Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
Re: Fernando Santos
Κάθε φορά που διαβάζουμε κάποιο στατιστικό στοιχείο πρέπει αμέσως να σκεφτόμαστε, τι θέλει να πει ο ποιητής;
Ποια είναι η υπόθεση που ελέγχουμε στη συγκεκριμένη περίπτωση;
Υποθέτω εγώ λοιπόν ότι ο προπονητής μας αγαπάει την ΑΕΚ και δε θέλει να την πληγώσει.
Σας πείθουν τα στατιστικά για τον αν η παραπάνω υπόθεση είναι αληθινή;
Θα μπορούσα να υποθέσω ότι η ΑΕΚ θα κερδίσει των αγώνα και να παρουσιάσω τα ίδια στατιστικά.
Θα σας έπειθα τότε;
Ο Σάντος με διαφορετικές ομάδες αντιμετώπισε διαφορετικές ομάδες και προπονητές της ΑΕΚ, άρα το συμπέρασμα μόνο μεταφυσικό μπορεί να είναι
Η παρουσίαση στατιστικών χωρίς την παρουσίαση της υπόθεσης που ελέχγουμε και των συμπερασμάτων που εξάγουμε είναι αντιεπιστημονική.
Ποια είναι η υπόθεση που ελέγχουμε στη συγκεκριμένη περίπτωση;
Υποθέτω εγώ λοιπόν ότι ο προπονητής μας αγαπάει την ΑΕΚ και δε θέλει να την πληγώσει.
Σας πείθουν τα στατιστικά για τον αν η παραπάνω υπόθεση είναι αληθινή;
Θα μπορούσα να υποθέσω ότι η ΑΕΚ θα κερδίσει των αγώνα και να παρουσιάσω τα ίδια στατιστικά.
Θα σας έπειθα τότε;
Ο Σάντος με διαφορετικές ομάδες αντιμετώπισε διαφορετικές ομάδες και προπονητές της ΑΕΚ, άρα το συμπέρασμα μόνο μεταφυσικό μπορεί να είναι
Η παρουσίαση στατιστικών χωρίς την παρουσίαση της υπόθεσης που ελέχγουμε και των συμπερασμάτων που εξάγουμε είναι αντιεπιστημονική.
- PABLO GARCIA1
Εντάξει το να πεις κάποιον πελάτη δεν το βρίσκω και τόσο σκληροπυρηνικό...είναι έκφραση που χρησιμοποιείται στη μπάλλα, ίσως όχι τόσο από δημοσιογράφους αλλά από οπαδούς περισσότερο..αλλά τεσπα εγώ δεν έμεινα σ' αυτό ή στο ποιός είναι ο συγκεκριμένος και γιατί τα λέει αλλά στην προιστορία του Σάντος που γενικά δεν είναι καλή σε ντέρμπυ και όχι μόνο με τον ΠΑΟΚ.
Τεσπα αύριο έχουμε ματς και είναι μιά πρώτης τάξεως ευκαιρία ο Σάντος όπως και η ομάδα να αποδείξουν ότι τα πράγματα μόνο έτσι δεν είναι.....
Τεσπα αύριο έχουμε ματς και είναι μιά πρώτης τάξεως ευκαιρία ο Σάντος όπως και η ομάδα να αποδείξουν ότι τα πράγματα μόνο έτσι δεν είναι.....
novito έγραψε:http://www.tackfilm.se/en/?id=1259332780187RA21

Κεντρική σελίδα χθες!!!

- paoki_sweden
Will you win a derby for a change?
Ατρόμητος-Α.Ε.Κ. 0-1
Α.Ε.Κ.-Ηρακλής 1-0
ΠΑΣ Γιάννινα-Α.Ε.Κ. 1-1
Α.Ε.Κ.-Ολυμπιακός 1-2
Α.Ε.Κ.-Παναθηναϊκός 0-1
Ξάνθη.Α.Ε.Κ. 1-0
Α.Ε.Κ.-Πανθρακικός 3-2
Άρης-Α.Ε.Κ. 1-1
Εργοτέλης-Α.Ε.Κ. 2-2
Α.Ε.Κ.-Α.Ε.Λ. 3-1
Καβάλα-Α.Ε.Κ. 2-1
AEK-PAOK???????????????
ΠΑΣ Γιάννινα, Άρης, Εργοτέλης took 1 point!
Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ξάνθη, Καβάλα took 3 points!!!!
PAOK FERNANDO????? HOW MANY POINTS?????
Ατρόμητος-Α.Ε.Κ. 0-1
Α.Ε.Κ.-Ηρακλής 1-0
ΠΑΣ Γιάννινα-Α.Ε.Κ. 1-1
Α.Ε.Κ.-Ολυμπιακός 1-2
Α.Ε.Κ.-Παναθηναϊκός 0-1
Ξάνθη.Α.Ε.Κ. 1-0
Α.Ε.Κ.-Πανθρακικός 3-2
Άρης-Α.Ε.Κ. 1-1
Εργοτέλης-Α.Ε.Κ. 2-2
Α.Ε.Κ.-Α.Ε.Λ. 3-1
Καβάλα-Α.Ε.Κ. 2-1
AEK-PAOK???????????????
- paoki_sweden
Τέσσερα σε ποιον τον ξεκωλιάρη, στον αρχηγό τις φάπας, στον άτιτλο από το 40, στον πρώτο προπαγανδιστή του κόσμου που δεν έχει κάνει soldout σε γήπεδο κοτέτσι!!!!
Ένταξη αφού ρίξαμε τεσσάρα στον αρούλη, ΦΕΡΝΝΤΟ είσαι θεός. Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε. Να κερδίζουμε τον αρούλη και στα derby κλein main
Ένταξη αφού ρίξαμε τεσσάρα στον αρούλη, ΦΕΡΝΝΤΟ είσαι θεός. Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε. Να κερδίζουμε τον αρούλη και στα derby κλein main
only 2 teams are above you.... Do you prefer the postition of AriΘ or ΠΑΣ???paoki_sweden έγραψε:...

Περιμενε να γινει πρωτα το ματς sweden και συζηταμε μετα για τα points.
Τα λεμε μεθαυριο, μαλλον.
Τα λεμε μεθαυριο, μαλλον.
- PABLO GARCIA1
- paoki_sweden
Ευχάριστο αδερφέ. Παιδιά εγώ μονο ένα λέω: πρέπει επιτέλους να κερδίζουμε και τα derby, και όταν λέω derby όχι με αρούλη. Εκ τον αθηνών derby! Για να κάνουμε το παραπάνω βήμα για να χτυπήσουμε το πρωτάθλημα πρέπει να πάρουμε τα derby! Μέσα έξω!
- Maximus
Ελα και οι ωρες λιγοστευουν!
Ή εγώ και ο Orwell θα πουμε μπραβο στον Σαντος και την ομαδα (ασχέτως αποτελεσματος) ή θα ετοιμαστείτε για ενα κραξιμο 15 σελιδων χωρις προηγουμενο!

Ή εγώ και ο Orwell θα πουμε μπραβο στον Σαντος και την ομαδα (ασχέτως αποτελεσματος) ή θα ετοιμαστείτε για ενα κραξιμο 15 σελιδων χωρις προηγουμενο!

Και εγώ έχω πολλά παράπονα από τον Σάντος, όχι τόσο για την εικόνα της ομάδας στα ντέρμπι, αλλά κυρίως για το βαρετό θέαμα που παρουσιάζει γενικά η ομάδα.. Νομίζω ότι για την εικόνα στα ντέρμπι μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχουν οι ίδιοι οι παίκτες τα τελευταία 3 χρόνια.. Ελπίζω σε καλή εμφάνιση αύριο και σε θετικό αποτέλεσμα, γιατί παρά το γεγονός πως οι αρκετές μετεγραφικές κινήσεις και επιλογές του φετινού καλοκαιριού δεν βοήθησαν, αυτή η ομάδα πιστεύω πως έχει δυνατότητες. Θα ξαναποστάρω τα ίδια όπως πριν το ματς με το βάζελο:
"Δεν με νοιάζει ποιους θα βάλει μέσα, δεν με νοιάζει τι σύστημα θα παίξει, δεν με νοιάζει αν θα φοράει ή όχι το καφέ δερμάτινο.... το μόνο που ξέρω είναι ότι αυτή η ομάδα μας χρωστάει ένα μεγάλο παιχνίδι... και δεν με νοιάζει αν χάσουμε ή αν έρθουμε ισοπαλία... θέλω αύριο να μπούμε μέσα και να τους πατήσουμε..."
"Δεν με νοιάζει ποιους θα βάλει μέσα, δεν με νοιάζει τι σύστημα θα παίξει, δεν με νοιάζει αν θα φοράει ή όχι το καφέ δερμάτινο.... το μόνο που ξέρω είναι ότι αυτή η ομάδα μας χρωστάει ένα μεγάλο παιχνίδι... και δεν με νοιάζει αν χάσουμε ή αν έρθουμε ισοπαλία... θέλω αύριο να μπούμε μέσα και να τους πατήσουμε..."