Cars&Moto

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Cars&Moto

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ποτέ δεν με συγκίνησε η Opel. Πιστεύω ότι το πρώτο της καλό αυτοκίντο είναι το Insignia και πιθανόν επίσης καλό να είναι το νέο ASTRA. Δεν συζητάω βέβαια για ατμοσφαιρικούς κινητήρες, αλλά μόνο για υπερτροφοδότηση (turbo), ή υπερσυμπίεση (compressor), ή τον συνδυασμό και των δύο, όπερ και το ιδανικότερον, που πρώτη η VW κατάφερε σε 1.400cc και τρέλλανε (εξαφάνισε) τον ανταγωνισμό!
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Τα αδικείς τα Οpel...Είχα Αstra του 2000 και ήμουν πολύ ευχαριστημένος...όχι τόσο αξιόπιστο όσο τα γιαπωνέζικα αλλά κανα 2 κλίκ καλύτερο στο δρόμο....τώρα τα καινούρια με το turbo πρέπει να είναι σφαίρες.Ειδικά για το Insignia ακούγονται πολύ καλά λόγια.
Αλλά αυτοί οι κινητήρες όσο ζηλευτοί είναι σε αποδόσεις είναι λίγο ερωτηματικό ως πρός την αξιοπιστία και την όποια ειδική μεταχείριση που ίσως θέλουν.Θα δείξει ο καιρός....
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Παρακαλώ το δώρο μου σε λίγους μήνες να βρίσκεται στην ακόλουθη λίστα...: :mrgreen:

To Αμερικανικο περιοδικό ανακοίνωσε τα ”2010 10 best cars”. Για όσους κρατάνε στοιχεία, οι ανταγωνιστές ήταν 58, αξίας $2.5 εκατομμυρίων δολαρίων, 12.000 μίλια δοκιμών διανύθηκαν, ενώ είναι η 28η χρονιά που το Car and Driver δίνει τα βραβεία αυτά.

Κάποια από τα βασικά στοιχεία? Η σειρά 3 της BMW για μία ακόμα φορά στους νικητές, με ένα μοναδικό ρεκόρ, 19 φορές σε συνέχεια στη δεκάδα. Και το Honda Accord με 24 συμμετοχές αλλά όχι συνεχόμενες. Το Audi s4 μέσα, το Audi A4 εκτός, ενώ εκτός επίσης αυτή τη χρονιά Chevrolet Corvette, Infiniti G37 και η Jaguar XF.

Οι νικητές με ονομαστική σειρά είναι οι εξής:

2010 Car and Driver 10Best Cars:

2010 Audi S4
2010 BMW 3 Series / M3
2010 Cadillac CTS / CTS-V
2010 Ford Fusion Hybrid
2010 Honda Accord
2010 Honda Fit
2010 Mazda Miata MX-5
2010 Mazda3 / MazdaSpeed3
2010 Porsche Boxster / Cayman
2010 Volkswagen GTI
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

novito έγραψε:Παρακαλώ το δώρο μου σε λίγους μήνες να βρίσκεται στην ακόλουθη λίστα...: :mrgreen:
Σκεφτόμουν να σου κάνω εγώ ένα δωράκι novito,αλλά το αυτοκίνητο που θα σου δινα δεν βρίσκεται στη λίστα οπότε :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

alfa 147 GTA.

Ζω για τι στιγμή που θα τη πάρw. δε ξέρω βεβαια για ποσο θα ζω αφού τη πάρω

θα βάλω τον Βαγγέλη να τη κάνει ένα test drive πρώτα να δω αν αντέχει στο στουκάρισμα
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ποτέ δεν με συγκίνησε η Opel. Πιστεύω ότι το πρώτο της καλό αυτοκίντο είναι το Insignia και πιθανόν επίσης καλό να είναι το νέο ASTRA. Δεν συζητάω βέβαια για ατμοσφαιρικούς κινητήρες, αλλά μόνο για υπερτροφοδότηση (turbo), ή υπερσυμπίεση (compressor), ή τον συνδυασμό και των δύο, όπερ και το ιδανικότερον, που πρώτη η VW κατάφερε σε 1.400cc και τρέλλανε (εξαφάνισε) τον ανταγωνισμό!
Πρώτη η Lancia το λάνσαρε με το Delta S4 το 1985
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Orwell έγραψε:
novito έγραψε:Παρακαλώ το δώρο μου σε λίγους μήνες να βρίσκεται στην ακόλουθη λίστα...: :mrgreen:
Σκεφτόμουν να σου κάνω εγώ ένα δωράκι novito,αλλά το αυτοκίνητο που θα σου δινα δεν βρίσκεται στη λίστα οπότε :mrgreen: :mrgreen:
Ναι ε?? Και ποιο θα ηταν??? Άμα είναι, να κάνουμε μια εξαίρεση... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Petm έγραψε:alfa 147 GTA.

Ζω για τι στιγμή που θα τη πάρw. δε ξέρω βεβαια για ποσο θα ζω αφού τη πάρω

θα βάλω τον Βαγγέλη να τη κάνει ένα test drive πρώτα να δω αν αντέχει στο στουκάρισμα
καθολου καλη ασφαλεια απο το πλαι(2 ή 3 ατερια αν θυμαμαι καλα)...αν γουσταρεις τετοια φαση παρε το μιτο 160 αλογα σε μια πορδη κανεις το σταυρο σου... :opaokara: :opaokara: και 5αστερο στην ασφαλεια... :lol:
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Ενα ειναι το αυτοκινητο παιδια... Οποιος το εχει οδηγησει θα συμφωνησει...
Porsche Carrera 4S Cabriolet

Οχι πως ολα τα αλλα δεν ειναι αξιολογα, το καθε ενα στο ειδος του.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Θεωρώ ότι ο 1400άρης κινητήρας της VW (με 122 ή - ακόμη καλύτερα - 160 άλογα), είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί, επομένως αν μπορεί κάποιος να τον αποκτήσει με οποιαδήποτε μορφή (VW, Audi, Skoda, ή Seat) θα κάνει διάνα!
Μιλάω βέβαια για ποσά μέχρι € 25.000,00.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Platon έγραψε:Ενα ειναι το αυτοκινητο παιδια... Οποιος το εχει οδηγησει θα συμφωνησει...
Porsche Carrera 4S Cabriolet
Δλδ άμα δεν είναι cabrio δε λέει?? :)
Εχω ένα πλούσιο ξαδερφάκι και το έχω οδηγήσει κάποιες φορές(όχι το cabrio)....αδιαμφισβήτητα καλό..μη λέμε και ότι να ναι....αλλά δεν παύει να είναι ένα ειδικό αυτοκίνητο και πανάκριβο συγκρινόμενο μόνο με ανάλογα της κατηγορίας του.
Υ.Γ. Οταν το οδηγείς αισθάνεσαι ότι γίνεσαι ένα με την άσφαλτο...τόσο χαμηλό είναι.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Το Σάββατο που έδινα προφ, έδινα στο Φιλίππειο.. Με πήγε το ξαδερφάκι με το Φοκους το RS και φεύγοντας με άγησε να το οδηγήσω (κανα 500 μέτρα-δεν μ αφησε παραπάνω :( ) Κάθε φορά που προσπαθούσα να ξεκινήσω, για ενα περίεργο λόγο κολούσα στο κάθισμα... 8-) Και πολύ πολύστροφο... Υπερβολικά πολύ για έναν αρχάριο... Για αυτό και με άφησε μονο 500 μέτρα.. :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Το RS είναι πολεμική μηχανή! Πρόκειται για πολύ ειδικό αυτοκίνητο και όχι, κατά την άποψή μου, γενικής χρήσης. Γι' αυτό ...χαμηλά τη μπάλα!
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

BMW 3άρα, AUDI A4, VW GOLF. Όλα τα άλλα έπονται....
Και μην ξεχνάμε:
http://www.youtube.com/watch?v=DMK4GVp6 ... re=related
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”