Η ιστορια που θα σας περιγραψω ειναι περα ως περα αληθινη. Υπηρετησα την περιοδο 97-99 στο ΠΝ , και πιο συγκεκριμενα στα ναρκαλιευτικα . Με πολλα ταξιδια και " ξιφιες" ( οι γνωριζοντες καταλαβαινουν) σε Αιγαιο - Ιονιο μεχρι και Νατοικη ασκηση στην Αδριατικη.
Καποια στιγμη ( αρχες του 98 , αν θυμαμαι) ο κυβερνητης μου ανηγγειλε οτι την επομενη - δηλ. σε περιπου 24 ωρες- θα ερχονταν απο το ΓΕΝ για γενικη επιθεωρηση και ελεγχο. Εγω επρεπε να καταγραψω ολο το υγειονομικο υλικο , κυριολεκτικα χαπι προς χαπι , τι πηραμε , τι δωσαμε κ.ο.κ.
Μιλαμε για απιστευτη ταλαιπωρια. Ξεκινγσα λοιπον να καταγραφω ολη την ημερα ( λιγες ωρες υπνου το βραδυ) μεχρι και την επομενη , οπου πραγματι εμφανιστηκαν ολοι οι υψηλοβαθμοι απο το ΓΕΝ.
Ο δικος μου ( αυτος που θα με ηλεγχε )ηταν ενας αρχιπλοιαρχος του οικονομικου , ο οποιος καθοταν στο καρε αξιωματικων καρτερικα και περιμενε να τελειωσω την καταγραφη. Δεν ειχαμε πολλα-πολλα , ουτε λεγαμε τιποτα αλλα επειδη οσο να'ναι καθυστερουσα ειχε αρχισει καπως να ειναι . Καταλαβαινετε.
Σε καποια στιγμη σηκωνεται και παει προς το δωματιο που κοιμομασταν και βλεπει σε ενα κρεβατι ενα κασκολ του ΠΑΟΚ. Με φωναζει μεσα και ακολουθει η παρακατω στοιχομυθια:
- Ειναι κανεις ΠΑΟΚ εδω ?
- Μαλιστα κυριε αρχιπλοιαρχε( λογω Σαλαμινας και Πειραια γενικοτερα το ΠΝ ηταν φουλ στους γαυρους)
- Ποιος κοιμαται εδω ?
-Εγω ( του απανταω)
-( αφου με ρωταει απο που ειμαι μου λεει

Ειναι καλος ο προπονητης ?
- Εννοειτε κυριε αρχιπλοιαρχε ( Αγγελος την εποχη εκεινη μετα απο θριαμβους με Αρσεναλ- γαυρο-και γενικα απο τις καλες περιοδους του ΠΑΟΚ)
- Ξερεις ποιος ειμαι εγω ? ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ !!!!!!!!!!!
Ξεραθηκα οταν το ακουσα. Το ονομα του ηταν πραγματι Αναστασιαδης αλλα δεν μπορουσα να το φανταστω οτι θα ηταν αυτος . ( μετα απο χρονια το διασταυρωσα τυχαια και ηταν οντως ετσι). Περιττο να σας πω οτι η υπολοιπη μερα κυλησε φυσιολογικα , χωρις αγχος και με πολλη δοση απο ΠΑΟΚ.