Στρατός Λούφα και παραλλαγή. Πού υπηρετήσατε?

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Στρατός Λούφα και παραλαγή Που υπηρετήσατε?

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Maximus έγραψε:(Καλουτσικα περναγαμε στον στρατό ρε γμτ...)
Πότε υπηρέτησες γερο - Μάξιμε;
Τη δεκαετία του '70;
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Αν όχι στα χαρακώματα του Α Παγκοσμίου Πολέμου ή καμιά Κορέα πολύ πιθανό να υπηρέτησε με τον Κολοκοτρώνη το 1821.
Παίζει να ήταν και στα Γαυγάμηλα με τον Αλέξανδρο. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ή, αν υπηρέτησε Ναυτικό, στη ναυμαχία της Σαλαμίνας...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

.. στο πλευρο του Ξέρξη??? :lol: :lol: :lol: :lol:
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Οχι ρε...μην λετε βλακείες! Εμεις απλά φυλάγαμε με χαλκινα δόρια το χωριό μας ωσπου ηρθαν απο τον βορρά καποιοι τυχαρπαστοι -νομιζω δωριείς λεγοντουσαν καπως ετσι- και μας ειπαν οτι αυτός ο χώρος τους ανήκει... Ναι ναι ακριβώς, εμεις μετά δεν θελαμε να φυγουμε αυτοι ομως ειπαν οτι ναι δεν ξερω αλλα πρεπει να φυγετε εμεις ομως δεν δεχθηκαμε μετα απο ολα αυτα και τους ειπαμε να φυγετε να πατε αλλου και αυτοι ειπαν οχι θα γινει πολεμος οπως οποτε μας το ορισει η επαε και εμεις μετα απο ολα αυτα δεν δεχθηκαμε και ναι ετσι αυτοι κανανε επιθεση και ειχαν οπλα απο σιδηρου και εμεις δεν μπορεσαμε να νικησουμε αναγκαστηκαμε ναι ναι ετσι να φυγουμε και διαλυθηκαμε αφου πηγαμε στον αρχοντα στις μυκηνες με τους δυο λεοντες στο παλατι και μας ειπε να φυγετε να πατε αλλου και εμεις μετα απο ολα αυτα δεν δεχθηκαμε αλλα μας διωξανε...

Αυτο ακριβως! Τιποτα αλλο!
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Όλα καλά... Αλλα να με πάρουν επίστρατο σε άσκηση με σκηνάκια χειμωνιάτικα...?? Έλεος... Γ@μώ τα τεθωρακισμένα μου... :oops:
Άντε να δούμε την Κυριακή και πως είναι τα βουνά της Ξάνθης... :?
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Ολα καλα arisk...Θα πιειτε ενα ποτακι, σταφιδουλες και ολα καλα...
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Pepermint έγραψε: ΕΠΥΕΘΑ Πεντάγωνο
Διετέλεσες και αρχιστράτηγος του ένδοξου Ελ.Στρατού ή ήσουν απλώς βύσμα?? 8-)
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Η ιστορια που θα σας περιγραψω ειναι περα ως περα αληθινη. Υπηρετησα την περιοδο 97-99 στο ΠΝ , και πιο συγκεκριμενα στα ναρκαλιευτικα . Με πολλα ταξιδια και " ξιφιες" ( οι γνωριζοντες καταλαβαινουν) σε Αιγαιο - Ιονιο μεχρι και Νατοικη ασκηση στην Αδριατικη.
Καποια στιγμη ( αρχες του 98 , αν θυμαμαι) ο κυβερνητης μου ανηγγειλε οτι την επομενη - δηλ. σε περιπου 24 ωρες- θα ερχονταν απο το ΓΕΝ για γενικη επιθεωρηση και ελεγχο. Εγω επρεπε να καταγραψω ολο το υγειονομικο υλικο , κυριολεκτικα χαπι προς χαπι , τι πηραμε , τι δωσαμε κ.ο.κ.
Μιλαμε για απιστευτη ταλαιπωρια. Ξεκινγσα λοιπον να καταγραφω ολη την ημερα ( λιγες ωρες υπνου το βραδυ) μεχρι και την επομενη , οπου πραγματι εμφανιστηκαν ολοι οι υψηλοβαθμοι απο το ΓΕΝ.
Ο δικος μου ( αυτος που θα με ηλεγχε )ηταν ενας αρχιπλοιαρχος του οικονομικου , ο οποιος καθοταν στο καρε αξιωματικων καρτερικα και περιμενε να τελειωσω την καταγραφη. Δεν ειχαμε πολλα-πολλα , ουτε λεγαμε τιποτα αλλα επειδη οσο να'ναι καθυστερουσα ειχε αρχισει καπως να ειναι . Καταλαβαινετε.
Σε καποια στιγμη σηκωνεται και παει προς το δωματιο που κοιμομασταν και βλεπει σε ενα κρεβατι ενα κασκολ του ΠΑΟΚ. Με φωναζει μεσα και ακολουθει η παρακατω στοιχομυθια:
- Ειναι κανεις ΠΑΟΚ εδω ?
- Μαλιστα κυριε αρχιπλοιαρχε( λογω Σαλαμινας και Πειραια γενικοτερα το ΠΝ ηταν φουλ στους γαυρους)
- Ποιος κοιμαται εδω ?
-Εγω ( του απανταω)
-( αφου με ρωταει απο που ειμαι μου λεει :) Ειναι καλος ο προπονητης ?
- Εννοειτε κυριε αρχιπλοιαρχε ( Αγγελος την εποχη εκεινη μετα απο θριαμβους με Αρσεναλ- γαυρο-και γενικα απο τις καλες περιοδους του ΠΑΟΚ)
- Ξερεις ποιος ειμαι εγω ? ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ !!!!!!!!!!!
Ξεραθηκα οταν το ακουσα. Το ονομα του ηταν πραγματι Αναστασιαδης αλλα δεν μπορουσα να το φανταστω οτι θα ηταν αυτος . ( μετα απο χρονια το διασταυρωσα τυχαια και ηταν οντως ετσι). Περιττο να σας πω οτι η υπολοιπη μερα κυλησε φυσιολογικα , χωρις αγχος και με πολλη δοση απο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

άρα μάλλον είσαι Αγγελόσκυλο και τα καλά λόγια για Σάντος είναι για ξεκάρφωμα.... 8-)
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

χαχαχαχαχαχαχαχα.Ειμαι και Εθνικη Κυπρου !!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

arisk έγραψε:Όλα καλά... Αλλα να με πάρουν επίστρατο σε άσκηση με σκηνάκια χειμωνιάτικα...?? Έλεος... Γ@μώ τα τεθωρακισμένα μου... :oops:
Άντε να δούμε την Κυριακή και πως είναι τα βουνά της Ξάνθης... :?
Δόκιμος ήσουνα Άρη;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

shark4 έγραψε:- Ξερεις ποιος ειμαι εγω ? ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ !!!!!!!!!!!
Ξεραθηκα οταν το ακουσα. Το ονομα του ηταν πραγματι Αναστασιαδης αλλα δεν μπορουσα να το φανταστω οτι θα ηταν αυτος . ( μετα απο χρονια το διασταυρωσα τυχαια και ηταν οντως ετσι). Περιττο να σας πω οτι η υπολοιπη μερα κυλησε φυσιολογικα , χωρις αγχος και με πολλη δοση απο ΠΑΟΚ.
Κι εσύ βρε καρχαρία μου απ' όλο το ΠΝ στον αδελφό του έπεσες;
(αν έχεις τύχη διάβαινε και ριζικό περπάτα...)
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

για πείτε για μένα που θα πάω δόκιμος...όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δόκιμος, πού; Στον στρατό ξηράς; Σε ποιό όπλο (ή σώμα);
Εγώ ήμουν δόκιμος στο Μηχανικό την περίοδο 1987 - 1989. Υπηρέτησα 24 μήνες, αλλά δεν το μετάνοιωσα ποτέ που έγινα δόκιμος. Μόνο τους πρώτους δύο μήνες στο Λουτράκι, κατά την εκπαίδευσή μας ως δόκιμοι, ήταν λίγο ζόρικα, γιατί είμασταν A (ΥΕΑ Α΄) και μας έτρεχε η προηγούμενη σειρά (Β). Μετά όμως πήραμε το κορδονάκι, γίναμε Βητάδες και τρέχαμε εμείς του νέους Α.
Στην μονάδα (25ος Λόχος Μηχανικού, Πετροχώρι Ξάνθης) ήμουν σαν δημόσιος υπάλληλος. Πήγαινα το πρωί στην Ταξιαρχία (4ο Επιτελικό Γραφείο, στη Ξάνθη) και έφευγα το μεσημέρι, μαζί με τους άλλους δόκιμους, πηγαίναμε στη Στρατιωτική Λέσχη για (φτηνό και καλό) φαΐ και μετά στο σπίτι κάποιου για τον φραπέ! Μετά ύπνο, και το βράδυ σε κάποιο μπαρ.
Όσο ήμουν στο στρατό δεν τον άντεχα. Μόλις απολύθηκα άρχισα να αντιλαμβάνομαι τα καλά του.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”