καλύτερα!
- fofanaserres
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν τον έβαλε πάνω στον Καράμπελα.....Πάρτυ τρελό θα γινόταν...
Γιατί έπρεπε να ΜΗ μπει ο Κούτσια (συμφωνα με τον Σάντος) και ο Σορλέν ήταν τραυματίας... Ο Φωτάκης αναγκαστικά έπρεπε να παίξει δεξία....
- Pegasus1589
Ο Βιερίνια έπαιξε στην ανάποδη πλευρά, τον παρενοχλούσαν 2 και 3 αμυντικοί (μας πήραν χαμπάρι ρεεεεεεεεε) και πάλι έκανε πράγματα.
-
βαλτε του ρητρα 10 μυρια τουλαχιστον!!!!!!!!!!!!!!!!!!ρε πουστη μου μια μερα θα παιζει μπαρτσα και θα εχω φωτογραφια μου μαζι του
!!ακομα απορω πως αφησε τετοιο ΠΑΙΚΤΑΡΑ η Πορτο??